#Selahattin Özdemir sen hiç ağlama müzik dinle

Afrin'deki askerden anneye sürpriz 01:43

Afrin'deki askerden anneye sürpriz

VE SIRADA ASKER ANNESİNİ AĞLATAN BİR DOĞUMGÜNÜ SÜRPRİZİ VAR!! AYLARDIR SURİYE'NİN EN SICAK ADRESLERİNDEN BİRİNDE, AFRİN'DE GÖREVLİYDİ. BEKLEDİĞİ İZNİ ALINCA ONUN YOLUNU GÖZLEYEN ANNESİNE HİÇ UNUTAMAYACAĞI BİR SÜRPRİZ HAZ..

Kuzuyu sahiplendi 01:23

Kuzuyu sahiplendi

ADANA'DA YAŞAYAN BURÇİN UMAY, 4 AY ÖNCE BİR KUZU SAHİPLENDİ. İSMİNİ DE KAHVE KOYDU. GENÇ KADIN O GÜNDEN BERİ KUZUSUYLA UYUYOR, ONDAN HİÇ AYRILMIYOR, İŞE BİLE BİRLİKTE GİDİYOR.....

Vatandaşı uyardı, kendi yakalandı 01:33

Vatandaşı uyardı, kendi yakalandı

SON 24 SAATTE PANDEMİ YÜZÜNDEN HAYATINI KAYBEDEN 288 KİŞİDEN BİRİ DE TRAFİK POLİSİ MUSTAFA DÖNMEZ'Dİ. GEÇTİĞİMİZ YIL TAM DA BU ZAMANLAR EKİP OTOSUNDAN,, HALKI ''HİÇ BİR ŞEY HAYATINIZDAN ÖNEMLİ DEĞİL'' DİYE UYARMIŞTI. ON..

Model - Makyaj 04:32

Model - Makyaj

Çok uğraştım inan unutmak için seni, O gün sarıldığımızda söz verdiğim gibi. Son bir öpücüğü çok görmüştün bana, Biliyorum, demiştin ben gideceği yeri. Bu sabah çok erken kalktım, Sevdiğin tatlıdan yaptım. Yer..

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Balık restoranında müzikli eğlence 01:22

Balık restoranında müzikli eğlence

ÇEKİCİDEKİ ARACIN ÜZERİNE ÇIKTILAR. ASKER UĞURLARKEN İŞLEK TRAFİKTE TEHLİKE ÜSTÜNDE TEHLİKE SAÇTILAR... TEK KURAL TANIMAZLAR ONLAR DEĞİLDİ. BİR BAŞKA ADRESTE DE, ÇALGILI YEMEK VARDI. POLİS ONLARI HİÇ UMMADIKLARI ANDA BAS..

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı 00:51

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Kilisede Boğaz Kesme Hareketi Yapan Ufaklık 00:21

Kilisede Boğaz Kesme Hareketi Yapan Ufaklık

Ailesi kilisede ibadetini gerçekleştirirken babasının kucağında olan ufaklık hiç beklenmedik bir hareket yapmış...

  • PengoTV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Bir cisim yaklaşıyor... 01:27

Bir cisim yaklaşıyor...

''YERE DÜŞEN ALEV TOPU GÖRDÜM'' DEDİ,, BÜTÜN KÖYÜ AYAĞA KALDIRDI, BARTIN'DA BİR VATANDAŞIN GÖRDÜM DEDİĞİ O CİSMİ BULMAK İÇİN EKİPLER SAATLERCE ARAMA YAPTI, AMA SÜZÜLE SÜZÜLE İNDİĞİ SÖYLENEN O CİSİM HİÇ BİR YERDE BULUNAMA..

38 yaşında yaklaşık 300 kilo! 02:08

38 yaşında yaklaşık 300 kilo!

Yaklaşık 300 kiloya ulaşarak hareket edemez duruma gelen 38 yaşındaki Zafer Tokalaç, şehir hastanesinde uygulanan balon tedavisinin ardından kilo vermeye başladı. Tokalaç, Evde yer yatağım var, onun üzerindeyim. Operasy..

Yağmur'un katili olay yerinde! 02:08

Yağmur'un katili olay yerinde!

Dün sabah saatlerinde boş arazide cansız bedeni bulunmuştu, 16 yaşındaki yağmurun katili babasının dükkan komşusuydu cani dün gece teşhis için yağmurun cesedinin bulunduğu alana getirildi katili gören vatandaşları saki..

838AA019-38F0-4EE1-91E7-3D011C06BF8A 03:37

838AA019-38F0-4EE1-91E7-3D011C06BF8A

Hiç Kimse Sevdiğini Unutamaz !..

Ayrılmak Kolaymı Öyle ??? 00:12

Ayrılmak Kolaymı Öyle ???

Bazen Git Deriz, Ama Gitmesini Hiç İstemeyiz.....

3FFFEDFB-36A4-461C-8D36-932925D52A02 02:22

3FFFEDFB-36A4-461C-8D36-932925D52A02

Birini Severseniz, Ondan Başkasını, Artık Görmezsiniz.... Ve Kalbinizde Taşımazsınız !..

Zürafadan Aslana Uçan Tekme 00:44

Zürafadan Aslana Uçan Tekme

Planet Earth II belgeselinin son bölümünde yayınlanan bir görüntü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Görüntüler bir aslanın zürafayı avlama çabalarını ve zürafanın sert cevabını gösteriyor. Bir avlanma mücadelesinde z..

  • Cowboy tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk 06:01

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde yaşadıklarını, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğrencileri ile paylaştı. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nin İlham Veren Hayatlar Ko..

Behzat Ç. 84. Bölüm Sansürsüz 1:13:42

Behzat Ç. 84. Bölüm Sansürsüz

Behzat Ç. 84. Bölüm Özeti : Rüstem Çam, 55 yaşında kendi halinde bir adamdır. Oğlu Umut’la birlikte yaşayan Rüstem, komşusu tarafından evinde öldürülmüş olarak bulunur. Olay yerine intikal eden cinayet büro elemanlarını..

  • dizi tarafından
  • 23.104 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kazakistan’da iklim krizi- 178 bin hektar tahıl alanı kurudu 00:53

Kazakistan’da iklim krizi- 178 bin hektar tahıl alanı kurudu

Kazakistan'da küresel iklim değişikliği bu yıl hiç yağış almayan bazı bölgelerde binlerce hayvanın telef olmasına ve tarım alanlarının kurumasına yol açtı. Ülkenin güney ve batı kesimlerinde daha önce görülmemiş sıcak ha..

Sudan Sıçrayan Balık Adamın Yüzüne Çarptı 00:23

Sudan Sıçrayan Balık Adamın Yüzüne Çarptı

Nehirde balık avına çıkan balıkçılardan biri hiç beklemediği bir durum ile karşılaşmış. Adamın yüzüne sudan sıçrayan bir balık çarpmış...

  • PengoTV tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Hediyenin modası geçti mi? 02:14

Hediyenin modası geçti mi?

HEDİYE ALMAK MI, HEDİYE KARTI MI? GENÇLER SORUYA , HİÇ TEREDDÜTSÜZ KART YANITINI VERİRKEN , O TERCİH İSTATİSTİKLERE DE YANSIDI. SON 1 YILDA HEDİYE KARTI SATIŞLARI YÜZDE 43 ARTTI.....

Japon gezgine akılalmaz saldırı 01:38

Japon gezgine akılalmaz saldırı

12 YILDIR DÜNYAYI DOLAŞAN JAPON BİR GEZGİN... 10 AY ÖNCE TÜRKİYE'YE GELMİŞTİ... SON DURAĞI ELAZIĞ'DA AKILMALMAZ BİR SALDIRIYA UĞRADI... DİŞİNİ FIRÇALARKEN, HİÇ TANIMADIĞI BİRİ TARAFINDAN BIÇAKLANDI.....

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Kepçeyle Yemek Yapmak 00:10

Kepçeyle Yemek Yapmak

Yurdum insanına imkansız de sonra köşeye çekil izle... Hiç kepçede yemek olur mu? Yurdum insanı yaparsa olur :)..

  • PengoTV tarafından
  • 449 görüntüleme
  • 3 yıl önce
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik tv100'de Enes Kara olayına ilişkin açıklamalarda bulundu 14:10

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik tv100'de Enes Kara olayına ilişkin açıklam

Haftanın öne çıkan önemli olaylarından sanat, siyaset ve magazin dünyasının hiç konuşulmayanlarına kadar en çok merak edilenler Cengiz ile Ahtapot'ta konuşuluyor...

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Hakkarili İş Adamı 400 Bin Dolarını TL’ye Çevirdi 01:49

Hakkarili İş Adamı 400 Bin Dolarını TL’ye Çevirdi

Hakkarili madenci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine banka hesabında bulunan 400 bin dolarını TL’ye çevirdi. Hakkari’de Ölmez Madenciliğin sahibi iş adamı İsmet Ölmez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdo..

Barış Akarsu - Yollarda bulurum seni 04:07

Barış Akarsu - Yollarda bulurum seni

Olmasanda yanımda Olmasanda birlikte Hiç istemezsem bile Yaşarım ben seni Yollarda bulurum seni Takvimlerden çalarım seni Dans ederim hayalinle Yine de yaşarım seni Yanlız kalırım sanma Mutsuz olurum sanma Ya..

Venezuela'da Nakit Sıkıntısı Ciddi Boyutlara Ulaştı 01:10

Venezuela'da Nakit Sıkıntısı Ciddi Boyutlara Ulaştı

Venezuela’da en çok kullanılan para birimi 100 bolivarlık banknotların tedavülden kaldırılması ülkedeki nakit sıkıntısını ciddi boyutlara taşıdı. 100 bolivarlık banknotlar tedavülden kaldırılırken yerine geçecek banknot..

SARAYBURNU FATİHLERİ! 01:43

SARAYBURNU FATİHLERİ!

İstanbul'da kendilerine 'Sarayburnu Fatihleri' diyen 5 kişi, dondurucu soğuğa aldırmadan denize girdi. Yaklaşık 10 yıldır, her hafta düzenli olarak denize girdiklerini söyleyen Mehmet Serkan Özten, Herkesin alması gerek..