#Selahattin Özdemir hem yaratıyorsun hem unutuyorsun müzik dinle

Sibel Can - Yalnız Beni Sev (Lyric Video) 03:28

Sibel Can - Yalnız Beni Sev (Lyric Video)

Söz / Müzik : Oktay Baykal Düzenleme : Emre Moğulkoç Gitar : Selahattin Güzelel Ney : Salih Yurttaş Kayıt & Miks : Emrah Moğulkoç Stüdyo : EmREC Mastering : Emre Kıral Video: Aslı Yıldız YALNIZ BENİ SEV SEN YOKSUN ..

Sibel Can - Yalnız Beni Sev 03:30

Sibel Can - Yalnız Beni Sev

Söz / Müzik : Oktay Baykal Düzenleme : Emre Moğulkoç Gitar : Selahattin Güzelel Ney : Salih Yurttaş Kayıt & Miks : Emrah Moğulkoç Stüdyo : EmREC Mastering : Emre Kıral Yönetmen: Said Ateş Prodüksiyon Amiri: Mertcan Koca..

Hande Ünsal - Gönder Gelsin 02:47

Hande Ünsal - Gönder Gelsin

Söz - Müzik : Murat Güneş Düzenleme : Serkan Balkan Yönetmen: Ecem Gündoğdu Mix - Mastering : Emre Kiral Gitarlar : Selahattin Güzelel Vokaller : Fatih Ertür , Yücel Girgin , Serkan Balkan Stüdyo : Studio Voice Gönder..

Rüya Serin - Eksiklik Faslı 03:48

Rüya Serin - Eksiklik Faslı

Söz & Müzik: Rüya Serin Düzenleme: Sezgin Gezgin Yönetmen: Ali Engin Mix – Mastering : Candar Köker Vokal Koçu : Burcu Koşar Gitar : Selahattin Güzelel Vokal : Fatih Ertür Eksiklik Faslı şarkı sözleri ile Açacaktı ç..

Söz | 1.Bölüm 2:08:34

Söz | 1.Bölüm

YAYIN GÜNLERİ SADECE TV'DE!!! nnYeni Dizi Söz Her Pazartesi Saat: 20:00'de Star'da!!nnTürkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, TIMS&B yapım imzalı SÖZ, 1. Bölümü ile Star TV ekranlarında yayın hayatına başladı...

  • Yerli Dizi tarafından
  • 192 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Tuğçe Kandemir - Kurban Olduğum 02:19

Tuğçe Kandemir - Kurban Olduğum

Söz-Müzik:Selahattin Sarıkaya Aranje:Özkan Meydan,Alican Özbuğutu Keman:Hüseyin Kemancı Yönetmen:Emrah Çevik Prodüksiyon: Plus&Minus Studios Şarkı Sözleri: Nereye baksam gözlerim seni arıyor. Çapkın edasına kurban olduğ..

Hüsnü Şenlendirici - Millionerche 05:23

Hüsnü Şenlendirici - Millionerche

Music: Arrangement : Mehmethan Dişbudak Mix&Mastering : Mehmethan Dişbudak Studios : Studio MD, Istanbul,XL Studio, Skopje Drums : Ozan Kartal Acoustic & Electric Guitars : Selahattin Güzelel Bass Guitar: Mehmethan Dişbu..

Onur Akın - Kalbinden Başka (Official Video) 04:45

Onur Akın - Kalbinden Başka (Official Video)

Söz : Serkan Uçar Beste : Onur Akın Aranjör : Mehmethan Dişbudak Yönetmen : Mehmet Sinan Yıldırım Mix&Mastering : Mehmethan Dişbudak Davul : Bülent Ay Gitar : Selahattin Güzelel Bağlama : Volkan Kaplan Perdesiz Gitar : U..

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip ) 03:02

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip )

Ben Fero - Biladerim İçin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Katlanarak her an katlanarak From zero Fero hero bro şakgadanak Before trap vakit geçerdi hep sallanarak (TRAP) Geriye dön bak deme lan bakamam (LET'S GO) Rakama değ..

Seva - Deli Kızım 03:10

Seva - Deli Kızım

Seva - Deli Kızım Dinle Deli Kızım şarkı sözleri ile Kime dedim kime dedim, öyle bakma çok beklersin Emri vaki gelmez bana, o hayatı sevemedim Dedikodu yalan sözler, çok uzak dursunlar benden Boşverdim özüm belli, an..

Zeynep İlkgün - İlk Gün Gibi 04:08

Zeynep İlkgün - İlk Gün Gibi

Zeynep İlkgün - İlk Gün Gibi Dinle , İlk Gün Gibi şarkı sözleri ile Gitsen de olur söylemem Söylemem tek bir kelime Ağlarım yaşlarsa akar Damla damla yüreğime Kim severdi seni benim gibi böyle Kim tapardı sana Tanrı..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Pet Şişelerle İnanılmaz Bahçe Projeleri Tasarlama 02:31

Pet Şişelerle İnanılmaz Bahçe Projeleri Tasarlama

Kullanıp işe yaramaz diye düşündüğümüz pet şişelerle hem ilginç hem kullanışlı geri dönüşüm projeleri hazırlayabilirsiniz. Videomuzu izlerken hem dinlenecek hemde bende neler yapabilirim diye işe girişeceksiniz.İyi seyir..

  • Kadınca tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ponponlu Patik Yapımı 12:46

Ponponlu Patik Yapımı

Penye ip ile patik yapımı.Hem şık hem kolay hem de eglenceli bir patik yapımı.Sevdikleriniz ve kendiniz için yapacağınız çok şık ve kullanışlı bir tasarım.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.409 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Topuklu Ayakkabı Aşkından Vazgeçemeyenlere!!! 07:40

Topuklu Ayakkabı Aşkından Vazgeçemeyenlere!!!

Sizler de hem modern hem şık hem de modaya uygun giyinmek istiyorsanız. 2016-2017 en güzel topuklu ayakkabı modelleri arasında tercih yaparak2017 bayan ayakkabı modelleri ve ayakkabı modası; şöyle bir göz gezdirmek gerek..

  • Kadınca tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kadınlarla iddiaya girilmez 01:00

Kadınlarla iddiaya girilmez

Eşinizle yemekle ilgili iddiaya girerseniz, hem paranızdan olursunuz hem brokoli yersiniz hem de komik duruma düşersiniz. Kadınlarla şaka olmaz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.673 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nikahta Mıyız Mevlütte Miyiz? - Uyanık Kardeşler 01:17

Nikahta Mıyız Mevlütte Miyiz? - Uyanık Kardeşler

1974 yapımı Hulki Saner'in hem senaristliğini,hem yapımcılığını ve hem de yönetmenliğini üstlendiği,Kadir İnanır ve Müjdat Gezen'in oynadığı biri şarkıcı biri futbolcu olan kardeşin öyküsünü anlatan Uyanık Kardeşler film..

  • JET TV tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lucescu Türkiye'de İlk Kez Beın Sports'a Konuştu! 01:15

Lucescu Türkiye'de İlk Kez Beın Sports'a Konuştu!

Tecrübeli teknik adam, Galatasaray'a nazik teklifleri için teşekkür ettiğini belirtti ve Hala sahada olmak istiyorum. Hem sayın Demirören'e hem sayın Dürüst'e hem de sayın Yardımcı'ya çok teşekkür ederim. Bana güvendile..

  • OFSAYT tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevimli Rakunların Eğlenceli Halleri 04:47

Sevimli Rakunların Eğlenceli Halleri

Rakunlar doğaları gereği ilginç canlılar. Öyle ki; hem eğlenceli hem kurnaz hem de sevimli olabiliyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anne Nedir 03:21

Anne Nedir

Anne, hem bilim insanı, hem felsefeci hem de saatli maarif takvimi! Annelerimiz her şeyimiz!..

Çatal Bıçak İhtiyacına Son Veren Tırnaklar 01:06

Çatal Bıçak İhtiyacına Son Veren Tırnaklar

Bir kokteyle gittiniz çatal bıçak bulamıyor musunuz? Veya yemek siparişi verdiniz plastik çatal bıçak koymamışlar mı? Dert etmeyin. Hem bayanlar hem erkekler için tasarlanan bu tırnaklar ile artık nerede olursanız olun y..

  • JET TV tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cesur Kahraman Ejderha Büyüsü The Dragon Spell Türkçe Dublajlı Fragmanı 01:46

Cesur Kahraman Ejderha Büyüsü The Dragon Spell Türkçe Dublajlı Fragman

Cesur Kahraman: Ejderha Büyüsü (The Dragon Spell) filminin Türkçe dublajlı fragmanı yayında! Maceraperest ve gözü pek Nicky, bir zamanlar krallıklarına musallat olan ve babasına hem şöhret kazandıran hem de kahramanlık p..

  • PengoTV tarafından
  • 1.412 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Buray - Sen Hala Sokağımda 03:05

Buray - Sen Hala Sokağımda

Buray Sen Hala Sokağımda Şarkı Sözü İçimde aşk kaldı Hüzünle yaşlandım Bana dönme ihtimaline telaşlandım Gözümde yaş kaldı Kederle dolaştım Beni sevme ihtimaline fenalaştım Biraz alacalı gece Karanlığa bürünmece Yastık..

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı 06:22

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı İran’ın başkenti Tahran’da ilk defa 295 turist taşıyan uçak seferi Denizli’ye uçuş gerçekleştirdi. Denizli’de bir turizm firması tarafından yapılan anlaşma ile İ..

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..