#Selahatti̇n Özdemi̇r sevmedi̇n dünya müzik dinle

Beşiktaş - Olympiakos Maçında Koreografi Şov! 02:33

Beşiktaş - Olympiakos Maçında Koreografi Şov!

Beşiktaşlı taraftarlar Olympiakos maçı öncesi tribünde ilk kez koreografi şov yaptı. 1903 tribününde yapılan koreografide UEFA Avrupa Ligi finalinin bu sene oynanacağı İsviçre Sotckholm'e giden bir uçak dünya haritası üz..

ABD Senatosu Trump'ın Dinlendiği İddialarını Reddetti 00:51

ABD Senatosu Trump'ın Dinlendiği İddialarını Reddetti

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Senatosu Başkan Donald Trump'ın, selefi Barack Obama'nın kendisini dinlettiği yönündeki iddialarını reddetti. Amerikan Senatosu İstihbarat Kurulu Başkanı Cumhuriyetçi senatör Richard Bur..

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı 01:02

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı Almanya, IŞİD'le mücadele kapsamında İncirlik Üssü'nde konuşlandırılan Alman askeri birliğinin görev süresini 2017 sonuna kadar uzattı. IŞİD'le mücadelede Alma..

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi Yönetiyor 01:08

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi Yönetiyor Koyu Arsenal taraftarı olduğu bilinen Donald Trump, mart ayında Wenger maskeli balodaki palyaço. Görevden ayrılsın, yeni menajerin maaşını..

01:10

"Kuzey Kore'ye Karşı Stratejik Sabrımız Sona Erdi"

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı Rex Tillerson Asya gezisi kapsamında, Japonya'nın ardından Güney Kore'ye geçti. Cumhurbaşkanlığı koltuğunda vekaleten oturan Güney Kore Başbakanı Hwang Kyo-ahn ile bir araya..

Etna Yanardağı'ndaki Patlamada BBC Çalışanları da Yaralandı 01:00

Etna Yanardağı'ndaki Patlamada BBC Çalışanları da Yaralandı

Avrupa'nın en aktif yanardağlarından olan Etna'da meydana gelen patlamada 10 kişi yaralandı. İtalya'nın Sicilya Adası'ndaki volkanda oluşan yeni kraterden püsküren lavlar nedeniyle yaralananlar arasında bölgede çekim yap..

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı 02:31

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örn

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı Eti Maden İşletmeleri, bor madeninin zararsız olduğunu kanıtlamak için madende çalışan evli 100 çiftten kan ve sperm örnekleri aldır..

Son Dakika... Milli Takım'da Enes, Okay, Çağlar ve Bilal Kadrodan Çıkarıldı 03:01

Son Dakika... Milli Takım'da Enes, Okay, Çağlar ve Bilal Kadrodan Çıka

Son Dakika... Milli Takım'da Enes, Okay, Çağlar ve Bilal Kadrodan Çıkarıldı Son Dakika... Milli Takım'ın Kosova kadrosundan Enes Ünal, Okay Yokuşlu, Çağlar Söyüncü ve Bilal Başakcıoğlu çıkarıldı. Rusya'da düzenlenecek..

01:30

"Hollanda Seçimleri Popülizm Dalgasına 'hayır' dedi"

Hollanda'da yapılan seçimleri iktidardaki Başbakan Mark Rutte'nin kazanması AB yanlısı kesimleri rahatlattı. Kamuoyu anketlerinde İslam karşıtı partinin gerisinde görünen Rutte'nin Özgürlük ve Demokrasi için Halk Parti..

Türk Bakanlara İzin Vermeyen Almanya PKK'nın Yürüyüşüne İzin erdi 01:09

Türk Bakanlara İzin Vermeyen Almanya PKK'nın Yürüyüşüne İzin erdi

Türk bakanlar ve milletvekillerinin referandum etkinliği yapmasını çeşitli gerekçelerle engelleyen Almanya'da terör örgütü PKK'nın eylem ve mitinglerine ses çıkarmıyor. Frankfurt'ta Nevruz kutlaması adı altında referan..

Beyaz Saray önünde şüpheli araç 01:43

Beyaz Saray önünde şüpheli araç

ABD gizli servisi Beyaz Saray önündeki güvenlik noktasında durdurulan şüpheli bir aracın sürücüsünün gözaltına alındığını açıkladı. CNN televizyonu söz konusu aracın içinde patlayıcı madde olduğunu ileri sürdü. Ancak e..

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı 02:46

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı Şehit kaymakam Muhammed Fatih Safitürk için düzenlenen törende konuşurken gözyaşlarına hakim olamayan Bakan Soylu'nun Kimse ağzına PKK lafını bile alamayacak şeklindeki sö..

Zamana Karşı 2011 Film İzle 1:49:16

Zamana Karşı 2011 Film İzle

25 yaşından sonra fiziksel yaşlanmanın olmadığı ve sadece zamanla yaşalanılabildiği bir dünyanın olduğu, kollarındaki yazan saat göstergesindeki kadar yaşanabilen bir dünya ve yaşam süresinin olmadığı yani paranın ve güc..

  • mathilda tarafından
  • 30.463 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Baba Hindu - Teaser 01:00

Bir Baba Hindu - Teaser

Türkiye’den Hindistan’a uzanan bir komedi! Aşık olduğu kızın peşinden Mumbai’ye giden Fadıl’ın hikayesini anlatan Bir Baba Hindu, izleyiciyi Hindistan’ın renkli sokaklarında kahkahası hiç dinmeyen bir maceraya çıkarıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 1.818 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Salih Yılmaz - Yema Oğul 05:38

Salih Yılmaz - Yema Oğul

Salih Yılmaz - Yema Oğul Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Ağaci besleyen irmak değil mi Yapraği besleyen dallar değil mi Bu dünyanın altı toprak değil mi Yema oğul yema yetim malidur Yema oğul yema yet..

  • BLACKSEA tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 8 yıl önce
G20 Toplantılarında ABD Çatlağı 01:43

G20 Toplantılarında ABD Çatlağı

G20 ülkeleri maliye bakanları ile merkez bankası başkanlarının Almanya'nın Baden-Baden kentindeki toplantısı ikinci gününde devam etti. Toplantıda para politikası, finans dünyasının istikrarı ve rekabet koşullarının yan..

Floyd Mayweather Otel Odasında Kaplan Gezdirdi 01:26

Floyd Mayweather Otel Odasında Kaplan Gezdirdi

Dünyanın en çok kazanan sporcusu Floyd Mayweather yine olay yarattı. Mr adam plant adlı instagram hesabından paylaşılan bir videoda ünlü dövüşçünün otel odasında kaplanıyla oynadığı görülüyor.Dünya turnesinde olan Maywea..

  • PITIRCIK tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hz. Hızır'ı Nasıl Görebilirim? -Mehmet Yıldız 24:36

Hz. Hızır'ı Nasıl Görebilirim? -Mehmet Yıldız

Hz. Hızır'ı nasıl görebilirim? Hz. Hızır'ı bize görünür mü? İlginizi Çekebilecek Diğer Videolar İçin Kanalıma Abone Olmayı Unutmayın.. İyi Seyirler.....

Fetö, Mısır'ın Eski  Darbeci Müftüsünü Yere Göğe Sığdıramadı 01:10

Fetö, Mısır'ın Eski Darbeci Müftüsünü Yere Göğe Sığdıramadı

Fetö, Mısır'ın Eski Darbeci Müftüsünü Yere Göğe Sığdıramadı Teröristbaşı Fetullah Gülen son konuşmasında Mısır'ın eski müftüsü ve darbeci Sisi'nin savunucusu Ali Cuma'ya övgüler düzdü. Ali Cuma'nın Mısır'da FETÖ mensup..

Simge - Kamera 04:53

Simge - Kamera

Bendim bugüne dek aklıma geleni ve Hoşuma gideni yapan oluruna bırakan Çal benim için hadi gerisi gelir Günü yaşa sakın ola dünü takma Bana bak bana bak dönüp hadi bana bak Kimileri diyo’ bi’ de şuna bak, buna bak Biril..

Resul Dindar - Kendine İyi Bak 03:14

Resul Dindar - Kendine İyi Bak

Kendine iyi bak... Yanyana geçen geceler unutulup gider mi? Acılar birden biter mi? Bir bebek özleminde seni aramak var ya, Bu hep böyle böyle gider mi? Suya hasret çöllerde beyaz güller biter mi? Dikenleri göğü d..

Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok 01:02

Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok

Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok Dünyanın en ünlü fizikçisi olarak görülen İngiliz bilim insanı Stephen Hawking, insanoğlunun sonunun yakın olduğunu söyledi. 'Oxford Union Society' için insanoğlunun kökenl..

Power Rangers - Altyazılı Fragmanı 02:25

Power Rangers - Altyazılı Fragmanı

SABAN'S POWER RANGERS, küçük kasaba Angel Grove - ve dünya - uzaylı bir tehdit tarafından ortadan kaldırılma eşiğinde olduğunu öğrendiklerinde olağandışı bir şey haline gelmek isteyen beş sıradan genç adamı izliyor. Kade..

Sancak - Darmaduman 03:27

Sancak - Darmaduman

Güneşim doğ bana bu gece, bura darmaduman. Ne bıraktığın yerdeyim bak, ne de başka bir hal kaldı bende. 'Unutmaya çalış!' deme bana, sen unut o zaman. Ki bıraktığın hayal değil, nefesin kaldı bende. Ya gel herşeyim ol, ..

Brezilya Bozuk Et Skandalıyla Boğuşuyor 01:02

Brezilya Bozuk Et Skandalıyla Boğuşuyor

Dünyanın en büyük et ihracatçılarından olan Brezilya, bozuk et skandalıyla boğuşuyor. Devlet Başkanı Michel Temer, skandalın ihracat üzerindeki olumsuz etkilerini azaltmak amacıyla ithalatçı ülkelerin büyükelçileriyle bi..

Kuzey Kore'den Yeni Roket Motoru Denemesi 01:43

Kuzey Kore'den Yeni Roket Motoru Denemesi

Kuzey Kore, devrim niteliğinde buluş olarak nitelendirdiği yeni nesil roket motorunun başarıyla test edildiğini duyurdu. Kuzey Kore Merkezi Haber Ajansının (KCNA) haberine göre, yüksek itiş gücüne sahip yeni nesil roke..

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan 04:30

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan Uyan Ey Gözlerim:Bir Sabah Namazını Kaçıran Sultan III. Murat'ın Hicranıdır Sultan III. Murad Han, Padişah II. Selim Han’ın 6 erkek çocuğundan biridir. Bundan gayrı merhum padişahın 3 tan..

  • Dini Mubin tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmayacağız 01:22

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmaya

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmayacağız Kolombiya'yı 3-0 yendikleri maçın ardından Arjantinli oyuncular, Lavezzi'nin uyuşturucu kullandığı iddiaları üzerine medyaya boykot uygulama ka..

Kutuplarda Görevli Kanadalı Öğretmene 1 Milyon Dolarlık Ödül 01:43

Kutuplarda Görevli Kanadalı Öğretmene 1 Milyon Dolarlık Ödül

İngiliz Varkey GEMS Vakfı tarafından verilen geleneksel Küresel Öğretmen Ödülü nün bu yılki sahibi Kanadalı Maggie MacDonnell oldu. Birleşmiş Milletler ve birçok ülkeden üst düzey yetkililerin katıldığı Birleşik Arap ..

Dünyanın Son Günleri  Türkçe Dublaj İzle 1:42:41

Dünyanın Son Günleri Türkçe Dublaj İzle

Yıl 2013 ve gezegen gizemli bir salgının etkisine girmiştir. Açık alanlar ölüme neden olduğu için insanlarda korku baş gösterir. Dünya büyük bir kaos içerisindedir.Dünyanın Son Günleri Full Hd İzle..

  • Tv Series tarafından
  • 2.636 görüntüleme
  • 8 yıl önce