#Selahattin Özdemir sen hiç ağlama müzik dinle

Meltem Erensoylu - Hey Ya 03:15

Meltem Erensoylu - Hey Ya

Hey Ya şarkı sözleri ile Korkma çekinme senın ılacın bende Baharım uyumustu senınle actım yıne Aşk bır fırtınadır yaşanır mı sessızce Öpüşürken meltemdir deprem olur sevişince Ille sen ılle Sahıp cık bu delıye Ille s..

Zeynep Casalini - Bu Yaz 04:11

Zeynep Casalini - Bu Yaz

Bu Yaz şarkı sözleri ile Bir sen bir ben bir oda otelden Ne güzel olurdu Yüzsem gezsem yine sana dönsem Ne güzel olurdu Mavi sulara dalıp çıksam Yıldıza aya bakıp yatsam Evde bırakıp her şeyimi tatile çıksam Geldi yine..

Jammy ft. İmpala - Son Nefes 03:42

Jammy ft. İmpala - Son Nefes

Şarkı Sözleri: Jammy Verse 1 Bulutlarin ustunden attılar beni toprağa O zamandan attigim tun adımlar geri topal Huzurlu cahil kainat hedef koydum simdi Sirtimda kanat kemik, burnumda melek tozu izi Nefes kopuk dizim k..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seva - Deli Kızım 03:10

Seva - Deli Kızım

Seva - Deli Kızım Dinle Deli Kızım şarkı sözleri ile Kime dedim kime dedim, öyle bakma çok beklersin Emri vaki gelmez bana, o hayatı sevemedim Dedikodu yalan sözler, çok uzak dursunlar benden Boşverdim özüm belli, an..

Niyazi Koyuncu  Yol 04:18

Niyazi Koyuncu Yol

Niyazi Koyuncu - Yol Şarkı Sözleri Dağların Yamacına Çıktım Oturamadım Seni Gördüm Karşımda Amma İnanamadım Kaçtım Gittim Oradan Ardıma Bakamadım Sen Gittin Ya Buradan Sensiz Var Olamadım Endum Dere Duzune Gözlerim Yaşla..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.302 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Berkay - Ağla Gözüm 05:17

Berkay - Ağla Gözüm

Berkay - Ağla Gözüm dinle şarkı sözleri Lyrics: Söz - Müzik: Metin Işık Şarkı Sözleri: Ağla gözüm ağla ağla gülemem bugün Kana yaram kana kana sızlarsın bugün Dertli sazım dertli dertli çalarım bugün Ağla gözüm ağla a..

  • PengoTV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum 02:39

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum

Ben Buyum şarkı sözleri ile Düşer bedenim ağır ağır (ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu(ya ya) Düşer bedenim ağır ağır(ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu( ya ya) Kusur arıyosan iyi bak( iyi bak iyi bak) Çünk..

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler) 05:36

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler)

Yol şarkı sözleri ile Yaşıyoruz yaşamaksa hayat içinde ki bir dirhem Her koşulda dünya döner Alacaklı gibi bekler azrail kapıda beliren Son nefeste edel öder Seviyorum acıya aldanmayı Ömrüm geçti bu uzun yollarda Karan..

Tuğçe Kandemir - Kurban Olduğum 02:19

Tuğçe Kandemir - Kurban Olduğum

Söz-Müzik:Selahattin Sarıkaya Aranje:Özkan Meydan,Alican Özbuğutu Keman:Hüseyin Kemancı Yönetmen:Emrah Çevik Prodüksiyon: Plus&Minus Studios Şarkı Sözleri: Nereye baksam gözlerim seni arıyor. Çapkın edasına kurban olduğ..

Vega - Ankara 05:22

Vega - Ankara

Yağmur dönerken kara Yavaşça süzüLenLer yoLa Araba doLusu bi tuhaf seven ŞarkıLar çaLan söyLeyen SevenLerden biri ben Arkada bıraktığım sen Kim olduğunu biLiyorsan SöyLesen Ah yağmur dönerken kara ŞarkıLar var..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abuk Sabuk Bir Film Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:34:00

Abuk Sabuk Bir Film Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Ademoğlu (Kemal Sunal),yoksul bir köylü olduğu için çevresi tarafından sürekli hor görülüp aşağılanır. Bir süre sonra yoksul köylü Ademoğlu, geçmişteki bir iyiliğin karşılığı olarak bir mirasla mükafatlandırılır. Birden ..

  • PengoTV tarafından
  • 8.763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Seksendört - Faili Meçhul 03:31

Seksendört - Faili Meçhul

Yolu yoktu zaten bitti, Herkes gibi, o da gitti, Baştan sonu belli olan ucuz bir roman gibi, Acı yok, artık gitti, Her şey gibi bu da bitti, Baştan sonu belli olan ucuz bir roman gibi, Kahramanları ölmeye mahkum, b..

Orhan Ölmez -Su Misali 05:08

Orhan Ölmez -Su Misali

$imdi cok uzakta kalmi$ bir baharsin, Kalbimin derinlerinde bir yalansin, $imdi cok uzakta kalmi$ bir baharsin, Kalbimin derinlerinde bir yalansin. Gün gelir zaman döner sende solarsin, Hic gücenme kizma kizma send..

Nalan - Affedemem 04:02

Nalan - Affedemem

Açılmasın Hiç Dudakların Yine Mi Son Kez Duyuyorum Sensiz Geçse Bile Bu Hayatım Umudum Dinmeyecek Hiç Hayat Bana Yarım Affedemem Yine Yaşanırmı Bunu Bile Bile Yalanlar Vurmuş Biranda İkimizi Acılar Derinlerde Affedemem Y..

Orhan Ölmez - Su Misali (Şimdi çok uzakta kalmış bir baharsın ) 04:59

Orhan Ölmez - Su Misali (Şimdi çok uzakta kalmış bir baharsın )

Şimdi çok uzakta kalmış bir baharsın Kalbimin derinlerinde bir yalansın Şimdi çok uzakta kalmış bir baharsın Kalbimin derinlerinde bir yalansın Gün gelir zaman döner sende solarsın Hiç gücenme, kızma (kızma) sende i..

Aydok Moralıoğlu - Yaklaş Bana 03:38

Aydok Moralıoğlu - Yaklaş Bana

Üstüme kilitlenmiş kapıların. Aşkın sarmış duvarları. Dokunduğum her şey solmuş şimdi. Arta kalan senden çaresiz özlemin. Arta kalan senden çaresiz özlemin. Yaklaş bana tut elimden hiç bırakma kurtar beni yalnızlığımdan...

Maceracı _ Aksaray HD 1:15:51

Maceracı _ Aksaray HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Aksaray’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Aksaray Bölüm'ünde neler olacak? Mace..

Hızlı Ve Korkusuz Film İzle 1:25:10

Hızlı Ve Korkusuz Film İzle

Hızlı ve korkusuz – vehicle 19 full izle - türkçe dublaj izle, full ... Filmin Konusu Michael Woods (Paul Walker) şartlı tahliye ile hapisten çıkan bir adamdır ve sevdiği kadını görebilmek için şartlı tahliye kuralların..

  • Tv Series tarafından
  • 3.315 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik 01:23

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Kocaman, Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'la 0-0 berabere kaldıkları derbi maçta, rakibin son bölümde 10 kişi kalmasından dolayı ..

Düzce Depreminin 21. Yıl Dönümünde Deprem Şehitliği Doldu Taştı 04:36

Düzce Depreminin 21. Yıl Dönümünde Deprem Şehitliği Doldu Taştı

12 Kasım 1999 Düzce depreminin yıl dönümü nedeniyle Kaynaşlı’da düzenlenen anma törenlerinin ardından depremde yakınlarını kaybedenler mezarlıklara akın etti. Düzce'de 12 Kasım 1999 yılında meydana gelen 7.2 şiddetindeki..

Köye Her Giren Araç Durdurulup İçindekilerin HES Kodu Soruluyor 05:02

Köye Her Giren Araç Durdurulup İçindekilerin HES Kodu Soruluyor

Bilecik'in Gölpazarı ilçesine bağlı Bolatlı köyünde şimdiye kadar hiç korona virüs vakası ortaya çıkmazken, Muhtar İdris Yağcı, köye giren her aracı durdurarak Hayat Eve Sığar (HES) kodu sorgulamasını titizlikle sürdürdü..

Taylor Swift - Blank Space 04:32

Taylor Swift - Blank Space

Nice to meet you, where you been? Tanıştığımıza memnun oldun,nerelerde kaldın? I could show you incredible things Sana inanılmaz şeyler gösterebilirdim Magic, madness, heaven, sin Sinir,delilik,cennet,günah Saw you..

  • PengoTV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alavan - Yeşil 03:12

Alavan - Yeşil

Yeşil şarkı sözleri ile Bak köşe dolu benim arkadaşım Duyan oldu mu müziğimi salla başı Tek tek vuruyorum kaleleri kralına Bakıyordu şu anda hasta bakıcı Siktir git seni pic kurusu Konu rapse biat et bu en dolusu Beni..

Berk Coşkun - Mevzu Derin (Lyric Video) 02:56

Berk Coşkun - Mevzu Derin (Lyric Video)

Söz: Berk Coşkun, Kubilay Karça Müzik: Berk Coşkun Düzenleme: Ben Büdü Gitarlar: Abdurrahman Şimşek Mix & Mastering: Buğra Kunt Lyric Video: Furkan Kasap Fotoğraf: Doğuş Subaşılar Şarkı sözleri: Sakın sorma Çat kapı uğ..

Can Bonomo - Güneş (Official Video) 03:41

Can Bonomo - Güneş (Official Video)

Söz & Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Davul: Alpar Lü Bas ve Klarnet: Orhan Deniz Gitarlar, Synthesizer, Akordiyon: Can Saban Kayıt, Mix, Mastering: Ali Riza Sahenk (The FatLab) Kapak: Joel Özkesen Yönetmen : Ali..

Tan Taşçı - Beş Dakika (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 03:02

Tan Taşçı - Beş Dakika (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Söz & Müzik: Tan Taşçı Yönetmen: Kemal Başbuğ Kurgu: Damla Demircioğlu Renk & Grafik: Can Karabulut Fotoğraf: Murat Akçay Klavyeler & Piano: Alican Genç Davul: Özkan Önder Bas Gitar: Kaan İnceer Gitarlar: Mert Dörter..

Mistefa Bazidi - Eze Bejim 2020 05:01

Mistefa Bazidi - Eze Bejim 2020

Mistefa Bazidi - Eze Bejim 2020 [Official Music Video © 2020 Hunersam] Aranjor: Mizgin Ayaz Söz Müzik : Serkan Kanireş Kanalımız HUNERSAM Tarafından Korunmaktadır... Bibin endame qenal ê me, klîbên nû temaşê bik..