#Sehabe susam sokağı sakinleri ft tuğba ağa müzik dinle

Mahallede ağaç savaşı! 02:06

Mahallede ağaç savaşı!

BİR YANDA 'İNŞAATTA RAHAT ÇALIŞAMIYORUZ' DEYİP, KOMŞU APARTMANIN BAHÇESİNDEKİ AĞACI KESEN SORUMSUZ İŞÇİLER... DİĞER YANDA POLİS ÇAĞIRMAK YERİNE CEZA KESMEYE KALKAN APARTMAN SAKİNLERİ... İSTANBUL'DAKİ O AĞAÇ KESME KRİZİND..

Köpekten kaçayım derken aşağı düştü 02:16

Köpekten kaçayım derken aşağı düştü

İSTANBUL GÖKTÜRK'TE ARKADAŞIYLA YOLDA YÜRÜYEN 15 YAŞINDA BİR ÇOCUK ÜZERİNE DOĞRU KOŞAN KÖPEKLERİ GÖRÜNCE NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI. O PANİKLE 6 METRE YÜKSEKLİKTEN AŞAĞI DÜŞTÜ. MAHALLE SAKİNLERİ SAHİPSİZ KÖPEKLERİN TEDAVİLERİ..

Sinyal Yakalayabilmek İçin 500 Metre Yol Yürüyorlar 04:23

Sinyal Yakalayabilmek İçin 500 Metre Yol Yürüyorlar

Sivas’ın Altınyayla ilçesi Kızılhüyük köyünde yaşayan vatandaşlar, evlerinde telefonları çekmeyince köyün zirve noktasına çıkarak Kayseri’den gelen sinyallerle telefon görüşmesi yapmaya çalışıyor Sivas’ın Altınyayla ilçe..

Çalılık Alanda Çıkan Yangın Yerleşim Yerlerine İlerliyor 04:12

Çalılık Alanda Çıkan Yangın Yerleşim Yerlerine İlerliyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde çalılık alanda başlayan yangın rüzgarın etkisi ile kısa sürede büyüdü. Yangının yerleşim alanlarına ilerlememesi için itfaiye ekipleri ve mahalleli çalışma yapıyor. Kdz. Ereğli ilçesine bağl..

Cephe Hattındaki Hasankaya Köyünde Tek Başına Yaşıyor 04:25

Cephe Hattındaki Hasankaya Köyünde Tek Başına Yaşıyor

Ermenistan ordusunun 27 Eylül’den itibaren Azerbaycan’ın sivil yerleşim birimlerine saldırması üzerine Azerbaycan işgal altında bulunan topraklarını kurtarmak için karşı saldırı başlatmıştı. O tarihten itibaren Hasankaya..

Sitede deprem testi krizi! 01:12

Sitede deprem testi krizi!

İZMİR'İN BAYRAKLI İLÇESİNDEKİ BİR SİTE DEPREMDEN SONRA HASAR ALDI. CAN GÜVENLİKLERİNDEN ENDİŞE EDEN DAİRE SAKİNLERİ DAYANIKLILIK TESTİ YAPTIRMAK İSTEDİ. SONRASINDA ÇIKAN KRİZ SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA GÖNDERİLDİ..

Site yönetiminin fatura oyunu! 02:05

Site yönetiminin fatura oyunu!

ANKARA MAMAK'TAKİ BİR SİTENİN SAKİNLERİ, SİTE YÖNETİMİNİ DOLANDIRICILIKLA SUÇLADI. İDDİALARINA GÖRE DOĞALGAZ FATURALARINI FOTOŞOPLA DEĞİŞTİREN YÖNETİM, BİNLERCE LİRALIK VURGUN YAPTI...

Poşet poşet ayakkabı çaldı! 01:45

Poşet poşet ayakkabı çaldı!

KISITLAMAYI FIRSAT BİLDİ. BAĞCILAR'DAKİ SİTEYE GİRİP 48 DAİRENİN ÖNÜNDEKİ AYAKKABILARI ALIP GİTTİ. ''100 ÇİFT AYAKKABIMIZ ÇALINDI'' DİYEN SİTE SAKİNLERİ İSYAN ETTİ...

Yaşanan Kuraklığı Minareye Bakıp Ölçüyorlar 08:17

Yaşanan Kuraklığı Minareye Bakıp Ölçüyorlar

Sivas’ta baraj suları altında kanan Pusat camisinin minaresi her geçen yıl artan kuraklığı gözler önüne seriyor. Sivas'ın Hafik ilçesinde 2009 yılında inşası tamamlanan ve su toplamaya başlayan Pusat İçme Suyu ve Sulama ..

İzmir Depreminde Hasar Gören Yılmaz Erbek Apartmanı’nın Kontrollü Yıkım 02:57

İzmir Depreminde Hasar Gören Yılmaz Erbek Apartmanı’nın Kontrollü Yıkı

İzmir depreminde hasar gören binalardan Yılmaz Erbek Apartmanı’nın kontrollü yıkımını, çok sayıda vatandaş izledi. Bazı vatandaşlar o anları kamerayla çekerken, alanda bulunanlarının çoğunun apartman sakini olmaması dikk..

Yükünü çekemeyen ata böyle işkence etti 00:59

Yükünü çekemeyen ata böyle işkence etti

Bursa’da, arkasındaki yükü çekmekte zorlanan bir ata yapılan eziyet, yoldan geçen vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Olay, merkez Nilüfer ilçesi Üçevler Mahallesi'nde, meydana geldi. Edinilen bilgiye gö..

Bu köye HES kodu olmayan giremiyor 04:21

Bu köye HES kodu olmayan giremiyor

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı bir kırsal mahallenin sakinleri 10 aydır uyguladıkları tedbirler sayesinde, virüsün köylerine girmesini engelledi...

Bursa tarımının can damarı Gölbaşı Barajı'nda su seviyesi yükseliyor 05:32

Bursa tarımının can damarı Gölbaşı Barajı'nda su seviyesi yükseliyor

Bursa’da yüzde 90 seviyelerinde kuruyan Gölbaşı Barajı, kar yağışlarıyla birlikte yüzde 50 seviyelerine ulaştı. Barajı ve çevresini iyi bilen köy sakinleri; Gölbaşı’nın hızlı dolup, hızlı boşalan bir baraj olduğunu söyle..

Yağmur yağdı, istinat duvarı çöktü! 02:03

Yağmur yağdı, istinat duvarı çöktü!

İSTANBUL'DA ETKİLİ OLAN YAĞMUR, KÜÇÜKÇEKMECE'DE BİR BİNANIN İSTİNAT DUVARININ ÇÖKMESİNE NEDEN OLDU...BÜYÜK PANİK VE KORKU YAŞAYAN BİNA SAKİNLERİ, BU SOĞUKTA GECEYİ DIŞARIDA GEÇİRMEK ZORUNDA KALDI....

Apartmanda fuhuş kavgası! 01:41

Apartmanda fuhuş kavgası!

İSTANBUL SULTANGAZİ'DEKİ BİR APARTMANIN SAKİNLERİ, BİNADA FUHUŞ YAPILDIĞI İDDİASIYLA POLİSİ ARADI... BASKIN SONRASI ORTALIK FENA KARIŞTI.....

Köpek gezdirme kavgası! 02:19

Köpek gezdirme kavgası!

İSTANBUL SULTANGAZİ’DE BİR KADIN KÖPEKLERİNİ BOŞ BİR ARAZİDE GEZDİRMEK İSTEDİ. CİVARDAKİ APARTMAN SAKİNLERİ TEPKİ GÖSTERİNCE ORTALIK KARIŞTI. KARAKOLDA BİTEN KAVGANIN TARAFLARI SHOW HABERE KONUŞTU.....

Pendik’te çıkan yangın paniğe neden oldu 00:32

Pendik’te çıkan yangın paniğe neden oldu

Pendik'te çıkan yangında mahalle sakinleri büyük panik yaşadı. İddiaya göre evin dışında bulunan ağaçların yanması ile bir anda evin çatısına sıçradı. Çıkan yangında dumandan bir kişi etkilendi...

Bu apartmanda çığlıklar hiç susmuyor! 02:51

Bu apartmanda çığlıklar hiç susmuyor!

ÇIĞLIKLAR, FERYATLAR SABAHA KADAR HİÇ KESİLMİYOR... KOMŞULARIN GÖZÜNE BİR DAMLA UYKU GİRMİYOR... İSTANBUL MALTEPE'DEN KORKUNÇ BİR İDDİANIN HABERİ VAR SIRADA... ENGELLİ KOMŞUMUZ KOCASINDAN ŞİDDET GÖRÜYOR DİYEN APARTMAN ..

Kayyum apartmanı! 02:24

Kayyum apartmanı!

300 LİRALIK AİDAT TOPLANAMAYINCA, APARTMAN SAKİNLERİ KIŞ MEVSİMİNİ DONARAK GEÇİRDİ. SORUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN APARTMANA KAYYIM ATANSA DA, ISINMA SORUNU KÖRDÜĞÜM OLDU....

Böyle ceza olur mu 01:55

Böyle ceza olur mu

TUZLA'DA SİTE SAKİNLERİNE, EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ CEZALAR YAZAN SİTE YÖNETİMİNİ EKRANLARINIZA GETİRMİŞTİK. O SİTENİN SAKİNLERİ BU KEZ HAYRETE DÜŞÜREN BİR NEDENLE CEZA YEDİLER... SİTE YÖNETİMİ BU DEFA BAKIN NEYE CEZA KES..

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü 02:56

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü

Karadeniz Bölgesi'nin ve insanlık tarihinin en eski yerleşim yeri olarak bilinen, geçmişi M.Ö. 60 binli yıllara kadar uzanan Samsun'daki arkeolojik sit alanı Tekkeköy Mağaraları, harabeye döndü. Tarihi mağaranın kirletil..

Neron Ümit- tutuklandı! 02:22

Neron Ümit- tutuklandı!

'NERON ÜMİT' LAKAPLI BİR GENÇ... NE GÖRDÜYSE YAKMIŞ, KOCA BİR İLÇEYE, ÖZELLİKLE DE YAŞADIĞI SİTEYE KABUSU YAŞATMIŞTI... SHOW HABER'İN İSYANINI DUYURDUĞU O SİTENİN SAKİNLERİ SONUNDA RAHAT BİR NEFES ALDI... ÇÜNKÜ, 29 SUÇ K..

Kuruyan “Kuru Göl” Su Tuttu, Giden Turnalar Geri Döndü 02:46

Kuruyan “Kuru Göl” Su Tuttu, Giden Turnalar Geri Döndü

Sivas’ın Hafik ilçesinde bulunan Kurugöl, geçtiğimiz yıl kuralık nedeni ile yok olma tehdidi yaşarken bu yıl yeniden su tutarak göçmen kuşlara ev sahipliği yaptı. Sivas’ın Hafik ilçesinde bulunan kuş gölü yaklaşık bir as..

Isparta'da gül konvoyu düzenlendi 01:10

Isparta'da gül konvoyu düzenlendi

Isparta'da bu sene salgın sebebiyle 'Gül Festivali' yerine 'Gül Konvoyu' etkinliği düzenlendi. Güllerle donatılan araçlar şehri gezdi. İl sakinleri de unutamayacağı bir gün yaşadı...

Türkiye’nin En Büyük Cam Terasında Sona Yaklaşıldı 03:09

Türkiye’nin En Büyük Cam Terasında Sona Yaklaşıldı

Fırat Nehri’yle Merzimen Çayı'nın birleştiği noktada yer alan ve önemli anıt eserlere ev sahipliği yapan Rumkale için doğa ile uyumlu Türkiye’nin en büyük Cam Terası yapımında sona doğru yaklaşılırken, bölge sakinleri te..

Dutlar Kazanlarda Saatlerce Kaynatılarak Pekmeze Dönüştürülüyor 02:50

Dutlar Kazanlarda Saatlerce Kaynatılarak Pekmeze Dönüştürülüyor

Adana'nı Kozan ilçesinde dut pekmezinin yolculuğu başladı. Üçbey Dağlarında yaşayan vatandaşlar sarı altın olarak bilinen dut pekmezi için odun ateşinde kaynayan kazanların başına geçti. Dut ağaçlarından toplanan meyvele..

2 bina çökme riskine karşı boşaltıldı 02:17

2 bina çökme riskine karşı boşaltıldı

SULTANGAZİ'DE YANINDA İNŞAAT KAZISI YAPILAN İKİ BİNA DÜN AKŞAM ÇÖKME RİSKİNE KARŞI BOŞALTILDI... ''KENDİ EVİMİZE GİREMİYORUZ'' DİYEN BİNA SAKİNLERİ HEM ŞAŞKIN, HEM DE ÖFKELİ.....

Denizi paylaşamıyorlar! 02:53

Denizi paylaşamıyorlar!

İSTANBUL ANADOLU KAVAĞI'NDA BİR GARİP TARTIŞMA YAŞANIYOR.... BİR YANDA VATANDAŞLAR VAR. RAHAT RAHAT DENİZE GİREMİYORUZ DİYORLAR. BİR YANDA YALI SAKİNLERİ VAR. GÜRÜLTÜ VE KİRLİLİKTEN ŞİKAYETÇİLER...

Kumburgaz'da yıkım isyanı! 02:56

Kumburgaz'da yıkım isyanı!

İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE'YE GİDİYORUZ ŞİMDİ... KUMBURGAZ SAHİLİNDEKİ 50 YILLIK BİNALAR İÇİN YIKIM KARARI ÇIKINCA ORTALIK KARIŞTI... BELEDİYE 6 KATLI BİNALAR İÇİN 3 KAT İZİN VERİYOR, 'ORTADA KALACAĞIZ' DİYEN DAİRE SAKİNLERİ ..

234 bin nüfuslu Erzincan'daki konut fiyatları metropolleri aratmıyor 01:57

234 bin nüfuslu Erzincan'daki konut fiyatları metropolleri aratmıyor

Doğu Anadolu'nun 234 bin nüfuslu kenti Erzincan, konut fiyatlarında metropol şehirleri aratmıyor. Öyle ki, daireler fahiş rakamlara satılınca kira fiyatları da artıyor. Kente tayin ile giden memur ve öğrenciler ev bulmak..