#Selahattin Özdemi̇rden son elveda müzik dinle

Enes Korkmaz - Bıçak Gibi 02:34

Enes Korkmaz - Bıçak Gibi

Bıçak Gibi şarkı sözleri ile Karanlığına yürüyorum Gözü dolu yüzü buruk Sadece Yalanlarına gülüyorum Sesi kısık Dili bıçak gibi Her gece Bekledim seni yapayalnız Evime uğramadın Çektim derin bir of amansız Dengemi bul..

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar 04:11

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar Dinle Miyancılar şarkı sözleri ile Boyadi saçlarini çekti ustine keşan Derdunden verem olur sana yanıp tutuşan Kapisinda araba İçinde miyancılar Bu sıralar isteyi Sevdami..

Candan Erçetin  Umrumda Değil 04:20

Candan Erçetin Umrumda Değil

İnsaf bu kadar eziyet kim çeker Her lafı her sözü ayrı keder Özrü kabahatinden de beter Sor boş duvarlara Boş kollarına Neden bu elveda Sev ister mutlu ol İstersen delir Umrumda değil Didindim ah yola gelir mi d..

Behiye Aksoy - Oyun Bitti 03:45

Behiye Aksoy - Oyun Bitti

Behiye Aksoy - Oyun Bitti dinle Falcı Filminden kareler eşliğinde yıllardır aramızdaki sevgimiz hep yalan mıydı kapat kapat perdeleri bu komedi oyun bitti gidiyorum bırak beni elveda güzel sevgili ağlama sil gözlerini ..

  • PengoTV tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Direniş Karatay Hd İzle 1:53:55

Direniş Karatay Hd İzle

Guyaseddin, babası Alaattin Keykubat’ın zehirlenerek öldürülmesi üzerine tahta geçmiştir. Fakat o, babası gibi yetenekli bir devlet adamı değildir. Bu durum Moğol baskılarının artmasına neden olur. Emir Celaleddin Karata..

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor 01:16

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Kü

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor AP Başkanı Martin Schulz, HDP'li vekillerin gözaltına alınmasıyla ilgili olarak yaptığı küstah açıklamada, Bugünkü gözaltılar, Türkiye'd..

Bamya ayıklayıp, aile bütçesine katkı sağlıyorlar 03:56

Bamya ayıklayıp, aile bütçesine katkı sağlıyorlar

Aydın'ın Efeler ilçesinde toplanan yıllık 5 bin ton bamyanın evlerde sap kesimleri yapılıyor. Sapları kesilerek ayıklanan bamyalar konserve fabrikalarına gönderilip ülke ekonomisine yıllık 25 milyon lira katkı sağlanıyor..

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum 04:23

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum

Söz: İsra Gülümser Müzik: Waleed Saad-Ayman Bahgat Amar Düzenleme: Emre Moğulkoç Perküsyon: Kadir Göksu Gitar: Selahattin Güzelel Yaylılar: NWS Ney: Salih Yurttaş Kanun: Yıldan Ergüzel Vokaller: Şenol Güney, Emre Moğulk..

Özgün - Şeytan 04:40

Özgün - Şeytan

Kırk canım olsa Birini vermem Sen değmezsin,değişmezsin Seni sahibin sevsin Hangimiz haklı Dünyalar farklı Bu alemde işim olmaz Yaram kalbimde saklı Bu gece kalbimi evde bıraktım Ruhumu artık şeytana sattım Seni sevmekle..

Alex De Souza Jubile Maçı_ 10'un Vedası 07:24

Alex De Souza Jubile Maçı_ 10'un Vedası

Alex De Souza Jubile Maçı_ 10'un Vedası Elveda Yeşil Sahalar..

 Rasim Ozan 'ın Sakallar Kesiliyor ! 00:24

Rasim Ozan 'ın Sakallar Kesiliyor !

Sinan Enginle girdiği iddiayı kaybeden Rasim Ozan Kütahyalı sakallarına elveda dedi....

  • ANKA tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Candan Erçetin   Umrumda Değil 04:20

Candan Erçetin Umrumda Değil

İnsaf bu kadar eziyet kim çeker Her lafı her sözü ayrı keder Özrü kabahatinden de beter Sor boş duvarlara Boş kollarına Neden bu elveda Sev ister mutlu ol İstersen delir Umrumda değil Didindim ah yola gelir mi d..

Tripkolic - Gereksizdi Yaşamım 04:13

Tripkolic - Gereksizdi Yaşamım

ömrümden ömrümü aldın yetmedi mi geriye ne kaldı tek bi candı o da senin olsun gereksizdi yaşamım ahhh sevmiştim koymadım engel gözlerde sen varken eller bana uzak olsun benliğim seni özler ömrümden ömrümü aldı..

Marcelo'dan Veda Mesajı! 00:58

Marcelo'dan Veda Mesajı!

Fransa kulüplerinden Olympique Lyonnais ile prensip anlaşmasına varan Beşiktaş'ın Brezilyalı stoperi Marcelo Lyon'a gitti. Tarifeli uçakla Fransa'nın Lyon kentine saat 08:25'te hareket eden Marcelo, eşi ile birlikte Ata..

  • OFSAYT tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakki Bulut  Ben Buyum 04:19

Hakki Bulut Ben Buyum

Ben buyum, ben buyum, ben buyum sevgilim Ben buyum, ben buyum, ben buyum sevgilim Ne köşküm, sarayım, ne servetim var Ne malım, ne mülküm, ne servetim var Sana bir saltanat vaat edemem ki Yalnız seni seven temiz bir..

Zeki Erdem  Gizli Yara 05:26

Zeki Erdem Gizli Yara

Gizli bir yara sevgimiz Soyleme gulum kimseye Leyladan mecnundan beteriz melegim Dillere dusmeyelim Leyladan mecnundan beteriz melegim Soyleme kimseye dillere dusmeyelim Sen benim yaban gul dalim Bagrimin yarasi ..

Gülben Ergen - Bu Benim Hayatım 04:45

Gülben Ergen - Bu Benim Hayatım

Bu Benim Hayatım şarkı sözleri ile Sevgilim sen bu satırları okuduğunda Ben gitmiş olacağım Çok demode biliyorum Ama daha iyisini bulamadım Mektup yazmayı da unutmuşum Konuşmaya da cesaret edemedim Ayrılığı yüzüme ..

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:46

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Sylvester Gardenzio Stallone (Сильвестр Сталлоне) Amerikalı bir oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen. 1976'dan 2015'e kadar Rocky serisinin yedi filminin başlığı karakteri olan boksör Rocky Balboa, özellikle de Hollywoo..

Çağlar Navy B. - Kaç Dostun Kaldı Yarına 03:51

Çağlar Navy B. - Kaç Dostun Kaldı Yarına

Kaç Dostun Kaldı Yarına şarkı sözleri ile belki son bir umut var son bir yol önümde kaç yıldır savaştım kaç yıldır ölümle bu son dediğim her adım götürdü dünüme ben kaç kişiyi kaybedip kazandım bir günde sanki aynanın..

Sinan Özen - Sigaramın Dumanı Sen (Official Video) 03:54

Sinan Özen - Sigaramın Dumanı Sen (Official Video)

Şarkı adı: Sigaramın Dumanı sen Söz-Müzik : Sinan Özen Yönetmen: Abdukarim Mirzaev Aranjör: Emre Bayar Yapım: Sinan Müzik Mix-Mastering: Özgür Yurtoğlu Styling: Selma Özen Bass gitar: Kemal Büyük Ac gitar: Selahattin Güz..

Cem Adrian - Duydum Ki Unutmuşsun (Official Video) 04:09

Cem Adrian - Duydum Ki Unutmuşsun (Official Video)

Söz: Hüseyin Turgut Yarkent Müzik: Selahattin Altınbaş (Editör: Median Müzik Edisyon) Düzenleme: Cem Adrian Duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini Duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini Yazık olmuş o gözlerden sana ak..

Derya Bedavacı - Affet 03:36

Derya Bedavacı - Affet

Söz & Müzik: Derya Bedavacı Aranjör: Aydın Kara Yapım: 2K Prodüksiyon Yapımcı: Kamuran Kayra Genel Koordinatör & Menajer: Tuba Yüzener Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kral Gitarlar: Selahattin Güzelel Ud/Keman: Özdemir..

Adnan Fırat - Sağanak 03:10

Adnan Fırat - Sağanak

Söz & Müzik: Adnan Fırat Düzenleme: Ersin Bişgen Yapım: 2K Prodüksiyon Yapımcı: Kamuran Kayra Söz & Müzik: Adnan Fırat Düzenleme: Ersin Bişgen Klasik - Akustik Gitar : Selahattin Güzelel Klarnet: Mert Can Selçuk Mix - Ma..

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Öyle Güzel Ki  - Gökhan Türkmen 04:50

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen Sessiz GTR Müzik 2016 Söz/Müzik: Gökhan Türkmen Düzenleme: Atıl Aksoy Yönetmen: Murat Joker Oyuncular: Emre Kınay, Gökhan Türkmen, Güneş Arık Görüntü Yönetmeni: Varol Şahin Yönetmeni ..

Barış Aydın - Oyunlar 03:02

Barış Aydın - Oyunlar

Söz, Müzik: Barış Aydın Aranjör: Akmal Azimov Davul: Ercan Yazıcı Elektro Gitar: Cihan Tanrıverdi Klasik ve akustik Gitar: Selahattin Güzelel Mix, Mastering: Akmal Azimov Stüdyo, Kaytıt: Nymyapim Yönetmen: Burak Baki..

Şahin Özlem - Bulutlara Esir Olduk 04:47

Şahin Özlem - Bulutlara Esir Olduk

Söz & Müzik: Oğuzhan Koç Düzenleme: Aydın Kara Yönetmen: Aydın Kara Prodüktör: Aydın Kara Supervisor: Sevgi Özkan Mix-Mastering: Candar Köker (Stüdyo Maestro) Bas Gitar: Hakan Yelbiz Gitarlar: Selahattin Güzelel Perküsyo..

Ferat Üngür - Gerçekçi Ol (Audio) ft. Seda Sayan 04:35

Ferat Üngür - Gerçekçi Ol (Audio) ft. Seda Sayan

Bana yalan söylüyorsun Gerçekleri gizliyorsun Bakışlarından belli Sen de beni seviyorsun Eğer sevmiyorsan söyle bileyim Aşkını kalbime gömer giderim Bir daha aramam yemin ederim Yeter ki sevgilim gerçekçi ol Biliyorsun..

Elif Buse Doğan - Sen Bir Aysın 02:55

Elif Buse Doğan - Sen Bir Aysın

Elif Buse Doğan Sen Bir Aysın Söz-Müzik: Anonim Düzenleme: Emre Doğan Gitar: Selahattin Güzelel Sen bir aysın Ben kara gece Gel derim, gel derim Gel derim Bu can senin Ser sebil ettim Al derim, al derim Al derim Sorsan..

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum (Lyric Video) 04:12

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum (Lyric Video)

Söz : İsra Gülümser Müzik : Waleed Saad-Ayman Bahgat Amar Düzenleme : Emre Moğulkoç Perküsyon : Kadir Göksu Gitar : Selahattin Güzelel Yaylılar : NWS Ney : Salih Yurttaş Kanun : Yıldan Ergüzel Vokaller : Şenol Güney, Em..