#Selahattin Özdemir sen hiç ağlama müzik dinle

Sezen Aksu Geri Dön 04:19

Sezen Aksu Geri Dön

Alışırım zannettim yokluğundan acılanmam Vazgeçmek zor senin o büyülü tuhaf sıcağından Dön demeye utanırım zavallı korkularımla Arkasına saklandığım gururumdan Geri dön geri dön, ne olur geri dön Uzanıp tutuver eli..

Dance Monkey - Turkish Version by Tuğçe Haşimoğlu 03:27

Dance Monkey - Turkish Version by Tuğçe Haşimoğlu

Gözlerinde saklı bütün ışıklar Elimden bir tutsan ruhum parıldar Seni görünce kalbim bir hızla çarpar Bu ateş hep söyle böyle mi yanar Görsem görsem görsem yeniden O tatlı gülüşün ve yine sen Bir öpsem öpsem öpsem y..

Koray Avcı - Gittin Gideli (Canlı Performans - Beyaz Show) 06:37

Koray Avcı - Gittin Gideli (Canlı Performans - Beyaz Show)

Koray Avcı - Gittin Gideli Şarkı Sözleri Öyle ağırım ki kendime Sen benden gittin gideli Tenim küs olmuş tenime Sen benden gittin gideli Öyle bıkmışım ki kendimden Kurudum düştüm dalımdan Sanki ruhum çıktı canımda..

  • PengoTV tarafından
  • 5.573 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sibel Can & Kenan Doğulu - Hançer 05:34

Sibel Can & Kenan Doğulu - Hançer

Sibel Can Terk Edip Gittiğinden Beri Kalbime Lokma Aşk Girmedi Sahipsiz Kaldım Yalan Gibi Bozgunum Senden Bi Nedeni Yandımı Canın Benim Gibi Yaşarken Öldün Mü Mahkum Gibi Hasret Büyür Yüreğimde Paslı Kırık Hançer..

  • ANKA tarafından
  • 1.464 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Özarslan Giderken 04:52

Mustafa Özarslan Giderken

Sen giderken gözlerimin dolduğunu gördün mü Yüreğimin paramparça olduğunu gördün mü Sen giderken karanfiller sıralıydı, sıralıydı İçlerinden biri var ki benim gibi yaralıydı Sen giderken çiçeklerin solduğunu gördün m..

  • slmn kç tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Seni Seviyorum 01:49

Rafet El Roman - Seni Seviyorum

Seni Seviyorum Sen bilemezsin Ne çektiriyor Yokluğun bana sevgilim Bitmez sorular Uzar geceler O düşünceler, üzüntüler Sen gençliğimin büyük parçası Sen gençliğimin anlamı Biz neler neler Yaşadık beraber Kalın..

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare- 03:21

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare-

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ) araştırmacılar kök hücre ile kısırlığa çare bulmak için çalışmalarına başladı. OMÜ Kök Hücre Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde hastalıkların tedavisine yönelik çözümler üretmek..

Sinan Özen - Talih 04:19

Sinan Özen - Talih

Sinan Özen - Talih Müzik Dinle Şarkı Sözleri Neredesin ey talih Görülmedin bir türlü Çok yalvardım ağladım Güldürmedin bir türlü Bekledim hep ümitle Bekledim hep hasretle Elimden biran bile Sen tutmadın bir türl..

maNga - Cevapsiz Sorular 05:24

maNga - Cevapsiz Sorular

Birden ay ışığını kesti Bir de sen çok değiştin Yaşananlar hiç yaşanmamış gibi Söylenenler hiç söylenmemiş gibi Birde sen karşıma geçtin Başka biri var, biri var dedin İnanamadım bittiğine İnanamadım gittiğine ..

Sancak - Yoksun Yanımda 03:37

Sancak - Yoksun Yanımda

Geçer dedim de geçmedi. Yine resimlerinde ellerim hala. Ve bekledim de gelmedin. Direnmedim gidişine, tek suçum bu benim. Nedense kimse sevmedi, senin gibi. Arıyorum hep seni hala. Umutlarım da bitmedi. Bir an bile düşün..

Neden Ego Yaparız 02:56

Neden Ego Yaparız

Neden Ego Yaparız? Aslında ego yapılan bi’ şey değil. Zaten sende olanı sana koyamazsın. Ego her insanı yazılımında standart. Hatta yalnız değil kankaları var. Id, ego, superego beraber takılıyolar. MFÖ gibi. İd ilkel ..

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana 03:59

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim Hoş Sana Üşüyor Bu Eller Ne olur Tutsana Seviyorum Hala Yanımda Dursana Çok Özledim Seni Az Daha Kalsana Yürek Dayanmaz Böyle Bir Aşka Seven Bu Gözler B..

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün 04:05

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün

Canbay Wolker Elbet Bir Gün Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey söz verdiğim gibi Canının yanmasını ister miyim Korkma yarim üzmem seni Bari haber ver küs gelmeyim Saçına rüzgar değsin Onuda kıskanırım ben bilmez misin..

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram 04:05

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ceza: Tam isabet, bu hitabem Kitabelere yazılıdır ifadem Ve bir baktım ki gökyüzünde bir matem Nakarat (Ceza): Komedi ve dram hep, komedi ve ..

Ceza - Bir Minik Mikrofon 04:47

Ceza - Bir Minik Mikrofon

Ceza - Bir Minik Mikrofon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sapır sapır dökülür yere patır patır ayak sesleri vardı düşmanın yok oldu hatırlatın zaten akıl makıl yok birinde çatır çatır aldım hep ben şadırvanın başında takıld..

Selami Şahin - Özledim 04:59

Selami Şahin - Özledim

Sen gittin ya yaşantımın bir anlamı kalmadı Sen gittin ya pencereme bir kez güneş doğmadı Sen gittin ya senden sonra mutluluğum olmadı Senle geçen günlerimin kıymetini bilmedim Özledim teninin kokusunu özledim Özle..

Ali Baran - Ahirim Sensin 03:31

Ali Baran - Ahirim Sensin

Cahildim dünyanın rengine kandım. Hayale aldandım boşuna yandım. Seni ilelebet benimsin sandım. Ölürüm sevdiğim zehirim sensin. Evvelim sen oldun ahirim sensin. Cahildim dünyanın rengine kandım. Hayale aldandım boşuna y..

Nesrin Kopuz - Sevme 04:35

Nesrin Kopuz - Sevme

Nesrin Kopuz - Sevme Şarkı Sözü Nasıl anlatayım pişmanlığımı Sensiz ne haldeyim sorma sorma Sana bakanlara düşmanlığımı Cahilliğime de yorma yorma Sen gideli her şey renginden oldu Gönlümün gülleri sarardı soldu ..

Ceyhun Damla - Saygılarımla 04:20

Ceyhun Damla - Saygılarımla

Bir nefes gibi sevmek Çok gerekli çok özel Bu yasak aşkımızda Son nefes bile güzel(2) Sen de ben de çaresiziz ahh Çıkmazdayız yolumuz yok Sevmek hakkımız da olsa Biliyorsun biliyorsun biliyorsun Sonumuz yok Ben yaşarım ..

Barış Manço - Bal Sultan 06:06

Barış Manço - Bal Sultan

Daha onaltı yaşına basmamıştı bal sultan Bakmaya kıyamazdım öyle güzeldi bal sultan Bir sabah dediler ki gelin oldu gitti gurbete bal sultan Yüreğime düştü ateş inanmak bal sultan Her damla yağmurda sen varsın bal s..

Danla Bilic Beyaz Show'a Çıkan Kız Makyajı İle Geldim 02:10

Danla Bilic Beyaz Show'a Çıkan Kız Makyajı İle Geldim

Serdar Ortaç, Binnur Kaya, Uraz Kaygılaroğlu, Demet Özdemir ve Danla Bilic bu hafta Beyaz Show da ! Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı Beyaz Show a bu hafta; ünlü şarkıcı Se..

  • BETA tarafından
  • 662 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Cemci̇r Demet Özdemi̇r Beni̇m İçi̇n Salon Kapattı 04:36

Murat Cemci̇r Demet Özdemi̇r Beni̇m İçi̇n Salon Kapattı

“Sen Kiminle Dans Ediyorsun” filmi dün Etiler’de özel gösterimle seyirciyle buluştu. Bu özel gösterime oyuncu kadrosundan Demet Özdemir ve Okan Çabalar katılırken Cengiz Bozkurt, Hande Doğandemir ve Murat Cemcir’de arkad..

  • BETA tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezen Aksu - Günaydın Memur Bey 04:44

Sezen Aksu - Günaydın Memur Bey

Günaydın memur bey Uzun zamandır hasretim Hem güneşten hem tenimden nefesimden Mahrumum hepsinden Günaydın memur bey Simsiyah bir çukur tıkıldığım sıkıştığım Kemiklerimi saydığım Dünya seyretti ben giderken Erimiş c..

Beyoncé - Halo 03:44

Beyoncé - Halo

Remember those walls I built inşa ettiğim tüm duvarları hatırla Well Baby they are turning down pekala bebeğim, hepsi yıkılıyor şimdi And they didn't even put up a fight hatta kavgaya karşı koymadılar bile They didn't ev..

  • PengoTV tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro  Canfeza 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro Canfeza

Sancak: Kim için gülüsün degistiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir seyler kalir mi bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana düser belki ölümler, yarin da sana. Sana bakan bu gözler..

Bilal Sonses & Arda Han - Dayanırım (Official Video) 03:46

Bilal Sonses & Arda Han - Dayanırım (Official Video)

Söz, Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Kemal Yıldız Gitar: Cem Şengül Klavye: Davut Samet Sarıhan Yaylı Grup: İstanbul Strings (Özdemir Güz) Buzuki: Mustafa İpekçioğlu Yap..

Kahraman Deniz - Böyle Sever 04:07

Kahraman Deniz - Böyle Sever

Kahraman Deniz - Böyle Sever Müzik Dinle Şarkı Sözleri tam da terk etmek üzereydim bu şehri ait olmadığım sokaklara dönmek için aniden sen geldin ve mahvettin beni ben böyle güzel bir hata hiç görmemiştim her şeye hil..

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum  (Demo Kayıt) #demo #demoşarkılar #demomüzik 00:52

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum (Demo Kayıt) #demo

Sisli Bir Gece Sokaklar da Yürüyorum Çok yakında YouTube & Tüm dijitallerde yayında ! Eski bir kayıt hayata çok yakında geçireceğim yıllardır düşündüğüm hayata geçiremediğim demo kayıtı dinlemeniz için paylaşmak istedi..

Görkem Yenilmez - Söz 04:12

Görkem Yenilmez - Söz

Görkem Yenilmez - Söz Şarkı Sözü Sen varsan eğer, ben sen olurum Sen yoksa eğer, toprak olur ölürüm Bir nefes değer, bin gece için Her gün yaşamak, yaşamak senin için Sen sev ki yeter, ben sen olurum Saçının bir telin..

Soner Arıca Biz⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 03:40

Soner Arıca Biz⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Yüregim yangın yeri yarim Dokunmak yürek ister!. Yüreğim paramparça Toplamak emek ister! Hal böyleyken; Bir de bana nasılım diye sorarlar Nasıl mıyım : Hangi yöne dönsem sen! Hangi sesi duysam sen! Elim sen ,gözüm s..