#Selahattin Özdemir sen hiç ağlama müzik dinle

Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm 04:46

Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm

Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm Dinle sözleri sözlerinde yalan çok geç anladım bir bakışlık canımla ben yine kanarım bahçemde kuş sesleri ya da kör kalbimde ötmez oldu belki de kendi derdinde sen gittin ömrümde..

Samida - Adjaruli 01:42

Samida - Adjaruli

Samida - Adjaruli Dinle “Gandagana Potpuri” Patsiav medat lamazikhar Mgoni gulshi chimivardi Khatskhan tcevel shenzevpikrob Nenev raprat shimiyvardi Hidai nanida hidai nano Hidai nanida hidai no Hidai nanida hidai nan..

Vio feat. Uzi & Ati242 - Sizin Gibi Olmak (Official Audio) 02:33

Vio feat. Uzi & Ati242 - Sizin Gibi Olmak (Official Audio)

Türkçe Rap müziğin ölümsüz ismi Vio, iki parttan oluşan “Yanyol Vol. 2” isimli albümüyle karşınızda. Albümün ilk bölümü vefatının ikinci yılında 29 Mayıs itibariyle müzikseverlerle buluşuyor. İkinci bölümü ise 5 Haziran'..

Kurtuluş Kuş - El İnsaf 02:52

Kurtuluş Kuş - El İnsaf

Söz: Kurtuluş Kuş - Furkan Ceran Müzik: Kurtuluş Kuş Aranje Mix : Opirus Music (Onur Aşar) Mastering: Buğra Kunt Kabak Kemane: Cafer Nazlıbaş Solo Kaval: Vedat Aygıran Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş - Vedat Aygıran Yönet..

Marc Anthony - I Need You 04:08

Marc Anthony - I Need You

Marc Anthony - I Need You Marc Anthony - Sana İhtiyacım Var From the day that I met you girl I knew that your love would be Everything that I ever wanted in my life From the moment you spoke my name I new everything ..

  • Candy tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarkan Herşey Fani 05:39

Tarkan Herşey Fani

Ne olur böyle yapma, yapma Boynumu bükme, kesip atma Yol bu belirsiz, benden sapma Aşk öyle bitmez ki, bizi yakma www.sozlerisozu.com Nedir bu kavgan kendinle be belalım Rahat bırak kalbini o sevdalı Bi soluktan bi dinle..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Her  Şey Fani 05:39

Tarkan Her Şey Fani

Ne Olur Böyle Yapma, Yapma Boynumu Bükme, Kesip Atma Yol Bu Belirsiz, Benden Sapma Aşk Öyle Bitmez Ki, Bizi Yakma Nedir Bu Kavgan Kendinle Be Belalım Rahat Bırak Kalbini O Sevdalı Bi Soluktan Bi Dinle Bi Bak Ne Söylüyor ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.462 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babak Makaveli - West Coast 04:45

Babak Makaveli - West Coast

West Coast şarkı sözleri ile Tabriz benim, westside, makaveliden ders al Joint Minds wutang gibi sizin rapiniz berbat Bu hiphop beni çağırıyor elime kalemi bağlıyor morfin gibi kanıma derman sözler kafada bağırıyor Rapi..

İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim 04:01

İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim

İbrahim Tatlıses - Bir kulunu cok sevdim o beni hiç sevmiyor..

  • ARABESK tarafından
  • 1.530 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ümit Besen - Bizim Hikayemiz 05:37

Ümit Besen - Bizim Hikayemiz

Seni gördüğüm o günden beri Kalbim perişan gönlüm bir deli Sana yazdığım beni anlatan Aşkımla dolu bu sözlerimi İşte bu bizim hikayemiz Öyle saf öyle temiz Kenetlemiş ayrılamaz Kalbimizde ellerimiz Kanımda canımd..

Emrah - Götür Beni Gittiğin Yere 10:59

Emrah - Götür Beni Gittiğin Yere

Bu aşk böyle bitemez Bırakma terketme beni Atma beni ölümlere Atma beni zulümlere Götür beni gittiğin yere Sensiz ben nefes alamam Buralarda hiç duramam Tek başına yalnız kalamam Senin kokunu özlerim Hep yollar..

Emrah - Götür Beni Gittiğin Yere 04:58

Emrah - Götür Beni Gittiğin Yere

Bu aşk böyle bitemez Bırakma terketme beni Atma beni ölümlere Atma beni zulümlere Götür beni gittiğin yere Sensiz ben nefes alamam Buralarda hiç duramam Tek başına yalnız kalamam Senin kokunu özlerim Hep yollar..

 Müslüm Gürses - Etme Bulma Dünyası 04:23

Müslüm Gürses - Etme Bulma Dünyası

Bu kadar zalim olma Sende bir gün seversin Etme bulma dünyası Ettiğini çekersin Ahım tutar sevgilim Sararırsın solarsın Baharın hazan olur Çilelerle dolarsın Düşmez kalkmaz bir Allah Sende bir gün düşersin Çektiğim bu..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aleyna Tilki - Aziz Kiraz - Gönlümün Efendisi 02:35

Aleyna Tilki - Aziz Kiraz - Gönlümün Efendisi

Söndürün kalbimi Gidiyor gönlümün efendisi Durdurun onsuz olamam artık Yaktın gururumu Uzaktan uzağa dayanamam Hiç kimselere yaramam artık..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.669 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Gündeş  Ahdım Olsun 04:02

Ebru Gündeş Ahdım Olsun

Hayat kadere inat seni Sil baştan yaşayacağım Ahdım olsun. Geçti yıllar ah geç aydım Anladım ki boşa gün saydım Baka kaldım giden güne Ben hep düne ait kaldım Çocukluğum kavruk Gençliğim savruk Yetişkinliğimden hiç hayır..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.255 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nejat Alp Senmiydin Sevgilimi Çalan 05:12

Nejat Alp Senmiydin Sevgilimi Çalan

Büyük Üstadtan Senmiydin Sevgilimi Çalan ***sözler*** Sevgi Ne Güzel Şey Değil Mi ? Tanrının Bize Verdiği En Güzel Hediye Hiç Olmadık Zamanda İçimize Alev Gi.....

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhabbet - Dünyayı 03:31

Muhabbet - Dünyayı

Uykudan uyanmadan rüyalarımda herşey Huzur, güzel ve tertemiz Ama gözlerim açık gördüklerim Hiç umdugum gibi değil Kararım kesin bu yolda anladım Sende yoksun 2x Dünyayı ayaklarıma serseler , Gelmem dönmem bir d..

Giray - Yarım Nefes 03:07

Giray - Yarım Nefes

Bugün biraz sinirliyim Kendime söz verdim delirdim Derinlerimde sevildim Aslında Ben de hiç üzülmedim Zaman aktı , güvenmedim Sonuna geldim bitirdim Yenilmedim yerimdeyim Azalmadan eksilmeden Sevilmeye şans vermeden K..

İdo Tatlıses - Ya da Boşver 02:53

İdo Tatlıses - Ya da Boşver

Yarınlar çok güzel olacak Diye kandırdın beni Bugünde dünün Yarını değil mi Oyun gibi birşeydi sanki Ama hiç eğlendirmedi Şimdi sonumuz ayaklar altında Hepsi birlikte tükendi gitti Acımı da gömdüm içime Yine seni ektim..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.807 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oktay Gürtürk - Aşk Çiçeğim 04:02

Oktay Gürtürk - Aşk Çiçeğim

Üzmedim, seni bir gün kırmadım Hiç bir gün günahını almadım Allah’ım bu nasıl şey bende anlamadım Yıkıldım sessiz gidişine Yok yere gittin canımın içiydin sevdam gözbebeğim Hazana uydun beni niye vurdun Aşkım aşk çiçeğim..

Ferdi Tayfur - Sevda Yelleri 05:34

Ferdi Tayfur - Sevda Yelleri

Susmadan yürekten kopan feryadım Duyururmu sana bilmem bir gün sesimi Yollara dalarken kara gözlerim Getirir mi rüzgar son nefesimi Başında yok ise sevda yelleri Nereden bilirsin çektiklerimi Yanıldım şaştımda bir aşık o..

Müslüm Gürses - Seven Olmazki 05:09

Müslüm Gürses - Seven Olmazki

ayrıldık işte ne oldu sanki sende mutluluğu bulamadın ki unutma seni benim kadar seven olmaz ki unutma seni benim kadar seven olmaz ki özlemesende özlüyorum hiç gelmesende bekliyorum rüyamda seni hep görüyorum hala seni..

Suat Ateşdağlı feat. Gökçe Kırgız - Son Rötuş 03:52

Suat Ateşdağlı feat. Gökçe Kırgız - Son Rötuş

Sorma ille de sorma Bu aşk tanımı tutmuyor Susma kapıda durma Böyle ayrılık başlıyor Bu aşk kalıba sığmadı Bütün sözlerin yalan mıydı Giderken söylediklerin İnan hiç yakışmadı Bu son rötuş ilacım olmadı Benim derdi..

Masal - Peçete 04:03

Masal - Peçete

Şarkı Sözleri: Dön bir bak aynaya Kendini boydan Şöyle bir süz Sağdan soldan Bir de bana bak Bi yerine kına yak Sabret Gelecekler soldan soldan Söylemek zorunda değilim ama umrumda değilsin Başkasına verdim tahtını..

Burak Şenluk - Melek 03:58

Burak Şenluk - Melek

MELEK Şarkı Sözleri Kitaplarını kaldırmadım Hala duruyor masanda Mutfak epey bir dağıldı senden sonra Yemek yapamıyorum galiba Sana aldığım ilk gülü Unutmadım hiç o günü Tıpkı diğer günler gibi Sağ yanımda bir mele..

Uğur Aydın - Kimsesiz Rüyalar 03:39

Uğur Aydın - Kimsesiz Rüyalar

Kimsesiz Rüyalar şarkı sözleri ile Kimse anlamıyor ama bakma Tüm notalar seni bana (hep) anlatıyor İşte bundandır en güzel şarkıların seni anlatmaktan geçişi… Bırakma hiç, ayırma yanından Gerekirse kuytu bakışlarında s..

Derya Su - Anlayana Feat Reygy Kougan Ray 03:47

Derya Su - Anlayana Feat Reygy Kougan Ray

Anlayana Hatırla umudumuz vardı Kalbimi yeminlerin sardı Sözlerini ihanet çaldı Bak geriye dedikodu kaldı Zorlama zamanın doldu Yalanlarına kalbim doydu Eskı değerler kayıp oldu Nerde durduğun beli oldu O yetmiy..

Melisa Uzunarslan - Biri Var mı 04:04

Melisa Uzunarslan - Biri Var mı

Biri Var mı? Şarkı Sözleri İle Tamam bitti özlemeyeceğim Seni artık beklemeyeceğim Hiç yoktun öperken bile Doyuramadın zayıf ruhumu Bir yerlerde gülermişsin Hep sarılıp öpermişsin onu Gören olmuş, duyan olmuş Mutluym..

Özlem Kaya Aşan - Mektuplar 04:37

Özlem Kaya Aşan - Mektuplar

Mektuplar Şarkı Sözleri İle Anam gibi kimse derdim bilemez... Akar gözyaşlarım hiçmi hiç dinmez . Çektiğim çilenin hesabı yokmu Beni bu derdimden kurtaran yokmu... Mektupları al git uğurlar olsun. Belki sende kendi..

Nil Anka - Hikaye 03:18

Nil Anka - Hikaye

Hikaye şarkı sözleri ile Ben öyle bir a ah aşk isterim ki Ateşler içinde yanıp tutuşalım Korkuyorsan ateşten uzak durmalısın benden Yaklaştıkça hiç farkı yok inan cehennemden Gel şeytana uyalım bu gece Karışsın bedenl..