#Sebzeli pilav tarifi

Bostan Kebabı Nasıl Yapılır 03:03

Bostan Kebabı Nasıl Yapılır

Bostan kebabı nasıl yapılır? Davet sofralarınız için son derede lezzetli bir ana yemek tarifi. Bostan patlıcanın arasındaki kuşbaşı sarımsak ve soğanın lezzetiyle bütünleşen salçalı sosuyla enfes lezzeti denemenizi öneri..

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık 03:16

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık Dinle Sevdiğinizle mi tartıştınız? - Çözüm yolu bu videoda! İlk adımı nasıl atacağım diye düşünmeye son!Artık AŞKKABAĞI var! Sevdiğinizle barışmak için bir yol mu arıyorsun..

Yoğurtlu Şehriye Salatası 06:02

Yoğurtlu Şehriye Salatası

Misafirlerim tarafından daima tam not alan,sebzeli şehriye salata tarifim çay sofralarına olduğu kadar iftar sofralarına da çok yakışır. Afiyet şifa olsunn...

Maceracı _ Hatay 1:12:27

Maceracı _ Hatay

Eşine az rastlanır tatların, sonu gelmez kahkahaların, en güzel sohbetlerin ve elbette yepyenibir şehri tanımanın özlemi içinde misiniz? Eğer cevabınız evet ise bu hafta Maceracı’yı sakın kaçırmayın. Çünkü Maceracı tüm n..

Yumurtalı Soğan Kavurması 04:24

Yumurtalı Soğan Kavurması

Yumurtalı Soğan Kavurması ..

Beyaz ve Bülent Serttaş Pilavına Yarıştı! 07:58

Beyaz ve Bülent Serttaş Pilavına Yarıştı!

Beyaz Show’un 7 Nisan yayında kahkahalar havada uçtu! Emre Karayel’in yaptığı bilgi yarışmasında Beyaz ve Bülent Serttaş yarıştı, bocamaları herkesi çok güldürdü!..

  • ANKA tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nurselin Evi 00:53

Nurselin Evi

Nursel'in Evi her Pazartesi olduğu gibi bu Pazartesi de konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Özlem Yüksektepe bugün sizler için etli tart, pancarlı pilav ve fındık pare tatlısı yapımını gösterirken, Diyetisyen Çağatay De..

  • JET TV tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fırında Köfte Patates 01:29

Fırında Köfte Patates

Akşama yemeğe gelen misafirlerinize ne pişireceğim diye düşünüyorsanız fırında köfte patates yemeğini yapabilirsiniz. Yapımı da çok kolay. Yaptığımız köfteleri ve patatesleri hafif yağda çevirdikten sonra tepsiye yada bo..

Ardahan'da Düğünde Gıda Zehirlenmesi 01:09

Ardahan'da Düğünde Gıda Zehirlenmesi

Ardahan'da Düğünde Yedikleri Yemekten Zehirlenen Aralarında Gelin İle Damadın Da Olduğu 143 Kişi Hastaneye Kaldırıldı. İl Merkezine Bağlı Değirmenköy'de Gerçekleştirilen Mustafa Ve Nurcan Ünal Çiftinin Düğün Törenine Ka..

Gdo Karakedi Kediyi Bırak Kediyi 01:17

Gdo Karakedi Kediyi Bırak Kediyi

Kırk Tane Elması Pilav Tenceresinin İçine Mi Koydun Komik Sahne İzle..

Gasp İçin Yol Kesen Adamın Dayak Yemesi 00:13

Gasp İçin Yol Kesen Adamın Dayak Yemesi

Nedeni bilinmez ama zenci gardaş, arabanın önünü kesiyor ve adama posta koyuyor, daha ne olduğunu anlamadan kendini patates çuvalı gibi yerde buluyor, eeeee zenci efendi papaz her gün pilav yemez,..

  • JET TV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kırgız Türkleri Mehmetçik İçin Dua Etti 00:48

Kırgız Türkleri Mehmetçik İçin Dua Etti

Çubuk ilçesinde yaşayan Kırgız Türkleri, Zeytin Dalı Harekatına katılan Mehmetçik için ilçede otağı kurdu, dua edip, pilav dağıttı...

Mor Puan İçin Yarıştılar 56. Bölüm Survivor 2018 05:57

Mor Puan İçin Yarıştılar 56. Bölüm Survivor 2018

Survivor 2018'de karnıyarık ve pilav ödül oyununu kazanan Gönüllüler takımı bu kez kendi aralarında mor puan için yarıştılar...

  • BETA tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Masasına Konan Kargayla Yemeğini Paylaşan Adam 02:14

Masasına Konan Kargayla Yemeğini Paylaşan Adam

İstanbul'da bir lokantada yemek yiyen İbrahim Gümüş isimli abimiz masasına konan kargayı, kaşıkla pilav, şişeyle su vererek beslemiş ve güzel yüreğiyle alkışı haketmiş...

  • JET TV tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kuzu Tandır Ve Şekerlemeler İçin Yarıştılar 98. Bölüm Survivor 2018 32:06

Kuzu Tandır Ve Şekerlemeler İçin Yarıştılar 98. Bölüm Survivor 2018

Survivor 2018'de Yarışmacılar Kuzu Tandır, İç Pilav Ve Şekerlemeler İçin Yarıştılar. İşte Kızlar Ve Erkeklerde Ödülü Kazanan İsimler.....

  • BETA tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aynur Aydın feat. Bünyas Herek - Sahiden 00:16

Aynur Aydın feat. Bünyas Herek - Sahiden

pilav..

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama 04:41

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama

Yaklaşık 16 aylık geçici görev için Ağrı’da bulunan, Tokat'ın Niksar ilçesinde konuşlu Köklüce Jandarma Komando Taburu, görev dönüşünde davul-zurnayla karşılandı. Görevden dönen Köklüce Jandarma Komando Taburu'nu vatan..

Güney Kore’den Hakkari’ye Gelin 03:48

Güney Kore’den Hakkari’ye Gelin

Güney Koreli Dr. Eunjoo Ham ile Hakkarili Emrah Kaya çifti görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Yaklaşık 4 yıl önce tatil için gittiği İstanbul’da Güney Koreli Dr. Eunjoo Ham ile tanışan Hakkarili Emrah Kaya’..

Maceracı _ Amasya Merzifon 1:03:05

Maceracı _ Amasya Merzifon

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Amasya Merzifon’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Amasya Merzifon Bölüm'ünde ne..

Barış Manço - Kazma 03:32

Barış Manço - Kazma

Selam büyükler merhaba çocuklar Bu akşam size yeni bir öyküm var Dilim sürçerse kusura bakmayın Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var Diyeceğim o ki kişi yetinmeli Yaşam dediğin kısacık bir çizgi Namus şeref onu..

Barış Manço - Süleyman 05:19

Barış Manço - Süleyman

Bizim köyden bir deli oğlan Yıllar önce gurbete gitti Süleyman Birde duyduk öğrendik ki Büyük şehirde büyük adam olmuş Süleyman Vur davulcu eline üşenme hoppa Çal zurnacı diline üşenme hoppa Birgün sıladan mektub..

Horozumu Kaçırdılar - Tom Çocuk Şarkıları - Okul Şarkıları 03:12

Horozumu Kaçırdılar - Tom Çocuk Şarkıları - Okul Şarkıları

Horozumu kaçırdılar Damdan dama uçurdular Suyuna da pilav pişirdiler Bili gah bili gah bili bili gah gah Küpeli horozum Kar beyazım (Bağlantı) Bir sabah kalktım Avluya baktım Aradım taradım bağırdım çağırdım ..

  • PengoTV tarafından
  • 3.213 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adnan Şenses - Geyik Hasan 04:52

Adnan Şenses - Geyik Hasan

Adnan Şenses Geyik Hasan Şarkı sözü / Lyrics Dinle Hasanımın düğününü Hiltonda yapacağım mari dudu Hasanıma köstek saat Köstek zincir takacağım mari dudu Hasanım hasanım Geyik hasanım Dillere destan Geyik hasan Ma..

Beşamel Soslu Mantarlı Patatesli Oturtma 03:59

Beşamel Soslu Mantarlı Patatesli Oturtma

Bugün sizlere beşamelli mantarlı patates oturtma tarifini paylaşıyoruz. Oldukça doyurucu olan dilim dilim patateslerin üzerine hazırladığımız kıyma, soğan ve mantar olan harcımızı döktükten sonra, beşamel sosu ve kaşar..

Kayhan Filminin Galası Yapıldı 16:10

Kayhan Filminin Galası Yapıldı

Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar'ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünde oynadığı Kayhan adlı filmin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen galada basın mensuplarına açıklamada bulunan Gökbakar, Rec..

  • BETA tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patlıcanlı Bademli Bayram Pilavı 11:55

Patlıcanlı Bademli Bayram Pilavı

Malzeme Listesi: 2 su bardağı pirinç 3 adet patlıcan 2 adet kuru soğan 150 gr badem 2,5 çorba kaşığı tereyağı 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı dolma baharı 1 tatlı kaşığı tuz 2 su bardağı pirinci ılık akan suda..

Fırında Soslu Patatesli Tavuk 01:46

Fırında Soslu Patatesli Tavuk

Kaç Kişilik: 6-8 Hazırlama: 15dk Pişirme: 30dk Fırında Soslu Patatesli Tavuk Malzemeler 1 kg açık piliç but ızgara 3 adet patates 3-4 adet domates 4 adet yeşil biber Sosu için: 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 yemek kaşığı yoğ..

Fırında Çıtır Tavuk Çubukları 02:08

Fırında Çıtır Tavuk Çubukları

Malzemeler 1 parça fileto tavuk göğsü (350 gram kullandım) 1 yemek kaşığı tereyağı 2-3 diş sarımsak Yarım su bardağından az eksik süt 3 yemek kaşığı kurutulmuş ekmek kırığı 5-6 dal maydanoz (isteğe bağlı) 1 çay bardağı i..

Dana Antrikot Nasıl Yapılır 02:09

Dana Antrikot Nasıl Yapılır

1.yarım su bardağı zeytinyağı, 1 çay kaşığı kadar balzamik sirke, taze biberiye, karabiber, 2 diş ezilmiş sarımsak ve tuz uygun bir kapta karıştırılır. 2.Antrikot ya da bonfile etler bu karışıma bulanır. 3.Daha sonra üz..

OKULDA GIDA ZEHİRLENMESİ PANİĞİ 00:55

OKULDA GIDA ZEHİRLENMESİ PANİĞİ

Osmaniye’de bir okulda yedikleri öğle yemeğinden dolayı zehirlendikleri iddia edilen 29 öğrenci hastaneye kaldırıldı. Öğrencilerin birçoğu ayakta tedavi görürken sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Dereli Köyü İl ..