#Selahattin Özdemir hem yaratıyorsun hem unutuyorsun müzik dinle

Herkes evde onlar sokakta! 02:58

Herkes evde onlar sokakta!

HEM ALKOLLÜ HEM SAHTE EHLİYETLE ÇEVİRMEYE TAKILANLAR, TOP PEŞİNDE KOŞARKEN POLİSİ GÖRÜP KAÇAN ÇOCUKLAR, HERKES EVDE OTURUP TEDBİRLERE UYMAYA ÇALIŞIRKEN,, YİNE DIŞARIDA OLANLAR VARDI. YURTTAN KISITLAMA MANZARALARINA BAKA..

Kapıcılar Kralı filmi gerçeğe dönüştü 02:09

Kapıcılar Kralı filmi gerçeğe dönüştü

KAPICILAR KRALI FİLMİ SİİRT'TE GERÇEK OLDU. 10 YILLIK APARTMAN GÖREVLİSİ, HEM 5 ÇOCUĞUNU OKUTTU HEM DE ÇALIŞTIĞI SİTEDEN SENELER SONRA BİR DAİRE SATIN ALDI. İŞTE ONUN FİLM GİBİ HİKAYESİ...

Bahçeli'den Akşener'e -Evine Dön- Çağrısı 01:55

Bahçeli'den Akşener'e -Evine Dön- Çağrısı

MHP Lideri Devlet Bahçeli bir kez daha İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e evine dön çağrısında bulundu. Akşener daha önce bu teklifi reddetmişti. Bu sefer ki çağrıya ise sosyal medya hesabından hem ironik hem de esp..

Sera domatesini sıkıp, suyunu içti 01:43

Sera domatesini sıkıp, suyunu içti

SON ZAMANLARDA UZMANLAR HEM KORONAVİRÜSTEN KORUNMAK İÇİN HEM DE SAĞLIKLI KALABİLMEK İÇİN SÜREKLİ UYARIYOR... KIŞIN KIŞ YAZIN YAZ MEYVE SEBZELERİNİ TÜKETİN DİYE... ANTALYA'DA YILLARINI SERA SEBZECİLİĞİNE VEREN BİR ÇİFTÇİ ..

Karı kocanın ev kavgası! 02:35

Karı kocanın ev kavgası!

55 YAŞINDAKİ GÜLDANE ÇAMLICA HAYATININ EN BÜYÜK DARBESİNİ AYNI YASTIĞA BAŞ KOYDUĞU EŞİNDEN YEDİ... İDDİAYA GÖRE HEM ALDATILDI, HEM DE YILLARCA ÇALIŞIP EŞİNİN BERABER OLDUĞU KADININ BORCUNU ÖDEDİ... ŞİMDİYSE EVSİZ KALMA K..

Engelli Leyla babasına bakıyor, 5 kardeşine annelik yapıyor 08:12

Engelli Leyla babasına bakıyor, 5 kardeşine annelik yapıyor

Şırnak'ın Uludere ilçesinde yaşayan Leyla Naifoğlu (28), 5 yaşında geçirdiği trafik kazası sonucu 2 bacağını kaybetti. 5 yıl önce de kanserden annesini kaybeden Naifoğlu, engelli haliyle hem 5 kardeşine annelik yapıyor h..

Peynirli Kolay Tatlı Tarifi 05:36

Peynirli Kolay Tatlı Tarifi

1,5 tatlı kaşığı Türk Kahvesi 3 tatlı kaşığı sürmelik peynir veya labne 1,5 tatlı kaşığı bal 5 tane pötibör bisküvi Su bardağından biraz ufakça bir bardağa 1,5 tatlı kaşığı Türk Kahvesini koyun. Üzerine kaynar su ekleyip..

Sevgilisini Yemeğe Çağıran Öğrenci Pizzası Tarifi 09:02

Sevgilisini Yemeğe Çağıran Öğrenci Pizzası Tarifi

1 adet lavaş ekmek 6 dilim (30 gr) sucuk 1 parça dil peyniri(85 gr) 3 tane kıl biber 1 çorba kaşığı salça 4-5 çorba kaşığı su 1 çay kaşığı kekik Elektrikli ocağı açın. Elektrikli ocak benim de öğrenciliğimde çok kez ha..

Enginarlı Bakla Tarifi 03:27

Enginarlı Bakla Tarifi

3 adet enginar 150 gr taze iç bakla 5-6 dal dereotu 2 diş sarımsak 1 çay kaşığı tuz 1/2 adet limon suyu 4-5 çorba kaşığı zeytinyağı Su İsteğe göre, 1/2 çay kaşığı karabiber Düdüklü tencerenizin altını açın. 3 adet eng..

Hamsinin Boyu Küçüldü Avlanma Yasağı Geldi 02:33

Hamsinin Boyu Küçüldü Avlanma Yasağı Geldi

Balık denince aklımıza ilk olarak hamsi gelir. Izgarası, kızartması, buğulaması birbirinden lezzetli olur. Ancak son günlerde hem hamsi miktarı azaldı hem de hamsinin boyu kısaldı. Bu durumu göz önünde bulunduran Tarım B..

Kar Yağışı Sonrası Tablo Gibi Görüntüler 02:26

Kar Yağışı Sonrası Tablo Gibi Görüntüler

Bursa'da etkili olan kar yağışı sebebiyle Kestel'de oluşan kartpostallık görüntüler, görenleri hayran bıraktı. Bursa'da dün akşam saatlerinde başlayan ve sabah saatlerine kadar devam eden kar yağışı, kentin tamamında etk..

Motosiklet Üzerinde Keyfine Bakan Adam 01:47

Motosiklet Üzerinde Keyfine Bakan Adam

Filipinler'de seyir halindeyken kullandığı motosikletin arka kısmına oturan adam hem kendi canını hem de diğer sürücülerin canını hiçe saymış...

  • PengoTV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sözde bakıcı gözaltına alındı 02:45

Sözde bakıcı gözaltına alındı

DÜN EKRANLARINIZA GETİRMİŞTİK.. SÖZDE BİR BAKICI 83 YAŞINDAKİ BİR KADINA HEM FİZİKSEL HEM DE SÖZLÜ TACİZDE BULUNMUŞTU. TEPKİLERİN ARDINDAN POLİS HAREKETE GEÇTİ. VE ÖZBEK BAKICIYI GÖZALTINA ALDI. VİCDANLARI KANATAN O GÖRÜ..

Altın kaplamalı villa... 02:39

Altın kaplamalı villa...

İKİ KÖPRÜNÜN ORTASINDA HER İKİ YAKAYI DA GÖRÜYOR. HEM İSTANBUL'UN MERKEZİNDE, HEM DE İZOLE YAŞAMAYI SAĞLIYOR. BEYKOZ'DAKİ ALTIN KAPLAMALI VİLLA, 55 MİLYON LİRAYA SAHİBİNİ BEKLİYOR....

Tavuklu Fındıklı Pilav Tarifi 05:11

Tavuklu Fındıklı Pilav Tarifi

2 parça kemiksiz tavuk but 2 su bardağı pirinç 10 diş sarımsak 2 avuç fındık 2 su bardağı su 1 küp tavuk suyu 6 çorba kaşığı zeytinyağı 1 dolu çorba kaşığı tereyağı 2 tatlı kaşığı toz kırmızı biber 2 çay kaşığı tuz 1 ça..

Part Time Spy 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 1:57:14

Part Time Spy 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu : Jang Young Sil işinden kovulur ve işini geri alabilmek için patronunu dolandıran kişileri bulması gerekir. Patronunu dolandıran şirkette çalışarak ajanlık yaparken, başka bir ajanla daha karşılaşır. Polis olan ..

  • KAPALI SET tarafından
  • 4.305 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Zehra 7. Bölüm 1. Fragmanı 00:59

Adı Zehra 7. Bölüm 1. Fragmanı

Berlin’de; tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen 23 yaşındaki Zehra Şimşek’in yaşadıkları ne planlanabilir ne de yeryüzündeki herhangi biri, onun yaşadıklarını hayal edebilirdir! Dizi, Göçmen Türk kızı Zehr..

Sahibini Sörften Düşüren Köpek 00:20

Sahibini Sörften Düşüren Köpek

Sörfe merak salan sahibi ile birlikte sörfe binen köpek suya atlamak isteyince hem kendini hem de sahibini suya düşürmüş.....

  • PengoTV tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Parmaktaki eğrilik hırsızı yakalattı! 02:20

Parmaktaki eğrilik hırsızı yakalattı!

İSTANBUL BAYRAMPAŞA'DA HIRSIZLAR, GİRDİKLERİ EVDEKİ ALTINLARI ALIP ORTADAN KAYBOLDULAR. POLİS OLAYI ARAŞTIRMAYA BAŞLADI... KAMERA KAYITLARINDA ÖYLE BİR AYRINTIYI FARKETTİ Kİ, HEM HIRSIZLARI, HEM DE ÇALINAN ALTINLARI BUL..

Kafayı Çalıştıran Lastikçiler 00:14

Kafayı Çalıştıran Lastikçiler

Lastikçiye gelen bir kamyon lastiği boşaltmak için ilginç yöntemler kullanan elemanlar, hem zamandan kazanmışlar hem de çok yorulmamışlar...

  • PengoTV tarafından
  • 62 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yetkili servis tuzağına dikkat! 02:21

Yetkili servis tuzağına dikkat!

İNTERNETE GİRİP YETKİLİ SERVİS NUMARASI ARAYANLAR DİKKAT! DOLANDIRICILAR ARAMA MOTORLARINI MESKEN TUTTU... SÖZDE YETKİLİ SERVİSLER HEM PARAYI HEM CİHAZI ALIP GİDİYOR. İSTANBUL'DA BİR KADIN DA O TUZAĞA DÜŞTÜ... BAKIN ONU ..

Kuru Fasülye Tarifi 04:15

Kuru Fasülye Tarifi

Lezzetli Kuru Fasülye Tarifi İçin Malzemeler: 2 su bardağı kuru fasülye (5-6 kişilik) Akşamdan veya 5-6 saat önce bol suda ıslatılmış 300-400gr. arası kuşbaşı dana veya koyun eti 1 büyük boy soğan 4-5 yemek kaşığı zeytin..

Evde Lavaş Tarifi 15:27

Evde Lavaş Tarifi

Lavaş Ekmek Bir kasede 300 gr(1,5 bardak) un, 200 gr su(yarım bardağı bir parmak geçen) ve 6 gr tuzu(1 dolu çay kaşığı) karıştırın. Açacağımız için yumuşak bir hamur olması önemli . Tüm malzemeleri iyice karıştırıp, yoğ..

Sürücüsüz Otobüsün İlk Yolcusu Cumhurbaşkanı Erdoğan Oldu 02:35

Sürücüsüz Otobüsün İlk Yolcusu Cumhurbaşkanı Erdoğan Oldu

Milli imkanlarla üretilen dünyanın ilk elektrikli sürücüsüz otobüsü, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde tanıtıldı. Otobüsün ilk yolcusu da Cumhurbaşkanı Erdoğan oldu. Erdoğan, kabine toplantısına hem elektrikli hem de sürücü..

Adı Zehra 7. Bölüm 2. Fragmanı 00:45

Adı Zehra 7. Bölüm 2. Fragmanı

Berlin’de; tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen 23 yaşındaki Zehra Şimşek’in yaşadıkları ne planlanabilir ne de yeryüzündeki herhangi biri, onun yaşadıklarını hayal edebilirdir! Dizi, Göçmen Türk kızı Zehr..

Sucuklu Kurufasulye Tarifi 04:06

Sucuklu Kurufasulye Tarifi

500 gr kuru fasulye 2 adet kuru soğan 2/3 kangal, 250 gr sucuk 5 diş sarımsak 5 adet köy biberi 1 parça ilikli kemik 2 su bardağı domates suyu 1/2 su bardağı su 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı tereyağı 1 tatlı k..

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm 2. Fragmanı 01:07

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm 2. Fragmanı

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Mehmed ve Delibaş, Konstantiniyye'den kaçmayı başarabilecekler mi? Mehmed'in Delibaş ile sıkışıp kaldığı Konstantiniyye'den kaçması için Eleni'den yardım istenir. E..

Durağa dalan şoföre müebbet ve 134 yıl! 01:45

Durağa dalan şoföre müebbet ve 134 yıl!

BEŞİKTAŞ'TA DURAKTAKİ YOLCULARIN ÜZERİNE OTOBÜSÜ SÜREN ŞOFÖRÜN CEZASI BELLİ OLDU... MAHKEME, PİŞMANLIK GÖSTERMEDİĞİ GEREKÇESİYLE CEZASINDA İNDİRİM YAPMADI... NECDET KARAKUŞ, HEM MÜEBBET, HEM DE 134 YIL HAPİS CEZASINA ÇAR..

Her yerde kar var! 02:29

Her yerde kar var!

HER YER BEYAZ ÖRTÜYLE KAPLANDI.. KARIN KEYFİNİ HEM ÇOCUKLAR HEM DE BÜYÜKLER ÇIKARDI... BAZEN O SEVİNÇ ESARETE DE DÖNÜŞTÜ... İŞTE YURDUN DÖRT BİR YANINDAN KAR MANZARALARI....

Evlat edinmişlerdi... 01:35

Evlat edinmişlerdi...

BÜYÜK BİR TARTIŞMAYLA BAŞLADI, 3 CİNAYETLE NOKTALANDI. MANİSA ALAŞEHİR'DE İDDİAYA GÖRE ÖNCE BABA EŞİNİ ÖLDÜRDÜ. DAHA SONRA DA OLAN BİTENE TANIKLIK EDEN EVLATLIK OĞLU HEM ONU, HEM DE BABAANNESİNİ KATLETTİ...