#Seden gürel bir aşkın bittiği yer müzik dinle

Sakarya Azem Büyülü Köyde Bir Gece !!! 54:05

Sakarya Azem Büyülü Köyde Bir Gece !!!

Sakaryanın X Köyünde yaşanan ürpertici olay bir çobanın köye cinli büyü yaptırması sonucunda gerçekleşti. Köy cinler tarafında basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizem..

  • ZULMA tarafından
  • 1.554 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Hadise: “Kolay Bir Kadın Değilim, Evlilik Benden Korksun” 02:14

Hadise: “Kolay Bir Kadın Değilim, Evlilik Benden Korksun”

Bodrum’da sevenleri ile buluşan ünlü sanatçı Hadise, Eurovision’da Türkiye’yi tekrar temsil etmek istediğini açıkladı. Hadise, kolay kadın olmadığını ve evliliğin kendinden korkması gerektiğini de söyledi. Önceki gün Yal..

  • ANKA tarafından
  • 534 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Baba Hindu - Evlenme Sahnesi 10:12

Bir Baba Hindu - Evlenme Sahnesi

Aşık olduğu kızın peşinden Mumbai'ye giden Fadıl'ın hikayesini anlatan Bir Baba Hindu, izleyiciyi Hindistan'ın renkli sokaklarında kahkahası hiç dinmeyen bir maceraya çıkarıyor. Fadıl aşkı uğruna bütün imkanları reddedip..

Bir Baba Hindu - İneğime Dokunma 10:25

Bir Baba Hindu - İneğime Dokunma

Aşık olduğu kızın peşinden Mumbai'ye giden Fadıl'ın hikayesini anlatan Bir Baba Hindu, izleyiciyi Hindistan'ın renkli sokaklarında kahkahası hiç dinmeyen bir maceraya çıkarıyor. Fadıl aşkı uğruna bütün imkanları reddedip..

Bir Baba Hindu - İneğin Doğum Günü 10:06

Bir Baba Hindu - İneğin Doğum Günü

Aşık olduğu kızın peşinden Mumbai'ye giden Fadıl'ın hikayesini anlatan Bir Baba Hindu, izleyiciyi Hindistan'ın renkli sokaklarında kahkahası hiç dinmeyen bir maceraya çıkarıyor. Fadıl aşkı uğruna bütün imkanları reddedip..

Güllü  İki Yakan Bir Olmasın 05:08

Güllü İki Yakan Bir Olmasın

Ben senin saçının teline kıymazdım Her gece öpmeden uykuya dalmazdım Neden beni unuttun neden bana el oldun Böyle bir aşka azrail oldun Aşkımıza ihanetin var Adın kalleş diye anılsın Bu dünyada ben yaşadıkça İki yakan b..

Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem 01:30

Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem

Vurgun başrollerinde Cüneyt Arkın ve Gönül Yazar'ın yer aldığı 1973 yapımı bir Türk filmidir. Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Gönül (Gönül Yazar) ünlü ve çok zengin bir şarkıc..

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın 04:49

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Çıldırmış bir vaşak gibi Kaybediyorum Artık seni bir çiçek yerine Kopartmak istiyorum İşte indim sahneden Öpüyorum ağzından Büsbütün kaybettim Bana d..

Sefa Doğanay Onu Bir Türlü Taklit Edemedim, İçimde Ukde Kaldı 02:03

Sefa Doğanay Onu Bir Türlü Taklit Edemedim, İçimde Ukde Kaldı

Komedyen Sefa Doğanay, türkücü İbrahim Tatlıses'in taklidini yapamadığını ve içinde ukde kaldığını açıkladı. Doğanay, Taklit edilemeyecek kusursuzlukta bir yeteneği var. Diğer sanatçılar beni yanlış anlamasın. Hepsinin ..

  • JET TV tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Taylan Paskal - Bir Damla Gözyaşı 03:00

Taylan Paskal - Bir Damla Gözyaşı

Söz & Müzik: Taylan Paskal Düzenleme: Ufuk Bulut Yönetmen: Celal Turgut, Ahmet Furkan Öksü Bir Damla Gözyaşı şarkı sözleri ile Seni bir de bana sorsan, Ateşimi alıp soğutsan, Bir gönülden, bir serden, bir de senden. B..

Yusuf Güney - Bir Sevda Masali 03:52

Yusuf Güney - Bir Sevda Masali

Yusuf Güney - Bir Sevda Masali dinle bir sevda masali Sevgilim yanlızlık kor bana Gördüğüm bütün düşlerimde Nefes alıp veren her günümde Aşkını solundum sadece Ama yoksun gülüm seni gördüğüm o yerde Daha zormuş gülüm se..

  • Candy tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cinli Define Köyünde Bir GeceTuzağa Düştük Paranormal Olaylar 45:31

Cinli Define Köyünde Bir GeceTuzağa Düştük Paranormal Olaylar

Anadolu’nun orta vilayetlerinden bir köyde toplanan odunlar, köye yakmak için getirilmiş. Bu odunların getirildiği hane, cinler tarafından adeta cezalandırılıyor ve yasak odunların bulunduğu hanede peş peşe yangınlar çık..

  • ZULMA tarafından
  • 1.765 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ŞEYTAN DAĞINDA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay 56:08

ŞEYTAN DAĞINDA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay

Herkese merhaba arkadaşlar.Dikkatlice okumanızı istiyorum, teşekkürler. 100.000 beğeniden sonra yeni bölüm gelecektir.nDaha önce 4 mezar vakasının yaşandığı yerde 1 gece geçirdik, sizlerde çok beğendiniz.Bu seferde şeyt..

Erkin Koray - Öyle Bir Geçer Zamanki 06:08

Erkin Koray - Öyle Bir Geçer Zamanki

Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Birden dursun istersin seneler olunca mazi Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki Günlere bakarsı..

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım) 05:06

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım)

Canım sevgilim bugün ayrılığımızın ilk günü Yürüyen, kocaman, açık bir yarayım şimdi Rüzgar değdikçe sızlıyor kanıyor her yanım Nasıl ölesim var anlatamam ama Senden başka birşeyle öldüremiyorum kendimi Bundan bir y..

Eğer Bir Gün Gerçekten Evlenirsek 01:35

Eğer Bir Gün Gerçekten Evlenirsek

Acı Hayat. Kerem (Cüneyt Arkın) ve Ebru (Filiz Akın). İki genç ve güzel insan. Tesadüfen birlikte bulundukları bir partide tanıştılar. İlişkileri kısa sürede büyük bir aşka dönüşür. Evlenmeye karar verirler. Hesap etmedi..

Bir Zamanlar Çukurova 65. Bölüm Fragmanı 01:05

Bir Zamanlar Çukurova 65. Bölüm Fragmanı

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı “Bir Zamanlar Çukurova” atv’de...

  • GÜL tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey 04:32

Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey

Hangi suyla hangi kiri temizleyeceğiz şimdi? Derken insanlar gökyüzüne açacaklar ellerini Kaçıncı söz gelişi söylenişin bana? İnan ben değilim seni böyle utandıran, dönmelisin Bir şeylerin mücadelesi, bir tür militanlık..

Eto'o'nun Yanına Yeni Bir Dünya Yıldızı Daha Geliyor! 00:28

Eto'o'nun Yanına Yeni Bir Dünya Yıldızı Daha Geliyor!

Antalyaspor transferde bir sürpriz ve ses getirecek ismi daha kadrosuna katmak için girişimlerde bulunuyor. Samuel Eto'o transferiyle dikkat çeken kırmızı beyazlı kulüp, Manchester City'nin kadrosunda yer alan Samir Nasr..

  • OFSAYT tarafından
  • 581 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irak'ın kuzeyindeki Avaşin bölgesinde bir asker şehit oldu 00:35

Irak'ın kuzeyindeki Avaşin bölgesinde bir asker şehit oldu

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: Irak kuzeyi Avaşin bölgesinde, 17 Eylül 2021 tarihinde Piyade Uzman Çavuş Ümit Solak, EYP patlaması sonucu ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm..

Kapalak Kızıyla Bir Gece Paranormal Olaylar 40:07

Kapalak Kızıyla Bir Gece Paranormal Olaylar

Daha önce başımıza gelen ilk paranormal olayın yaşandığı okula tekrar dönüyoruz.Fakat bu sefer işler çok farklı.Her yer karlar ile kaplanmış durumda ve hava -8 derecede.Etrafta yaşayan hiç bir insan olmadığı için ölsek d..

  • ZULMA tarafından
  • 1.291 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor 01:55

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İzmir’de gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası öldürülen teröristlerden ele geçirilen mühimmatlara bakıldığında çok büyük bir kıyımın hedeflendiğini söyledi Memur-Sen tarafından düze..

Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım 03:54

Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım

Söz - Müzik: Gülçin Ergül Düzenleme: İskender Paydaş Yönetmen: İlkay Kopan BİR TANECİK AŞKIM KÜSMEYELİM HİÇ Mİ HİÇ KÜSMEYELİM KAVGA ETMEYELİM EMSALSİZ SEVGİLİM DARILMAYALIM SUS PUS SOMURTMAYALIM BEN YOKSA N'APARIM..

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip) 06:09

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip)

Eser Adı: Bir Aşk Hikayesi Albüm Adı: Ne Oldu Can Söz & Müzik: Kayahan Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz fil..

Erkin Koray  Öyle Bir Geçer Zaman Ki 05:20

Erkin Koray Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Birden dursun istersin seneler olunca mazi Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki Günlere bakarsı..

Sualtı arkeolojisine adanmış bir hayat _ 01:13

Sualtı arkeolojisine adanmış bir hayat _

30 yılı aşkın süredir sualtı arkeoloğu olarak çalışan Fransız Franck Goddio, özellikle Mısır'da bulduğu batık kent Thonis ile adından çok söz ettirmiş bir isim. Thonis'in kalıntıları bugünlerde İsviçre'nin Zürih kentinde..

  • Umut Tv tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşk Bir Resim Olsaydı Neye Benzerdi Erkek Tarafı 00:27

Aşk Bir Resim Olsaydı Neye Benzerdi Erkek Tarafı

Aşkın resmini çizseniz, neye benzetirdiniz?..

Sessions- Rusya İle İşbirliğ Bir Yalan 02:13

Sessions- Rusya İle İşbirliğ Bir Yalan

ABD Adalet Bakanı Jeff Sessions, senato karşısında, Rusya ile seçimlere müdahale konusunda işbirliği yaptığı iddialarını yanıtladı. İddiayı kesin dille yalanlayan Sessions, yer yer tonunu sertleştirdi. Senatörlerden de S..

Eski Bir Satanistin Anlattıkları  Kediler  Şeytan ve Satanizm 17:55

Eski Bir Satanistin Anlattıkları Kediler Şeytan ve Satanizm

Tarih 23 haziran 1998 yer İstanbul – Ataköy. Alman Lisesi öğrencisi iki genç bir apartmanın 14. Katından el ele ölüme atladı.geriye sadece biz buraya ait değiliz yazılı bir not bıraktılar. İhbarları değerlendiren polis i..

  • ZULMA tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çok Eski Bir Aile Dostu 02:33

Çok Eski Bir Aile Dostu

Evlat Uğruna başrollerinde Selda Alkor ve Ekrem Bora'nın yer aldığı 1967 yapımı Türk filmidir. Küçük bir kentte yaşayan Oya (Selda Alkor) babasının ölümü üzerine iş bulmak umuduyla İstanbul'a gelir. Raslantı eseri tan..