#Selahattin Özdemir hem yaratıyorsun hem unutuyorsun müzik dinle

Evde Portakal, Greyfurt, Mandalina Kurutması 07:47

Evde Portakal, Greyfurt, Mandalina Kurutması

1 greyfurt 1 portakal 1 turunç 1 mandalina Birer greyfut, portakal, mandalina ve turuncu ince ince dilimleyin. Aslında hangisini seviyorsanız veya evde hangisi varsa onları da kesebilirsiniz. Keserken küçük tırtıklı bi..

Çağla Şikel - Günlük Makyajım Güzellik Bakım 13:55

Çağla Şikel - Günlük Makyajım Güzellik Bakım

Makyaj günlük hayatımızın önemli bir parçası ama abartmıyor muyuz biraz? Güzellik ve bakım benim için çok önemli, fakat sokağa çıktığımda yüzümde ağırlık taşımayı sevmiyorum. Az ürün kullanarak mümkün olduğunca cildimin ..

Çağla Şikel - Saçlarımı Nasıl Örüyorum Güzellik Bakım 06:25

Çağla Şikel - Saçlarımı Nasıl Örüyorum Güzellik Bakım

Bildiğiniz örgüleri unutun bambaşka bir şey yapacağız. Yalan :) Bildiğiniz balık sırtı örüyoruz. Günlük kullanımda hayat kurtaran saç örgüsünü hem yapımını basitleştirip hem de doğal bir görünüm vermeye çalışıyorum. Beni..

Kıçında Fişek Patlatan Eleman 00:21

Kıçında Fişek Patlatan Eleman

Kendilerine farklı heyecanlar arayan gençlerden biri kıçında fişek patlatmış. Bu deneyimini hem kıçının yanmasıyla hem de şortunun parçalanmasıyla ödemiş...

  • JET TV tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Elektrik arızasını gidermek için Zap Deresi'ni aşıp, dağa tırmandılar 01:36

Elektrik arızasını gidermek için Zap Deresi'ni aşıp, dağa tırmandılar

Hakkari'de Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) arıza ekipleri, zarar gören yüksek gerilim hatlarını onarmak için hem dondurucu soğukla hem de zorlu doğa koşullarıyla mücadele ediyor..

Suriyeli Çocuklar Yalnız Yalnız Değil 01:09

Suriyeli Çocuklar Yalnız Yalnız Değil

Suriyeli Çocuklar Yalnız Değil.SURİYELİ Kardeşlerimiz Yalnız Değilsiniz. Hem inancımızın bir gereği olarak hem de Türk misafirperverliğinin bir göstergesi olarak Suriyeli kardeşlerimizin yalnız olmadıklarını ve Yardımsev..

Soygunda ucuza kaçan hırsız 00:53

Soygunda ucuza kaçan hırsız

Cerrahi maskeyle hem soygun ve hem market görevlisini darp etmek istemsi, ucuz maske sonucu komik oldu...

  • PengoTV tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yanıcı Kimyasal Çözeltiyi Merak Edip Çakmak Çakan Gerzek Çinli 00:40

Yanıcı Kimyasal Çözeltiyi Merak Edip Çakmak Çakan Gerzek Çinli

Çin'de Meraklı adam kimyasal yanıcı çözeltiye çakmak ile çakması sonucu hem kendini hem bidoyu yakması...

  • PengoTV tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İlk Takım Juventus Belgesel 1. Bölüm İzle 41:17

İlk Takım Juventus Belgesel 1. Bölüm İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

İlk Takım Juventus Belgesel 2. Bölüm İzle 38:20

İlk Takım Juventus Belgesel 2. Bölüm İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

İlk Takım Juventus Belgesel 3. Bölüm İzle 40:04

İlk Takım Juventus Belgesel 3. Bölüm İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Tavuk Paça Çorba Tarifi 05:41

Tavuk Paça Çorba Tarifi

Tavuk paçası çorbası tarifi Malzemeler yaklaşık 200 300 gram kadar tavuk göğsü 5 su bardağı su 1 çay bardağı yoğurt 2 yemek kaşığı un 1 tane yumurta 2 3 diş ezilmis sarmısak 1 tatlı kaşığı toz biber 1 yemek kaşığ..

Sıcaklara Çözüm Bulan İnşaat Ustası 09:30

Sıcaklara Çözüm Bulan İnşaat Ustası

Sıcaklarda duvar örme işinde çalışan inşaat ustası aşırı sıcaklarda bunalınca kendine ilginç bir çözüm bulmuş. Hem çalışmış hem serinlemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Türk Kızları Versus Fransız Kızları 03:34

Türk Kızları Versus Fransız Kızları

Ben Azamat. Rus vatandaşıyım. Birkaç yıldır hobi olarak hem Türkçe hem de Fransızca öğreniyorum ve seviyemi geliştirmek için İnternette Türklerle Fransızları bulmaya çalışıyorum..

  • PengoTV tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Telefonunuz Sizi Dinliyor ve İzliyor 02:12

Telefonunuz Sizi Dinliyor ve İzliyor

Akıllı telefon kullananlar dikkat... Bir sohbet sırasında konuştuğunuz konuya dair karşınıza reklam çıkıyorsa uzmanlar uyarıyor. Telefonlarınız hem dinleniyor hem de izleniyor olabilir. Peki, bu durumda ne yapmalısınız? ..

Bayiden Alıp Galeride Pahalıdan Satıyorlar 01:20

Bayiden Alıp Galeride Pahalıdan Satıyorlar

Piyasada sıfır araç bulmak git gide zorlaşıyor. Hem üretim azaldı, hem de fiyatlar uçuk. Bu durumu fırsata çevirenler de var tabi. Sıfır araçları yetkili bayilerden toplayıp üzerine 50 bin lira ekleyip piyasaya sürüyorla..

Ayvalık Tostu Meydan Okuması, Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Ayvalık Tostu Tarifi 09:14

Ayvalık Tostu Meydan Okuması, Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Ayvalık Tost

2 dilim Ayvalık Tostu Ekmeği 5 ince dilim sucuk 3 dilim salam 10-12 ince dilim İzmir Tulumu 2 tane kornişon turşu 2 tane biber turşusu 3 tatlı kaşığı garnitür 2 çorba kaşığı Mayonez 1 çay kaşığı Tereyağı Tuz Karabiber Pu..

Terör Mevzileri Böyle Vuruldu 04:09

Terör Mevzileri Böyle Vuruldu

Suriye'nin Mera kasabasında halı sahada top oynayan sivillere saldıran YPG'lilerin bulunduğu bölge, fırtına obüsleri ve Çok Namlulu Roketatarlar (ÇNRA) ile vuruldu. Suriye'nin Halep kentine bağlı Mera kasabasında halı sa..

Evde Pekmez Yapımı 13:00

Evde Pekmez Yapımı

10 kg beyaz üzüm 2 avuç pekmez toprağı 1 yumurta beyazı 10 kg üzümü yıkayıp kurutun. Ardından katı meyve sıkacağı ile suyunu sıkın. Sıktığınız bütün şırayı büyük bir kapta toplayın ve içine yaklaşık 2 avuç pekmez toprağ..

Evde Pul Biber Yapımı 03:05

Evde Pul Biber Yapımı

1 kolye kuru acı kırmızı biber 1,5 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı tuz 1 kolye kuru acı ve kırmızı biberi ipinden ayırıp mutfak doğrayıcısına koyun. Eğer ben pul biberimde tohum istemiyorum derseniz robota koymada..

Mor hasat başladı 00:54

Mor hasat başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Koku Vadisi projesi kapsamında Menteşe ilçesi Yerkesik Yeniköy Mahallesi’nde 27 dönümlük arazinin 5 dönümüne dikilen, güzelliğiyle göz kamaştırarak hem turistlerin hem de yerli halkın ilgi..

Dünyanın en kısa evliliği! 01:26

Dünyanın en kısa evliliği!

HEM EN KISA SÜRELİ EVLİLİĞE, HEM DE DÜNYANIN EN HIZLI BOŞANMA DAVASINA İMZA ATTILAR... ÖMÜR BOYU BİRLİKTE MUTLU OLMAK İÇİN NİKAH MASASINA OTURAN ÇİFTİ, SADECE 3 DAKİKADA AYIRAN SEBEP İSE BAKIN NEYDİ.....

İstanbul trafiğinde “makas” terörü kamerada 01:34

İstanbul trafiğinde “makas” terörü kamerada

E-5 Karayolu ve TEM Otoyolu’nun çeşitli noktalarında otomobille farklı zamanlarda seyreden 2 ayrı sürücü, araçların arasında defalarca makas atarak adeta trafikte terör estirdi. Hem kendi hem de sürücülerin canını tehl..

3 Gurme Yumurta Tarifi ( Pofidik, Mantarlı Çıtırtılı ve Simitli ) 16:30

3 Gurme Yumurta Tarifi ( Pofidik, Mantarlı Çıtırtılı ve Simitli )

Sucuklu Hellimli Pofidik Yumurta 6 yumurta 2 dolu çorba kaşığı labne ½ kalıp hellim 2/3 minik kangal sucuk 5-6 tane kuru domates 2 dal taze soğan 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Fırını 180 derecede altlı üstlü ve..

Evdeki Düşman Orphan Türkçe Dublaj Hd İzle 2:02:55

Evdeki Düşman Orphan Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Bebekleri ana karnındayken yaşamını yitiren Kate ve John büyük bir travma yaşamışlardır. Hayatları perişan olan çift bir çıkış yolu bulmak zorundadırlar. Bu elim olay, hem evliliklerini hem de Kate'in kırılgan r..

Zekeriya Dede 10 Dönümlük Arazisini Çocuklar İçin Park Yaptı 01:52

Zekeriya Dede 10 Dönümlük Arazisini Çocuklar İçin Park Yaptı

Zekeriya dede 10 dönümlük bahçesini çocuk parkına dönüştürdü. Mahallesinde park olmayan çocuklar bu doğal ortamda hem koşup eğleniyor, hem de doyasıya salıncağa biniyor...

Bakan Koca Türkiye'deki Son Durumu Değerlendirdi 02:19

Bakan Koca Türkiye'deki Son Durumu Değerlendirdi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bilim kurulu toplantısının ardından kameralar karşısına geçti. Bakan Koca, hem koronavirüs tablosunu paylaştı hem de Türkiye'deki son durumu değerlendirdi...

Pekmez Üreticilerinin Vazgeçemediği Külek Sadece Kilis'te Üretiliyor 05:55

Pekmez Üreticilerinin Vazgeçemediği Külek Sadece Kilis'te Üretiliyor

Pekmez üreticilerinin vazgeçemediği külek sadece Kilis'te üretiliyor. Pekmez sezonu öncesinde yoğun bir şekilde üretilen külekte hem el hem ayak aynı anda kullanılıyor...

İstanbul trafiğinde 'bu kadarına da pes' dedirten görüntü kamerada 00:21

İstanbul trafiğinde 'bu kadarına da pes' dedirten görüntü kamerada

Maltepe’de bir maganda arkadaşını yüzüstü motosiklete yatırarak dakikalarca seyretti. Maganda hem kendi hem de arkadaşının canını tehlikeye attığı o anları “ücretsiz nakliyat yapılır” notuyla sosyal medyada paylaştı...

Turşu Tarifi Nasıl Yapılır 11:41

Turşu Tarifi Nasıl Yapılır

Turşunun altın oranı; 1 litre suya 1 çay bardağı sirke ve 2,5-3 çorba kaşığı rafine olmamış deniz tuzu. Az tuzlu isterseniz bu oranı 2 kaşığa kadar düşürebilirsiniz. Limonla yapmak isterseniz de, 1 litre suya 2 limonun ..