#Sebzeli Çorba tarifi

Piyano Kek Tarifi  Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta 04:59

Piyano Kek Tarifi Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta

Yine değişik bir kek tarifi ile buradayız. Kremanın üzerine kakao serpilen, keki ise süt ile ıslatılan bu piyano kek nasıl yapılır öğrendikten sonra favori tarifleriniz arasında girecek. Kek yapımında önemli olan kekin i..

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi  Mayalı Susamlı Poğaça 05:52

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi Mayalı Susamlı Poğaça

Nefis kaşarlı pekmeze bulanmış ve susama batırılmış aynı simit gibi bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Bu pamuk gibi poğaçaların yapımı oldukça kolay. Her tarifte olduğu gibi sadece bir kaç tane püf noktasını bilmeniz ..

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi  Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapılır 06:47

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapıl

Sizlere bu videomuzda bülbül konağı tarifi vereceğiz diğer bir adı bülbül yuvası olan bu şerbetli leziz bayram tatlısının yapımı çok kolay. Hemde çokta fazla malzemeye ihtiyacımız yok. Sadece evde bulabileceğiniz malzeme..

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata  Rus Salatası Tarifi 03:00

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata Rus Salatası Tarifi

Sizlere bu videomuzda leziz bir Rus salatası tarifi diğer adıyla Amerikan salatası nasıl yapılır detaylı olarak anlatayacağız. Bu leziz salata tarifini yapmak çok kolay. Aslında Amerikan salatası içinde bulunun aşırı mik..

Kakaolu Krep Tarifi Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır 01:56

Kakaolu Krep Tarifi Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere kakaolu nefis krep nasıl yapılır göstereceğiz. Aslında krep tarifi düşüncüğünüz kadar zor değil. Krep tarifi için sadece bazı noktaları dikkat etmeniz lazım. Bunların en başında krep hamurunu hazır..

Meyveli Mini Tart Tarifi  Tart Hamuru Nasıl Yapılır 04:45

Meyveli Mini Tart Tarifi Tart Hamuru Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere harika meyveli tart tarifi vereceğiz elmalı tart kadar meşhur olmasa da meyveli tart özellikle yaz aylarında yapılabilecek en leziz tatlı tariflerinden birisi. Aslında tart yapımı hiçte zor değil vi..

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır 03:16

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifmizde sizlere Antakya yöresinin ünlü bir kebap tarifi olan tepsi kebabı nasıl yapılır detaylı bir biçimde anlatacağız. Diğer bir adı sini kebabı tarifi olan bu lezzetli kebabın yapımı çok kolay. Belki en nefis et..

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi  Tepsi Böreği 02:12

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi Tepsi Böreği

Kol böreği nasıl yapılır videomuzu izleyerek kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Yapımı çok pratik olan bu böreği hazır yufkadan yapıyoruz. Her bir yufkayı ikiye böldükten sonra yufkaların kestiğimiz tarafına kıymayı ser..

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır 01:23

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır

Beze nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı çok kolay olan diğer adı ile mereng tarifi olan bu köpük kurabiye tarifi yumurta beyazından yapılıyor. Yumurtanın uzun süre ile çırpılması ile akışkan o..

Pratik İrmikli Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:31

Pratik İrmikli Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenlere nefis pratik irmikli pasta tarifi videosu hazırladık. Üç katlı olan irmikli pasta yapımı da kolaydır ve her katın lezzetini ayrı ayrı alabiliyorsunuz. En alt katta yulaflı bisküvi ile yapılan t..

Profiterol Tarifi  Profiterol Nasıl Yapılır 06:05

Profiterol Tarifi Profiterol Nasıl Yapılır

Bu videomuz da sizler için profiterol tarifi paylaştık. Tarifimizi izledikten sonra kolaylıkla profiterol yapımını öğreneceksiniz. Profiterol yapılışı aslında bir kaç aşamadan oluşuyor.Profiterol hamuru, profiterol krema..

Yoğurt Tatlısı Tarifi 03:50

Yoğurt Tatlısı Tarifi

Malzemeler: 3 yumurta, 3 kahve fincanı şeker (klasik küçük türk kahvesi fincanı), 3 kahve fincanı yoğurt, 1 kahve fincanı sıvı yağ, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 8 kahve fincanı un, Yarım limonun rendelenmiş ka..

Tavuk Fajita Tarifi 02:17

Tavuk Fajita Tarifi

Malzemeler Tavuklu bölümü; 500 gram kemiksiz derisiz tavuk ızgara eti 2 yemek kaşığı soya sosu 3-4 diş ince dövülmüş sarımsak 3 yemek kaşığı zeytinyağı Kırmızı toz biber Karabiber Kimyon Tuz ( baharatları damak zevkinize..

Çok Basit Sütlü Tatlı Tarifi  Karamelli ve Çikolatalı 01:21

Çok Basit Sütlü Tatlı Tarifi Karamelli ve Çikolatalı

Karamelli İki Renkli Sütlü Tatlı Tarifi İçin Malzemeler 4 su bardağı süt 1 su bardağı toz şeker 1 paket krema (200 ml) 1 adet yumurta sarısı 3 çorba kaşığı dolusu buğday nişastası 1 paket bitter çikolata (80 gr)..

Pişi Tarifi  Mayalı Hamur ile Pişi Nasıl Yapılır 01:56

Pişi Tarifi Mayalı Hamur ile Pişi Nasıl Yapılır

Pişi Tarifi İçin Malzemeler Yarım kg un (3 su bardağı) 1 çorba kaşığı kutu maya(ya da yarım paket yaş maya) 1,5 tatlı kaşığı tuz Aldığı kadar su (1 su bardağı ılık su) Sıvı yağ..

Browni Tadında Islak Kek Tarifi 09:16

Browni Tadında Islak Kek Tarifi

Çikolatalı Islak Kek Malzemeleri - Kakaolu Islak Kek Tarifi nasıl yapılır? Çay saati tarifleri, Kek tarifleri Kakaolu Islak Kek Browni tadında ıslak kek tarifi Brovni ISLAK KEK MALZEMELER 3 tane yumurta (oda sicakligin..

Brokoli Çorbası Tarifi 02:25

Brokoli Çorbası Tarifi

Brokoli çorbasının tarifine geçelim. Nefis yemek tariflerinden brokoli çorbası tarifi, küçük parçalara ayrılarak yıkanmış 500g brokoli uygun bir tencereye alınır, irice doğranmış bir adet kuru soğan, küp küp doğranmış bi..

Sünger Pandispanya Tarifi 01:27

Sünger Pandispanya Tarifi

Yumuşacık Pandispanya (Pasta Keki) Tarifi İçin Malzemeler 4 adet oda sıcaklığında yumurta 1 su bardağı toz şeker Yarım çay bardağı ılık su 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 1 su bardağı tepeleme + 2 çorba kaş..

Kavurma Tarifi 01:55

Kavurma Tarifi

Şimdiye kadar defalarca kavurma yaptım ama en lezzetlisi bu kavurma oldu diyebilirim,çünkü geceden tuzda dinlendiği için hiç su kullanmadan yapılıyor ve lokum gibi yumuşak ve çok lezzetli bir kavurma oluyor daha ne ols..

Mermer Kek Tarifi 05:27

Mermer Kek Tarifi

MERMER KEK TARIFI MALZEMELER 3 tane oda ısısında yumurta 1 buçuk su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2 çorba kaşığı kakao yaklaşık 2 su bardağı un Hazı..

Amerikan Kurabiye Tarifi ( Soft Cookie) 01:40

Amerikan Kurabiye Tarifi ( Soft Cookie)

malzemeler: 125 gr yumuşak tereyağ ( margarin de olabilir) 1,5 kahve fincanı esmer şeker 2 yumurta 5,5 kahve fincanı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 4 tepeleme çorba kaşığı damla çikolata Hazırlanışı; 1.Yoğurm..

Ev Yapımı Makarna (Erişte) Tarifi 10:22

Ev Yapımı Makarna (Erişte) Tarifi

Malzemeler Verecegim tarifi kisi sayisina göre cogaltip azaltabilirsiniz.Yani 1 yumurta 1 bardak unla yaptiginiz hamur bir kisilik cikiyor... 2 su bardagi un 2 tane yumurta 1 yemek kasigi dolusu hakiki zeytinyagi 2 tatli..

İçli Köfte Tarifi 08:33

İçli Köfte Tarifi

Benim tarifim Hatay yöresine aittir. Verecegim tariften yaklasik 35 tane cikiyor. Bu tarifle ister kizartin isterseniz haslayin. Icli köfte (oruk)tarifi Malzemeler Dıs malzemesi icin 3 su bardagi ince koftelik bulgur (ya..

Ispanaklı Krep Tarifi 01:04

Ispanaklı Krep Tarifi

Ispanaklı Krep Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 3 yumurta 1,5 su bardağı süt 1 tatlı kaşığı tuz 2 çorba kaşığı sıvı yağ 1,5 su bardağı un Yarım paket kabatma tozu 1 tutam ıspanak Hazırlanışı; 1. Bir kapta yumurta, süt, tu..

Çok Basit Sütlü Tatlı Tarifi  Karamelli ve Çikolatalı 01:21

Çok Basit Sütlü Tatlı Tarifi Karamelli ve Çikolatalı

Karamelli İki Renkli Sütlü Tatlı Tarifi İçin Malzemeler 4 su bardağı süt 1 su bardağı toz şeker 1 paket krema (200 ml) 1 adet yumurta sarısı 3 çorba kaşığı dolusu buğday nişastası 1 paket bitter çikolata (80 gr) Hazırla..

Muhteşem Waffle Tarifi  06:53

Muhteşem Waffle Tarifi

Waffle tarifi için Malzemeler 2 su bardağı süt 1 su bardağı soda ( soda ilk başta çıtır olmasını sağlıyor durdukça yumuşar ama çok yumuşak seviyorsanız soda yerine 1 bardak süt kullanın ) 4 çorba kaşığı şeker Çeyrek..

Rulo Mantı ve Kasnak Mantı Tarifi 06:30

Rulo Mantı ve Kasnak Mantı Tarifi

4 su bardağı un 2 adet yumurta 2 çay kaşı tuz 1,5 çay bardağı su 1,5 tatlı kaşığı tuz İç harcı için 150 gr kıyma 1 çay kaşıgı tuz bir adet kuru soğan Yarım çay kaşığı kekik bir fiske karabiber bir fiske pulbiber Sosu ..

Gülen'in Namaz Kılanlarla İlgili Tarifi Kendisini Buldu 00:50

Gülen'in Namaz Kılanlarla İlgili Tarifi Kendisini Buldu

Gülen'in Namaz Kılanlarla İlgili Tarifi Kendisini Buldu Gülen'in namaz kılanlarla ilgili tarifi kendisini buldu Namazda gözlerini hareket ettirip etrafa bakanlar hakkında ağır sözler sarfeden Fetullah Gülen'in, namaz kı..

Paçanga Böreği Tarifi 02:06

Paçanga Böreği Tarifi

Yapılışı kolay ve lezzetiyle dillere destan olmuş bir börek yapmak isterseniz paçanga böreği tam sizlere göre bir börek tarifi. Çıtır, çıtır yufkanın arasında kaşar peyniri, pastırma, domates, ve biberden lezzetli bir bö..

Mantı Makarna Tarifi 01:52

Mantı Makarna Tarifi

Hanımlar, bugün enfes bir makarna mantısı tarifi ile sizlerin karşısındayız. Hamuru açmakla, bükmekle uğraşmadan yapabileceğiz bir mantı tarifi. Makarna ve kıyma ile hazırlayacağınız bu tarifi canınız mantı çektiğinde ko..