#Seksendört Ölürüm hasretinle

Şahan Akyüz - Hazan'ın Yaman Baharı 03:32

Şahan Akyüz - Hazan'ın Yaman Baharı

Şahan Akyüz - Hazan'ın Yaman Baharı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir yağmurun ortasında cemre düşer düşer diye bekler bu kalp Hangi zaman güneş vurur saçlarına Ben bekler dururum olurum güneşin başucunda x2 Hazan bu ha..

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür 03:25

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür

Ankara Ticaret Odası (ATO) eski başkanı ve CHP eski milletvekili Sinan Aygün, Ayasofya'daki ilk cuma namazı sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini öpüp sözünü yerine getirmek için davet beklediğini söyledi. Aygün, Aya..

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video) 03:39

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video)

Evveeet… “Demo 2” albümünün en demo şarkısıyla tekrar merhaba. 11 yıl önce henüz bestelenme aşamasında kaydedilmiş haliyle üstelik… Sözleri, kayıt esnasında prozodik çözümlemeler için uydurduğum “badidi bidudi” diye ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ziynet Sali - Kalbim Tatilde 02:45

Ziynet Sali - Kalbim Tatilde

Kalbim Tatilde şarkı sözleri ile Belki uyanırız bi sahilde Dur konuşma uzat ellerini sakince Anlatayım en basit tabirle Vurunca aşk sanki kalbim her gün tatilde Biliyor musun Böyle gülmezdim senden önce Böyle do..

Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi 03:10

Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi

Film Gibi şarkı sözleri ile UĞRULHAN (NAKARAT) Bayadır fazla durgun hayatım efes almak sanki ölüm gibi bayadır fazla zordu kararım sanki karanlık bir cehennemin dibi gibi yaşarken tadtık biz de vedayı Kötü sonlu güze..

Yerli Covid-19 aşısının insan deneyleri başladı, ilk doz uygulandı 02:35

Yerli Covid-19 aşısının insan deneyleri başladı, ilk doz uygulandı

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Aşı Araştırma ve Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'nce (ERAGEM), koronavirüse karşı geliştirilen yerli ve milli ERUCOV-VAC inaktif aşısının insan deneyleri başladı. Aşının ilk..

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim 03:41

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim

Aklımı Yedim şarkı sözleri ile... [Verse 1: Hükema] dedikodularınız yere batsın derler bana dostum ne rahatsın bi' de bahtsız da, sürer gene faslım ara sokaklarda biri kelek atsın sana kaçamazdın bilip geri bastın p..

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2 03:52

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2

Söz: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Müzik: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Düzenleme: Can Volkan, Serhat Şensesli Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bil..

HiraiZerdüş - Bi gönlüne ben sığmadım 03:38

HiraiZerdüş - Bi gönlüne ben sığmadım

Bütün diller kargaşasından uzakta. Seni anlatmak çıplak iki göz ile. Ah benim ruhum Canımın en canı, Sen bilmezsin.. Ne zaman ki baksam sana Bir çocuk uykusundan irkilir ve vahşetin içine düşerim yabanında. Sen ..

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio) 03:14

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio)

Şarkı Sözleri: İçinize işlemiş bak Biraz öfke biraz kin Düşmanımı sınar dilim Biraz bozuk biraz pis Hiphop bizde classic Biz varken kimse kral değil Sen kendi evinde misafir Bitch benim villam kira değil Siz karada kapta..

Alaaddin Ergün - Ölmeden Öldürdüler 02:34

Alaaddin Ergün - Ölmeden Öldürdüler

Söz & Müzik: Alaaddin Ergün, Kurtuluş Kuş, Mehmet Elmas Aranje : Berk Kirtiş Mix : Utku Ünsal Mastering : Emre Kıral Müzik Yönetmeni : Kurtuluş Kuş Yönetmen : Sedat Yağız Bedavacı Yönetmen Asistanı : Ertan Şengül Edit :..

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum 02:39

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum

Ben Buyum şarkı sözleri ile Düşer bedenim ağır ağır (ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu(ya ya) Düşer bedenim ağır ağır(ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu( ya ya) Kusur arıyosan iyi bak( iyi bak iyi bak) Çünk..

Encıl - Beni Bul 02:56

Encıl - Beni Bul

Beni Bul şarkı sözleri ile Kaybolmuş bedenim Beni bul, beni beni bul Sorarlarsa ne derim Beni bul, beni beni bul Peşimi bırakın artık, yorgunum zaten Düşümü düşünüp düştük ya bazen Geride anılar bıraktım, yoksan gidem..

Beyaz - Tek 02:08

Beyaz - Tek

Tek şarkı sözleri ile tek kal dene hep büssürü cash yazdım hep kaldım yek göster emek ha gayret çaba hiç bitmeyecek kinim hiç dinmeyecek siktiri çek olunu bulunur sebebi konunun cevaplar olumsuz yolumu bulurum durmada..