#Selahattin Özdemir sen hiç ağlama müzik dinle

Ezgi Enes - Olmadı 03:48

Ezgi Enes - Olmadı

Ezgi Enes - Olmadı Dinle Gökhan Türkmen - Olmadı (Akor / Kapo4) Am Bu dünyada yerim yok ki Em Dm Am Göç etmeden öldüm anlamadım Am ..

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu 05:34

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Müzik Dinle Şarkı Sözleri Böyle bir geceydi hatırlar mısın Bu aşkın sonu yok bitsin demiştin Elini elimden usulca çekip Gözümde yaşlarla gidivermiştin Aradığın aşkı söyle bul..

Yiğit MAHZUNİ (feat.) Aysel YAKUPOĞLU - Kaybolurdun Gözlerimde 03:04

Yiğit MAHZUNİ (feat.) Aysel YAKUPOĞLU - Kaybolurdun Gözlerimde

Söz : Yiğit MAHZUNİ Müzik : Yiğit MAHZUNİ Ney : Salih YURTTAŞ Tarcüş : Yiğit MAHZUNİ Düzenleme : Burak VURAL Mix&Mastering : Esad FİDAN Video : VIED MEDIA Sözler: Bu ateşe sen attın, ne olur son kez bir dinle Beni yalnı..

Ellie Goulding - Burn 03:58

Ellie Goulding - Burn

Burn We, we don't have to worry 'bout nothing Cause we got the fire, and we're burning one hell of a something They, they gonna see us from outer space, outer space Light it up, like we're the stars of the human race, h..

  • PengoTV tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emre Kaya - Nefes 03:25

Emre Kaya - Nefes

Söz&Müzik: Emre Kaya Aranje: Alican Ozbuğutu, Özkan Meydan Mix-Masterıng: Dijital Meydan Nefes Şarkı Sözleri Kirletsem mi sindirsem mi? Yoksa elime bir kılıç alıp İkiye bölsem mi ? Canımı acıtana çöksem mi? Şeytan ge..

 Cengiz Imren   Vur Beni 03:07

Cengiz Imren Vur Beni

Bir de baktım ne göreyim Havar allahım Gözlerime inanmadım Yandım allahım Al şu mavzer kurşunuyla Vur beni, vur beni Vur zaten öldürdün beni Al bu mavzer kurşunuyla Vur beni, vur beni Vur zaten öldürdün beni Seni sevmekt..

  • Candy tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arzu Ay - Kurtarın Beni 02:48

Arzu Ay - Kurtarın Beni

Kurtarın Beni şarkı sözleri ile Kaybettim ben kendimi bulsamda faydasız. Her adım mutluluğa atıyor imkansız. Karanlığa bulanan tüm sabahların, Yerini dolduruyor anılarım. Kurtarın beni kurtarın beni Yanar gecelerim ,d..

Aslı Güngör & Ferhat Göçer - Kalp Kalbe Karşı Derler Düet 04:05

Aslı Güngör & Ferhat Göçer - Kalp Kalbe Karşı Derler Düet

Aslı Güngör & Ferhat Göçer - Kalp Kalbe Karşı Derler Düet Uyandım birden seninle gece üçü bulmamış Bir bulut durdu gözümde, hasret bize uymamış... Kalp kalbe karşı derler sende üzüldün mü? Ay bile çeker gider geceyi dü..

  • Candy tarafından
  • 3.574 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017) 02:31

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017)

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017) Canlı Performans Beyaz Show’un 10 Mart konuklarından Hayko Cepkin ve Beyaz, Ayla Çelik’in meşhur “Bağdat” şarkısına düet yaptılar! Hayko Cepkin Rock tarzı ile Bey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.946 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayşen Birgör Ahdım Olsun 05:48

Ayşen Birgör Ahdım Olsun

Geçti yıllar ah geç aydım Anladım ki boşa gün saydım Bakakaldım giden güne Ben hep düne ait kaldım Çocukluğum kavruk Gençliğim savruk Yetişkinliğimden hiç hayır yok Hayat, kadere inat Seni sil baştan yaşayacağı..

Tuğba Yurt  Bekle 05:02

Tuğba Yurt Bekle

Tuğba Yurt - Bekle Şarkı Sözleri Bekle, dönüşü vardır zor sürgünlerin de Bekle, hatırla bizi dar günlerinde Telli turnalar gibi çifte kumrular gibi Sarışıp bir sedir ağacı gölgesinde Baharı selamlayıp iki çift kelaml..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.250 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zerrin Özer Ayrılmalıyız 04:14

Zerrin Özer Ayrılmalıyız

Bu son bulusmamız Bu son görüsmemiz Kim bilir bir daha karsılasmayız Belkide birdaha görüsemeyiz Ayrılmalıyız ayrılmalıyız Kim bilir bir daha karsılasmayız Belkide birdaha görüsemeyiz Ayrılmalıyız ayrılmalıyız Bir gülü..

Kıraç & Şükran Güneş - Gel Sevdiğim 03:24

Kıraç & Şükran Güneş - Gel Sevdiğim

GEL SEVDİĞİM Zalimin eline düştüm Gel kurtar beni sevdiğim Bırakma beni sakın ha Gel sevdiğim oy sevdiğim Can sevdiğim oyyy Yaralandım ellerinden Çekiyorum yüreğimden Dayanacak hal kalmadı Gel sevdiğim oy sevdiğim ..

Yeşim Mutun - Gemi 03:19

Yeşim Mutun - Gemi

Gemi şarkı sözleri ile KISIM 1 Yol aldım, denizin üzerinde. Herkesi bıraktım, bakmadım geriye. Özgürlük, bağımsızlık, ben hiç yalnız kalmadım. Yalnızlık gölgem oldu, hiç gitmez ileriye. Ülkeler, şehirler, sessiz b..

Dilan Açelya - Yol Yok ( Erkan KILIÇ Remix ) 02:58

Dilan Açelya - Yol Yok ( Erkan KILIÇ Remix )

'' Yol Yok '' Şarkı Sözleri Bir kazancın yok dertler aşar boyunu ya bir kazancım yok pes ettim çok yoruldum ya Denedin hep bir yol yok delirmek tek çaren derinden yaralarken zaman bir çıkış yol yok Dört duvara tut..

Enes Akdeniz - Beni Bırakma 03:19

Enes Akdeniz - Beni Bırakma

Beni Bırakma şarkı sözleri ile... Bir uçurum kenarında,uçsuz bucaksız sevdanla Bilmezdim biçimsiz kalmış haykırışlarla Büyüdüm yürüdüm anne kucağında,kimsenin olmadığı anda Aynadaki soğuk kalmış tek vücutta Beklerdim..

Zeynep Bastık, Oğuzhan Koç - Her Mevsim Yazım Akustik 03:06

Zeynep Bastık, Oğuzhan Koç - Her Mevsim Yazım Akustik

Her Mevsim Yazım şarkı sözleriyle; Gözümde bir yerdesin ordan çok zor inişin Adını koyalım mı artık bu gidişin Söyler misin nerdesin ordan yok mu dönüşün Sonu yok mu söyle ne olur bunca kavga dövüşün Bir başka oldum se..

Berfin Mis & Enfo - Hepimizi Tanır İstanbul 02:50

Berfin Mis & Enfo - Hepimizi Tanır İstanbul

Hepimizi Tanır İstanbul şarkı sözleri ile... Kim tanık? Kim zanlı? Kim mağdur? Önemli mi kim suçlu? Kim masum? Hepimizi tanıyor İstanbul Hepimize kanar İstanbul Yalnızlık yakışıyor yanıma Gece karışıyor kanıma Kendiml..

Sibel Can - -Yiğidim Aslanım- - İbo Show 2020 - 1. Bölüm - Performans 04:45

Sibel Can - -Yiğidim Aslanım- - İbo Show 2020 - 1. Bölüm - Performans

Yiğidim Aslanım Şarkı Sözleri Şu sılanın ufak tefek yolları Ağrıdan sızıdan tutmaz elleri Tepeden tırnağa şiir gülleri Yiğidim aslanım burda yatıyor Tepeden tırnağa şiir gülleri Yiğidim aslanım burda yatıyor Bugün efkarl..

Demet Akalın feat Enes Yolcu - Bi Daha Bi Daha (Akustik) 03:22

Demet Akalın feat Enes Yolcu - Bi Daha Bi Daha (Akustik)

Bi Daha Bi Daha (Akustik) şarkı sözleri ile; Düştün aşk yine bende karanlığa Sana yol bulamıyorum 1 hafta iyiyiz 1 hafta kötüyüz Dengeyi kuramıyorum.. Yok, asla yapmam dediğim her şeyi yapıyorum Sorun bende mi acaba? Bu..

Guti & Dicle - Yanacağımız Kadar Yandık 02:43

Guti & Dicle - Yanacağımız Kadar Yandık

Yanacağımız Kadar Yandık şarkı sözleri ile Yok bu yolun sonu görünmüyor Arasam da çıkış yolu yok Ölümlü dünya, insan, neden hep kalır bir başına? Geçmişin acıları, dolardı gözlerime İnancım kalmadı hiç bunların düzen..

İnfokey - Rengim Ne 03:16

İnfokey - Rengim Ne

Bi' kalem verdim elime Bilmiyorum derdim ne Deniyorum düşüyorum tutuyorum Hep üçü boş Bi' yokuş düştü önüme Görmüyorum yolum ne Çıkıyorum yürüyorum bıkıyorum Hep bana los Askıda kaldı, hayatı mantığa bağlı Tutardı tut..

Beyaz - Tek 02:08

Beyaz - Tek

Tek şarkı sözleri ile tek kal dene hep büssürü cash yazdım hep kaldım yek göster emek ha gayret çaba hiç bitmeyecek kinim hiç dinmeyecek siktiri çek olunu bulunur sebebi konunun cevaplar olumsuz yolumu bulurum durmada..

Ceronimo - Parmak Ucumda Üç Harf 02:25

Ceronimo - Parmak Ucumda Üç Harf

Parmak Ucumda Üç Harf şarkı sözleri ile Olura bırak Ne kötü güruh Zaman aşımı Yaşamadı ruh Aptal aptal bakın camdan Tüm şehir yoksun heyecandan Katkın şans ise, ihtiyacım yok yine Ömrüm söndü mü sahiden? Hayaller g..

Orhan Gencebay - İç Benim İçin 00:42

Orhan Gencebay - İç Benim İçin

Kapını çalarsa mazinin eli, Ne olur bir şişe aç benim için, Ben hiç ayılmadım gittin gideli, Sende birkaç kadeh iç benim için, Bir gece veda et tatlı uykuna, Girdiğin günahı sarhoşken kına, Yarıda bırakma Allah aş..

 Cemal Süreya  Kadınlar Susarak Gider 02:50

Cemal Süreya Kadınlar Susarak Gider

Cemal Süreya - Kadınlar Susarak Gider dinle kadinlar susarak gider! çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için. birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı ist..

  • Candy tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düşdünya - Sis 04:44

Düşdünya - Sis

Sis şarkı sözleri ile Sesler birer birer gitti Bu oyun kazanansız bitti Bulutlar toprağa küstü Ve ümit boynunu büktü Bir kez Son bir kez ağlasak İlk kez gibi Hiç durmadan bizi avutsa Hayat böyle geçer mi Bu kabuslar ..

Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video) 03:41

Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video)

Söz-Müzik: Sinan Akçıl Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix: Koray Püskül Mastering: Emre Kıral Yönetmen: Tamer Aydoğdu Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Prodüksiyon: Emre Alev Yardımcı Yönetmen: Serhan Yalçın Işık Şefi: Ahmet ..

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video) 04:19

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video)

Söz: Ceza Müzik: Melih Kibar Düzenleme: Alper Erinç Producer: Seda Sertbaş Directed & Animated: Saruhan Saral/mightyraccoon Post Production & Creative Director: Tepki Kayıt Stüdyo: Marşandiz Stüdyoları Akustik Piyano: Me..

Berksan - Kaybedenler (Sezen Aksu Cover) 04:34

Berksan - Kaybedenler (Sezen Aksu Cover)

Söz - Müzik: Sezen Aksu Düzenleme: Serkan Balkan Drum pad: İsmail Ozan Bass : Toygar Ersoy Gitar : Doğukan Aydın Keyboard : Serkan Balkan Klarnet : Yunus Emre Ellek Kayıt : Göktuğ Özak Mix : Serkan Balkan Kurgu: Şevki Mu..