#Seden gürel keyfe keder müzik dinle

Hızır Dede 1964 Türk Filmi İzle 1:00:56

Hızır Dede 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Zengin bir kadrosu ile çekilmiş eğlenceli ve keyifli bir film Hızır Dede. Film de Orhan “Ayhan Işık” dara düşmüş insanlara yardım eden ancak gerçek kimliğini belli etmeyen biridir. Bu görevi babasından devralmış..

Kayserili ile Karadenizli Atışması  Sevgili Halam Aytaç Arman & Meral Zeren 05:45

Kayserili ile Karadenizli Atışması Sevgili Halam Aytaç Arman & Meral

Sevgili Halam Filmi Konusu; Kayserili ve Karedenizli iki ailenin öyküsü.. Sevgili Halam Filmi Oyuncuları; Aytaç Arman, Meral Zeren, Mete İnselel, Adile Naşit, Pekcan Koşar, Hulusi Kentmen, Seden Kızıltunç, Meral Küçüker..

Ekmekçi Kadın 1965 Türk Filmi İzle 1:31:08

Ekmekçi Kadın 1965 Türk Filmi İzle

Ayşe, (Türkan Şoray) iki çocuklu muhtaç bir duldur. Çalıştığı fabrikayı kundaklayıp, patronunu ve bir mühendisi öldürmekten ömür boyu hapse mahkum olur. Gerçekte suçlu, aşkına cevap alamadığı için intikam alırken patronu..

Şeker Hafiye 1965 Türk Filmi İzle 58:41

Şeker Hafiye 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, hapisten kurtulmak için iki haftalığına hafiyelik yapmak zorunda kalan bir gencin maceraları anlatılır. Osman, patronunun kızı Fatma’yla evlenmek üzeredir. Başka kadınlarla gönül eğlendirmeyeceğine dair..

Allame x Aga B - Çay Koy (Official Video) 03:19

Allame x Aga B - Çay Koy (Official Video)

Sözler Nakarat x2 Paylaş aga paylaş size para size mal mülk yok tez ölün dediler Paylaş paydaş para taş gibi demli çay koy Aga B verse Sicilimiz temiz gece gece biz ikimiz pek tekin değiliz alo Mevzuya mahal yok, ilk ..

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle 1:23:45

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle

Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran Hababam Sınıfı yine sınıfta kalmıştır. Yaşları baya ilerleyen öğrencilerin arasındaki 25 yaşındaki Ferit, baba olmuş ve mecburen bebeği okula getirmiştir. Peki bu bebek bir li..

  • Film İzle tarafından
  • 13.645 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şampiyonluk Kutlamalarındaki Tekne Kazasından Yeni Görüntüler 00:42

Şampiyonluk Kutlamalarındaki Tekne Kazasından Yeni Görüntüler

Beşiktaş’ın şampiyonluk kutlamaları sırasında 2 kişinin ayaklarından yaralanması ile sonuçlanan tekne kazasına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Beşiktaş'ın galibiyet kutlamaları için kiraladıkları yat ile Kabataş'ta..

  • JET TV tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Öpücük Filminin Galasından Çok Özel Görüntüler 06:24

İlk Öpücük Filminin Galasından Çok Özel Görüntüler

Özge Gürel ve Murat Yıldırımın Başrolünü Paylaştığı İlk Öpücük Filminin Galası Yapıldı..

  • ANKA tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serkan Çayoğlu Özge Gürele Olan Aşkım İçin Herşeyi Yaparım 01:30

Serkan Çayoğlu Özge Gürele Olan Aşkım İçin Herşeyi Yaparım

İlk öpücük galasında görüntülenen aşıklar Serkan Çayoğlu Özge Gürel'e Olan Aşkım İçin Herşeyi Yaparım..

  • ANKA tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldızlar Şahidim Tanıtımı | Yeni Dizi 00:49

Yıldızlar Şahidim Tanıtımı | Yeni Dizi

Yıldızlar Şahidim yakında Star'da! Bir süre önce çekimlerinin başladığı Yıldızlar Şahidim dizisi önümüzdeki günlerde izleyici ile buluşacak. Özge Gürel ve Berk Cankat’ın gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı dizinin ö..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.819 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bay Yanlış 3. Bölüm 2:08:09

Bay Yanlış 3. Bölüm

Bay Yanlış 3. Bölüm Tek Parça (10 Temmuz Cuma) Özgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran-bar sahibidir. Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki..

Türkü Söyleyen Dayıya Eşek Şakası 00:44

Türkü Söyleyen Dayıya Eşek Şakası

Dayının içinden gelmiş kırk yılda bir türkü söyleyeyim demiş onunda içine etmişler. Dayı tam keyfe..

  • JET TV tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir'de Sel Sularında Şişme Botla Gezen Vatandaş 01:00

İzmir'de Sel Sularında Şişme Botla Gezen Vatandaş

İzmir'de etkili olan yağış nedeni ile sokakları su basmış. Bir vatandaş ise şişme botu ile bu eziyeti keyfe dönüştürmüş..

  • JET TV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İnegöl Köfte Tarifi 01:31

İnegöl Köfte Tarifi

Lezzeti ile sunumuyla harikalar yaratacak, misafirlerinizi hayran bırakacak, yemek saatlerinizi keyfe dönüştürecek bu köfte tarifini denemenizi öneririm. Köftelerin arasında en favori olan İnegöl köfte, yıllar önce Bursa..

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal) 04:18

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal)

Tarkan 10 Yeni Albüm - Beni Çok Sev Tarkan Beni Çok Sev Şarkı Sözleri Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım Bir vurgundu geçtiğim y..

  • PengoTV tarafından
  • 28.721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koray Avcı - Senin İçin Değer 03:27

Koray Avcı - Senin İçin Değer

Koray Avcı - Senin İçin Değer Müzik Dinle Şarkı Sözleri Görür görmez yeşerdi tüm umutlarım Henüz hazır değilse kalbin, anlarım Yetim bir yalnızlık içinde kor gibi geçer zaman Senin olmadığın her an Rüyalarımda özlemin..

Daniska - Sevda Karası 03:34

Daniska - Sevda Karası

Daniska - Sevda Karası Dinle Sevda Karası şarkı sözleri ile Bir düş kıyısı Yağmur sonrası toprak kokusu Hasret şarkısı Senden öğrendim sevda karası İnsan yarası kadar Artık ne ağlamak senle Ne de gülmek sensiz Yağmu..

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An 04:59

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim ..

Tuğba Özay - Tatil 03:56

Tuğba Özay - Tatil

Bu yaz tatile çıkmalıyım dert keder unutmalıyım Rakıyı da şarabı da devirip kanatlanmalıyım Bu yaz tatile çıkmalıyım işi gücü bırakmalıyım Dünyaya bir kere geldik uzaklaşmalıyım Hemen tatile çıkmalıyım Kumsala bir..

Koray Avcı - Senin İçin Değer 03:27

Koray Avcı - Senin İçin Değer

Görür görmez yeşerdi tüm umutlarım Henüz hazır değilse kalbin, anlarım Yetim bir yalnızlık içinde kor gibi geçer zaman Senin olmadığın her an Rüyalarımda özlemin, hayallerimde nefesin Bekliyor kalbim, inan Her mevsim b..

Müslüm Gürses & Sezen Aksu - Sebahat Abla 04:11

Müslüm Gürses & Sezen Aksu - Sebahat Abla

Müslüm Gürses & Sezen Aksu - Sebahat Abla Dinle Şarkı Sözleri : Kahvenin önünden şöyle bir salınıp geçerken Hayat duruldu sanki zamana deymeden Bulaşır neşesi konuşup söylerken Ağırır gam keder insanın kalbinden Mahal..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.210 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zara Sus 04:26

Zara Sus

ÇAĞIRMA GELEMEM YILLAR GEÇTİ BİR KERE İSTESEM DE SEVEMEM KEDER DOLDU GÖNLÜME SUS SUS SUS BEN MAZİYİ UNUTTUM HATIRLATMA BİR DAHA AŞKI GÖMDÜM İÇİME SEN DE SAKLA TOPRAĞA SUS SUS SUS SÖYLEME DUYMASIN ACI VERME KALBİME ÇA..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 803 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hüseyin Altın - Niye Doğdum 04:11

Hüseyin Altın - Niye Doğdum

Bir mutlu gün görmedimse Sevilipte sevmedimse Doyasiya gülmedimse Niye dogdum, niye dogdum Bosa gecmis bende zaman Ziyan olmus ömrüm ziyan Bosa sanci cekmis anam Niye dogdum, niye dogdum Elde nese bende keder Böyle gelmi..

Bergen - Yalnızım Ben Yalnızım 04:30

Bergen - Yalnızım Ben Yalnızım

Bergen - Yalnızım Ben Şarkı Sözleri Bu sayfada Bergen adlı şarkıcıya/gruba ait Yalnızım Ben şarkısının sözleri bulunmaktadır. Şarkı Sözü Yalnızım ben yalnızım Şu koskoca dünyada Ne anam var nede babam Yetim öksüz ka..

Laf Aramızda - Günlerden Ölüm 02:12

Laf Aramızda - Günlerden Ölüm

GÜNLERDEN ÖLÜM Şarkı Sözleri Dayanır mı bu yürek? Dayanır mı bu yürek? Senin gibi birisine Dayanır mı bu yürek Dayanır mı bu yürek Ölüyor hasretinle Bugün bana bir çiçek Bilmem ne zaman açar Bana seni hatırlatır Her ya..

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım 03:40

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım

Sözler e sular geçti böyle buzla buhar arası e kısa bir yazken o niçin hala bitmiyor durmuş bir vakit bende sisli gece yarısı çektirdiğin fotoğraf neden hiç konuşmuyor geç kaldık ve yanlışları güzeltemedik erken varsak ..

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro Şarkı Sözleri: Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana d..

  • Candy tarafından
  • 1.846 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sinan Akçal & Cemre Kamacıoğlu - Naçar (Official Lyric Video) 05:36

Sinan Akçal & Cemre Kamacıoğlu - Naçar (Official Lyric Video)

Söz - Müzik: Sinan Akçal Mix - Mastering: Mustafa Arapoğlu Şarkı Sözleri: Dert benum keder benum da Yok halumdan bilenum Sen ellerun olali da Yoktur gidu gelenum Sabah olur gün açar da Yatamam uykum kaçar Ne edeyim bil..

HiraiZerdüş - Ölüyorum [ ⁴³² ] 04:24

HiraiZerdüş - Ölüyorum [ ⁴³² ]

Gecenin altındayım.. fikrimde ince bir titreme Sarılsam geçecek biliyorum.. Vücuduna vücudum 1571 kilometre. Gecenin altındayım.. Küçük küçük beyazlar düşüyor ortalık yere Ayaklarımın dibinden göğsüme tırmanıyorsun..

Ayaz - Göremezsin 03:35

Ayaz - Göremezsin

Söz & Müzik: Ömer Ayaz Beat: Neva Mix & Mastering: Deslow Stüdyo: Neopolis Yönetmen: Göksel Tuzun VFX: Cem Düz Prodüksiyon: Aliye Akbay Sanat Yönetmeni: Resk Dekor: Gökhan Gürsaçlı Işık: Emrullah Kurt Cast: Şeyma Aydın S..