#Selahattin Özdemir sen hiç ağlama müzik dinle

Furkan Özsan - Sorular 03:34

Furkan Özsan - Sorular

Furkan Özsan - Sorular Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kafamda sorular Geceme dolunay Her şeyin sonu var Sorular, sorular Ne bunun yolu var Ne de bi’ konu var Bu oda bana dar Bana dar bana dar O olmadan da bi’ gün yaşay..

İrem Derici - Aşkımız Olay Olacak 02:31

İrem Derici - Aşkımız Olay Olacak

İrem Derici - Aşkımız Olay Olacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Tam hayallerimin gibisin Sevmek çok kolay olacak Sen de beni bir seversen Aşkımız olay olacak Akacak. coşkun sellerde Esecek deli yellerde Dolaşıp bütün dil..

Sancak - Çık Aklımdan ( Remix ) 03:47

Sancak - Çık Aklımdan ( Remix )

Sancak - Çık Aklımdan Remix Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yenilen ben miyim yoksa biz miyiz? Anlamadım. Tutmadın, kırıldı kollarım. Peşinden koşmayı denedim, olmadı. O yollar değişmiş, izini bulamadım. Düştüm en dibe heve..

Sancak - Gözyaşı 04:30

Sancak - Gözyaşı

Sancak - Gözyaşı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Doldurdum yine yeri göğü seninle, ellerimden yok oldun Kimler rüzgâr oldu sana da böyle savruldun? Bak bana ne dilekler geçer içimden, aklımda sendin Bak bana düşecekken yin..

Sancak - Bu Rüyaysa Uyandırma ( Klip ) 04:30

Sancak - Bu Rüyaysa Uyandırma ( Klip )

Sancak - Bu Rüyaysa Uyandırma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ağlasam şimdi düşer mi damlalar camına? Dokunsam yüzüne çekip gider misin bir daha? İçimi görsen kıyamazsın bilirim Sen bu hallerime aldırma Yerime kimseyi koya..

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var 05:02

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir hayaldin öncesinde Adın konmuş aşk dilinde Ben senin sadece imkansızındım Kelimeler tükendi de Sen bitmedin bak içimde Bunu senden beklemezdim H..

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik) 04:34

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik)

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Altüst oldu şen hayatım Bırakamazsın beni sandım Tehditlerinin kuru blöf olmadığını Çeke çeke anladım. Zaman ilaç olmadı ki asla Alışamadım bunca zamanla Pılın..

Bora Duran - Sana Doğru 04:20

Bora Duran - Sana Doğru

Bora Duran - Sana Doğru Müzik Dinle Şarkı Sözleri Buralardan geçiyordum seni gördüm. Artık aşktan kaçıyordum geri döndüm Sordum kimdir bu güzellik insan olamaz Öldüm sanki cennet böyle güzel olamaz. Yürüyorum sana do..

Simge - Öpücem ( Klip ) 04:15

Simge - Öpücem ( Klip )

Simge - Öpücem Müzik Dinle Şarkı Sözleri Peşindeyim alana kadar peşindeyim İşimdeyim gücümdeyim ama düşündeyim Yakıcam buraları o derece yani başındayım Gülünce yazında ağlayınca kışındayım Daha iyisini mi bulucan ..

Gülben Ergen - İnfilak 03:48

Gülben Ergen - İnfilak

Gülben Ergen - İnfilak Müzik Dinle Şarkı sözleri Ne sen bana kıy ne ben sana yazık olur Bir daha da denk düşer sanma sonradan vurur Şeytan diyecek ki “üz biraz”, uyma sakın Bende de var aynısından uyanmasın Suyumu v..

Ufuk Çalışkan - Yeni Limanlara 03:49

Ufuk Çalışkan - Yeni Limanlara

Ufuk Çalışkan - Yeni Limanlara Müzik Dinle Şarkı Sözleri Belki bir gün gelir diye Beklersin belki bir gün Ama o gelmez Prangalı hayaller kurupta Onu yaşatırsın orda Ama o gelmez Umutsuz yarınlar Umutsuz bakışlar O u..

Kadife - Üç Elma 03:42

Kadife - Üç Elma

Kadife - Üç Elma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Mum ışıklıydı sana kurduğum sofralar Prenses kesim almıştım, kocaman ve parlak tek taşın var O gün söz vermiştin benimle ölmeye Elinde kürekle gelen ilk sen oldun beni gömmey..

İpek & Mert - Ayrılığın Kitabı (Akustik) 03:04

İpek & Mert - Ayrılığın Kitabı (Akustik)

İpek & Mert - Ayrılığın Kitabı (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Anlamıyor sevdam hayırlardan olmazlardan Koşa koşa kaçıyor aşkı fısıldayan kucaklardan Bir meçhule gidiyor gemileri kalbimin limanlardan Sonu da yok g..

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum 04:27

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ateş ile oynayınca kalmadı gücüm Güneşi bir gün bile göremedi gözüm Kalmadı bir sözüm artık Gitsem diyorum Neşesini bol bulunca istedim her an Hevesini aldı gitti..

Ebru Yaşar - En güzel Duygusal Şarkıları -16 Adet Slayt Mix 1:06:29

Ebru Yaşar - En güzel Duygusal Şarkıları -16 Adet Slayt Mix

Ebru Yaşar - En güzel duygusal şarkıları -16 Adet Slayt Mix Birbirinden güzel Ebru Yaşar ın slov duygusal aşk parçalarını sizin için derledik.....

  • Candy tarafından
  • 3.311 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sehabe - Sizden Değilim 03:11

Sehabe - Sizden Değilim

Sehabe - Sizden Değilim Dinle Sizden Değilim (Sözler) Belki deliyim belki buldum belamı Zaten kafam en az odam kadar dağınık Susmam mı lazım? Bazen denizim, bazen bir derya Pembe yalanın gölgesi gider ya, inanmasam o..

Aydın Kurtoğlu - Mevsim Bahar 04:15

Aydın Kurtoğlu - Mevsim Bahar

İnan bana çok geç değil Mevsim bahar daha kış değil Bir kez daha dayanamam Kalbim nasır ama taş değil Bir deli rüzgar esse bir yerlerden Savurur mu götürür mü Beni bilmem O deli aşık mazide kaldı artık Dönecek mi geriy..

Kemal Doğulu - Kör Değilim 03:37

Kemal Doğulu - Kör Değilim

Belki farklıdır dedim meğer uymuşum şeytana Yine kırık bir kalp elimde kalmışım ortada Zorum neymiş ki atmışım kendimi yoluna Koca yüreğimi oyalamışım bir hiç uğruna Ne yapmışım ki ben deyip bana habersizi oyna Sanki bil..

Kalben - Sonsuza Kadar 02:52

Kalben - Sonsuza Kadar

Falımdan bir bilet cıktı Filmin adı Al Yazmalı Gören var mı diye baktım Yoktu Filmin sonu boktu Kimse görmez dedin usulca Yoktun, bırakamadım bulunca Yağmur yağdı halimi sorarken iyiyim dedim, yalan söyledim Ha..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Furkan Halıcı - Acıma Bana 03:28

Furkan Halıcı - Acıma Bana

Furkan Halıcı - Acıma Bana Dinle sanatçının sosyal medya hesapları : İnstagram:ffurkanhalici Youtube:Furkan Halıcı sözler Durdum düşündüm Ben kaç kez üzüldüm Ama olmadı Böylesi hiç olmadı Gel yada git artık Bu..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Deniz Sipahi - Mevsim Bahar 04:57

Deniz Sipahi - Mevsim Bahar

Deniz Sipahi - Mevsim Bahar Dinle Söz-Beste: Feyyaz Kurus İnan bana çok geç değil Mevsim bahar daha kış değil Bir kez daha dayanamam Kalbim nasır ama taş değil Bir deli rüzgar esse bir yerlerden Savurur mu götürür mü B..

Alaca - 420 03:23

Alaca - 420

Alaca - 420 Dinle Beat : Burak Alkın Mix & Mastering : Rota Klip & Stüdyo/Yapım : Rota Rec. Şarkı Sözleri : bıktım bu hayalinizden sokaklar bizden sürekli kapris ve hisler beter lan halin hep isten ölüm dileklerim ol..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.431 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ezgi Enes - Sükut-u Hayal 03:42

Ezgi Enes - Sükut-u Hayal

Ezgi Enes - Sükut-u Hayal Dinle Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal (Akor) D# m C# G# m Ne varsa içimde ya söyle ya da git C# G# m B C# A# m Ne kaldıysa bak elde..

Hediye Biliç - Çevrimiçi 03:12

Hediye Biliç - Çevrimiçi

Çevrimiçi Şarkı Sözleri İle Belli ki birileri girmiş aklına Kandırmışlar aldatmışlar Bu kadar kolay değil ki bu işler Küçücük duvardan atlatmışlar Bakıyorum durumun çevrimiçi Sevişip sevişip hiç gelme Ama son sözler..

ART - Kanlı Akit 03:38

ART - Kanlı Akit

Kanlı Akit şarkı sözleri ile... (Nakaratx2) Benimle katıldın bu savaşın içine Gelmedi sanırım bak onlarında işine Çiğ et kalmış aynada baksana bi dişine Kibrine yenik düşerdi beni bilmediğine İnansamda nolur kime neye..

Halil Kurt - Kördüğüm 03:59

Halil Kurt - Kördüğüm

Ayrılık yağmuruna tutulduk birden, İyi düşün dönüşü yok ,dönmez giden... Tertemiz bu sevgiyi, Kirlettik neden ? Agir geldi, Tasiyamadik ne sen ne ben... Kördüğüm seven unutmaz gülüm, Kalbim elinde sürgün, Boğazımda b..

Babutsa - Gençlik Böyle Geçer 03:29

Babutsa - Gençlik Böyle Geçer

Al giydim alsın diye Mor giydim sarsın diye Ahhh ahhh ah İnadıma bakarım Sen bana yarsın diye Gel dersin gelemem Gül dersin gülemem Ne yapalım sevgilim Gençlik böyle geçer..

Kalben - Ömür Geçmez 03:16

Kalben - Ömür Geçmez

Düşer yüzün Yüzünde bir hüzün kalır Tebessümün bana küser Hikayenin içinde kırk tilki döner Değmez sana kuyrukları Bana değer Gençlik biter Alışkanlıklar düşmana keser Evler, otobüsler, bankalar ve ofisler En bildiğin y..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeynep Casalini - Nilüfer 05:37

Zeynep Casalini - Nilüfer

Zamanın eli değdi bize Çoktan değişti her sey Aynı değiliz ikimiz de Zaaflarına bir gece Hatalarına bir nilufer Sevgisizliğine bir kalp verdim Artık geri ver, geri veremezsin aldıklarını Artık geri ver, geri veri..

Kemal Doğulu - Oynuyorum 03:40

Kemal Doğulu - Oynuyorum

Çok farklı degilmiydik biz eskiden, zaman mı düşman neydi yitip giden. Ya ben fazla kotumserdim çok Ya da sendin erken pes eden Yine de oynuyorum seni görünce Altmış yetmiş seksen, ah bir de sen benim içimi görsen ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 7 yıl önce