#Selahattin Özdemir sen hiç ağlama müzik dinle

Okyanus Akıntıları Dünya Durdukça Elektrik Enerjisi Üretebilir Mi 02:07

Okyanus Akıntıları Dünya Durdukça Elektrik Enerjisi Üretebilir Mi

Çok sayıda araştırmacının zihnini meşgul eden okyanus akıntılarından enerji elde etme fikri Tayvan’da hayata geçiyor. Sun Yat Sen Üniversitesi profesörlerinden Yang Yih Chen’e göre geleceğin enerjisi deniz altında yatıy..

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle 2:12:03

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle

Konu Jor-El, Kripton’un çekirdeğinin çöktüğünü söyleyerek yöneticilerden kodeksi kendisine vermesini istediği anda General Zod gelir ve darbe yapar. General Zod’un bana katıl teklifini geri çeviren Jor-El ondan kaçar ve ..

  • Film İzle tarafından
  • 29.989 görüntüleme
  • 8 yıl önce
maNga - Bir Kadin Çizeceksin 04:00

maNga - Bir Kadin Çizeceksin

Ne kadar oldu bu hayata geleli Söyle, ne olacaksın büyüyünce diye sorulan sorular tarih oldu, ama senin kafan hala dolu İşte benim, işte senin, işte onun diye paylaşıyorsun hayatı üç kuruş sevginle Ne? O da mı alda..

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum 04:17

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum

Naber bak, bende dert yok tasa yok Mutluyum artık beynim yok Dikmişim ekrana gözlerimi Başka da bir ihtiyacım yok Kişisel neyim kaldı ki bir iletim olsun Tıklana tıklana her şeyim ortada Atın ölümü arpadan olsun ..

Serdar Ortaç - Poşet 05:16

Serdar Ortaç - Poşet

Ben ne sana taparım ne seni ararım ne trip atarım Sen ne beni oyala ne omuz ovala işime bakarım Ben o nazı çekemem günaha giremem kötü söz edemem Aşk bu kızıl ötesi yaralı müzesi hareket edemem Acılarım heveste güneş a..

İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz 04:17

İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz

Ne Olur Şimdi Elimi Tutsan ? Bu Kaçış Beni Bezdirmez Mi ? Ne Olur Şimdi Burada Olsan Ayrılık Sana Zor Gelmez Mi ? Bi Gün Demiştin Bana Sen Her Zaman Özelsin Bence Yalan Söyledin Özel Falan Değildim Buna İnanmam İçin Kura..

Yeşim Salkım - Günün Birinde(VOL-12) 03:39

Yeşim Salkım - Günün Birinde(VOL-12)

Yeşim Salkım - Günün Birinde Şarkı Sözleri Bu devran hep böyle sürüp gitmez ki Sen de solacaksın günün birinde Aklına gelecek ayrılığımız Pişman olacaksın günün birinde Senin de saçına karlar yağacak Senin de gözüne..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.098 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şıki Şıki Baba 2017 çok komikler... 02:19

Şıki Şıki Baba 2017 çok komikler...

herkesin bildigi bir şarkidir bu.. şiki şiki baba hayni hayni yaba helik melik duni gel fakiri yaba ooooooooooooooooooooooooo gözlerinin uğruna ben canımı adadım senden başka kimseye inan aşık olmadım gel de söyle aş..

  • PengoTV tarafından
  • 1.422 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet Şafak - Kırmızı Başlıklı Kız 03:39

Ahmet Şafak - Kırmızı Başlıklı Kız

Fransız kaldın güzel gel gel aramıza gel Derinlere daldın güzel gel gel aramıza gel Sen buraya aitsin gel gel aramıza gel Ayrı gayrılık bitsin gel gel aramıza gel Aramıza gel gel bul kendini gel gel aramıza gel Kald..

Hüsnü Arkan - Kırık Hava ( Rubato ile ) 04:58

Hüsnü Arkan - Kırık Hava ( Rubato ile )

Bir sandala oturmuşuz geceymiş Zaman tutuşmuş mekan yanıyor Bir salkım üzüm akıyor damarlarımdan Bahçeler bağlar harman yanıyor Bir salkım üzüm akıyor damarlarımdan Sen gidiyorsun imkan yanıyor Bir dağ yıkılıyor ah içer..

iSMAIL YK- KUDUR BABY 04:29

iSMAIL YK- KUDUR BABY

Bar başında duran kız Tek başına oturan kız Bir bana bakar mısınız Oldukça nazlısınız Gel gel çikolatam yanıma Yavaş yavaş sokul bana Rumbada rumbastic durma Fıkırdata fıkırdata fıkır oyna Bir sağ, bir sol, bir ..

İsmail YK - Ben Senin Ananın 04:12

İsmail YK - Ben Senin Ananın

Deli dolu değilim ben aslında Benimde bir kalbim var severim Arada sırada buz gibi olurum Gerekirse eğer acısını ben çekerim Sensiz olmuyor fark ettim Seni bir daha üzmem canım Arada sırada buz gibi olurum Gerekir..

ZARA ELA GÖZLÜM BEN BU ELDEN GİDERSEM HQ] 03:05

ZARA ELA GÖZLÜM BEN BU ELDEN GİDERSEM HQ]

Ela gözlüm ben bu elden gidersem Zülfü perişanım kal melül melül Kerem et aklından çıkarma beni Ağla gözyaşını sil melül melül Elvan çiçekleri takma başına Kudret kalemini çekme kaşına Beni unutursan doyma yaşına ..

Müslümanın Kitabında Yılbaşı Gecesi Var mı ? 01:00

Müslümanın Kitabında Yılbaşı Gecesi Var mı ?

Bize bir nazar oldu – Arif Nihat Asya Bize bir nazar oldu Cumamız Pazar oldu Ne olduysa hep bize azar, azar oldu Ne şöhretten hastayız, ne de candan hastayız Ne ruhça ne vücutça ne de kandan hastayız Avrupa’ya bir değil ..

Ukte Askerim ( Sözleriyle ) 02:26

Ukte Askerim ( Sözleriyle )

Seviyorum lan seni kalbimin sahibi Sen yeter ki benim ol uğruna kul köleyim İnan beklicem seni bırakırmıyım deli Bi gel göster kendini vallahi çok özledim Askerim askerim uğruna can vereyim Pencere kenarında yollarını gö..

İsmail YK - Son Defa 05:04

İsmail YK - Son Defa

Doluyor gözlerim unutur mu dersin Soluyor bu canım daha ne beklersin İçimdeki umudu (ışığı) silemedim atamadım Şunu ben anladım sensiz yatamadım Son defa bebeğim yanına varayım Son defa bir tanem kollarıma alayım (..

Kutsi - Melek 04:03

Kutsi - Melek

Kaybedecek zamanımız yok sevgilim Bizi bundan sonra mutluluk ifade ediyor Bırak bizi kendi halimize Aşka borçlu kalmayalım Ayrılığın esiri olmak yerine Her saat her dakika göz göze yanyana kalalım Benim senden baş..

Galatasaray 6-2 24 Erzincanspor (Maç Özeti - 24 Ocak 2017) 10:05

Galatasaray 6-2 24 Erzincanspor (Maç Özeti - 24 Ocak 2017)

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu son hafta maçında Galatasaray sahasında 24 Erzincanspor'u 6-2 yendi. Sarı kırmızılı ekibin Alman futbolcusu Podolski tam 5 gol atarak galibiyetin mimarı oldu. Galatasaray grubu ikinci sırada..

  • Ömer tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu - Baba Evi  04:36

Sezen Aksu - Baba Evi

Baba evindeyim bugün tepemde dolunay Nasıl doluyum birikmiş yalnızlıklar Ayın umrunda mı cama vurmuş şavkı Adamın biri de tutturmuş damar bir şarkı Belki artık kavuşmak hayal Belki beni çoktan sildin Öldürsen iflah olma..

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Partisine 02:55

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Part

Başbakan Yıldırım, Ey CHP, ey Atatürk'ün partisi, ey milli şef İnönü'nün partisi, ne hallere düştün. Ülkeyi bölenlerle kol kola girmek yakışır mı Atatürk'ün partisine? Millet her şeyi görüyor. dedi. Başbakan Binali Yı..

İşte Benim Stilim 55 Bölüm Fragmanı - 7 Sezon 02:31

İşte Benim Stilim 55 Bölüm Fragmanı - 7 Sezon

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Ivana Sert, Uğurkan Erez, Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarış..

  • PITIRCIK tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emre Kaya - İlizyon 03:38

Emre Kaya - İlizyon

Cam kapılar ardında yaşamışım hayatı Bir başka ten tatmadan öldürmüşüm zamanı Tek sen varsın gibi dünyada kabul etmişim Yanlış olmuş kararım çektiğin son mesajda Gözlerim tüm gerçeği gördü yazdıkların Bir bir kazınd..

Rober Hatemo - Tanımazsın Beni 03:31

Rober Hatemo - Tanımazsın Beni

Tanımazsın beni aradan çok yıllar geçti Sen başka yerde ben başka yerde günler gelip geçti Benim hala o günlerde sende gözüm var Benim hala hayalimde güzel yüzün var Yüzünde gülücük elinde minicik kırmızı bir gül ..

Rober Hatemo - Aşksız Prens 05:43

Rober Hatemo - Aşksız Prens

Bitti aşkının son şansı Beni üzmeye hakkın yok Sana koşa koşa gelmedim Senden başka sevgilim yok Aşığım dedin ağladın Telefonlarda yalvardın Ne zaman çıksam kapıdaydın Benim ol diye paramı saydın Nasılda beni in..

Gökçe - Çık Hayatımdan 03:48

Gökçe - Çık Hayatımdan

Ayrılamam ben senden demiştin sen hatırla Beraberken ne mutlu ne de mesuttuk oysa Ne çok sevmiştim seni bunu yapana kadar Meğer her şey yalanmış Ben ne aptal aşığım Ay çık çık çık hayatımdan Ay çık çık çık hayatımd..

Baba ve 4 Yaşındaki Kızından Mükemmel Düet 02:25

Baba ve 4 Yaşındaki Kızından Mükemmel Düet

You've got a friend in me Dostunum ben senin You've got a friend in me Dostunum ben senin When the road looks rough ahead Önümüzdeki yol zor olduğunda And you're miles and miles from your nice warm bed Ve sıcak gü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Ceceli - Can Parçam 03:42

Mustafa Ceceli - Can Parçam

kalemin günahı yok söz bittiyse çıksın yerinden göz değdiyse yaşanıyormuş nefessiz yanıyorum ben ateşsiz dualarım dilsiz Allah’a yaşatmasın sensiz can parçam tut ellerimi sakın bırakma ölene kadar sınıyor hak belli ki b..

Kısmetse Olur 355.Bölüm Fragmanı 02:18

Kısmetse Olur 355.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur 10 Şubat Cuma 2017 günü yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanında, bu hafta Aycan'a evlenme teklif etmeyi planlayan Onur, yaşanan olumsuz şeylerden sonra bu kararından vaz mı geçiyor? Onur ve Aycan aşkı biti..

  • ANKA tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dodan Özer - Ötme Bülbül (O Ses Türkiye Düello) 02:01

Dodan Özer - Ötme Bülbül (O Ses Türkiye Düello)

Ötme bülbül ötme şen değil bağım Dost senin derdinden ben yana yana Tükendi fitilim eridi yağım Dost senin derdinden ben yana yana Deryaya yönelmiş sellere döndüm Vakitsiz açılan güllere döndüm Ateşi kararmış küll..