#Selahatti̇n Özdemi̇r sevmedi̇n dünya müzik dinle

ABD - ÇİN FÜZE GERİLİMİ 01:05

ABD - ÇİN FÜZE GERİLİMİ

ABD’nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, Washington’un son dönemlerde füze denemeleriyle tepki çeken Kuzey Kore politikasını gözden geçirdiğini söyledi. ABD’nin Güney Kore’ye gelişmiş füze savunma sistemi yerleştirmesin..

Kingsman Fragmanı 00:16

Kingsman Fragmanı

Merkezi karargah yıkıldığında ve dünya rehin alındığında, Kingsman'ın yolculuğu onları ABD'deki bir müttefik casus örgütünün keşfine götürecektir. Bu iki seçkin gizli örgüt ortak bir düşmanı yenmek için bir araya gelmeli..

Topkapı Sarayı'nda Bir Zaman Makinası 01:18

Topkapı Sarayı'nda Bir Zaman Makinası

Alman profesör (Ali Şen), buluşu zaman makinesini Türkiye'de dener. Bizans hazinelerinin yerini bulurlar. Herkesin gözü bu makinededir; Süpermen dedektif Murat'ın (Cüneyt Arkın), ona kazık atan Atak'la Matrak'ın, mafya l..

Başlık Parası Kuru 00:58

Başlık Parası Kuru

Renkli Dünya başrollerini Erol Evgin ve Gülşen Bubikoğlu'nun paylaştığı 1981 yapımı Türk filmidir. Orhan Aksoy'un yönetmenliğinde çekilen filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur...

Lionel Messi'ye Pac Man Uyarlaması 00:39

Lionel Messi'ye Pac Man Uyarlaması

Barcelonalı dünya yıldızı Lionel Messi'nin seneler önce attığı golü Pac Man oyununa uyarladılar. İşte o ilginç görüntüler...

Afganistanda Bir Kadın Zinadan Kurşuna Dizildi 01:19

Afganistanda Bir Kadın Zinadan Kurşuna Dizildi

Afganistan'ın bir çok bölgesini denetleyen Taliban gerillaları, zina yaptığı gerekçesiyle suçlu bulunan bir kadının kurşuna dizilme sahnesinin videosunu yayınladı. Video kaydı Reuters haber ajansı tarafından dünyaya dağı..

Almanya Henüz Bağımsızlığını Kazanamadı 01:35

Almanya Henüz Bağımsızlığını Kazanamadı

Almanya'nın yapısına ilişkin çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Almanya'nın henüz bağımsızlığını kazanamadığını iddia eden Gergerlioğlu, Almanya'da iktidarda olan aklın CIA aklı olduğunu belirtti. Almanya bir anonim şirk..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Hollanda'ya gideceğim, engellemeler bizi durduramaz 01:35

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Hollanda'ya gideceğim, engellemeler bizi d

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 16 Nisan'da yapılacak referandum öncesi Hollanda'da katılmayı planladığı etkinlik ile ilgili bu ülkedeki siyasilerin olumsuz tavırlarına sert çıkıştı. Aşırı sağcı Özgürlükler Partisi ..

The First Responders Arrive - Season 5 Ep. 5 - Masterchef Junıor 01:04

The First Responders Arrive - Season 5 Ep. 5 - Masterchef Junıor

Ev sahibi ve ödüllü şef Gordon Ramsay, MASTERCHEF JUNIOR yargılama panosunda ünlü pastane şef Christina Tosi ile bir araya gelir. Ünlü gıda uzmanları birlikte, umut veren umutları profesyoneller gibi pişirmeye ve yol boy..

Gripin - Baba Mesleği [Ft.Ferman Akgül 2007] (Lyric Video) 03:50

Gripin - Baba Mesleği [Ft.Ferman Akgül 2007] (Lyric Video)

İstersen kaç uzaklara kancık Onca çocuğun eli yakanda senin artık Bi gözleri kaldı masum bakan Boyalı ayakkabılarınla basma toprağıma lan Sustukça sıra sana gelecek bilesin Yeterince ıslandı bu toprak Sel aldı Kanla karı..

Uzay Çöplerine Çare Aranıyor 01:15

Uzay Çöplerine Çare Aranıyor

Almanya’nın Darmstadt kentinde başlayan Avrupa Uzay Ajansı’nın (ESA) dört günlük uluslararası konferansında uzay çöplerine çare aranıyor. Dünya yörüngesindeki büyük bir hızda dönen çöpler yeryüzünü, uyduları, astronotlar..

  • Umut Tv tarafından
  • 614 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sofuoğlu, İspanya'daki Kaza Anını Anlattı 01:26

Sofuoğlu, İspanya'daki Kaza Anını Anlattı

Sezon başında talihsizlikler yaşayan dünya şampiyonu Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, İspanya'da geçirdiği kaza anını anlattı...

Geliş Yabancı Film İzle 1:56:22

Geliş Yabancı Film İzle

Geliş – Arrival 2016 Türkçe Dublajlı Yabancı Film Hd İzle Geliş 2016 film konusu: Uzaylılar dünyaya gelmiştir. Ancak geliş nedenleri bilinmediğinden, onlarla iletişim kurmak adına bir komisyon kurulur. Dil profesörü Dr. ..

  • Tv Series tarafından
  • 9.478 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Musul'un Batı Yakasından Tahliye Edilen Sivillerin Sayısı 200 Bini Geçti 01:21

Musul'un Batı Yakasından Tahliye Edilen Sivillerin Sayısı 200 Bini Geç

Irak ordusu Musul'un batı yakasında ilerleyişini sürdürüyor. Askeri kaynaklara göre, kentin batı bölgesinde tutunmaya çalışan IŞİD, elindeki semtlerin yarısını kaybetti. Musul'un batı yakasında yaklaşık 600 bin sivilin..

Etiyopya'da Çöp Depolama Alanında Heyelan- En Az 15 Ölü 00:58

Etiyopya'da Çöp Depolama Alanında Heyelan- En Az 15 Ölü

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın programını takip etmek üzere Hollanda'nın Rotterdam kentine giden bakanlık konvoyun yolu Hollanda polisi tarafından kesildi. O sırada çekilen görüntüler sosyal..

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir 02:18

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir

Hollanda Başbakanı Mark Rutte 1967’de Lahey’de dünyaya geldi. Özel şirketlerin insan kaynakları departmanında çalışan Rutte, siyasi kariyerine 90’lı yıllarda adım attı. 1948’de kurulan Özgürlük ve Demokrasi için Halk Pa..

Küresel Isınmanın Bir Sonucu Olarak Kuzey Kutbu'ndan Kopup Okyanusa İnen Dev Buzul Parçası 05:00

Küresel Isınmanın Bir Sonucu Olarak Kuzey Kutbu'ndan Kopup Okyanusa İn

Kanada'nın Ferryland kentinde yaşayanlar büyük bir sürprizle karşılaştı. Kuzey Kutbu'ndan kopan dev buzul kütlesi sürüklenerek okyanusa indi. Ortaya da böyle ilginç bir görüntü çıktı...

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir 09:54

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, Er ya da geç Kemal gidicidir dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bugün Hollanda başbakanı çıkıyor açıklama yapıyor. Türki..

Brezilya'daki Organize Hırsızlar 01:14

Brezilya'daki Organize Hırsızlar

Brezilya'daki Organize Hırsızlar Grup Halinde Yaptıkları El Çabukluğuyla Aldıkları Eşyaları Geri Vermiyor. Ve Bu Çete Tanındığı İçin Kimse Sesini Çıkaramıyor...

Dünyayı Ayağa Kaldıran Görüntü 01:28

Dünyayı Ayağa Kaldıran Görüntü

Görüntüler sosyal medyada paylaşıldıktan sonra tepkiler çığ gibi büyüdü. Siyahi genç kadının kafasına sopa ile vuran adamlar hızını alamayıp bu sefer suratına vuruyorlar. Nerede çekildiği belirtilmeyen video dünyanın tep..

Kanser Tedavisi Gören Küçük Kız Için Ufak Bir Konser Veren Müthiş Doktor! 00:57

Kanser Tedavisi Gören Küçük Kız Için Ufak Bir Konser Veren Müthiş Dokt

Dünya böyle güzel insanların hatırına dönüyor!..

  • PengoTV tarafından
  • 1.305 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsyan İzle 1:27:14

İsyan İzle

İsyan izle, İsyan full izle, İsyan hd izle, İsyan türkçe dublaj izle, Dünyada yaşanmış olan en büyük savaş, III. Dünya Savaşı sonlanmıştır ve savaş toplumu zor da olsa savaşın sonuçlarıyla yüzleşmeye koyulmuştur.Savaşın ..

FED Cup'ta Yarı Final Maçları Nefes Kesti 01:12

FED Cup'ta Yarı Final Maçları Nefes Kesti

Tenis Federasyonu Kupası Dünya Grubu yarı final maçları sona erdi....

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmış 01:58

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmı

Araştırmacı-Yazar Ertan Özyiğt, FETÖ’nün kurumları arası mesajlaşmalarda, dünyada sadece devlet merkez bankaları arasında altın takasında kullanılan 100 bin dolarlık banknotları kullanmış olabileceğini söyledi. 15 Temm..

BBC Röportajı Sırasında Çocukları Tarafından Sabote Edilen Profesör Ailesiyle Kamera Karşısına Geçti 01:53

BBC Röportajı Sırasında Çocukları Tarafından Sabote Edilen Profesör Ai

Dünyanın en tatlı canlı yayın kazası olarak izlediğimiz ve Profesör Robert Kelly'i zor durumda bırakan ufaklıkların neden olduğu o tatlı kaza nasıl yaşandı? Oturma odasında eşinin röportajını izleyen Jung-a Kim, görüntül..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.614 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnterpol, Kim Jong Nam'ın Katil Zanlıları İçin Kırmızı Bülten Çıkardı 00:58

İnterpol, Kim Jong Nam'ın Katil Zanlıları İçin Kırmızı Bülten Çıkardı

İnterpol, Kuzey Kore liderinin üvey kardeşinin ölümüyle ilgili devreye girdi. Malezya polisi, Kim Jong Nam'ın katil zanlısı olarak 7 Kuzey Korelinin arandığını belirtti. Güvenlik kaynakları aranan zanlılardan üçünün ha..

Ezeli Rakipler Yine Karşı Karşıya Geldi 01:13

Ezeli Rakipler Yine Karşı Karşıya Geldi

Dünya Tenis Günü çerçevesinde yıllar boyunca kortlarda birbirlerine rakip olan oyuncular tekrar karşı karşıya geldi...

Nadal Yerini Korudu Wawrinka Yükseldi 00:55

Nadal Yerini Korudu Wawrinka Yükseldi

Avustralya Açık Tenis finalinde Nadal'ı yenen Stanislas Wawrinka dünya sırlamasında 3. sıraya yükselirken, Rafael Nadal ise 1. sıradaki yerini korudu.....

The Last Man On Earth Season 3 Ep. 16 00:50

The Last Man On Earth Season 3 Ep. 16

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..

Peru'da Şiddetli Yağışlar Sonucu Yaşamını Yitirenlerin Sayısı 72'ye Çıktı 01:43

Peru'da Şiddetli Yağışlar Sonucu Yaşamını Yitirenlerin Sayısı 72'ye Çı

Güney Amerika ülkelerinden Peru'da, şiddetli yağışlar nedeniyle meydana gelen seller ve toprak kaymaları sonucu yaşamını yitirenlerin sayısı 72'ye çıktı. Pasifik okyanusundaki ani sıcaklığın da etkisiyle oluşan sağanak ..