#Selahattin Özdemir sen hiç ağlama müzik dinle

Şaplağı Yiyen Adamın Şaşkınlığı 00:10

Şaplağı Yiyen Adamın Şaşkınlığı

Arkadaşının yanında duran adam hiç beklemediği bir anda tokat yemiş önce bir sersemlemiş ve sonra tokatlayanı aramış...

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Berberin Eşek Şakasına Maruz Kalan Adam 00:19

Berberin Eşek Şakasına Maruz Kalan Adam

Saçlarını boyatmak içim berbere giden adam bütün işlemler bittikten sonra hayatının şokunu yaşamış. Berber adamın saçını hiç olmadık bir renge boyamış..

  • PengoTV tarafından
  • 137 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Eşini Fena Korkutan Adam 00:15

Eşini Fena Korkutan Adam

Oturma odasında kolideki eşyaları çıkaran kadın yaptığı işe konsantre olmuşken hiç beklemediği bir anda kocası tarafından korkutulmuş....

  • PengoTV tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak 04:05

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak

Hulusi Akar- 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şehitlerimizin, gazilerimizin kanının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin dedi. Genelkurmay Baş..

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak 01:32

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak ABD'de 225.8 milyon seçmenin 8 Kasım'da sandık başına gideceği başkanlık seçimlerine saatler kaldı. ABD Başkanı Obama'nın üvey kardeşi, oyunun rengini açıklayarak Trump'ta..

Adana'da Cansız Manken Şakası Yapmak 00:12

Adana'da Cansız Manken Şakası Yapmak

Kamera şakası yapmak için Adana'yı seçen gençler, cansız manken kılığına girip şakayı uygulamaya başlamışlar ve hiç beklemedikleri tepkiler almışlar...

  • PengoTV tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gaz değil tam 9 kilo tümörmüş! 01:31

Gaz değil tam 9 kilo tümörmüş!

Eskişehir'de evli ve 2 çocuk annesi Sıddıka Akkoyun’un (45), gaz şikayetiyle gittiği özel hastanede karnından 9 kilo ağırlığında tümör çıkarıldı. Hastaneye geldiğinde kendisini 8 aylık hamile gibi hissettiğini ifade eden..

Hiç gitmediği Şanlıurfa'da ceza yedi! 02:10

Hiç gitmediği Şanlıurfa'da ceza yedi!

YÜKSEL EROL ALTUNAY, HAYATIM BOYUNCA HİÇ GİTMEDİM DEDİĞİ ŞANLIURFA'DA TRAFİK CEZASI YEDİ... KULAĞA ŞAKA GİBİ GELSE DE GERÇEK... İŞTE TALİHSİZ ADAMIN CEZA BİLMECESİ.....

Taşınmak isterken başına gelene bak! 01:45

Taşınmak isterken başına gelene bak!

KAĞITHANEDEN GAZİOSMANPAŞAYA TAŞINMAK İSTEYEN KADININ BAŞINA ÖYLE BİR ŞEY GELDİ Kİ... ONUN YILLARCA VERDİĞİ EMEKLERLE ALDIĞI EŞYALARIYLA DOLU NAKLİYE KAMYONU 10 METREDEN AŞAĞI UÇTU... GENÇ KADINI SAKİNLEŞTİRMEK HİÇ DE K..

Çaldığı parayla Ukrayna'ya kaçtı! 01:54

Çaldığı parayla Ukrayna'ya kaçtı!

DARBE HİÇ BEKLEMEDİKLERİ YERDEN GELDİ,, GÜVENLİKÇİ EMANETE HIYANET ETTİ. SİVAS’TA BİR BANKANIN 15 YILLIK GÜVENLİK GÖREVLİSİ SAHTE İMZAYLA MÜŞTERİLERİN PARASINI ZİMMETİNE GEÇİRDİ, KENDİSİNDE OLAN ANAHTARLA KASAYI AÇIP ORA..

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri 01:25

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri MHP lideri Devlet Bahçeli, HDP’li vekillerin tutuklanmasını eleştiren ve bu yöndeki kampanyaların başını çeken CHP’yi topa tuttu. Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, PK..

Canim Kardeşi̇m 78.Bölüm Ben Sana Küstüm 09:38

Canim Kardeşi̇m 78.Bölüm Ben Sana Küstüm

Mine ve Müge hiç nedeni olmadığı halde küçük bir tartışma sonucu birbirlerine küserler. İkisi de birbirleriyle konuşmamak için direnirler. Galip ve Lale ne yaptıysalar iki kardeşin küslüğüne son veremezler. Lale ve Galip..

  • ÇocukTV tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 86.Bölüm Canim Kardeşi̇m Gazetesi̇ 10:29

Canim Kardeşi̇m 86.Bölüm Canim Kardeşi̇m Gazetesi̇

Galip beyin önerisiyle Mine ve Müge gazetecilik yapmak için harekete geçerler. Ama gazetecilik hakkında hiç bilgileri yoktur. Önce babaları, daha sonra anneleri ile ilgili haberler yaparlar. Daha çok haber toplamak ve ya..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.599 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başka Dilde Aşk Full Hd Türk Filmi İzle 1:33:44

Başka Dilde Aşk Full Hd Türk Filmi İzle

Özet ve Detaylar Onur’un tüm yaşamı, beraber spor yaptığı arkadaşlarından birinin doğumgünü partisinde beklenmedik bir dönüşüme uğrayacaktır. Beraberce kürek takımında yeraldığı arkadaşı Vedat’ın doğumgünü partisinde Zey..

  • mathilda tarafından
  • 15.880 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pınar Gültekin davasında 2. duruşma 03:22

Pınar Gültekin davasında 2. duruşma

PINAR GÜLTEKİN DAVASINDA 2. DURUŞMA GÖRÜLDÜ BUGÜN.. BABA SIDDIK GÜLTEKİN BURADAN ADALET ÇIKACAĞINA İNANMIYORUM DİYEREK MAHKEME SALONUNU TERK ETTİ. VE ANNE HAKİME ŞÖYLE BİR SORU SORDU. HAKİM BEY? KIZINIZ VAR MI? YAKILAR..

Badmintonda Smaç Yapan Kedi 00:33

Badmintonda Smaç Yapan Kedi

Arkadaşı ile badminton oynayan gençlerden birinin kedisi hiç beklenmedik bir anda müthiş bir harekete imza atmış...

  • PengoTV tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tek bir harf hatası ev sahibi yaptı 01:58

Tek bir harf hatası ev sahibi yaptı

HİÇ GİTMEDİĞİ, DAHA ÖNCE GÖRMEDİĞİ BİR ŞEHİRDE EV SAHİBİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİ. BU İŞTE BİR YANLIŞLIK VAR DEYİP YOLA DÜŞTÜ. TEK BİR HARF HATASI YÜZÜNDEN ÜZERİNE KAYDEDİLEN EVİ GERÇEK SAHİBİNE TESLİM ETTİ...

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Türkiye Avrupa'da Hak Ettiği Yeri Almalı 01:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Türkiye Avrupa'da Hak Ettiği Yeri Almalı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü’nde Avrupa Birliği ülkelerinin büyükelçileriyle bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada Türkiye olarak Avrupa Birliği'ne tam üyelik hedefinden hiç vazgeçmedik dedi. İ..

Kuzucuk Scooter 03:52

Kuzucuk Scooter

Kuzucuk scooterle gezerken çıkan rüzgar şapkasını uçurur. Bu sırada yüzüne bir kağıt yapışır ve dengesini kaybedip düşer. Kağıda sinirlendiği anda, kağıdın üzerindeki uçurtmayı görür ve kendisine uçurtma yapar. Uçurtması..

  • ÇocukTV tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Ördüğü 115 çorabı askerlere gönderdi 01:45

Ördüğü 115 çorabı askerlere gönderdi

SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE İÇİNİZİ ISITACAK BİR HABERLE DEVAM EDELİM..YALOVA'DA YAŞIYOR ZELİHA NİNE, VE TAM 117 YAŞINDA..BU YAŞINDA ELİNDE ŞİŞLERİ YÜNÜ, HİÇ DURMANAN ÇORAP ÖRÜYOR. ÖRDÜĞÜ O BİRBİRİNDEN GÜZEL ÇORAPLARI DA SOĞUK ..

WhatsApp Geri Adım Attı 02:42

WhatsApp Geri Adım Attı

Açıklamada Şimdi, insanlardan şartları incelemelerinin ve kabul etmelerinin isteneceği tarihi geri alıyoruz. 8 Şubat'ta hiç kimsenin hesabı askıya alınmayacak veya silinmeyecek denildi...

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

O para nasıl hesabına geçti 01:34

O para nasıl hesabına geçti

İDDİAYA GÖRE HİÇ TANIMADIĞI BİR KADIN BAŞKALARI TARAFINDAN DOLANDIRILDI. NASIL OLDUYSA OLDU, O PARA ONUN HESABINA YOLLANDI. YAZILIMCI MESUT AYLAR BİRDENBİRE DOLANDIRICILIK DAVASININ SANIĞI OLUVERDİ....

Bilgi Yarışması Edit - 6 (Efsane Cevaplar!) 04:02

Bilgi Yarışması Edit - 6 (Efsane Cevaplar!)

Videonun tamamen mizah amaçlı olduğunu göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum. Videodaki hiç bir içerik, bir şahsa veya bir topluluğa hakaret amaçlı yapılmamıştır...

  • PengoTV tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Hastane kapısında vefa nöbeti 01:35

Hastane kapısında vefa nöbeti

TRABZON’DA YAŞAYAN CEMAL ŞENTÜRK 5 GÜN ÖNCE HASTALANDI. AMBULANSLA HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ. KÖPEĞİ BONCUK DA PEŞİNDEN GİTTİ. O TABURCU OLANA KADAR DA HİÇ BİR YERE GİTMEDİ. İŞTE GERÇEK VEFANIN HABERİ.....

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak 01:04

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak Kremlin'e yakın bir haber sitesinde yer alan haberde, 2017 yılında Rusya Devlet Başkanı Putin'in sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakacağı iddia edild..

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri olursa Abd çok karışacak 02:05

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump Beyaz Saray'daki koltuğa oturamayabilir. Bu 3 ihtimalden biri olursa ABD çok karışacak. ABD'de tarihi bir sürprize imza atan Donald..

217 milyon TL unutuldu! 01:33

217 milyon TL unutuldu!

BANKALARDAN BİR KEZ DAHA ZAMANAŞIMI UYARISI GELDİ. 2010'DAN BERİ HİÇ İŞLEM YAPILMAYAN HESAPLAR KAPATILACAK, HESAPTAKİ PARA TMSF'YE AKTARILACAK...