#Seda sayan asi sevda müzik dinle

Ozbi - Anlamadın Mı (Rakılı Live 3.Seri) 04:23

Ozbi - Anlamadın Mı (Rakılı Live 3.Seri)

Ozbi - Anlamadın Mı Rakılı Live 3.Seri 21 Şubat itibari ile Tüm dijital platformlarda... Söz,Müzik : Ozbi (Onur Dursun) Düzenleme : Ozbi, Barış Mert Peker, Enver Muhamedi, Ekin Cengizkan Back Vokal : Dilan Balkay Bass ..

Müslüm Gürses - Can Yar 04:08

Müslüm Gürses - Can Yar

CAN YAR (MÜSLÜM GÜRSES) Yanaram aşkına can yar Bene sen naz eylesende Bu nazı sen mene can yar Ne kadar az eylesende Bala görmüşem sevmişem isterem seni Nedem ne çare Görmüşem sevmişem isterem seni Nedem ne çare Evler..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Keser - Hadi Ordan 03:49

Gökhan Keser - Hadi Ordan

Ben sana bir kelime söylemedim Oturduğun Yerden Kuruyorsun Rüyandamı Görüyorsun Enteresan Tabirlerini de okuyor musun Arkadaş Ayağı Güzel Numaraymış Hafiften Haddini Aşıyorsun Her işin Bir Ağırlığı Vardır Tartıya ..

Kaos Köksal - Karanlık Günler 03:06

Kaos Köksal - Karanlık Günler

Al bu kez benim değil dediklerim Senin olsun gecelerce benim bütün hayal ettiklerim Çocuksuz avlularda sen güneşlenip yanıma yatarsın Beni al Beni yor Beni kandır Bir milyon yalana inandıran Beni kusturan şeyi kaldır Al..

Kaos Köksal - Karanlık Günler 03:06

Kaos Köksal - Karanlık Günler

Karanlık Günler şarkı sözleri ile Al bu kez benim değil dediklerim Senin olsun gecelerce benim bütün hayal ettiklerim Çocuksuz avlularda sen güneşlenip yanıma yatarsın Beni al Beni yor Beni kandır Bir milyon yalana ina..

 Cevdet Bağca   Benim Değilsin 04:27

Cevdet Bağca Benim Değilsin

İki ayrı denize giden iki ırmak gibi İki ayrı mevsimin yağmuruyuz biz Anla beni anla beni.... Ben asi Fırat Yalnız Ararat Sen Akdenizsin Ben karlı dağlar Aşılmaz yollar Benim değilsin....

  • Candy tarafından
  • 1.903 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maluma - Borro Cassette 04:07

Maluma - Borro Cassette

Maluma - Borro Cassette Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) Ayer me besaste y no podías parar y me bailaste hasta el amanecer Cuando desperté yo te quise llamar y ahora me dice que borro cassete Que no se acuerda de e..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 10.678 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Andeeno Damassy feat. Jimmy Dub - Ese Amor 03:41

Andeeno Damassy feat. Jimmy Dub - Ese Amor

Lyrics: Şarkı Sözleri Yo se quien soy mi niña Yo no se de mi vida Yo soy complicado Es un amor, y un pecado Es un tabú mi niña Es una tontería Yo soy complicado Es un amor, y un pecado Con mi niña cada día Ese amor,..

  • ÖFAY tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Albert 06 El Veterano Ft Bulova - Los 4 En Un Viaje 03:29

Albert 06 El Veterano Ft Bulova - Los 4 En Un Viaje

Alo Hello Klk En que tu ta? Aqui aburrio y tu? Aburrio y vi que subite una foto con tu Amigo je eh verdad? Si Te voy a manda la ubicacion Pero yo toy con mi amiga Espero por ti ya yo toy cambiao dile a tu amiga que baje ..

Sertab Erener - Ben Yaşarım 05:01

Sertab Erener - Ben Yaşarım

İçimdeki yokluğuna ağladım Geceleri gündüzlere de bağladım Dudaklarıma ismini yasakladım Duvarlara yüreğimi yasladım Yokluğunu hatalarıma bağladım Geç oldu ama şimdi anladım Akarım, taşarım, yol olur, ben yaşarım Söyle ..

Melek Mosso - Ağlarsam 03:35

Melek Mosso - Ağlarsam

Söz: Leyla Beste : ARAS ( Arash pourzare ) Aranjör: Zafer Karayazgan Gitarlar: Cihan Tanrıverdi Çello Furkan Demir Piyano, Synths: Zafer Karayazgan Mix& Mastering: Selim Topsakal Stüdyo: Çınar Records Melek Mosso - Ağla..

Mustafa Yıldızdoğan - Saçların [Resmi Video] 05:01

Mustafa Yıldızdoğan - Saçların [Resmi Video]

Saçların - Mustafa Yıldızdoğan - 1998 Bu Vatan Kimin MYD Müzik Film Söz: Hayati Vasfi Taşyürek Müzik: Mustafa Yıldızdoğan Myd Müzik YouTube kanalına abone olmak için tıklayınız : https://www.youtube.com/MYDmuzik İt..

  • TEK KANAL tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 4 yıl önce
MUSTAFA YILDIZDOĞAN 04:57

MUSTAFA YILDIZDOĞAN " Senin Umurunda Mı " [Resmi Video]

MUSTAFA YILDIZDOĞAN Senin Umurunda Mı Söz Müzik : Mustafa Yıldızdoğan Aranjör : Ercüment Ekin Klip Yönetmeni : Bünyamin Yaşar Myd Müzik YouTube kanalına abone olmak için tıklayın : https://www.youtube.com/MYDmuzik ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bekiranlı Ayşe - Eyşeya Bekirime 02:54

Bekiranlı Ayşe - Eyşeya Bekirime

Söz & Müzik: Resul Mirmend Düzenleme: Rıdvan Nar Yönetmen: Tekin Sayan..

Tuğkan - Yazık (Official Video) 03:01

Tuğkan - Yazık (Official Video)

Yazık ki bakınca maziye benzemiyor Ne bir huzura ne de o çocuk sevinçlerine Sanki bir kavim göçtü üzerimden Kimse dönüp bakmadı Sormadı Sormadı, iyi misin diye Ölemedim yine, yaşıyorum seni Kalamadım uzaklarda hayalin..

Samida - Evlerine Varagele Usandım 03:03

Samida - Evlerine Varagele Usandım

Samida - Evlerine Varagele Usandım Dinle Evlerine varagele usandım Ayağıma diken battı gül sandım Oy gül sandım aman Evlerinin önü gül ve dikendir Gül kıymeti bilen sevda çekendir Oy çekendir aman Evlerine varagele yo..

Ozan Özalp - Düzeni Böyle 03:30

Ozan Özalp - Düzeni Böyle

Ozan Özalp - Düzeni Böyle Dinle DÜZENİ BÖYLE Üzgünüm ben bu sevda konusunda iyi değilim Eskisi gibi çünkü Eziklerim çiziklerim kazıklarım var Biri de üzmeden gitmedi ki Biri de sonuna kadar sevemedi ki Çünkü bu dünyan..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aydın Kurtoğlu - Söz 03:49

Aydın Kurtoğlu - Söz

Aydın Kurtoğlu - Söz Müzik Dinle Şarkı Sözleri Geliyor haberlerin İhanet zaferlerin O senin günah gözlerin Kimin kalbine değdi Dilimin duaları Tek senin nöbetçindi Gönlümün sevda sancısı Adın elveda şimdi Bir hazin s..

Ayla Çelik - Daha Bi Aşık 03:09

Ayla Çelik - Daha Bi Aşık

Ayla Çelik - Daha Bi Aşık Müzik Dinle Şarkı Sözler Ben senden bi’ adım öteye bile gidemem Sevda bu Başka bi’ şey diyemem Her sabah Daha bi’ âşık uyanıyorum Seviyorum, seviyorum Doyamıyorum Dünyada başka bi’ şey di..

Sura İskəndərli - Gelme Artık 03:10

Sura İskəndərli - Gelme Artık

Sura İskəndərli - Gelme Artık Müzik Dinle Şarkı Sözleri Emr et kendimi yitireğim, Alıp canımı burdan götüreyim. Hadi anlat nasıl ettin? Ben de senin gibi bitireyim. Kaderim kara yazdı yazılarımı, Hayatta sevda gibi ac..

Sura İskəndərli - Korkularım 03:12

Sura İskəndərli - Korkularım

Sura İskəndərli - Korkularım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Korkularım ( Lyrc ) Hasretin ömür bitmeden dinermi, Karanlık aydınlıklara geçermi? Sensiz şu ( bu ) gönül vatana göçermi? Hayat haksızla haklını seçermi? ( Naka..

İrem Derici - Aşkımız Olay Olacak 02:31

İrem Derici - Aşkımız Olay Olacak

İrem Derici - Aşkımız Olay Olacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Tam hayallerimin gibisin Sevmek çok kolay olacak Sen de beni bir seversen Aşkımız olay olacak Akacak. coşkun sellerde Esecek deli yellerde Dolaşıp bütün dil..

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma 04:26

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç büyük devirdi dünya ? Kaç acı içinde kaç dert ? Kaçıncı rüya ve kaçıncı saf ten ? Sen kaç, ben ölüyorum kasten Senin de canına bir canavar dokunur Çok gü..

Elif Buse Doğan - Gel Sevduğum 03:44

Elif Buse Doğan - Gel Sevduğum

Elif Buse Doğan - Gel Sevduğum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hasret yakar günlerdur Gözlerim yollaruni Yüreğume akar durur Sensizluk gözyaşlari Gel sevduğum gel ömrume Yazalum aşk öyküsüni Dilim susar gönlüm söyler Bu sev..

Cengiz Kurtoğlu - Benim Ol 04:00

Cengiz Kurtoğlu - Benim Ol

Cengiz Kurtoğlu - Benim Ol Şarkı Sözleri Dinle Albüm Adı : Sensiz Kutladım KALBİNİN SESİNE KULAK VER DİNLE ÇOK MUTLU OLURUZ İNAN SENİNLE BU EŞSİZ SEVDAYI PAYLAŞ BENİMLE BEN SENİN OLAYIM SEN DE BENİM OL SEN DE SEVİY..

The Rolling Stones'tan Kristen Stewart'lı Yeni Klip: Ride 'Em On Down 03:17

The Rolling Stones'tan Kristen Stewart'lı Yeni Klip: Ride 'Em On Down

The Rolling Stones2un 10 yılın ardından yayınlandığı yeni albümü Blue & Lonesome'tan çıkan ilk klip olan Ride ‘Em On Down'da ünlü oyuncu Kristen Stewart yer aldı. Klip asi ve özgür bir kadının yollarda geçen hikayesini a..

  • PengoTV tarafından
  • 1.264 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Don Omar - Feat. Sharlene Taulé - Encanto 03:15

Don Omar - Feat. Sharlene Taulé - Encanto

Don Omar - Feat. Sharlene Taulé - Encanto Şarkı Sözleri [Verse 3: Don Omar] Desde que te amé sabía que eras especial Existen pocas así Con esa única humildad con la que respondes cuando me hablas A lo nuestro le llamaré ..

Cvija - Lake Zene 04:40

Cvija - Lake Zene

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) [Intro] A-na-na-na-na-no A-na-na-na-na-no A-na-na-na-na-no-no-no [Chorus] Lake ?ene, laka droga No? je mlada, a ti prijaš mi Leti vreme kao lova Zato ljubi me i ne misli Lake ?ene, ..

Jenn Morel - Ponteme 02:34

Jenn Morel - Ponteme

Şarkı Sözleri Buena Vaina! Woah e'to comenzó E'to es una vaina que me huele cocoro Prendan lo motore no vamo en lo motocro Toda la morena andan bucando to lo pro Maisena Cuidao ta caliente y te quema Si el ritmo you fe..

Estergon Kalesi - Mehter Marşları 02:37

Estergon Kalesi - Mehter Marşları

Estergon Kâl'ası bre dilber aman Su başı durak aman Kemirir gönlümü bre dilber aman Bir sinsi firak. Gönül yar peşinde bre dilber aman Yar ondan ırak aman Akam Tuna akma bre şahin aman Ben bir dertliyim. Yar peşi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.316 görüntüleme
  • 8 yıl önce