#Secde suresi meali

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi 02:07

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi

Bugün size dünyanın en az malzemeli ve en kısa Dondurma tarifini vereceğim. Yabancı bir sitede görmüştüm bir süre önce. Bi ara mutlaka denenecek tarifler arasında bekliyordu ilk gördüğümden beri. Geçen hafta marketten al..

Sütlaç Tarifi 07:02

Sütlaç Tarifi

1 lt + 1 su bardağı süt 1/2 çay bardağı kırık pirinç (kırık yoksa normal pirinci bir miktar rondodan geçirebilir veya havanda dövebilirsiniz) 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı pirinç unu. ******************************..

Fırında Kremalı Patates Tarifi 01:49

Fırında Kremalı Patates Tarifi

Malzemeler: 2 adet büyük boy Patates, 1 paket (200 ml) krema, Tuz, Karabiber. ***************** Beklemesi zaman alsa da yapım aşaması çok kolay bir tarif kremalı Patates. Hazır adında Krema geçen bir tarif varken bu K..

Limonlu Ice Tea Tarifi 02:07

Limonlu Ice Tea Tarifi

2 adet Limon, 1 su bardağı çay demi, 1/2 su bardağı şeker, 2 lt su. ****************** Yaz ayları gelince sıcak içeceklerden soğuklara doğru bir geçiş olur. Benim en çok sevdiğim yazlık içecekler limonata ve limonlu I..

Çilekli Cheesecake Tarifi 07:45

Çilekli Cheesecake Tarifi

Malzemeler: Taban için; 75 g dondurulmuş tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yumurta sarısı, 1,5 su bardağı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1 tutam tuz. Peynirli kısım için; 750 g labne, 200 g krem peynir, 3 yum..

Mantar Kurabiye Tarifi 07:45

Mantar Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 1 tatlı kaşığı kak..

Bu Tatlı 4-5 Gün Taptaze Enfes Bayram Tatlısı (İrmiksiz) 04:53

Bu Tatlı 4-5 Gün Taptaze Enfes Bayram Tatlısı (İrmiksiz)

Buyrun Malzemeler⤵ ➡Kullandığım ölçü :125 ml çay bardağı 1 Yumurta 125 gr Tereyağ (yumusak) 1 çay bardağı Siviyag 1 çay bardağı Yoğurt 2 çay bardağı Öğütülmüş Çiğ badem (100 gr oluyor) 1 tatlı kaşığı Kabartmatozu ..

Hamsi Kılçığı Nasıl Ayıklanır 01:20

Hamsi Kılçığı Nasıl Ayıklanır

Malzemeler: 1 kg hamsi 1 tatlı kaşığı tereyağı 2-3 yemek kaşığı mısır unu Tuz. Pilav için 1 su bardağı pirinç 1 adet soğan 1 çay kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı çam fıstığı 1 yemek kaşığı kuş üzümü 1/2 çay kaşığı..

2 Renkli Rulo Poğaça Tarifi  İki Renkli Kakaolu Yumuşacık Poğaça 10:01

2 Renkli Rulo Poğaça Tarifi İki Renkli Kakaolu Yumuşacık Poğaça

1,5 su bardağı ılık süt Yarım su bardağı sıvıyağ 50 gr tereyağı ( 1 yemek kaşığı ) 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 4 çorba kaşığı toz şeker 1 silme tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya ..

Hindistan Cevizli Pasta Tarifi  Kokostar Pasta 10:03

Hindistan Cevizli Pasta Tarifi Kokostar Pasta

Hindistancevizli pasta için malzemeler 3 Adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı süt 2 su bardağı tepeleme un 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin İki yemek ..

Hamuru Yoğrulmadan Yumuşak Sünger Poğaça Tarifi Papatya Poğaça Nasıl Yapılır 05:30

Hamuru Yoğrulmadan Yumuşak Sünger Poğaça Tarifi Papatya Poğaça Nasıl Y

Pamuk Poğaça için Malzemeler 1 çay bardağı ılık süt 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 2 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya vey..

Rabbenağfirli Duası Ezberle  100 Tekrar 35:07

Rabbenağfirli Duası Ezberle 100 Tekrar

Rabbenağfirli okunuşu dinle ezberle çocuklar için 100 Tekrar nRabbenağfirli OkunuşunRabbenâğfirlî ve li-vâlideyye ve lil-mü'minîne yevmenyekumü'l hisâb. Birahmetike yâ Erhamerrahimîn.nnRabbenağfirli AnlamınEy bizim Rabb'..

  • izle tv tarafından
  • 1.288 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Uyumadan Önce Buna Çok Dikkat Edin! YOKSA! Rüya Aleminde Hapis Kalabilirsiniz ! 35:56

Uyumadan Önce Buna Çok Dikkat Edin! YOKSA! Rüya Aleminde Hapis Kalabil

???? Aile dizimi ve kuantum alandaki yapılan çalışmaların çok dikkatli yapılması lazım ! ???? Şifa adı altında varlıklarla birlikte olanlar var! ???? Onsekiz bin alemin peygamberi Ne demek ? ???? Günde 40 kez ihlas Sure..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 5 gün önce
Kanal İstanbul Projesi 04:52

Kanal İstanbul Projesi

KANAL İSTANBUL PROJESİ DETAYLARI - Kanal İstanbul Projesinin amacı açıklandı. - Kanal İstanbul güzergahı belirlendi. - Kanal İstanbul yapımının süresi belli oldu. - Kanal İstanbul projesinin maliyeti açıklandı. İşte..

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyor 10:38

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyo

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Geliştirme Laboratuvarı'nda, 2 ay önce başlanan ve çalışması tamamlanan ELİSA testi sayesinde vücuttaki hem koronavirüsün, hem de antikor düzeyi..

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor 08:15

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından en çok hasar alan yapının bulunduğu mahallerden Abdullahpaşa, TOKİ koordinesinde etaplar halinde yapımına başlayan 2 bin 251 konutla yenileniyor. Şantiyeye dönen mahallede yapıla..