#Selahattin Özdemir hem yaratıyorsun hem unutuyorsun müzik dinle

Serdar ortaç & ibrahim Tatlıses & Seher Dilovan - Dam Üstünde Un Eler 03:09

Serdar ortaç & ibrahim Tatlıses & Seher Dilovan - Dam Üstünde Un Eler

dam üstünde un eler tombul tombul memeler zalım oy gelin zalım zalım zalım memeler baş kaldırmış kavuşmuyor düğmeler zalım oy gelin zalım zalım zalım gökte yıldız ellidir ellisi de bellidir zalım oy gelin zalım zalım za..

Çelik - Selam Söyle 03:43

Çelik - Selam Söyle

Sevgimden usanmış mı o kıza selam söyle Neyi var neyi yoksa alsın gitsin Sözümü unutmuş mu hani çok seviyordu Neyi var neyi yoksa alsın gitsin Elimi sallasam ellisi Biri gider gelir birisi Ne sanmış bu kız kendini..

Gülben Ergen - Lay La Lay Lalay 03:17

Gülben Ergen - Lay La Lay Lalay

Kaç kurtul bakalım aşkımdan istediğin yere git Kimle konuşsan kime dokunsan beni bulacaksın Yatagına yattıgın an düşüncelerin beni çagırıcak Uykuya daldıgında rüyaların bana uyanacak Aşk bir yarış aramızda ödül mutl..

Sibel Pamuk - Harmandan Gel Harmandan 04:06

Sibel Pamuk - Harmandan Gel Harmandan

Sibel Pamuk - Harmandan Gel, Tokat ´a ait olan bir türkü Harmandan Gel Harmandan Yeşilırmak Akıyor Karadenize Doğru Yar Allahın Seversen Yarın Gel Bize Doğru Harmandan Gel Harmandan Yar Kaçalım Ormandan Sevdanı Çeke Çe..

  • PengoTV tarafından
  • 1.423 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Prof. Dr. Faruk Aydın- Birinci dalganın ikinci pikindeyiz 05:02

Prof. Dr. Faruk Aydın- Birinci dalganın ikinci pikindeyiz

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk Aydın, Trabzon’un yanı sıra özellikle ilçelerde koronavirüs vaka sayıların artış eğiliminde old..

Dünya Şampiyonu Sofuoğlu Türkiye’ye geldi 01:37

Dünya Şampiyonu Sofuoğlu Türkiye’ye geldi

Dünya Şampiyonu Sofuoğlu Türkiye’ye geldi Atatürk Havalimanı’nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Milli motosikletçi, Çok güzel bir sezon geçirdik. Sezonu şampiyon olarak tamamladık. Daha doğrusu iki hafta ön..

Başbakan Yıldırım_ Anayasa Ve Başkanlık Sistemi Çalışmalarımızı Tamamladık 01:52

Başbakan Yıldırım_ Anayasa Ve Başkanlık Sistemi Çalışmalarımızı Tamaml

Başbakan Yıldırım_ Anayasa Ve Başkanlık Sistemi Çalışmalarımızı Tamamladık Başbakan Yıldırım, Hem yeni anayasa ve hem başkanlık sistemiyle ilgili çalışmalarımızı tamamladık. Bundan sonra yapacağımız iş, teklifimizi en ..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

PC ve Mobil Cihazda Çalışan En Güvenilir VPN Servisi 05:07

PC ve Mobil Cihazda Çalışan En Güvenilir VPN Servisi

PC ve Mobil Cihazda Çalışan En Güvenilir VPN Servisi Engellemeler sebebiyle pek çok kullanıcı hem bilgisayardan, hem de cep telefonu veya tabletten bu servislere erişmek için VPN üzerinden bağlantı kurma yolunu seçiyor...

Dünyanın En İlginç 11 Ayakkabısı 02:03

Dünyanın En İlginç 11 Ayakkabısı

Dünyanın En İlginç 11 Ayakkabısı Akıllara zarar tasarımıyla hem şaşırtan hem de güldüren bazı ilginç ayakkabılar bu listemizde..

  • Kadınca tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çıtır Gevrek Patates Kızartması : Kolay Lezzetli Atıştırmalık Tarifi 03:58

Çıtır Gevrek Patates Kızartması : Kolay Lezzetli Atıştırmalık Tarifi

Çıtır ve Gevrek Patates kızartması hem eğlenceli hem kolay yapması. Çıtır ve Gevrek Atıştırmalık tarifini hemen seyredelim :-D..

Evdeki İmkanlarla Güzel Bir Kalçaya Sahip Olmak 00:34

Evdeki İmkanlarla Güzel Bir Kalçaya Sahip Olmak

Spor salonuna vaktiniz yoksa evde hem çocukları mutlu edip hem de güzel bir kalçaya sahip olabilirsiniz ))..

  • Cowboy tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En Ağır Kartalı 00:55

Dünyanın En Ağır Kartalı

Steller Deniz Kartalı, ağırlığı 5 ila 9 kilo arasında değişen dünyanın en büyük kartal türlerinden biridir. Ana vatanı Japonya olan bir kartal türüdür. Kükremesi ile hem korkutan hem hayran bırakan bu kuş,adeta kalemle..

  • Cowboy tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Mevlâna'dan Aşkın Anlamı 04:34

Mevlâna'dan Aşkın Anlamı

Aşk.. Kaînatın yaratılışı sebebi, varlıgın mayası, hayatın aslı-özü. Hem gönül dünyasının şahı, hem şiirin-edebiyatın başta gelen teması. Pek çok kisi, pek çok söz söyleye gelmiştir aşka dair. Ama ondan bahsedenler ara..

Taç Kebabı ve Kastamonu'dan Lezzetler..Davetsiz Misafir 14:04

Taç Kebabı ve Kastamonu'dan Lezzetler..Davetsiz Misafir

Davetsiz Misafir Kastamonu da. Taç Kebabı, hem şekli hem de lezzetiyle gönüllerde taht kurmaya aday..

Bayraktar, Heron’un Pabucunu Dama Attı 00:51

Bayraktar, Heron’un Pabucunu Dama Attı

İsrail yapımı insansız hava aracı (İHA) Heron’a rakip olarak Türk mühendisler tarafından üretilen Bayraktar, silahlı olması ve havada en uzun süre kalma rekoruna sahip olması dolayısıyla rakibinden çok daha üstün özellik..

Sadece Oyuncaklarla Oynayarak Milyonlar Kazanan 5 Yaşındaki Ufaklık 07:25

Sadece Oyuncaklarla Oynayarak Milyonlar Kazanan 5 Yaşındaki Ufaklık

Youtube yıldızları gün geçtikçe daha da küçülüyor. 5 yaşındaki Ryan da bunlardan biri. Ryan ToysReview isminde Youtube kanalı olan ufaklık hem kamera karşısında kendisine alınan oyuncakları açıyor hem de bu oyuncakların ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ters Takla Atarak 2 Çocuğu Ölümden Kurtaran Adam 00:15

Ters Takla Atarak 2 Çocuğu Ölümden Kurtaran Adam

Endonezya'da kaydedilen görüntülerde, motosikletiyle ilgilenen adam kontrolden çıkan aracın sesini duyması ile harekete geçerek iki çocuğu kurtardı. Kurtarma sırasında kendi hayatını da tehlikeye atan adam muhteşem bir t..

  • PengoTV tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Atiye - Maazallah 03:39

Atiye - Maazallah

O yakıcı bakışlar, kor gibi yanışlar Yıkılmış gönlüm, ne adaklar adar Boşuna kaçışlar, sel gibi yaşlar Çileli ömrümde doldu sayfalar E daha dur daha dur Daha dur daha dur E daha dur daha dur Hak yazarsa olur Hem kul he..

Küba'da bir ilk daha 01:10

Küba'da bir ilk daha

Küba'da halk artık internete evinden erişim sağlayabilecek. Kapılarını açarak, dış dünya ile bağlantı kurmaya başlayan Küba'da bir ilk daha yaşanıyor. Havana hükümeti, ülke nüfusunun sadece yüzde 5'lik bir kısmının evden..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Donald Trump Çin ve Kuzey Kore'ye sert çıktı 01:05

Donald Trump Çin ve Kuzey Kore'ye sert çıktı

Amerika Birleşik Devletleri'nin seçilmiş başkanı Donald Trump, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, hem Kuzey Kore'ye hem de Çin'e sert çıktı. Yazdığı ilk twitte, Kuzey Kore'nin kıtalararası füze denemesine ilişkin a..

Mükemmel Saçmalıkta Düğün Organizasyonu 02:19

Mükemmel Saçmalıkta Düğün Organizasyonu

Hem nostaljik hem de absürt olması bakımından ayrı bir havası olan düğünde damat ve gelin eğlenceli bir ortam içerisinde kendilerini bulurlar. Bu düğünde davetli olmak isterdim lan, çok eğlenceli..

  • Candy tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 8 yıl önce
50 köpekle yaşıyor 01:20

50 köpekle yaşıyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan emekli anestezi uzmanı doktor Aylin Yıldız Schwarz, denize sıfır villasının hem odalarını hem de bahçesini yaşadığı 50 köpek için özel olarak dizayn ettirdi...

  • PengoTV tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kalın Topuklu Bot Modelleri: Bot Dediğin Topuklu Olur :)) 03:30

Kalın Topuklu Bot Modelleri: Bot Dediğin Topuklu Olur :))

Kalın topuklu bot modelleri, 2017 yılında da olduğu gibi çok soğuk geçen kışlarda bayanların oldukça fazla tercih ettiği bir ayakkabı çeşididir. Bu denli çok tercih edilmesinin ise birçok nedeni var. Bize göre bunlardan ..

  • Kadınca tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Maksimum Yag Yakma Egzersizleri 08:12

Maksimum Yag Yakma Egzersizleri

Hem yağ yakıcı hem kas yapıcı bir antrenman bu. Onu haftada 3 günde iki set olarak yaparsanız çok harika sonuç alacaksınız! videolarımızdan haberdar olmak için kanalımıza abone olmayı unutmayalım.Şimdiden iyi ve keyifli ..

  • Kadınca tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dıy-Kavanoz Süsleme 05:54

Dıy-Kavanoz Süsleme

Evinizin en güzel köşesine koyacağınız ve kendiniz yaptığınız için her seferinde gururla sergileyeceğiniz yepyeni kavanoz dönüşümü.Yapımı hem çok kolay hem de eğlenceli. Şimdiden hepinize kolay gelsin. Yeni bir kendin ya..

  • Kadınca tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 8 yıl önce