#Sehabe susam sokağı sakinleri ft tuğba ağa müzik dinle

Öcük İle Böcük  Böcük İşbaşında 10:59

Öcük İle Böcük Böcük İşbaşında

Öcük ile Böcük mutfakta yaşayan iyi arkadaşlardır. Onlar da, diğer mutfak sakinleri de Çatlak Margeret'tan buldukları kırıntılarını saklamak ve korumak zorundadırlar.Çünkü Margeret huysuz bir böcektir ve kırıntıların h..

Çöp Şehri Mısır'dan Haberler 01:06

Çöp Şehri Mısır'dan Haberler

Kahire'nin Moqattam tepelerinde tünemiş olan Manshiyat Nasır sakinleri (çoğunlukla Kıpti Hıristiyanları). başkentin son 70 yıldaki çöp toplama belgesinin olmaması için bir geçici çözüm olarak hizmet ediyorlar. Kahire ..

Fazilet Hanım ve Kızları 4. Bölüm Fragmanı 00:46

Fazilet Hanım ve Kızları 4. Bölüm Fragmanı

Hazan ve Sinan tanışıklığı Fazilet’in yarışmayla ilgili umutlarını yeniden yeşertirken, hastanede yaşananlar iki aile arasında yeni bir köprü kurar. Ne var ki, yalı sakinleri Fazilet ve kızlarına karşı çoktan cephe almış..

Sur’da Tahliyeler İçin Son Gün 01:36

Sur’da Tahliyeler İçin Son Gün

Diyarbakır’ın tarihi Sur’larının içinde kalan 2 mahalle daha kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılıyor. Mahalle sakinlerine tanınan süre bugün doldu. Son günü bekleyen mahalle sakinleri istemeyerek de olsa bugün mahalleyi ..

Arazisinden Geçen Yolun Parasını Alamayınca Hafriyatla Yolu Kapadı 04:48

Arazisinden Geçen Yolun Parasını Alamayınca Hafriyatla Yolu Kapadı

Trabzon'un Çaykara ilçesi Uzungöl'de kamulaştırma yapılmış olmasına rağmen parası ödenmediği için kapatılan yol, mahalleliyi çileden çıkarttı. Evlerine gitmekte zorluk yaşayan hasta ve yaşlı mahalle sakinleri, yetkililer..

  • JET TV tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çinli Kadın Girdiği Sekizinci Direksiyon Sınavında Arabayı Devirdi 00:22

Çinli Kadın Girdiği Sekizinci Direksiyon Sınavında Arabayı Devirdi

Çin’in Zhuhai kenti sakinleri, genç kadının bu olaydan ders çıkarıp bir daha direksiyon başına geçmemesini umuyorlarmış...

  • JET TV tarafından
  • 628 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koyunu Yiyen Ayı'ya 300 Spartalı Saldırısı 01:00

Koyunu Yiyen Ayı'ya 300 Spartalı Saldırısı

Bir köyde ayı koyun sürüsüne saldırıyor. Koyunu yemeye başlıyor ve bütün köy sakinleri ellerinde baltalarla ve köpeklerle Viking tarzın da ayıya saldırıyorlar!..

  • JET TV tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Apartmanda Engelli Rampası Kavgası 06:32

Apartmanda Engelli Rampası Kavgası

Belediyenin özürli bir vatandaş için apartman içine yapılan engelli rampasının apartmanın diğer sakinleri tarafından kaldırılmasıyla ilgili yapılan haberde olay çıktı...

Film Çekimini Gerçek Sanan Polis, Oyuncuya Ateş Açtı! 00:54

Film Çekimini Gerçek Sanan Polis, Oyuncuya Ateş Açtı!

Amerika'nın Indiana eyaletinde görev yapan bir polis, bir filmin hırsızlık sahnesini gerçek zannedip elinde oyuncak tabanca bulunan oyuncuya ateş açtı. Mahalle sakinleri filmi gerçek sanarak 911'i aradı. İhbar üzerine bö..

Yıldırım Cami Minaresini Yıktı 01:20

Yıldırım Cami Minaresini Yıktı

Elazığ'da bir caminin minaresi yıldırım çarpması sonucu yıkıldı. Olay, Maden İlçesine bağlı Tekevler köyü Dilakkaya Mezrasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gece yarısı büyük bir gürültü ile yıldırım Dilakkaya Ca..

Dünyada Yakalanmış En Büyük 10 Kalamar 05:10

Dünyada Yakalanmış En Büyük 10 Kalamar

Bu derinlerde yüzen gizemli deniz sakinleri, dünyanın en büyük omurgasız canlılarından biri. Bulunan en büyüğü ise 18 metre boyunda ve neredeyse bir ton ağırlığında (900 kg)..

  • JET TV tarafından
  • 750 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alev Alev Yanan Evi Balkondan Hortumla Söndürmeye Çalıştılar 02:33

Alev Alev Yanan Evi Balkondan Hortumla Söndürmeye Çalıştılar

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde, dar bir sokaktaki metruk binada çıkan yangının kendi evlerine sıçramasını engellemeye çalışan bina sakinleri, balkonlardan uzattıkları hortumla alevlere müdahale etti...

Vatandaştan Bakırköy Belediyesi'ne tepki: Tüplü ocakla ısınmaya çalıştılar 03:55

Vatandaştan Bakırköy Belediyesi'ne tepki: Tüplü ocakla ısınmaya çalışt

Bakırköy Belediyesi'nce doğalgaz, elektrik ve suları kesilen bina sakinleri kış gününü mum ışığında battaniyler altında geçirdi. Zemin etüdünün zayıf olduğu iddiasıyla binaya yıkım kararı veren belediye ekiplerinin uygul..

Obez Kedi Yediklerinden Zehirlendi 01:00

Obez Kedi Yediklerinden Zehirlendi

Sürekli yemek yiyerek 18 kiloya çıkan Tombalak, en sonunda zehirlendi. Tombalak'a yaşadığı sitenin sakinleri sahip çıkarak veterinere götürdü. Veteriner, obez kedinin zayıflamasının zor olduğunu söyledi...

  • JET TV tarafından
  • 630 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Park Halindeki Araç Alev Alev Böyle Yandı 02:01

Park Halindeki Araç Alev Alev Böyle Yandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, park halindeki araç bir anda alev alarak küle döndü. Aracını Park Caddesi ile Doğal Sokağı'nın kesiştiği kavşağa park eden Hasan Korkmaz, işini halletmek için İnegöl Vergi Dairesi'ne gitti. Pa..

Erkeklerin Giremediği Kadınlar Köyü 01:26

Erkeklerin Giremediği Kadınlar Köyü

Nijerya'da 1990 yılında Rebecca Lolosoli tarafından kurulan Umoja Köyü'nün sakinleri şiddete maruz kalan kadınlardan oluşuyor...

  • JET TV tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 7 yıl önce
18 Kiloluk Kediyi Zayıflatmak İçin Seferber Olmak 01:34

18 Kiloluk Kediyi Zayıflatmak İçin Seferber Olmak

Görenlerin gözlerine inanamadığı 18 kiloluk dev kedi Tombalak yediklerinden zehirlenerek tedavi altına alınmıştı. Normal bir kedinin 3 katı ağırlığında olan, tedavisinin ardından alındığı siteye yeniden bırakılan obez ..

  • JET TV tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi 06:06

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletiş

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, terör örgütü PKK'lıların özel GSM şirketine ait iki baz istasyonunu tahrip etmesinin ardından, bölgedek..

Ev Kira Semt Bizim Fragman 01:12

Ev Kira Semt Bizim Fragman

Aynı muhitte doğup büyüyen bir grup arkadaş rahatça yaşadıkları semtlerinde artık zorlanır hale gelmiştir. Semtleri zenginlerin son gözdesi olmuştur ve bu durum kiraların artmasına neden olur. Mahalle halkı birer birer e..

Bakkaldan Cips Aşıran Köpek 00:16

Bakkaldan Cips Aşıran Köpek

Giresun’da cips tutkunu bir köpeğin bakkaldan aşırdığı cips böyle görüntülendi. Mahalle sakinleri tarafından ‘Paşa’ ismi verilen köpek belediye tarafından yapılan kulübesinin yan tarafında bulunan bakkaldan, cips tezgahı..

  • JET TV tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrinli Kadınlar Öso'yu Zılgıtlarla Karşıladı 00:57

Afrinli Kadınlar Öso'yu Zılgıtlarla Karşıladı

Afrin ilçe merkezine bağlı Şavarighat El Caviz köyü sakinleri, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında köylerini teröristlerden kurtaran Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) savaşçılarını sevinçle karşıladı...

ABD Teröristleri Değil, Çiftçileri Katletti 01:00

ABD Teröristleri Değil, Çiftçileri Katletti

ABD Afrika Komutanlığı (AFRICOM), Somali'de muz üreticisi çiftçileri katletti. Görgü tanıkları Perşembe gecesi askeri helikopterden inen özel birliklerin tarladaki çiftçileri ve sığır besicilerini vurduğunu aktardı. Bölg..

Venezuela'da Siyasi Tansiyon Yükseliyor 01:00

Venezuela'da Siyasi Tansiyon Yükseliyor

Venezuela Meclisi Devlet Başkanı Nicolas Maduro’yu görevden alarak hakim önüne taşıyabilecek bir kanun tasarısını kabul etti. Karar iktidar milletvekillerinin boykot ettiği oturumda oy birliğiyle alındı. Oturum başlangı..

Kara Kış İngiltere'yi de Alarma Geçirdi 01:04

Kara Kış İngiltere'yi de Alarma Geçirdi

Avrupa’yı etkisi altında tutan kara kış İngiltere’yi de korkuttu. Egon fırtınasına hazırlanan ülke kırmızı alarma geçti. Kuzey ve doğu bölgelerde fırtına ve sel baskınlarına karşı hummalı çalışmalar sürüyor. Yetkililer b..

Şili Tarihinin En Büyük Orman Yangınıyla Boğuşuyor 00:51

Şili Tarihinin En Büyük Orman Yangınıyla Boğuşuyor

Tarihinin en büyük orman yangınıyla boğuşan Şili’de alevler henüz kontrol altına alınabilmiş değil. Uzun süren kuraklık ve 40 dereceye ulaşan sıcaklık nedeniyle ülkenin özellikle güney kesimlerinde 118 noktada yangın çı..

Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı 01:17

Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahreyn Başbakanı ile Bahreyn Veliaht Prensini kabulünün ardından basın toplantısında konuştu. Erdoğan, Bu coğrafyada kaderimiz de kederimiz de ortaktır. Bu topraklarda mazimiz de istikbalimiz de ..

Babasından Tekme Tokat Dayak Yiyen Adam - Kilis 01:05

Babasından Tekme Tokat Dayak Yiyen Adam - Kilis

Kilis’te, yaşlı bir adam tartıştığı oğlunun elinin suratına değmesine sinirlenip, oğlunu evire çevire dövdü.Oğlunun özür dilemesine karşın yaşlı adam sinirlerine hakim olamayarak dövmeye devam etti. Mahalle sakinleri müd..

  • JET TV tarafından
  • 1.333 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sokak Köpeğini Saldırdı Diye Pompalı Tüfekle Vuran Vicdansız 02:16

Sokak Köpeğini Saldırdı Diye Pompalı Tüfekle Vuran Vicdansız

Kuşadası’nda gözü dönmüş bir kişi sokak köpeğine bayramda pompalı tüfekle ateş açtı. Köpek yaralanırken, şikayet üzerine polis iki kişiyi gözaltına aldı. Çevre sakinleri yaşanan vahşeti cep telefonu ile saniye saniye kay..

  • JET TV tarafından
  • 798 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Christopher Robin Fragman 04:00

Christopher Robin Fragman

Artık yetişkin olmuş olan Christopher Robin, 100 Hektar Ormanı’ndaki maceralarından çok uzaklardadır. İş ve aile dengesini korumakta zorlanan Christopher, iş sebebiyle bir aile yolculuğunu kaçırınca sevimli dostu Winnie ..

Maşa ve Koca Ayı - Noel Koleksiyonu (1 saat Yılbaşı hakkında en iyi karikatür!) 1:05:27

Maşa ve Koca Ayı - Noel Koleksiyonu (1 saat Yılbaşı hakkında en iyi ka

Yeni koleksiyonu Masha ve Bear! kış ve yeni yıl karikatürlerin büyük toplama çocuklar için + yeni bir serisi hakkında Favori karikatürler Sizin Lovers not Leave! Maşa ve Ayı - bütün aile için en popüler Rus animasy..

  • ÇocukTV tarafından
  • 4.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce