#Selahattin Özdemir hangi bağın bağbanısan müzik dinle

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Zeki Müren - Gelmedin Bir Kere (İçimdeki Büyük Aşkı) 05:27

Zeki Müren - Gelmedin Bir Kere (İçimdeki Büyük Aşkı)

İçimdeki büyük aşkı hangi kitap, Hangi şiir, hangi şarkı anlatacak Anlatsam da bu derdimi hangi dostum, Hangi dostluk, sevgilim mi anlayacak Gelmedin bir kere Öldürdün bin kere Bıraktın ellere Yalnızım her gece ..

Şifa İstemem Balından - Grup Ab-Dal Amsterdam 03:40

Şifa İstemem Balından - Grup Ab-Dal Amsterdam

Şifa İstemem Balından Şifa istemem balından Bırak beni bu halımdan Razıyım açan gülünden Yeter dikenin batmasın Gece gündüz o hizmetin Şefaatin kerametin Senin olsun hoş sohbetin Yeter huzurum gitmesin Taşa değmesin ay..

  • PengoTV tarafından
  • 2.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası 05:58

Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası

Muş’taki Köy ve Köy Okullarını Geliştirme Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği (Köy-Gel-Der) ve bir tekstil atölyesinin işbirliğiyle “Sıfır Atık” projesine ve eğitime destek olunması amacıyla atıl durumdaki valiz ve kuma..

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var 05:02

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir hayaldin öncesinde Adın konmuş aşk dilinde Ben senin sadece imkansızındım Kelimeler tükendi de Sen bitmedin bak içimde Bunu senden beklemezdim H..

Öyle Bir Bitkisel Karışım Hazırladı ki... Gribe 48 Saat Süre Verdi 07:49

Öyle Bir Bitkisel Karışım Hazırladı ki... Gribe 48 Saat Süre Verdi

Türkiye Aktarlar ve Baharatçılar Federasyonu Genel Başkanı Halit Özdemir, kışın yaklaşmasıyla birlikte vatandaşların soluğu aktarlarda aldığını söyledi. Grip için özel karışım yapan Özdemir, bu karışımı kullanan griplile..

Antalya’da Dev Şirkete Fetö’den El Konuldu, Yöneticileri Tutuklandı 00:34

Antalya’da Dev Şirkete Fetö’den El Konuldu, Yöneticileri Tutuklandı

ANTALYA’da, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında inşaat ve otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Durmazlar Grup şirketine el konuldu. Şirket yöneticilerinden Sela..

koronavirüs' de | Doktorların DANSI | Seni Deyirler 01:56

koronavirüs' de | Doktorların DANSI | Seni Deyirler

coronavirus koronavirüs haritası koronavirüsü coronavirus nedir koronavirüs son durum koronavirüs aşısı koronavirüs belirtileri koronavirüs son durum türkiye koronavirüs türkiye koronavirüs son dakika koronavirüs bilim k..

  • PengoTV tarafından
  • 1.201 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Koronavirüse | Karşı Tek Çare | KOP KOP 01:24

Koronavirüse | Karşı Tek Çare | KOP KOP

coronavirus koronavirüs haritası koronavirüsü coronavirus nedir koronavirüs son durum koronavirüs aşısı koronavirüs belirtileri koronavirüs son durum türkiye koronavirüs türkiye koronavirüs son dakika koronavirüs bilim k..

Müslüm Gürses - Ceza 06:01

Müslüm Gürses - Ceza

Müslüm Gürses - Ceza Dinle Şarkı Sözleri : Yağmurlu bir günde doğdum anamdan Gökler ağlıyormuş ben doğdum diye Doğarken günahkar olur mu insan Ömrüme verilen bu ceza niye Ne yaptım allahım dertli doğacak Sevipte ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.213 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilal Sonses & Yıldız Tilbe - Hasbelkader (Official Video) 02:30

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe - Hasbelkader (Official Video)

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe’nin “Hasbelkader” teklisi Wovie etiketiyle yayında! Söz, Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Denizkan Boz Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Ahmet Can Tekin Styling: Gizem Aslanyürek Kurgu & Co..

Melek Mosso - Gel Desem de Gelme Ft. Aras 04:19

Melek Mosso - Gel Desem de Gelme Ft. Aras

Söz & Müzik: ARAS ( Arash pourzare ) Aranjör: Zafer KARAZAYGAN Gitarlar: Caner GÜNEYSU Piyano: Zafer KARAZAYGAN Keman & Viyola: Özdemir GÜZ Perküsyon: Velican SAĞUN Mix & Mastering: Selim TOPSAKAL Stüdyo: Çınar Records ..

Bağ Bahçe Robotu Geliştirdi 01:31

Bağ Bahçe Robotu Geliştirdi

CSIR, Stellenbosch Üniversitesi ile işbirliği içinde bağ bahçe izlemek için robotik bir sistem geliştirdi. Bu hassas tarım aracı, bitki büyümesini izlemek ve üzüm verimi tahmin etmek için sensörlerle donatılmış otomatik ..

Beyaz Show- Dizide Öpüşmek Zor Oluyor Mu 01:29

Beyaz Show- Dizide Öpüşmek Zor Oluyor Mu

Beyaz Kağıt Soruları ndan Dizi çekerken öpüşmek zor oluyor mu? sorusunu Demet Özdemir ve Furkan Palalı'ya sordu, Demet Özdemir'in cevabı herkesi çok güldürdü... Keyifli Kağıt Soruları bölümündeki Dizi çekerken öpü..

  • ANKA tarafından
  • 659 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yumruk Yumruğa Kavga Eden Tavşanlar 00:50

Yumruk Yumruğa Kavga Eden Tavşanlar

Görüntüler Tunceli-Erzincan sınırında kaydedildi. İki yaban tavşanı, yol ortasında kavga etmeye başladı. Yaptıkları kıyasıya mücadele sırasında otomobiliyle önlerinde duran Şenol Özdemir'e aldırış dahi etmediler. Tavşan..

  • JET TV tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Burcu Güneş - Yakın Mesafe 03:45

Burcu Güneş - Yakın Mesafe

Şuan benimle değilsin ya Nefes bile zarar Üstelik tam ismimizi yazmalık Camımda ki buhar Hayatımdan çıkıp gitmek hangi duyguya Hangi korkuya hangi uykuya hangi sorguya Yarar ki yar Ara ara yakın mesafe bitmiş olsa da Ara..

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii 03:46

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii

Kapalı kapılar arkasında kaldım.Elimi uzattıgım herkez kapattı kapılarını.Sıkıştı ellerim yandı yüregim,söyleyemedim kimselere.Ellerim mühim değilde kalbimi acıtan biri vardı bir yerlerde,vardı ama yoktu yoktu ama vardı...

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a  Diyanet Çağrısı 04:18

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a Diyanet Çağrısı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP’li Deniz Baykal’ın, Trabzon’daki sözlerini eleştirerek, “Diyanet İşleri Başkanlığı’na git de orada Peygamberimiz ile ilgili hangi sözler edilir, hangi sözler edilemez orada öğrenmen la..

Elif Buse Doğan - Kendine İyi Bak (Official Video) 04:07

Elif Buse Doğan - Kendine İyi Bak (Official Video)

Söz: Ali Çınar Müzik: Ahmet Kaya Düzenleme: Selahattin Güzelel, Emre Doğan Bağlama: Kutay Özcan Gitar: Selahattin Güzelel Bas gitar: Emre Doğan Yönetmen: Kaan Yorulmaz Görüntü Yönetmeni: Resul Bağ Şarkı Sözleri: Yan yan..

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar 04:11

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar Dinle Miyancılar şarkı sözleri ile Boyadi saçlarini çekti ustine keşan Derdunden verem olur sana yanıp tutuşan Kapisinda araba İçinde miyancılar Bu sıralar isteyi Sevdami..

Halit Bilgiç - Sen Bir Aysın ( 2021 ) YENİ 04:20

Halit Bilgiç - Sen Bir Aysın ( 2021 ) YENİ

en bir aysın ben kara gece Gel derim gel derim gel derim Bu can senin sersebil ettim Al derim al derim al derim Sorsan bağın yaresini de Gül derim gül derim gül derim Şerbet diye zehir de versen bal derim Ben bozkırım s..

HEREM-SEVDALİ YENİ KLİP 04:26

HEREM-SEVDALİ YENİ KLİP

SEVDALİ DERE GELUR KUDURUR TAŞİ TAŞA VURDURUR BU SEVDALUK ADAMİ ELDUMEZ SURUNDURUR SEVDALİ BAKİŞUNE HASTAYİM GÜLÜŞÜNE BU DÜNYAYİ DOLAŞTUM RASLAMADUM EŞUNE SEVDANUN ATEŞİNE DÜŞTÜM AŞKUN PEŞİNE BU DÜNYAYİ DOL..

Herem - Sevdali 04:26

Herem - Sevdali

SEVDALİ DERE GELUR KUDURUR TAŞİ TAŞA VURDURUR BU SEVDALUK ADAMİ ELDUMEZ SURUNDURUR SEVDALİ BAKİŞUNE HASTAYİM GÜLÜŞÜNE BU DÜNYAYİ DOLAŞTUM RASLAMADUM EŞUNE SEVDANUN ATEŞİNE DÜŞTÜM AŞKUN PEŞİNE BU DÜNYAYİ DOL..

Hükumeti Birlikte Devirelim 01:08

Hükumeti Birlikte Devirelim

Hükumeti birlikte devirelim. HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, CHP'ye böyle seslendi...

Soylu'dan Demirtaş'a Tokat Gibi Cevap 01:16

Soylu'dan Demirtaş'a Tokat Gibi Cevap

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, tutuklu Selahattin Demirtaş'ın hapishanede geliri eğitim gören çocuklara bağışlanması amacıyla kitap yazması ile ilgili olarak “6-7 Ekim'de bu ülkenin çocuklarının katledilmesi talimatını ..

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır 02:44

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıd

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Belediye başkanlarımız gerçekten hırsızlık yapıp, suç işlemişse biz kendi içimizde cezalandırırız. ded..

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık 02:05

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık

Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasına değinen Demirtaş, Mükemmel bir belediyecilik yapmadık şeklinde konu..

Derya Bedavacı - Affet 03:36

Derya Bedavacı - Affet

Söz & Müzik: Derya Bedavacı Aranjör: Aydın Kara Yapım: 2K Prodüksiyon Yapımcı: Kamuran Kayra Genel Koordinatör & Menajer: Tuba Yüzener Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kral Gitarlar: Selahattin Güzelel Ud/Keman: Özdemir..

Sevcan Orhan - Sen Bir Aysın 04:30

Sevcan Orhan - Sen Bir Aysın

#SevcanOrhan - Sen Bir Aysın #Türkü'sü Cihan Orhan'ın Muhteşem Bağlaması Eşliğinde... Dinleyin... Sevcan ORHAN - Sen Bir Aysın Bağlama: Cihan ORHAN & Sevcan ORHAN Ses Kayıt/Mix: Murat ÇOLAK Sen Bir Aysın Sözleri......

DİYET YAPARKEN 21:09

DİYET YAPARKEN

HANGİ HATALARI YAPIYORUZ?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 9 ay önce