#Selahattin Özdemir sen hiç ağlama müzik dinle

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller 01:13

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değille

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkili, FETÖ için Masum bir dini hareketten ziyade organize suç örgütlerinin kara para aklamak için para sa..

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi 03:59

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi Uluslararası Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Osmanlı Devleti'ne hakaret ettiğini belirterek, Osmanlı'nın değerlerinden nasi..

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı 01:06

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı tomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı'na (Bursa Oto Show 2016) katılan dünyanın en büyük otomobil devleri, Hibrit modellerini tanıttı. 10 SENEYE ..

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı 05:46

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı Mardin’in Derik ilçesindeki saldırıda şehit düşen Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün cenaze namazını babası Asım Safitürk kıldırdı. Mardin’in Derik i..

Hande Yener - Havaalanı ( Official Video ) 03:42

Hande Yener - Havaalanı ( Official Video )

Haha haha haha haha Haha haha haha haha Uçak gemi tren bir araba farketmez Bu yolu hiç dert etmez Kalbim kalbim Küçük ya da büyük Bir bavul hiç farketmez Anıları dert etmez Sildim sildim Tam şu anda çıkmalıyım ..

Sertab Erener - İyileşiyorum 04:17

Sertab Erener - İyileşiyorum

Neyin Varsa Kaldırıp Çöpe Attım Saçlarımı Kestirdim Hemen Sarıya Boyattım Bitanem Diye Kaydetmiştim Ya Hani Telefonuma, Sildim Derhal Herkes Gibi Adını Yazdım Sensizlik Bana Çok İyi Geldi Ne Kadar Da İhmal Etmişim K..

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

Seksendört - Hayır Olamaz ( Official Video ) 03:23

Seksendört - Hayır Olamaz ( Official Video )

Dün akşam ölemedim, Yine kör kütük sarhoş oldum. Rezalet çıkarmadım, Bir sana bir de kendime sövdüm... Ne içsem olmadı, Kafada başka dert tasa kalmadı. Bir seni atamadım Sek içtim acıları, su katmadım... Yalanl..

Ozan Doğulu feat Model - Böyle Akşamlar 04:20

Ozan Doğulu feat Model - Böyle Akşamlar

Savaşlardan bitkin ruhun yaralıysa Ve artık savaşmanın tabi tadı kalmadıysa Yaranı fark eden çok çaresi olan yoksa Ve bugün yine mutlu eden hiç bişey olmamışsa Zor geliyor katlanması Ah böyle akşamlarda insanın içesi gel..

Burcu Güneş feat. Behzat Gerçeker - Unutma Beni Çiçekleri 04:15

Burcu Güneş feat. Behzat Gerçeker - Unutma Beni Çiçekleri

İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor yine bugün Aynı artık zaten gözyaşı ya da tebessüm Ne fark ederler de bir yerlerde aklım şimdi Hiç önemi kalmadı üzen, kalan, giden kimdi Senden çoktan umudu kestim ama Ellerimde hal..

Ferah Zeydan - Yanlışız Senle 04:19

Ferah Zeydan - Yanlışız Senle

Zanneme Hiç Bitti Her Şey Diyip Gitmek Çok Kolaydır Bazen Acı Öyle Bir Şey Yaşaması Zor Olaydır Hatıralar Dalga Dalga Vurup Vurup Fırsatıyla Kalır Kalır Durur İntikamı Var Bir Gün Geçse Bir Gün Geçmez Ben Affetsem S..

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama 04:41

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama

Yaklaşık 16 aylık geçici görev için Ağrı’da bulunan, Tokat'ın Niksar ilçesinde konuşlu Köklüce Jandarma Komando Taburu, görev dönüşünde davul-zurnayla karşılandı. Görevden dönen Köklüce Jandarma Komando Taburu'nu vatan..

Bora Duran - Yan Yana 04:15

Bora Duran - Yan Yana

Anladım bu acılar bana yokluğundan emanet Yandım aşkın yolunda yandım ne olur yardım et Sevdikçe üzülürsün dediler kimseyi dinlemedim Yalnızlığın dibini gördüm orada demlendim Çözdüm olmuyor acısı dinmiyor Çok yoru..

Orhan Ölmez - Bilmece (Şarkı Sözü - Lyrics ♫) 04:50

Orhan Ölmez - Bilmece (Şarkı Sözü - Lyrics ♫)

Bir varsin bir yoksun bir bensin bir elsin Nasil bir bilmece kim bilir nerdesin (2) Bilmedim bilemedim senin icin ben neyim Nasil bir bilinmezlik nasil bir yerdeyim Görmedim göremedim isteyince bulamadim Nasıl bir gizl..

Tuğba Özerk - Gidesim Geldi 04:26

Tuğba Özerk - Gidesim Geldi

Tuğba Özerk - Gidesim Geldi Bir acı var kördüğüm boğazımda Tadım yok biraz bu aralarda Dağıttım birazda son zamanlarda Yüreğim artık beni yormasana Gönül gözüm kapandı sesim çıkmaz Artık bu odalarda Heves ederdimya es..

Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu 06:41

Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu

Kolombiyalı Blanca Milena İyigün, Müslüman olarak Nisanur adını aldı. Nisanur İyigün ile birlikte, Kayseri’de son bir haftada 4 kişi Müslüman oldu. ternette tanışarak evlendiği eşi Serkan İyigün ile birlikte İslamiyet'i..

Zeki Müren - Gelmedin Bir Kere (İçimdeki Büyük Aşkı) 05:27

Zeki Müren - Gelmedin Bir Kere (İçimdeki Büyük Aşkı)

İçimdeki büyük aşkı hangi kitap, Hangi şiir, hangi şarkı anlatacak Anlatsam da bu derdimi hangi dostum, Hangi dostluk, sevgilim mi anlayacak Gelmedin bir kere Öldürdün bin kere Bıraktın ellere Yalnızım her gece ..

Kötü Çocuk - Saklı Cennet (20 Ocak'ta Sinemalarda) 02:24

Kötü Çocuk - Saklı Cennet (20 Ocak'ta Sinemalarda)

Kötü Çocuk kamera arkası ve film görüntülerinden oluşan Saklı Cennet klibi yayında! Başrollerini Tolga Sarıtaş ve Afra Saraçoğlu'nun paylaştığı Kötü Çocuk 20 Ocak'ta sadece sinemalarda! Kayla, daha doğumhanedeyken b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.742 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sila - Sevişmeden Uyumayalım 03:26

Sila - Sevişmeden Uyumayalım

Hiç çaresi yokmuş gibi Mecbur kalanlardan mısın ? Gitmek zor mu senin için Mevcut duruma alışanlardan mısın ? Aşk yok mu sence ? Sevişmek herkesle aynı mı sence ? Kalp yok mu sence ? Hayata üşenenlerden misin send..

Pera - Vazgeçtim 04:49

Pera - Vazgeçtim

Vazgeçtim gözlerinden Vazgeçtim sözlerinden Bir ah de yeter Sessisce kimsesizce Gönderdim dudaklarımı Öpme al yeter Hiç tanımaz tenim ellerini Bilmez yüreğim bilmez yüreğini Ah bu koku, bu ten, bu dokunuş Ah bu delilik..

Muhabbet Kuşu Ailenin Bireyi Oldu 02:12

Muhabbet Kuşu Ailenin Bireyi Oldu

Şımarık’ı 15 günlük yavruyken aldığını ve beslemeye başladıklarını anlatan 45 yaşındaki iki çocuk babası Zülfikar Aylan, “Şımarık şu anda 3 aylık. Aslında binadakiler ve yakınlarımdan kimisi Şımarık, kimisi Cici Kuş, kim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 8.933 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tecavüze Uğramasının Üzerinden 77 Yıl Sonra Aldığı Telefonla Hayatının Şokunu Yaşayan Kadın 02:53

Tecavüze Uğramasının Üzerinden 77 Yıl Sonra Aldığı Telefonla Hayatının

1928 yılında henüz 16 yaşındayken arkadaşı ile piknik yaptığı sırada tecavüze uğrayan Minka Disbrow yaşadığı travma sonrası acı dolu güne dair pek bir şey hatırlamıyordu. Hatırladığı tek şey ise ona tecavüz eden adamın t..

  • PITIRCIK tarafından
  • 8.523 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sefa - Arada Kaldım 03:56

Sefa - Arada Kaldım

Yolun sonuna geldik, Tükettik gönlümüzün suretini. Hiç yoktan mı sahi, harcandı bitti, samimiyim çok da değerliydi.. Arada Kaldım, korkular baş ucumda Hafife aldım, belki aşk denen o kör yalana kandım. Çığlık çığlığa Ta..

Rober Hatemo - Cehennemi Kapattım 04:37

Rober Hatemo - Cehennemi Kapattım

benim yanmam uzun sürer onun günahını aldım çektikleri yüzünden cehennemi kapattım yazıklar olsun ki bana aşkın tadını kaçırdım hiç sebepler uğruna onu elden kıskandım tutun benim elimden yanardağlara atın yakın yakın ak..

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba) 00:32

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Ceceli - Anmam 03:43

Mustafa Ceceli - Anmam

En başa dönmeye hiç gerek yok anladım, anladım Giderken bile arkama hiç bakmadım, bakmadım Nelerden vazgeçtim pişman olmadım, olmadım Sonunu düşünen kahraman olamaz korkmadım, korkmadım Demedim mi dünya güzeli Aşk bitin..

Çağatay Akman - Çek Kafalarıda Yarasın (Cover) (Uzun Versiyon Edit) 02:17

Çağatay Akman - Çek Kafalarıda Yarasın (Cover) (Uzun Versiyon Edit)

Çek kafalarıda yarasın Yarası olan varsa bizi arasın Var sözlerimin bi manası Gelip liriklerimi çalasın Çek kafalarida yarasin Yarası olan arasın Var sözlerimin bi manası Gelip liriklerimi çalasın Umudum kalmadı korkuyor..

  • PengoTV tarafından
  • 3.290 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Kınık - Koca Reis 05:10

Ali Kınık - Koca Reis

Hani derdik; hayat yalan Ölüm bize oyuncaktı Dünyada tek kalsak bile Asla yılmak olmayacaktı Biz ne günler gördük Reis Ne kavgalar verdik Reis Gelen vurdu yıkılmadık Bu da geçer hey koca Reis Şehitleri düşün Re..

Özge Çelikırmak - Be Adam 04:30

Özge Çelikırmak - Be Adam

Soldu tüm çiçekler Sonbaharda olurya hep böyle şeyler Kırmayalım hiç acıtmayalım Bizi daha neler neler bekler Ne rüzgar ne fırtına Kanayan iki kalp var burada Solmuş kömür renginde Yapma be hayat Ne rüzgar ne fı..

Kutsi - Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor 04:59

Kutsi - Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor

yarım kalan birşeyler var aklımdan hiç çıkmıyorlar hataları bende yıllarca aradın yıllarca yar hata senin kanında var saçmalayıp duruyorum bazan kendimden korkuyorum birisi var mı kalbinde doğru söyle arkadaşça s..