#Selahattin Özdemir sabrım kalmadı müzik dinle

Rubato - Yıkılmışım Ben 04:46

Rubato - Yıkılmışım Ben

Sanki terk edilmiş bir viraneyim Her yanım dağılmış yıkılmışım ben Üstüne basılan taslar misali Paramparça olmuş dağılmışım ben Çaresiz kalmışım gözlerim şaşkın çile rüzgarında savrulmuşum ben dertler derya olmus ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tülay Özer  İkimiz Bir Fidanız 03:37

Tülay Özer İkimiz Bir Fidanız

Yola çıkmış arıyorum Kaybettiğim aşkımı Sakın bana ümit verme Seveceksen başkasını Bana tozpembe görünmez Sensiz dünyam çok karanlık Benim senden daha fazla Sevecek kimsem yok artık İkimiz bir fidanın Güller açan dalıy..

Moğollar Dinleyiverin Gari 03:02

Moğollar Dinleyiverin Gari

Paralar oldu yeşil mani Tanımıyor engel mani Yok insafı imanı Bol keriz bol enayi Gemisini kurtaran Fedakar ve cefakar Kaptanın yüzdüğü deniz Biziz abicim biziz Yüzdürmeyin gari Dul hakkı yetim hakkı Palavradır palavra..

Ali Kınık ft. Asena İrmikci - Bildiğin Gibi Değil 04:33

Ali Kınık ft. Asena İrmikci - Bildiğin Gibi Değil

Bildiğin Gibi Değil (Ballad Music) Söz & Müzik: Ali Kınık Yapım : Ballad Music Prodüktör: Muhammet Alperen Duzenleme: Mustafa Ceceli Kayit,Mix.Mastering: Koray Püskül Stüdyo: CCL Music Yönetmen: Emrah Özbilen ORKESTRA..

Feride Hilal Akın - Tutku 03:03

Feride Hilal Akın - Tutku

Söz & Müzik: Feride Hilal Akın Düzenleme: Tanerman Mix & Mastering: Christian Auerbacher / 298 Studios Yönetmen: Hasan Kuyucu Tutku şarkı sözleri ile Bakıyorum yine burdasın Lütfen içinde kuşku kalmasın Her şeyini dö..

Zara - Bir Gülü Sevdim 04:42

Zara - Bir Gülü Sevdim

Zara - Bir Gülü Sevdim Şarkı Sözleri Bu son buluşmamız Bu son görüşmemiz Kimbilir bir daha karşılaşmayız Belki de bir daha görüşmeyiz Ayrılmalıyız... ayrılmalıyız..... Bir gülü sevdim bir seni sevdim Bir mevsimlik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.753 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Athena - Kime Ne 03:50

Athena - Kime Ne

Yasaklanmış dört bir yanımız Yol vermiyor kör duvarlar Kalmadı anlamımız,sen gidince İsyanım yok can acıtana Benim derdim başka Uzakta bir yerde,sen gidince Aklına geliyorsam eğer Kendini görüyorsan bende Yorma..

Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat 02:16

Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat

Vatan için şehit olmuş, canlarını ortaya koymuş olanların anısına saygı ile... Bu vatan bizim! Sözler Başladığı yerde bitmesi gerekiyor Birilerinin de bunu demesi gerekiyor Gözden akan yaşı silmesi gerekiyor Yol yokuş..

  • PITIRCIK tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - Püf 02:02

Feride Hilal Akın - Püf

Kalmadı tahammülüm gücüm göz göre göre tükeniyorum... Mecnun misali pervanenim ama gün be gün soluyorum... Hastayım sana ben tescilli vurgununum... Küt küt atıyor kalbim gönül tutuklunum... akarat: püfle üfle yanıyorum...

Sade feat. Duru - İzlerinde 03:17

Sade feat. Duru - İzlerinde

Yok bir damla gözyaşı inan bana hiç kalmadı Böylesi büyük bir acıyı kalbim ilk defa tattı Yok bir şans bir umut yeniden Çok sıkıldım beklemekten Zaten sen de mutluydun Kalkıp bana üzülme derken Karar verdim unutmaya Başb..

Volga Tamöz Ft. Burak Kut-Demet Sağıroğlu-Ferda A.Yarkın 06:27

Volga Tamöz Ft. Burak Kut-Demet Sağıroğlu-Ferda A.Yarkın

BURAK KUT - Benimle Oynama yalnızlıklardan yoruldum usandım sensiz gecelerden sıkıldım bunaldım sımsıkı saran ateşi gözledim o sımsıcak bakan gözleri özledim tutuşur anılar uykusuzluğum da yetişir sevdalar umutsuzluğu..

Yudum - Evlenmirem 03:38

Yudum - Evlenmirem

Dünen yığıldılar anam gardaşım ille meni hemen evlendirmeye Sohbetlerinden şişti ah başım Gelin a dostlar gelin görmeye Biri dedi geldi evlilik çağın Kalmadı bak birce bekar yoldaşın Evlenmek istiyir küçük kardaşın Evlen..

Ebru Yaşar - Kalmam 03:28

Ebru Yaşar - Kalmam

Kalmam şarkı sözleri ile Bi yanım git diyo bi yanım kal Bi yanım ölüm bi yanım can Zaten gururum ayaklarının altında Bi yanın şeytan bi yanın saf Bi yanım yaz bi yanım kar İhanetinin Ben hariç herkes farkında Dili y..

Bilgehan Yorbik - Kingsize 02:46

Bilgehan Yorbik - Kingsize

Kingsize şarkı sözleri ile Size largeboy bize kingsize eyyy Kingsize dedim senseyy eyy Kingsize babeee kingsize eyyy Kingsize dedim senseyy eyyy Kize largeboy bize kingsize eyyy Kingsize dedim senseyy eyy Kingsize babe..

Cevher Aksoy - Keşke 03:08

Cevher Aksoy - Keşke

Yapım: Akademi Organizasyon Aranjör: Ozan Çolakoğlu – Nurettin Çolak Stüdyo: Ozinga Yönetmen: Elif Demiralp Görüntü Yönetmeni: Burak Kılıçkaya Reji: Emrah Sakallıoğlu Işık Şefi: Tarcan Tan Prodüksiyon: Ümit Tokat Makya..

Trt Fon Müzi̇kleri̇ Hari̇ka Müzi̇kler 80ler Nostalji̇ 09:50

Trt Fon Müzi̇kleri̇ Hari̇ka Müzi̇kler 80ler Nostalji̇

32.GÜN,PERDE ARKASI,ANADOOLUDAN GÖRÜNÜM,SPOR SAYFASI,FULİN ARIKAN ,HABERLER,ESKİ MÜZİKLER,VANGELİS,TRT1-TRT2-TRT3-TRT4,NOSTALJİ0ler,90lar,eski diziler,ilk öpücük,lessie,barış manço,bizimkiler,kalan,yalan rüzgarı,küçük şe..

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul) 03:33

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul)

Sahne Arkası Görsel Tasarım: Cem Güventürk | Kafa Dergisi | Mart 2020 Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trom..

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul) 04:16

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul)

Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trombon: Su Salih Keman/Klavye: Özge Sorgun Back Vokal: Bahar Sönmez Ekip:..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

90'ların Filmlerinin Göz Kanatan CGI Sahneleri 02:15

90'ların Filmlerinin Göz Kanatan CGI Sahneleri

Günümüzde artık CGI teknolojisinin kullanılmadığı film kalmadı. Fakat bu işler 90'lı yıllarda tam bir facia boyutundaydı. Diane Bullock eski CGI teknolojisi ile hazırlanmış en kötü film sahnelerini bir araya getirdi...

  • PengoTV tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Referandumun ardından İtalya- Bankacılık sektörü için son çare devlet yardımı 00:58

Referandumun ardından İtalya- Bankacılık sektörü için son çare devlet

İtalya'da bankacılık reformuna izin verebilecek Anayasa değişikliğinin referandumda reddedilmesinin ardından ülkenin üçüncü en büyük bankası Monte dei Paschi di Siena'nın iflastan kurtulması için devlet yardımı dışında b..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Kış Sporlarında 2016'nın En Muhteşem Yetenekleri 04:50

Kış Sporlarında 2016'nın En Muhteşem Yetenekleri

Birbirinden yetenekli insanların muhteşem görüntüleri 2016 yılını geride bırakmamıza pek bir zaman kalmadı. Büyüleyen görüntüleri ile kendilerine her zaman hayran bırakan insanların kış sporlarında sergiledikleri hünerle..

  • PengoTV tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Banu Alkan'ın Sibirya Kaplanı'ndan Kaçış Anı - Demet Akbağ İle Çok Aramızda 06:23

Banu Alkan'ın Sibirya Kaplanı'ndan Kaçış Anı - Demet Akbağ İle Çok Ara

Show TV'de ekranlara gelen 'Demet Akbağ ile Çok Aramızda' programının final bölümü oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Akbağ, bu hafta Banu Alkan'ı şakaladı. Magazin programına konuk olduğunu düşünen ünlü oyuncunun, h..

  • PITIRCIK tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kadir Çöpdemir Canlı Yayında Dayak Yedi!! 02:17

Kadir Çöpdemir Canlı Yayında Dayak Yedi!!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Güldür Bakalım programın jüri üyelerinden Kadir Çöpdemir'in başına gelmeyen kalmadı.O neşeli anların detayları videomuzda,iyi seyirler:))..

  • ANKA tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeynep BAŞKAN - Yandı Yüreğim 04:51

Zeynep BAŞKAN - Yandı Yüreğim

Güller durur dallarda sararmadan solmadan Allah alma canımı yarime kavuşmadan Öyle yandı yüregim közden farkı kalmadı Yaram kanıyor dedim ilaç veren olmadı. Sabahtan dogan güneş yaylarda yol alır. Kaderimden mi bi..

Ebru Gündeş Sıkı Bİr Müslümcü Çıktı! 06:12

Ebru Gündeş Sıkı Bİr Müslümcü Çıktı!

Rahmetli Müslüm Gürses'in eşim Muhterem Nur'dan hiç dostum kalmadı açıklaması.Müslüm Baba..

  • ANKA tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Scarlett Johansson'lı Ghost in the Shell'den Heyecanı Artıran Bir Video Daha Geldi 00:51

Scarlett Johansson'lı Ghost in the Shell'den Heyecanı Artıran Bir Vide

Başarılı oyuncu Scarlett Johansson'ın başrolünü üstlendiği ve merakla beklenen Ghost in the Shell'in vizyon tarihine pek bir şey kalmadı. Heyecanı doruklarda yaşatan film şimdi de Johansson'lı bir dövüş sahnesini yayınla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.483 görüntüleme
  • 8 yıl önce