#Sehabe susam sokağı sakinleri ft tuğba ağa müzik dinle

Kazanın geliyorum dediği yol! 01:45

Kazanın geliyorum dediği yol!

Ümraniye'de sıklıkla kazaların yaşandığı yolda, son olarak bir kamyonet kaza yaparak devrildi. Yol kenarında yürüyen anne ve iki çocuğu ise aracın altında kalmaktan kıl payı kurtuldu. Mahalle sakinleri, kazaların son bul..

Tüketiciye sürpriz ödeme! 02:11

Tüketiciye sürpriz ödeme!

UZUN SÜRELİ ELEKTRİK KESİNTİSİ YAŞAYANLAR BU HABERE DİKKAT.. ELEKRİTİK DAĞITIM ŞİRKETLERİ KESİNTİ İÇİN TÜKETİCİYE TAZMİNAT ÖDÜYOR. UYGULAMANIN İLK ÖRNEKLERİNDEN BİRİ ANKARA ÇANKAYA'DA YAŞANDI. MAHALLE SAKİNLERİ, ELEKTİR..

Ankara'da kadın cinayeti! Boşandığı karısını öldürüp kızını yaraladı! 02:13

Ankara'da kadın cinayeti! Boşandığı karısını öldürüp kızını yaraladı!

Ankara'da Salih Ö.(38), takip ettiği eski eşi Ebru Yüksel (33) ile erkek arkadaşı Mustafa D.(32) ve yanlarında bulunan kızı İsra Ö.'yü (4), oturdukları sitenin bahçesinde kurşun yağdırdıktan sonra kendi kafasına ateş ede..

'Silahı nereden buldun' sorusuna öyle bir cevap verdi ki- Silah sıkıntı değil baba 02:39

'Silahı nereden buldun' sorusuna öyle bir cevap verdi ki- Silah sıkınt

Antalya'da, eşiyle tartışan Hüseyin Z. (33), av tüfeğiyle sokak ortasında 7 el havaya ateş açtı. Polisi karşısında gören Hüseyin Z. teslim olurken, gazetecilerin silahı nereden aldın sorusuna ise Silah sıkıntı değil bab..

Koca ilçenin altı çöküyor 02:52

Koca ilçenin altı çöküyor

Konya’da obruklardan sonra yeni tehlike. Bölgede dev yarıklar ortaya çıktı. Bölge sakinleri tedirgin..

Hırsızlar Zillere Dadandı 01:56

Hırsızlar Zillere Dadandı

İSTANBULLUNUN YENİ DERDİ ZİL HIRSIZLIĞI... ÖZELLİKLE DE DİYAFONLU SİSTEMLER HIRSIZLARIN GÖZDESİ... İŞ ÖYLE BİR HALE GELDİ Kİ, BAZI APARTMAN SAKİNLERİ, ZİL PANELLERİNİ DEMİR ÇERÇEVELERLE KORUMAYA ALIYOR...

Türkçe tabela kalmadı! 02:23

Türkçe tabela kalmadı!

ESKİ İSTANBUL'UN GÖZBEBEĞİ FATİH... SON YILLARDA ÇEHRESİ GİDEREK DEĞİŞİYOR... TARİHİ ÇARŞILARDA ARTIK SURİYELİ ESNAF ÇOĞUNLUKTA, TABELALAR GENELLİKLE ARAPÇA... İLÇE SAKİNLERİ İSE DEĞİŞİMDEN RAHATSIZ... AMA SUÇU YABANCILA..

Kapıyı başka türlü çaldı! 01:37

Kapıyı başka türlü çaldı!

İSTANBUL, ZEYTİNBURNU'NDA BİR HIRSIZ BİR APARTMANIN YAKLAŞIK 50 KİLOLUK DEMİR KAPISINI ÇALDI... SONRA DA AĞIR AĞIR YÜRÜYEREK UZAKLAŞTI...KAPISIZ KALAN BİNA SAKİNLERİ ÇİLEDEN ÇIKTI ÜSTELİK AYNI ŞEYİ DAHA ÖNCE DE YAŞAMIŞLA..

Başkent'te alev alev yanan evden yaşlı kadın son anda kurtarıldı 03:19

Başkent'te alev alev yanan evden yaşlı kadın son anda kurtarıldı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir gecekonduda çıkan yangın itfaiye ekiplerini alarma geçirdi. Mahalle sakinleri evde bulunan yaşlı kadını son anda kurtardı...

Barakada çıkan yangın apartmana sıçradı, mahalleli sokağa döküldü 04:20

Barakada çıkan yangın apartmana sıçradı, mahalleli sokağa döküldü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bulunan barakada çıkan yangın apartmana sıçradı. Yangını gören mahalle sakinleri sokağa döküldü...

Davaro  Kimlerdensin Dayı Kemal Sunal & Şener Şen 04:25

Davaro Kimlerdensin Dayı Kemal Sunal & Şener Şen

Konu; Almanya'ya çalışmaya giden Memo, istediği parayı kazanıp köyüne döner ve sözlüsü Cano'yla evlenmek ister. Memolar'ın kan davalı oldukları Sülo da hapisten çıkarak karısı Ayşo'nun yanına gelir. Bunu duyan Hamo, düğ..

Oğul (1974) Cüneyt Arkın , Kahraman Kıral  Film İzle 1:14:12

Oğul (1974) Cüneyt Arkın , Kahraman Kıral Film İzle

Alişan, oğlu Aliş ile birlikte köylerinde sakin yaşamlarını sürdürmektedir. Küçük Aliş köy meydanındaki çeşmeden su içmek isterken bir grup Aliş’e mani olup bir köpeğe Aliş’i ısırttırır ve kaçarlar. Alişan çocuğunun kudu..

  • PengoTV tarafından
  • 3.999 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pir Sultan Abdal Tamamı Türk Filmi İzle 1:31:15

Pir Sultan Abdal Tamamı Türk Filmi İzle

Künye Yönetmen Remzi Jöntürk Senaryo Mehmet Aydın Yapımcı Ümit Utku Müzik Ali Ekber Çiçek Görüntü Yönetmeni Enver Burçkin Eser Mustafa Özkan Vizyona Giriş Tarihi 01 Kasım 1973 Süre 91 dk Tür Biyografi, Dram Özel..

  • Tv Series tarafından
  • 8.574 görüntüleme
  • 7 yıl önce
DAHA Fragmanı 01:13

DAHA Fragmanı

12 OCAK'TA SİNEMALARDA! 14 yaşındaki Gaza, yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak büyük şehirde liseyi okumayı hayal ederken, babasının onu insan kaçakçılığı şebekesinin bir parçası haline getirmesiyle suçla tanışır..

Daha - Fragman 01:08

Daha - Fragman

DAHA (Sinema Filmi) 14 yaşındaki Gaza, yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak büyük şehirde liseyi okumayı hayal ederken, babasının onu insan kaçakçılığı şebekesinin bir parçası haline getirmesiyle suçla tanışır. G..

  • PengoTV tarafından
  • 835 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patron - GOAL (Official Video) 03:12

Patron - GOAL (Official Video)

Söz : Patron/ Müzik : Astral Mix & Master : Kupa A Director : Utku Kundakcı Director of Photography : Ömer Aslan Director of assistant : Eren Çukurova Production Manager : CMZ Post Production : The Post Brothers Art Dir..

Eko Fresh & Heja - Ich Bin Çukur - (Prod. Uğur Ateş) - Çukur Dizi Müziği 02:30

Eko Fresh & Heja - Ich Bin Çukur - (Prod. Uğur Ateş) - Çukur Dizi Müzi

EKO FRESH: Ek is back schau wie ich cekirdek kau/ Tfuu spuck dir auf dein Cadillac drauf/ Zwei Jungs hinter mir sehen wie men in Black aus/ Kommen direkt aus dem Bau Digga Ratatatat ciao/ Du fragst nach meinem Umgang Ma..

Kawis Axa (1889-1936) - Genç Xelil 02:32

Kawis Axa (1889-1936) - Genç Xelil

Kawis Axa, di sala 1889 an de ji dayik bu. Jiyana wi di nav muzika xwezayi de (colu ciya merg u zeviyan) derbaz bu. Bilbile dengnazik di nava mercen jiyane de mezin bu, diyar e, sirusta rengin u zengin a kurdistane li ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.438 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz ve Büşra Pekin Nikah Masasına Oturdu! 05:14

Beyaz ve Büşra Pekin Nikah Masasına Oturdu!

Veee o beklenen an geldi! Beyaz sonunda nikah masasına oturdu! Gelin ise, güzeller güzeli oyuncu Büşra Pekin. Şahitleri ise Ümit Besen, Cengiz Kurtoğlu ve Arif Susam… Fakat, Beyaz için mutlu başlayan gün kabusa döndü!..

  • ANKA tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta- Börekitas 04:11

Evim Lokanta- Börekitas

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 22. Bölüm'de Börekitas tarifi verdi! Börekitas MALZEMELER 7 Su Bardağı Su 6 Adet Patlıcan 1 Su Bardağı Sıvı Yağ Yarım Su Bardağı Su 200 gr Eski Kaşar 1 Adet Yumurta 4 Yemek Kaşığı T..

  • ANKA tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show-Birbirinden Şarkı Yürüten Oldu Mu? 01:53

Beyaz Show-Birbirinden Şarkı Yürüten Oldu Mu?

Beyaz, 21 Nisan konukları olan Ümit Besen, Cengiz Kurtoğlu ve Arif Susam’a örnekler vererek sorduğu soru stüdyoda kahkahalar estirdi!..

  • ANKA tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hamburger Ekmeği Tarifi 06:58

Hamburger Ekmeği Tarifi

Hamburger Ekmeği Tarifi ve Malzemeler 1/2 bardak Su 1/2 bardak Süt 1 adet Yumurta 10 gram İnstant Maya 4 bardak Un 2 yemek kaşığı Şeker 2 yemek kaşığı Zeytinyağı 1 yemek kaşığı Tereyağı Susam..

Çin Menemeni Nasıl Yapılır 04:03

Çin Menemeni Nasıl Yapılır

Çin Menemi Malzemeleri: 3 adet Yumurta 1 çay kaşığı Taze Zencefil 1 su bardağı rendelenmiş Domates Pirinç Sirkesi 1 tatlı kaşığı Mısır Nişastası 2 yemek kaşığı Su Susam Yağı 1 tatlı kaşığı Ketçap Taze Soğan..

Teriyaki Soslu Tavuklu Noodle Tarifi 04:40

Teriyaki Soslu Tavuklu Noodle Tarifi

Malzemeler: 5 dilim Noodle Tavuk Kalça 1 yemek kaşığı Nişasta 1/3 bardak Soya Sos 1/4 bardak Esmer Şeker 3 diş Sarımsak 1 tatlı kaşığı Zencefil Zeytinyağı Susam yağı Taze Soğan..

Saç Kırıkları ile İlgili Bilmeniz Gerekenler 02:20

Saç Kırıkları ile İlgili Bilmeniz Gerekenler

Saç Kırıkları ile İlgili Bilmeniz Gerekenler Bu videoda saç kırıkları hakkında bilmeniz gerekenleri derledik. Saç kırıklarının dört ana nedeni var. 1) Boya, perma gibi kimyasal işlemlerin sık tekrarlanması. 2) Saç kuru..

  • Kadınca tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Baba ve Kırk Haramiler Full İzle 1971 1:30:31

Ali Baba ve Kırk Haramiler Full İzle 1971

Hülagü Han (Kurt Katch) komutasındaki Moğol istilacılar Bağdat şehrini ele geçirirler. Bağdat Halifesi Hasan (Moroni Olsen) sürgünde yeni bir hükümet kurmak üzere Bağdat'ı terk etmek üzereyken baş veziri Kasım'ın (Frank ..

Cevizli Susamlı Tarçınlı Kurabiye Tarifi 05:23

Cevizli Susamlı Tarçınlı Kurabiye Tarifi

Malzemeler : 1 Su bardağı kadar ince çekilmiş ceviz 200 gr. Oda ısısında yumuşamış tereyağı (ya da margarin) 1 Tane yumurta 1 Çay kaşığı tarçın 3 Yemek kaşığı dolusu pudra şekeri 3 Yemek kaşığı sıvıyağ 1 Yemek kaşığı do..

Hazırından Farksız Pastane Böreği 01:42

Hazırından Farksız Pastane Böreği

Malzemeler 1 paket baklava yufkası 1 su bardağı su 1 su tereyağ sıvı yağ karışımı İçi için: 3 orta boy patates 200 gram kıyma 2 orta boy soğan Tuz karabiber tatlı kırmızı biber Üzeri için Yarım çay bardağı sıvı yağ ter..

Uzakdoğu Usulü Tavuk 06:17

Uzakdoğu Usulü Tavuk

Malzemeler: 6 yada 8 adet derisiz ve kemiksiz tavuk kalca eti 1/2 çay bardağı Süt 1/2 çay bardağı Sıvıyağ 1/2 çay bardağı az tuzlu Soya Sosu 1 dolu yemek kaşığı Susam Yağı 1 tatlı kaşığı ince rendelenmiş Zencefil 1..

Hatay'ın Meşhur Biberli Ekmeği | Bereketli Tarifler NET 03:48

Hatay'ın Meşhur Biberli Ekmeği | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Hatay yöresine ai..