#Selahattin demirtaş

Selahattin Baki- 'Bu çocuklar şampiyonluğu istiyor' 07:41

Selahattin Baki- 'Bu çocuklar şampiyonluğu istiyor'

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, şampiyonlukla ilgili olarak, Ben şampiyonluğa inanıyorum. Bu çocuklar bu şampiyonluğu istiyor. Samandıra’da istek ve karakter sorunu yok. Yeni açtığımız sayfada inancımız..

Selahattin Alpay  Nazike 01:22

Selahattin Alpay Nazike

Aha dama çıkam mı Nazike Nazike Nişanlıma bakam mı Le vay le vay Nazike Nişanlım evde yoksa Nazike Nazike Dam başına yıkam mı Le vay le vay Nazike Makaslıkta asılı Nazike Nazike Evrikolar kesili Le vay le vay..

Selahattin Alpay Seviyorum GüLüm Seni⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 04:39

Selahattin Alpay Seviyorum GüLüm Seni⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

KuLağım-da ÇaLan Hep / BiLiyorsun Bir ZamanLar / Seni Ne Çok Seviyordum /Kederin-Le ÜzüLü-yor / Sevincin-Le GüLüyor-dum / Gözgöze GeLmek İstemem Yüzünü Görmek İstemem / / Senin-Le oLmak İstemem ELLer-Le ALdat-tın / Beni ..

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki 01:36

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirta..

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Hükumeti Birlikte Devirelim 01:08

Hükumeti Birlikte Devirelim

Hükumeti birlikte devirelim. HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, CHP'ye böyle seslendi...

Bakan Soylu'dan Muharrem İnce'ye Unutamayacağı Metin Paşa Cevabı 02:14

Bakan Soylu'dan Muharrem İnce'ye Unutamayacağı Metin Paşa Cevabı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kağıthane'deki Ahmet Hatipoğlu Camisi'nde kıldığı teravih namazının ardından Sultan Selim Mahallesi Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti. Soylu, Demirtaş'ın kodesten çıkmasını isteyenler, ..

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor 01:16

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Kü

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor AP Başkanı Martin Schulz, HDP'li vekillerin gözaltına alınmasıyla ilgili olarak yaptığı küstah açıklamada, Bugünkü gözaltılar, Türkiye'd..

Antalya’da Dev Şirkete Fetö’den El Konuldu, Yöneticileri Tutuklandı 00:34

Antalya’da Dev Şirkete Fetö’den El Konuldu, Yöneticileri Tutuklandı

ANTALYA’da, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında inşaat ve otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Durmazlar Grup şirketine el konuldu. Şirket yöneticilerinden Sela..

CHP'li Vekil: Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Reis'e Oy Verebilirsiniz 00:32

CHP'li Vekil: Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Reis'e Oy Verebilirsiniz

CHP Zonguldak milletvekili Ünal Demirtaş'ın kendi cumhurbaşkanı adaylarına bile güvenmemesi sosyal medyada alay konusu oldu.CHP milletvekili adayı Merve Kır'la birlikte memleketi Karadeniz Ereğli'de esnafı ziyaret eden C..

Neslihan Demirtaş - Be Mübarek 03:41

Neslihan Demirtaş - Be Mübarek

Neslihan Demirtaş - Be Mübarek Dinle Söz: Neslihan Demirtaş Müzik: Mustafa Erdoğan, Neslihan Demirtaş Düzenleme: Gökhan Holat..

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması 04:42

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması İzmir’de belediye başkanları toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör soruşturmaları kapsamında aralarında HDP Eş Başkanları Figen..

Gözaltına Alınan Hdp'li Vekiller Neyle Suçlanıyor 02:41

Gözaltına Alınan Hdp'li Vekiller Neyle Suçlanıyor

Gözaltına Alınan Hdp'li Vekiller Neyle Suçlanıyor Demokratik Toplum Kongresi (DTK), KCK ve 6-8 Ekim olaylarına yönelik soruşturmalar kapsamında ifade vermeye gitmedikleri için aralarında HDP Eş Genel Başkanları Selahatt..

Fethullah Gülen Öcalan'ı Abd'ye Davet Etmiş 02:14

Fethullah Gülen Öcalan'ı Abd'ye Davet Etmiş

Söz Teması programında konuşan Darbe girişimi Araştırma Komisyonu Başkanı Reşat Petek FETÖ-PKK ilişkisine dair çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Petek, Almanya'da yayınlanan İmralı Notları kitabında, HDP'nin terör tutu..

Cumhurbaşkanı Adaylarının Oy Pusulalarındaki Yerleri Belli Oldu 02:33

Cumhurbaşkanı Adaylarının Oy Pusulalarındaki Yerleri Belli Oldu

YSK'da cumhurbaşkanı adaylaının oy pusulasındaki yerlerinin belirlenmesi için kura çekildi. Buna göre sıralama, Muharrem İnce, Meral Akşener, Recep Tayyip Erdoğan, Selahattin Demirtaş, Temel Karamollaoğlu ve Vatan Partis..

Son Dakika! Sebahat Tuncel, Gözaltına Alındı 01:21

Son Dakika! Sebahat Tuncel, Gözaltına Alındı

Son Dakika! Sebahat Tuncel, Gözaltına Alındı Demokratik Bölgeler Partisi Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, Diyarbakır adliye binası önünde gözaltına alındı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen terör soruşt..

Tutuklanan ve Gözaltına Alınan HDP'li Vekillerin Maaşları Yatmaya Devam Edecek 01:36

Tutuklanan ve Gözaltına Alınan HDP'li Vekillerin Maaşları Yatmaya Deva

Tutuklanan ve Gözaltına Alınan HDP'li Vekillerin Maaşları Yatmaya Devam Edecek Gözaltına alınan ve tutuklanan HDP'li milletvekilleri HDP'li milletvekilleri özlük haklarını kullanabilecek ve maaşlarını alabilecekler Ter..

Kürtlerin Duygularına Tercüman Olan Amca 01:39

Kürtlerin Duygularına Tercüman Olan Amca

Diyarbakır'da Selahattin Demirtaş'ın yaptığı çağrı sonucu çıkan 6-7 Ekim olaylarında 3 arkadaşıyla birlikte vahşice öldürülen Hasan Gökgöz'ün babası Mehmet Gökgöz'ün yaptığı konuşma büyük beğeni kazandı...

Meral Akşener'e Soru Soran Şehit Yakını Tekme Tokat Dövüldü! 01:51

Meral Akşener'e Soru Soran Şehit Yakını Tekme Tokat Dövüldü!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesindeki mitingine katılan ve şehit yakını olduğunu söyleyen vatandaş, Bu bayrak uğruna şehitler verdik. Saray'dan önce terör sorununu nasıl çözeceği..

Seçmeni HDP'ye Oy Vermeye Yönlendiren Muhtar Kamerada 02:00

Seçmeni HDP'ye Oy Vermeye Yönlendiren Muhtar Kamerada

Mardin'de mahalle muhtarı seçmeni HDP'ye ve HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'a oy vermeye yönlendirmesi kameraya yansıdı...

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü 04:51

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü

1 Recep Tayyip Erdoğan'ın hayat öyküsü aslında Türkiye yakın siyasi tarihinin de özeti gibi... Kasımpaşa'da başlayan o öykü, Türkiye'nin AK Partili yıllarının da önemli satır başları... 2 1995 yılına gelindiğinde Refa..

Elif Buse Doğan - Kendine İyi Bak (Official Video) 04:07

Elif Buse Doğan - Kendine İyi Bak (Official Video)

Söz: Ali Çınar Müzik: Ahmet Kaya Düzenleme: Selahattin Güzelel, Emre Doğan Bağlama: Kutay Özcan Gitar: Selahattin Güzelel Bas gitar: Emre Doğan Yönetmen: Kaan Yorulmaz Görüntü Yönetmeni: Resul Bağ Şarkı Sözleri: Yan yan..

HEREM-SEVDALİ YENİ KLİP 04:26

HEREM-SEVDALİ YENİ KLİP

SEVDALİ DERE GELUR KUDURUR TAŞİ TAŞA VURDURUR BU SEVDALUK ADAMİ ELDUMEZ SURUNDURUR SEVDALİ BAKİŞUNE HASTAYİM GÜLÜŞÜNE BU DÜNYAYİ DOLAŞTUM RASLAMADUM EŞUNE SEVDANUN ATEŞİNE DÜŞTÜM AŞKUN PEŞİNE BU DÜNYAYİ DOL..

Herem - Sevdali 04:26

Herem - Sevdali

SEVDALİ DERE GELUR KUDURUR TAŞİ TAŞA VURDURUR BU SEVDALUK ADAMİ ELDUMEZ SURUNDURUR SEVDALİ BAKİŞUNE HASTAYİM GÜLÜŞÜNE BU DÜNYAYİ DOLAŞTUM RASLAMADUM EŞUNE SEVDANUN ATEŞİNE DÜŞTÜM AŞKUN PEŞİNE BU DÜNYAYİ DOL..

İçişleri Bakanı Soylu: Bu ülkenin Huzurunu Bozamazsınız Ve Başaramazsınız 01:03

İçişleri Bakanı Soylu: Bu ülkenin Huzurunu Bozamazsınız Ve Başaramazsı

İçişleri Bakanı Soylu: Bu ülkenin Huzurunu Bozamazsınız Ve Başaramazsınız İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör saldırısının gerçekleştirildiği Adana Valiliğini ziyaret etti. Burada incelemelerde bulunan Bakan Soylu, Va..

Trabzonspor Fenerbahçe'deyken de Onu Takip Ediyordu 01:06

Trabzonspor Fenerbahçe'deyken de Onu Takip Ediyordu

Trabzon'da transfer hazırlıkları başladı. Önceliği İvelin Popov’a veren Bordo-Mavililer Rusya Ligi’nde forma giyen isimleri de mercek altına aldı. Trabzonspor'u yakından takip eden yazarımız Serhat Demirtaş, bu transfer ..

Trabzonspor Bir Yıldız Getirecek İzle 01:14

Trabzonspor Bir Yıldız Getirecek İzle

Trabzonspor, Milan'da forma giyen Kolombiyalı Carlos Bacca'yı transfer gündemine aldı. Yazarımız Serhat Demirtaş, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, Trabzonspor için önemli bir transfer olur. Eğer bu transfer olurs..

O Ses Türkiye-Yarışmacının Unutamadığı Murat Boz Anısı! 01:25

O Ses Türkiye-Yarışmacının Unutamadığı Murat Boz Anısı!

O Ses Türkiye yarışmacısı Haktan Demirtaş, Murat Boz'la ilgili bir anısını paylaştı...

  • ANKA tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı 01:05

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı Adana'da gidecek yeri olmadığı için parkta yaşam mücadelesi veren yaşlı adamın banka hesabında, 90 bin lira ve 3 bin 500 dolar para çıktı 90 yaşındaki Sabri Baran, Se..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunun Adı Teröre Destek Vermek 01:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunun Adı Teröre Destek Vermek

Erdoğan, İnce'nin Demirtaş'ı ziyaretine ilişkin, Bunun adı demokrasi değil Bay İnce, bunun adı teröre destek vermek, bunun adı teröristlere destek vermektir. dedi...