#Selahattin Özdemir gidemezsin müzik dinle

HEREM-SEVDALİ YENİ KLİP 04:26

HEREM-SEVDALİ YENİ KLİP

SEVDALİ DERE GELUR KUDURUR TAŞİ TAŞA VURDURUR BU SEVDALUK ADAMİ ELDUMEZ SURUNDURUR SEVDALİ BAKİŞUNE HASTAYİM GÜLÜŞÜNE BU DÜNYAYİ DOLAŞTUM RASLAMADUM EŞUNE SEVDANUN ATEŞİNE DÜŞTÜM AŞKUN PEŞİNE BU DÜNYAYİ DOL..

Herem - Sevdali 04:26

Herem - Sevdali

SEVDALİ DERE GELUR KUDURUR TAŞİ TAŞA VURDURUR BU SEVDALUK ADAMİ ELDUMEZ SURUNDURUR SEVDALİ BAKİŞUNE HASTAYİM GÜLÜŞÜNE BU DÜNYAYİ DOLAŞTUM RASLAMADUM EŞUNE SEVDANUN ATEŞİNE DÜŞTÜM AŞKUN PEŞİNE BU DÜNYAYİ DOL..

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar 04:11

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar Dinle Miyancılar şarkı sözleri ile Boyadi saçlarini çekti ustine keşan Derdunden verem olur sana yanıp tutuşan Kapisinda araba İçinde miyancılar Bu sıralar isteyi Sevdami..

Tuğba Yurt - Kurşuni Renkler 04:22

Tuğba Yurt - Kurşuni Renkler

Bir sabah saçlarımı okşayıp da rüzgar İzlerini sürüp de gidecek beyaz beyaz Ve güneş aynaya baktığımda çizgilerden Yeni bir yüz gösterecek üzülerek biraz Yok olmaz erken daha Biraz geç kalın ne olur Hiç hazır değilim hen..

Hükumeti Birlikte Devirelim 01:08

Hükumeti Birlikte Devirelim

Hükumeti birlikte devirelim. HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, CHP'ye böyle seslendi...

Soylu'dan Demirtaş'a Tokat Gibi Cevap 01:16

Soylu'dan Demirtaş'a Tokat Gibi Cevap

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, tutuklu Selahattin Demirtaş'ın hapishanede geliri eğitim gören çocuklara bağışlanması amacıyla kitap yazması ile ilgili olarak “6-7 Ekim'de bu ülkenin çocuklarının katledilmesi talimatını ..

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır 02:44

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıd

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Belediye başkanlarımız gerçekten hırsızlık yapıp, suç işlemişse biz kendi içimizde cezalandırırız. ded..

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık 02:05

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık

Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasına değinen Demirtaş, Mükemmel bir belediyecilik yapmadık şeklinde konu..

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var 03:03

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var Yayında! Söz & Müzik: Salih Yurttaş Başka Biri Var şarkı sözleri ile; Seni saran, beni yakan başka biri var İnanamam, buna dayanamam gitme yanımda kal Ben hatalıyım, biliyorum sevgilim ..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Taladro, Mahşer isimli parçasının hemen ardından bu kez de Yarım Kalanlar isimli parçasıyla kulaklarınızda! Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness Klarnet: İsmet Örsçüler ________..

Derya Bedavacı - Affet 03:36

Derya Bedavacı - Affet

Söz & Müzik: Derya Bedavacı Aranjör: Aydın Kara Yapım: 2K Prodüksiyon Yapımcı: Kamuran Kayra Genel Koordinatör & Menajer: Tuba Yüzener Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kral Gitarlar: Selahattin Güzelel Ud/Keman: Özdemir..

Esengül  Taht Kurmuşsun Kalbime 03:46

Esengül Taht Kurmuşsun Kalbime

BIRAKAMAM SENI BEN YANIMDAN GIDEMEZSIN SEVIYORSAN BENIMLE OTURUP IÇECEKSIN UZAKLARDA ARAMAM ÇÜNKÜ SEN IÇIMDESIN TAHT KURMUSSUN KALBIME EN GÜZEL YERINDESIN HER AN SENI CANIMDA RUHUMDA DUYUYORUM ASKINLA SARHOSUM BEN ÇILG..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Yardımcı Yönetmen: Merve Karaçam Senaryo: Buğra Karaçam Kurgu - Montaj: Buğra Karaçam Make up: Cesur Albayrak Oyuncular: Öyküm Yener , Mücahit Gürleyik (studioblackpine) Kamera Asistan: Batuhan Akansu __________________..

Evanescence - Bring Me To Life 04:12

Evanescence - Bring Me To Life

Without a soul, my spirit sleeping somewhere cold Cansız bir şekilde, ruhum soğuk bir yerde uyuyup duracak, Until you find it there and lead it back home ta ki sen onu bulup ait olduğunu yere geri döndürene dek! ..

Kemal Doğulu Sonunda Bahar Candana Fena Patladı! 11:33

Kemal Doğulu Sonunda Bahar Candana Fena Patladı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 12 Mayıs 2017 Cuma günü yayınlanan 143. bölümünde Duygu Çevik, Tuğçe Ekim'in abiyesini beğenmediği için kıyafet almaya gittiğini söyleyince Gamze Taşkın söz aldı ve Bahar Candan ile Tuğçe'nin a..

  • ANKA tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esengül  Taht Kurmuşsun Kalbime 03:46

Esengül Taht Kurmuşsun Kalbime

BIRAKAMAM SENİ BEN YANIMDAN GİDEMEZSİN SEVİYORSAN BENİMLE OTURUP İÇECEKSİN UZAKLARDA ARAMAM ÇÜNKÜ SEN İÇİMDESİN TAHT KURMUŞSUN KALBİME EN GÜZEL YERİNDESİN HER AN SENİ CANIMDA RUHUMDA DUYUYORUM AŞKINLA SARHOŞUM BE..

Harika Esra - Hayırsız Sevdam 04:44

Harika Esra - Hayırsız Sevdam

Harika Esra - Hayırsız Sevdam Dinle Söz: Günay Çoban Müzik: Bülent Özdemir Düzenleme: Bülent Özdemir Yönetmen: Tamer Aydoğdu..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aybüke Albere - Ne Diyorsan 03:07

Aybüke Albere - Ne Diyorsan

Söz & Müzik: Onur Özdemir Düzenleme: Onur Özdemir Yönetmen: Gülşen Aybaba..

Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik 02:55

Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik

Akustik Gitar: Nihat Üney Klasik Gitar: Doğukan Aydın Bass: Kerim Emre Türkoğlu Davul: Cenk Saraç Kayıt - Mix: Akın Erdem Kadız Yapım & Menajerlik Şirketi: Hypers New Media Yönetmen: Mali Ergin Uygulayıcı Yapımcı: Aytaç..

Sezen Aksu - Günaydın Memur Bey 04:44

Sezen Aksu - Günaydın Memur Bey

Günaydın memur bey Uzun zamandır hasretim Hem güneşten hem tenimden nefesimden Mahrumum hepsinden Günaydın memur bey Simsiyah bir çukur tıkıldığım sıkıştığım Kemiklerimi saydığım Dünya seyretti ben giderken Erimiş c..

30 Yıl Ara Verdiği Judoda Şampiyonluk Hedefliyor 01:46

30 Yıl Ara Verdiği Judoda Şampiyonluk Hedefliyor

Judo Milli Takımı'ndan 1980'li yıllarda ayrılmak zorunda kalan 62 yaşındaki Ahmet Özdemir, 6 yıl önce tekrar başladığı bu sporda, Avrupa ve dünya şampiyonalarında altın madalya hedefliyor...

Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

Dizide Öpüşmek Zor Oluyor mu 01:20

Dizide Öpüşmek Zor Oluyor mu

Beyaz Show'un 26 Mayıs 2017 Cuma'da yayınlanan bölümünde Beyaz Kağıt Soruları ndan Dizi çekerken öpüşmek zor oluyor mu? sorusunu Demet Özdemir ve Furkan Palalı'ya sordu, Demet Özdemir'in cevabı herkesi çok güldürdü.....

  • JET TV tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Gaziantep Bahçeşehir Koleji 2013/2017 Slayt Ve Yapılan Çalışmalar 24:11

Gaziantep Bahçeşehir Koleji 2013/2017 Slayt Ve Yapılan Çalışmalar

Geleceğimiz Genç Arkadaşlarımızın Güzel Anılarına Ortak Olduk... Emeklerinin Boşa Gitmeme Dileğiyle-Süslü Mikrofon Gaziantep Bahçeşehir Koleji 2013-2017 4/A Sınıfı Nimet Hoca'nın Öğrencileri Hocamızın Son Yetiştirdiği Öğ..

Dünyanın En Minik Avukatı Duruşmalara Giriyor 02:09

Dünyanın En Minik Avukatı Duruşmalara Giriyor

İstanbul Barosu avukatlarından Hatice Özdemir Dönmez, cüppe giydirdiği 6 aylık bebeği Ayaz ile birlikte duruşmalara giriyor. Kol manşetinde “Avukat Ayaz Dönmez” yazılı cüppeyle anne kucağında duruşma duruşma gezen minik ..

Birbirine Benzeyen Ünlüler 00:54

Birbirine Benzeyen Ünlüler

No 309 Demet Özdemir Hazar Ergüçlü Ve Beni Karıştırıyorlar..

  • ANKA tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hülya Avşarı Bekleten Konuk 00:32

Hülya Avşarı Bekleten Konuk

Bir Hülya Avşar sohbeti programının çekimlerine başlamadan önce Avşar kızı yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir'i kuliste bekledi...

  • ANKA tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen Kiminle Dans Ediyorsun Fragman 02:28

Sen Kiminle Dans Ediyorsun Fragman

Sen Kiminle Dans Ediyorsun 17 Kasım’da Sinemalarda! Küçük insanların samimi hikayelerini ve başarı mücadelesini anlatan Sen Kiminle Dans Ediyorsun’da aşk ile kahkaha, dans ile dostluk bir araya geliyor. Binnur Kaya, Dem..

Danla Bilic Beyaz Show'a Çıkan Kız Makyajı İle Geldim 02:10

Danla Bilic Beyaz Show'a Çıkan Kız Makyajı İle Geldim

Serdar Ortaç, Binnur Kaya, Uraz Kaygılaroğlu, Demet Özdemir ve Danla Bilic bu hafta Beyaz Show da ! Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı Beyaz Show a bu hafta; ünlü şarkıcı Se..

  • BETA tarafından
  • 662 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Cemci̇r Demet Özdemi̇r Beni̇m İçi̇n Salon Kapattı 04:36

Murat Cemci̇r Demet Özdemi̇r Beni̇m İçi̇n Salon Kapattı

“Sen Kiminle Dans Ediyorsun” filmi dün Etiler’de özel gösterimle seyirciyle buluştu. Bu özel gösterime oyuncu kadrosundan Demet Özdemir ve Okan Çabalar katılırken Cengiz Bozkurt, Hande Doğandemir ve Murat Cemcir’de arkad..

  • BETA tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 7 yıl önce