#Scooter süren köpek

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmayacağız 01:22

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmaya

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmayacağız Kolombiya'yı 3-0 yendikleri maçın ardından Arjantinli oyuncular, Lavezzi'nin uyuşturucu kullandığı iddiaları üzerine medyaya boykot uygulama ka..

İbrahim Tatlıses'in Parmağından Mona Lisa Tablosu Yapmak 02:56

İbrahim Tatlıses'in Parmağından Mona Lisa Tablosu Yapmak

İşsizlik yetenekle buluşunca ortaya akraba evliliği misali Mona Lisa tablosu çıktı. Saatlerce süren çalışma sonrasında İbrahim Tatlıses'in parmağından Mona Lisa tablosu yapan arkadaşın o çalışmasını izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oysa Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız 02:03

Oysa Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız

Ailesi ile mutlu bir yaşam süren, çalışkan bir öğrencidir Kenan (Yalçın Dümer). Okulu bitirince tıp fakültesine yazılmak ve doktor olmak idealini taşır. Sınıf arkadaşı Aygün (Neslihan Acar) ile aralarında duygusal bir il..

Sen Zengin Bir Ailenin Kızısın Biz Orta Direğiz 00:36

Sen Zengin Bir Ailenin Kızısın Biz Orta Direğiz

Ailesi ile mutlu bir yaşam süren, çalışkan bir öğrencidir Kenan (Yalçın Dümer). Okulu bitirince tıp fakültesine yazılmak ve doktor olmak idealini taşır...

Eğer Bir Gün Gerçekten Evlenirsek 01:35

Eğer Bir Gün Gerçekten Evlenirsek

Acı Hayat. Kerem (Cüneyt Arkın) ve Ebru (Filiz Akın). İki genç ve güzel insan. Tesadüfen birlikte bulundukları bir partide tanıştılar. İlişkileri kısa sürede büyük bir aşka dönüşür. Evlenmeye karar verirler. Hesap etmedi..

Orgeneral Hulusi Akar Kiliste 01:16

Orgeneral Hulusi Akar Kiliste

Orgeneral Hulusi Akar Kiliste Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, valilik ziyaretinin ardından inceleme yapmak üzere Suriye sınırına hareket etti. Orgeneral Hulusi Akar Kilis'te ziyaret ettikleri Vali İsmail Çat..

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap 01:46

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap

Meclis’te süren bütçe görüşmeleri sırasında Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bankadaki parasını bozdurduğuna dair dekontu gösterdi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğ..

İnsan Kaçakçıları İtalya'da Cinayetten Mahkum Oldu 01:12

İnsan Kaçakçıları İtalya'da Cinayetten Mahkum Oldu

İtalya, geçtiğimiz yıl Akdeniz’de yaşanan mülteci dramının sorumlularını cinayetten mahkum etti. Sicilya’nın Catania kentinde hakim karşısına çıkan insan kaçakçıları Tunuslu Mohammed Ali Malek 18 yıl, Suriyeli Mahmud Bi..

Venezuela'da Nakit Sıkıntısı Ciddi Boyutlara Ulaştı 01:10

Venezuela'da Nakit Sıkıntısı Ciddi Boyutlara Ulaştı

Venezuela’da en çok kullanılan para birimi 100 bolivarlık banknotların tedavülden kaldırılması ülkedeki nakit sıkıntısını ciddi boyutlara taşıdı. 100 bolivarlık banknotlar tedavülden kaldırılırken yerine geçecek banknot..

Otomobil Fiyatına Bıçak 07:32

Otomobil Fiyatına Bıçak

Düzce’de 27 yıldır özel bıçak yapım işi ile uğraşan Alper Tüfekçi ve Gravür ustası Mehmet Şeker üretimi aylarca süren bıçakların satışının fiyatının 15-20 bin TL'yi bulduğunu söylediler..

İşte Atiba'nın Son Durumu İzle 01:44

İşte Atiba'nın Son Durumu İzle

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında 7 Mayıs Pazar günü Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmana tedavisi süren Atiba Hutchinson ka..

Uzun Eşeğin Vazgeçilmez Pantolon Kazaları 02:40

Uzun Eşeğin Vazgeçilmez Pantolon Kazaları

Ancak ceket, kravat ve kumaş pantolon ile oynanabilen, boş derslerin vazgeçilmez oyunu uzun eşeğin olmazsa olmaz kazası pantolon yırtılmalarının bir derlemesidir efendim. Geceler boyu süren araştırmalar sonucu teker tek..

  • JET TV tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle 1:26:00

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle

Hz. Muhammed (S.A.V.), Son Peygamber Filminin Özeti Bundan 1400 yıl önce Mekke bugünkünden çok farklıydı. Kumar, içki, kölelik, kadınlara zulüm, batıl inançlar ve açgözlülüğün kol gezdiği şehirde Kabe’nin içi de çeşit çe..

  • Umut Tv tarafından
  • 7.506 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2 03:58

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2

Süper Lig'de Osmanlıspor ile Galatasaray'ın kapışması nefesleri kesti!.. Yasin ile öne geçen Galatasaray, Webo'yu durduramadı maçta son sözü Semih Kaya söyledi. Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta mücadelesinde Osmanlıspor..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi 06:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa hesaplama sistemine geçmemizle birlikte milli gelirden büyümeye kadar pek çok alanda aslında çok daha ileri bir seviyede bulunduğumuz ortaya çıktı. Şimdi size bir müjde daha ve..

Blade Runner 2049 Fragmanı 00:15

Blade Runner 2049 Fragmanı

İlk film olaylarından otuz yıl sonra yeni bir bıçak koşucusu olan LAPD Görevlisi K (Ryan Gosling), toplumdan geriye kalan şeyleri kaosa sürükleme potansiyeline sahip uzun süren gömülü bir sırrın ortaya çıkmasını sağladı...

Bir Başka Olur Hint Düğünü 02:19

Bir Başka Olur Hint Düğünü

Tuhaf adetleri, İlginç görüntüleri, farklı yemekleri ile tanıdığımız hindistan. Bu videoda düğünleri ile de ne kadar tuhaf olduklarını bize göstermişler. Etine dolgun gelinimiz ile klasik bir hintli görünümünde olan cılı..

  • JET TV tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otobüste Servet Buldu 00:43

Otobüste Servet Buldu

Mersin'de yaşlı kadının, engelli oğluyla bindiği otobüste unuttuğu çantadan servet çıktı. Çok sayıda polis tarafından yaklaşık 1 saat süren sayımda çantanın içinden 170 bin 320 lira para ile en az 50 bin lira değerinde z..

Tibet Sığırıyla Boğanın Amansız Müsabakası 02:44

Tibet Sığırıyla Boğanın Amansız Müsabakası

Tibet Sığırıyla Boğanın Amansız Müsabakası İki erkek hayvanın uzun süren kavgası, çobanın kamerasıyla böyle görüntülendi...

  • JET TV tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

İsrailli siyasetçilerin rüşvet ve yolsuzluk skandalları 02:38

İsrailli siyasetçilerin rüşvet ve yolsuzluk skandalları

İsrail’de polis Başbakan Binyamin Netanyahu’yu hakkındaki yolsuzluk iddialarıyla ilgili olarak dün Kudüs’teki resmi konutunda sorguya aldı. Netanyahu’nun üç saat süren ifadesinde ‘iş adamlarından pahalı hediyeler aldığı..

Orta Direk Şaban - Kemal Sunal - Hanimiş Zeytin 02:16

Orta Direk Şaban - Kemal Sunal - Hanimiş Zeytin

Kendi halinde bir hayat süren Şaban kıt kanaat bir yaşam sürmektedir. Şaban kendisiyle aynı mahallede oturan Bahar'ı sevmektedir. Ancak karşısında oldukça güçlü bir rakibi vardır: Türk basketbol şampiyonu, hemen her spor..

  • REPLİKLER tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bacağı Yürüyen Merdivene Sıkıştı 00:57

Bacağı Yürüyen Merdivene Sıkıştı

İzmir'de bir üst geçidin yürüyen merdiveninin basamak bağlantısı koptu. O sırada merdivenin üzerinde bulunan bir kişi basamaklar arasına sıkıştı. Talihsiz adam yaklaşık bir saat süren çalışma sonrası kurtarılabildi…..

  • En Yeniler tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızını Rehin Aldı - Devreye Özel Harekat Polisi Girdi 00:48

Kızını Rehin Aldı - Devreye Özel Harekat Polisi Girdi

Konya'da av tüfeğiyle kızını rehin alan ve peşinden giden polis ekiplerine ateş açan şahıs, arazi yolunda aracını durdurarak yaklaşık 1 saat süren ikna çabalarının ardından polise teslim oldu...

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü 01:52

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü

Halep, Suriye’nin en güzide şehirlerinden. Ancak, yıllardır süren iç savaş nedeniyle büyük bir yıkıma sahne oldu. Evler, sokaklar, iş yerleri harabeye döndü. Şimdi ateşkesle bilikte 2 bin 200 aile Halep’e döndü. Güçler ..

Suudi Arabistan’ı Karıştıran Klip 02:52

Suudi Arabistan’ı Karıştıran Klip

Suudi Arabistanlı pop şarkıcısı Mecid El Esa’nın son klibinde rengarenk kıyafetler içerisindeki kadınların dans etmesi ve şarkı sözleri ülkede tepkisini çekti. Suudi popçu Mecid El Esa'nın son şarkısı Hwages (Endişeler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 8 yıl önce
CES'in Vitrininde Giyilebilir Teknoloji Var 02:11

CES'in Vitrininde Giyilebilir Teknoloji Var

Dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından biri olan Tüketici Elektronik Fuarı (Consumer Electronic Show- CES) bu yıl kapılarını 5 ile 8 Ocak arasında Las Vegas’ta açıyor. 300 bin metrekarelik sergi alanıyla rekor kıran fu..

İşte Hayat 11.Bölüm 45:35

İşte Hayat 11.Bölüm

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 11. bölümünde; Türkiye'de amatör futbol, Bafa Gölü'ndeki balıkçıların sorunları, Hava Trafik Kontrol Kulesi ve Bodrum'da kızılderili yaşantısı süren Enver Kayador konu edilme..

Odun Herif'in Beyin Yakan Esprisi 00:10

Odun Herif'in Beyin Yakan Esprisi

Kadir Doğrubakar namı diğer odun herifin kısa süren beyinlerimizi yakan anlamsız esprisini izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rober Stafsing'in Geçirdiği Efsanevi Parkour Kazası 01:14

Rober Stafsing'in Geçirdiği Efsanevi Parkour Kazası

Rober Stafsing, yıllar süren Parkour kariyerinde duyulmadığı kadar adı duyulan İsveçli Parkour atleti yaptığı kazayla karşımıza çıkıyor. Kaza sonrası ciddi operasyonar geçirmiş. Yapılan hareketler basit yapılabilrmiş gib..

  • JET TV tarafından
  • 592 görüntüleme
  • 7 yıl önce