#Sağlanmış olacak

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor 06:01

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' 330 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde Otoyolu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ile tek..

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç kızın yardım çığlığı 11:41

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç k

İstanbul'da 2 yıldır babasının kendisi ile ailesine şiddet uyguladığını öne sürerek sesini sosyal medyadan duyuran genç kız, yaşadıklarını anlattı. Elif Çelik, Bu insanın içeriden çıkmasını istemiyoruz çünkü 1 ay, 3 ay,..

Muro - Baskın 03:52

Muro - Baskın

Söz & Müzik: Murat Ayyıldız Düzenleme: Burak Gassanov Yönetmen: Sadık Hazırcı Baskın şarkı sözleri ile Senin bana kastın var - bu gece evimize baskın var Çevremde yoğurt döksem cacık olacak bir dünya boş insan var T..

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı 03:58

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, koronavirüs salgınında hasta yaş ortalamasının düştüğünü ifade etti. Ceyhan, pandeminin başından bu yana 15 y..

Medusa - Ötesi Yok 03:00

Medusa - Ötesi Yok

Ötesi Yok şarkı sözleri ile Ben ben yine sana kandim ötesi var mı söyle Sen sen diye sana yandim ötesi var mı? Ben ben yine sana kandim ötesi var mı söyle Sen sen diye sana yandim ötesi var mı? Tum yanlis yolar cikti ..

Kapıköy Sınır Kapısı açılıyor 04:18

Kapıköy Sınır Kapısı açılıyor

Van'da, 24 Mart'ta koronavirüs tedbirleri kapsamında araç ve yaya geçişlerine kapatılan Türkiye'nin İran'a açılan Saray ilçesindeki Kapıköy Gümrük Kapısı, gelecek hafta yeniden yaya geçişlerine açılıyor. Van Valisi ve Bü..

Tarladan Mutfağa Uzanan Pirinçte Hasat Başladı 02:24

Tarladan Mutfağa Uzanan Pirinçte Hasat Başladı

Karabük’te, yaklaşık 500 dekar alanda ekimi yapılan Osmancık çeltiğinin hasadı başladı. Karabük’ün en büyük çeltik yetiştiricisi olan Halit Gömeç tarafından mayıs ayında Cemaller Köyü 106 bölgesinde 300 dekar alanda çelt..

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu 06:03

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu

Bulgaristan'ın karantina kurallarına son verip, PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla Edirne'ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, Türkiye'nin aldığı koronavirüs tedbirlerinin çok iyi bulduklarını söyledi. Burgaz şeh..

Heijan feat. Muti - KEKE 02:39

Heijan feat. Muti - KEKE

Keke şarkı sözleri ile; Heijan; Zamanım tükeniyor her yolu deniyorum Bi sokak köşesinde birikirken umutlar Sonumu bile bile bu yolu yürüyorum belki bi çare bulur belki de vururlar Umudum yok kimse saramadı hiç yaramı B..

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor 08:15

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından en çok hasar alan yapının bulunduğu mahallerden Abdullahpaşa, TOKİ koordinesinde etaplar halinde yapımına başlayan 2 bin 251 konutla yenileniyor. Şantiyeye dönen mahallede yapıla..

Gaziantep’in Tarihi Duvarlara Yansıtılıyor 02:46

Gaziantep’in Tarihi Duvarlara Yansıtılıyor

Gaziantep’in tarihi yerleri, sokaklarda bulunan duvarlara resmediliyor. Tarihi ve kültürüyle ön plana çıkan Güneydoğunun kadim kenti Gaziantep’te sokak duvarlarına tarihi yerler resmediliyor. Gaziantep Büyükşehir Belediy..

Yıllardır Temiz Suya Hasretler 05:18

Yıllardır Temiz Suya Hasretler

Trabzon’un Ortahisar İlçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi sakinleri yıllardır temiz su içemediklerinden yakınarak sorunun bir an önce çözülmesini için yetkililerden yardım istedi. Mahallelerine yakın olan yerlerde muslukla..

Trump, Beyaz Saray'dan çıkmazsa ne olur- - HT 360 43:34

Trump, Beyaz Saray'dan çıkmazsa ne olur- - HT 360

Amerikan seçimleri bitti ama öncesi kadar sonrası da dünya manşetlerinde yerini koruyor. Seçilmiş başkan Biden geçiş dönemine hazırlanırken başkan Trump'ın yeni bir döneme geçmeye niyeti yok. Yarış daha bitmedi diyor. ..

Ezel - Ezel 8.Bölüm | Akreple Kurbağa - HD 1:39:01

Ezel - Ezel 8.Bölüm | Akreple Kurbağa - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → https://www.youtube.com/user/ezel?annotation_id=annotation_1835773625&feature=iv&src_vid=ZDqChRDPnZc&sub_confirmation=1nnEzel 8. Bölüm ÖzetnnBahar ortalıkta yok. Ezel, Bahar’a yaptığından hoşnu..

  • Dizi TV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Serin Karataş feat. Sansar Salvo - Doğ Çocuk 03:17

Serin Karataş feat. Sansar Salvo - Doğ Çocuk

Doğ Çocuk şarkı sözleri ile SANSAR SALVO Dum taka dum bunu duy hadi bide koru ve de iç huzuru bul ve de Kolayına kaçmadan uzun yolu yürüyerek uzvunu koru buna bulaşana Bum liriği kum kalesi zelzelesi kan kokan can kaf..

Ezel - Ezel 11.Bölüm | Utanç - HD 1:58:21

Ezel - Ezel 11.Bölüm | Utanç - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 11. Bölüm ÖzetnnEyşan ve Cengiz kasedin peşinde. Can'ı bulduklarında, başlarına gelecekten habersizler. Ali'yse yalnız, Ali güvensiz. Ali öyle bir yere geldi ki, Eze..

  • Dizi TV tarafından
  • 63 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ezel - Ezel 14.Bölüm | İlk Günah - HD 1:37:54

Ezel - Ezel 14.Bölüm | İlk Günah - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 14. Bölüm ÖzetnnEzel’de yeni bir av başladı. Serdar adım adım Ezel’in geçmişine yaklaşıyor ve geçmişin sayfalarından sürpriz bir isim ortaya çıkarıyor: Selma… Bu kez ..

  • Dizi TV tarafından
  • 62 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı 07:59

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı

Çankırı’da tekstil, ambalaj ürünleri üretimi ile metal işleme yapacak ve 104 milyon liralık yatırım bütçesiyle 300 kişinin istihdam edileceği üç fabrikanın temeli atıldı. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA)’nın danışma..

Ezel - Ezel 15.Bölüm | Çıkar Yol - HD 1:26:36

Ezel - Ezel 15.Bölüm | Çıkar Yol - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 15. Bölüm ÖzetnnSerdar ve Ali'nin takibi tehlikeli yerlere gidiyor. Ulaştıkları son noktada iyice köşeye sıkışan Ezel, karşı atağa geçer ve Serdar'ın peşine düşer. Şi..

  • Dizi TV tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 4 yıl önce
2000 Yılından Önce Yapılan Binalar İçin Önemli Uyarı- -Yenilenmesi Gerekiyor- 05:20

2000 Yılından Önce Yapılan Binalar İçin Önemli Uyarı- -Yenilenmesi Ger

Mimar Ahmet Varlı, ülke olarak da şehir olarak da 2000 yılı öncesi yapılan binaların çok olduğunu ve bunların biran önce yenilenmesi gerektiğini söyledi. İzmir'de cuma günü meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardın..

Kuzey Güney 1. Bölüm - Full Bölüm 1:47:25

Kuzey Güney 1. Bölüm - Full Bölüm

Başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel’in oynadıkları, Mustafa Avkıran, Semra Dinçer, Rıza Kocaoğlu, Bade İşçil, Turgay Kantürk, Çağdaş Onur Öztürk, Hazar Ergüçlü, Gökşen Ateş ve Zerrin Tekindor ve ..

  • Dizi TV tarafından
  • 169 görüntüleme
  • 4 yıl önce
ART - Kanlı Akit 03:38

ART - Kanlı Akit

Kanlı Akit şarkı sözleri ile... (Nakaratx2) Benimle katıldın bu savaşın içine Gelmedi sanırım bak onlarında işine Çiğ et kalmış aynada baksana bi dişine Kibrine yenik düşerdi beni bilmediğine İnansamda nolur kime neye..

İstanbul'a kar ne zaman geliyor 02:16

İstanbul'a kar ne zaman geliyor

Tüm yurt için fırtına uyarısı, bazı bölgelerde de sel alarmı var. İstanbul'da ise yeniden #kar yağışı bekleniyor. NTV Meteoroloji Editörü Dilek Çalışkan, Edirne, Çanakkale, Ayvalık, Dikili, İzmir, Muğla ve Bodrum’da gece..

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini arttırır’ 05:56

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini art

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Helil İnay Kınay, İzmir'de depremin yerle bir ettiği binaların enkazında ortaya çıkan zehirli gazların yıllar sürecek tehlikeli..

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı 02:39

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı

Çay Üreticileri Dayanışma Derneği (ÇAYÜDAD) Başkanı Mustafa Mavi, Rize dışında İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli gibi büyükşehirlerde yaşayan çay üreticilerine tam kapanmanın başlayacağı 29 Nisan Perşembe akşamından önce ..

'İnşaatta deniz kumu kullanımı çelik malzemeyi yıllar içinde inceltir' 05:43

'İnşaatta deniz kumu kullanımı çelik malzemeyi yıllar içinde inceltir'

İzmir’in Seferihisar açıklarındaki depremin ardından Belediye Başkanı Tunç Soyer'in 'Sıvada deniz kumu kullanıldığı tespiti var' açıklaması inşaat malzemelerine karıştırılan deniz kumu tehlikesini gündeme getirdi. İnşaat..

Türkiye’nin En Büyük Cam Terasında Sona Yaklaşıldı 03:09

Türkiye’nin En Büyük Cam Terasında Sona Yaklaşıldı

Fırat Nehri’yle Merzimen Çayı'nın birleştiği noktada yer alan ve önemli anıt eserlere ev sahipliği yapan Rumkale için doğa ile uyumlu Türkiye’nin en büyük Cam Terası yapımında sona doğru yaklaşılırken, bölge sakinleri te..

TCG ANADOLUNUN GEMİLERİ İKİYE BÖLEN ANA SİLAHI HAZIR ! RADARA GÖRÜNMÜYOR! 08:05

TCG ANADOLUNUN GEMİLERİ İKİYE BÖLEN ANA SİLAHI HAZIR ! RADARA GÖRÜNMÜY

200 km menzilden düşmanı imha edecek tcg anadolunun ana silahı Müthiş yerli füzede sona gelindi. Atıldıkltan sonra deniz yüzeyine inanılmaz yakın uçarak radarlarda görülmeyen ve düşman savaş gemilerini tek atışta ortadan..

Ve Erdoğan'dan normalleşme açıklaması geldi! İşte tüm detaylar! 28:02

Ve Erdoğan'dan normalleşme açıklaması geldi! İşte tüm detaylar!

Koronavirüs vakalarının Türkiye'de düşüşe geçmesiyle birlikte normalleşme adımlarının da atılacağı kulislerden öğrenilen bilgiler arasında. Gerek hükümet yetkilileri gerek bilim kurulu üyelerinin saklamadığı bir gerçek o..

Yangına müdahale eden helikopterler gece uçabiliyor mu? Gece teçhizatı var mı? 18:23

Yangına müdahale eden helikopterler gece uçabiliyor mu? Gece teçhizatı

CNN TÜRK Masası'nın 04.08.2021 tarihli bölümünde Türkiye'de ve dünyada çıkan korkunç orman yangınlarına dair merak edilenler konuşuldu. Marmaris yangınındaki son durum ne? Antalya Manavgat'taki son durum ne? Milas'taki y..