#Seda sayan aklın varsa müzik dinle

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı 01:12

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı

Adana’da internet üzerinden pert otomobil satışı yalanı ile dolandırıcılık yapan zanlılara bin lira karşılığında hesabını kullandıran bir şahıs tutuklandı.Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahal..

Tulumba Tatlısı Yeme Kapışması - Kim Pes Edecek 12:20

Tulumba Tatlısı Yeme Kapışması - Kim Pes Edecek

Yeni bir yeme kapışması ile beraberiz. Pes etmeli kapışmada arkadaşlarımız bu kez tulumba tatlısı yiyor. Bu videoları da izleyebilirsin: - Vitrinde Ne Varsa Yedik - Kemal Usta Waffles https://www.youtube.com/watch?v=m..

  • JET TV tarafından
  • 5.362 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Arabaya Tren Kornası Takıp Milleti Korkutmak 01:21

Arabaya Tren Kornası Takıp Milleti Korkutmak

Hindistan'da arabaya tren kornası takıp sokaklarda gezen gençler nerede bir kalabalık varsa orada kornayı çalmış ve milleti korkutmuş...

  • JET TV tarafından
  • 192 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şişman Kadını Kıyıya Çıkarmak İçin Seferber Olmak 01:29

Şişman Kadını Kıyıya Çıkarmak İçin Seferber Olmak

Denize girip serinlemek isteyen şişman kadın dalgalar büyümeye başlayınca bir türlü kıyıya çıkamamış. Sahilde ne kadar adam varsa hepsi kadını kıyıya çıkarmak için uğraşmış...

  • JET TV tarafından
  • 274 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dünyanın En zengin Dilencisi Abdul Sattar Edhi 02:50

Dünyanın En zengin Dilencisi Abdul Sattar Edhi

Bir dilenci düşünün... ????300 sosyal yardım merkezi ????50 binin üzerinde çocuğun bakımı.Edhi... İyi niyetle, başkaları için dilenmiş... Yokken, almayı öğrenmiş, Almadan, vermeyi bilmiş, Varsa paylaşmayı göstermiş ,..

  • PengoTV tarafından
  • 173 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Alişan  Aşık Oldum 03:15

Alişan Aşık Oldum

Bazen daha fazladir hersey Bir esikten atlar İnsan yuzune bakmak istemez Yasam okadar azalmistir Anlar ozaman Hemen git radyoyu ac bir sarki tut Yada bir kitap oku Mutlaka iyi geliyor Yada balkona cik Bagir bag..

Ver Kaç Türk Film İzle 1:29:40

Ver Kaç Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

İhtiyaçlar İNOVASYONUN Anasıdır... 00:39

İhtiyaçlar İNOVASYONUN Anasıdır...

Eğer bir yerde bir problem varsa, orada İNOVASYON yapmak için fırsatlar vardır. Yeterki güçlü sorular sormayı ve bu sorulara cevap vermeyi bilelim.....

  • PengoTV tarafından
  • 1.338 görüntüleme
  • 4 yıl önce
DENEMELİ DIŞ GİYİM ALIŞVERİŞİM & KOLEKSİYONUM 11:52

DENEMELİ DIŞ GİYİM ALIŞVERİŞİM & KOLEKSİYONUM

Bütün parçaları üstüme deneyerek gösterdim, kombinlediğim fotoğraflarım varsa kombin önerisi olarak küçük resim ekledim. Yeni aldığım ürünlerin linklerini aşağıda bulabilirsiniz. Bendeki eski sezon ürünlere benzer, video..

  • GÜL tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Prof. Dr. Oğuztürk- 'Yumruk yumruğa tokalaşma da tehlikeli' 03:39

Prof. Dr. Oğuztürk- 'Yumruk yumruğa tokalaşma da tehlikeli'

Covid-19 ile mücadele kapsamında temasın her türlüsünün risk oluşturduğunun altını çizen Prof. Dr. Hakan Oğuztürk, “Yumruk yumruğa tokalaştığınız zaman, enfeksiyon etkeni korona virüs o elin sırtında varsa ve partiküller..

Limona Tiki Olan Arkadaşa Hain Şaka 00:26

Limona Tiki Olan Arkadaşa Hain Şaka

Bir arkadaş gurubunda tiki olan birisi varsa onunlar uğraşmak kaçınılmaz bir zevktir. Limona tiki olan bu adamı da arkadaşları rahat bırakmamış...

  • PengoTV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor 02:25

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor

Gökhan ve Gülbahar Varol çiftinin çocukları olan down sendromlu 1 yaşındaki Eymen Bebek, 4 aylıkken İstanbul’da geçirdiği ameliyat ile kalbindeki 3 delik kapanmış ve kalp kapakçığı değişmişti. Geçirdiği zorlu operasyonun..

Rötar Nedir 03:06

Rötar Nedir

Dilimizde Fransızcadan geçen rötar kelimesinin sözlük anlamı gecikme. Günlük kullanımda çeşitli manalarda kullanıldığı oluyor. Ama en çok da uçak yolculukları anlatılırken kullanılan bir kelime rötar. Rötar, kimi zaman i..

Süper Kahraman Nedir 04:14

Süper Kahraman Nedir

Süper Kahraman Nedir? Batman mi? Spiderman mi? Superman mi? Ironman mi? Süper Kahraman, sıradan insanların yapamadığı şeyleri yapabilecek güce sahip kişidir. Ancak süper kahraman olmak ve tüm bu güçlere sahip olup da s..

''Kuyumcu kaçtı, altınlarımız yok!'' 02:05

''Kuyumcu kaçtı, altınlarımız yok!''

30 YILLIK KOMŞULARI KUYUMCUYDU... GÜVENDİLER... ELLERİNDE, AVUÇLARINDA NE KADAR ALTIN VARSA ONA EMANET ETTİLER... AMA NE OLDUYSA, KUYUMCU DA ALTINLARI DA BUHAR OLUP UÇTU... NEREDEYSE BİR SERVETLE ORTADAN KAYBOLAN KUYUMCU..

Lakabı bilgisayar Tahir! 02:10

Lakabı bilgisayar Tahir!

HERKES ONU BİLGİSAYAR TAHİR OLARAK BİLİYOR.. SÜPER LİG MAÇLARI, İLÇE ADLARI, NE VARSA SOLUKSUZ SAYIYOR.. HESAP MAKİNESİNE İHTİYAÇ DUYMUYOR.İLKOKUL MEZUNU BİR DEHAYI GETİRİYORUZ EKRANLARINIZA....

Püreli Et Sote Nasıl Yapılır 08:34

Püreli Et Sote Nasıl Yapılır

Püreli Et Sote Tarifi ve Malzemeler : Et Sote İçin Gerekenler : Yaklaşık 600 gr. kuşbaşı doğranmış dana eti 1 Tane büyük kuru soğan 2 Tane kırmızı biber (yeşil biber varsa bir tanede ondan doğrayın) 1 Tane havuç 3 Diş ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu 07:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 4. Necip Fazıl Ödülleri 2017 programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra törene Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Kültü..

Kasap Köfte Tarifi 07:29

Kasap Köfte Tarifi

Kasap Köfte Tarifi ve Malzemeler : Siz ölçüleri azaltıp direk pişirebilirsiniz 2 Kg. Orta yağlı köftelik kıyma (kıymanız orta yağlı olsun bu çok önemli. Yağsız bir kıymadan yapılan köfte kuru sert lezzetsiz olur. Lütfen..

İki Renkli Puding Tarifi 05:11

İki Renkli Puding Tarifi

Malzemeler : Yarım litre süt Yarım çay bardağı nişasta 1 Çay bardağı seker 2 Tane yumurta sarısı 1 Tane vanilya 1 Yemek kasigi tereyagi Bir cimdik tuz 1 Paket krema(200gr) 100 gr. Bitter cikolata Hazırlanışı Tencereye..

Acılı Ezme Tarifi 04:56

Acılı Ezme Tarifi

Malzemeler 4 Tane domates 1 Tane kırmızı biber 2-3 Tane yeşil biber 1 Tane kuru soğan 2 Diş sarımsak Bir tutam maydanoz Bir tane küçük salatalık Yarim yemek kaşığı acı biber salçası (isterseniz domates salçası da koyun)..

İstanbul'un kabusu oldular 01:43

İstanbul'un kabusu oldular

EVLERE GİRİYORLAR, PARA, ALTIN, MÜCEVHER NE VARSA ÇALIYORLAR... AMA HEPSİ BU DEĞİL... EVDEKİ ANAHTARI BULUP OTOMOBİLİ DE GÖTÜRÜYORLAR... GÖZÜ DOYMAYAN HIRSIZLIK ÇETESİ İSTANBULLULARIN KABUSU OLDU... 'PERİŞANIZ' DİYEN MAĞ..

Tam Kapanma Olacak mı- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Önemli Açıklamalar! 44:08

Tam Kapanma Olacak mı- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Önemli Açıklam

Bilim Kurulu Toplantısı sona erdi. Her geçen gün artan vakalardan sonra Bilim Kurulu toplandı. Fahrettin Koca toplantı sonrası basının karşısına geçti. Herkesin aklında aynı soru ramazanda tam kapanma mı geliyor? Haber ..

Gaza bastı, makas attı! 02:08

Gaza bastı, makas attı!

EHLİYETSİZ BİR TRAFİK MAGANDASI, MAKAS ATTI... TERS YÖNE GİRDİ. YANİ YAPILMAMASI GEREKEN NE VARSA YAPIP TRAFİĞİ BİRBİRİNE KATTI. NEYSE Kİ YAKALANMASI UZUN SÜRMEDİ...

ÖĞRENCİLERİN KABUSU OLDU! 01:53

ÖĞRENCİLERİN KABUSU OLDU!

Antalya'da çocukların ve velilerin kabusu olan kadın isyan ettirdi. Çocuklara kimi zaman taş, kimi zaman da bıçak atan B.Ş.'nin şizofreni hastası olduğu söylenirken; çocuklar okula ağlayarak geliyor, geceleri uyku uyuyam..

Kumpir Tarifi 11:19

Kumpir Tarifi

malzemeler 4-5 Tane orta boy patates 1 Yemek kaşığı tereyağı 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi Tuz Üzerine kullanın malzemeler : Not : damak tadınıza göre kullanabilirsiniz. Benim koyduklarım mısır, salatalık turşu,..

Lahmacun Tarifi 04:36

Lahmacun Tarifi

Malzemeler Kıymalı Harcı İçin Gerekenler : Yarım kilo kadar orta yağlı dana kıyması kullandım. 1 Tane kırmızı biber 1 Tane yeşil biber ve sarı biberden (paprika) 2 Tane orta boy kuru soğan 2-3 Diş sarımsak Maydanoz 1 Ta..

Patatesli Kek Tarifi 05:19

Patatesli Kek Tarifi

Malzemeler : 3-4 Tane minik minik doğranmış patates Bir tutam maydanoz (arzuya göre dereotu) 1 Tane yemeklik doğranmış kuru soğan (varsa taze soğanda konabilir) 3 Tane yumurta 1 Su bardağı yoğurt Yarım su bardağı sıvıya..

Geek Nedir 03:03

Geek Nedir

Geck’den geliyormuş kelime, ki almanca da ucube, aptal, çılgın anlamında. Aa ayıp oluyor ama zaten nerd nedir’de gömmüşsünüz. Geekleri... Sahipsiz mi sandınız lan? Nerd üretenmiş de geek tüketenmiş. Geek yapmazmış da ne..

Mucizevi İçecek! Günde 3 Kez! Reflü Eklem Romatizması ve Mide Ağrıları İçin Gözaltı morluğuna DİKKAT 23:29

Mucizevi İçecek! Günde 3 Kez! Reflü Eklem Romatizması ve Mide Ağrıları

???? Demir Hapı kullanmana rağmen kan değerinin neden düzelmediğini biliyor musun? ???? Mide koruyucu yerine mucizevi içecek! Sonuca inanamayacaksın ! ???? Metabolik hastalıkların hiçbiri cerrahi işlem de düzelmez ! Mide..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 9 ay önce