#Selami Şahin sabır taşı müzik dinle

Seksendört - Hayır Olamaz ( Official Video ) 03:23

Seksendört - Hayır Olamaz ( Official Video )

Dün akşam ölemedim, Yine kör kütük sarhoş oldum. Rezalet çıkarmadım, Bir sana bir de kendime sövdüm... Ne içsem olmadı, Kafada başka dert tasa kalmadı. Bir seni atamadım Sek içtim acıları, su katmadım... Yalanl..

Müslümanın Kitabında Yılbaşı Gecesi Var mı ? 01:00

Müslümanın Kitabında Yılbaşı Gecesi Var mı ?

Bize bir nazar oldu – Arif Nihat Asya Bize bir nazar oldu Cumamız Pazar oldu Ne olduysa hep bize azar, azar oldu Ne şöhretten hastayız, ne de candan hastayız Ne ruhça ne vücutça ne de kandan hastayız Avrupa’ya bir değil ..

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor 02:01

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor

Samsun'da bir esnafın Dost ismini verdiği Alman kurdu cinsi köpeği, süpürgeyle yerleri süpürüp sahibine yardımcı oluyor. Samsun'da esnaflık yapan 53 yaşındaki Necati Sezgin, 1,5 yaşındaki köpeğini ismi gibi gerçek bi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'nin En Doğusundaki Köyler Asfaltla Buluşuyor 01:54

Türkiye'nin En Doğusundaki Köyler Asfaltla Buluşuyor

Türkiye'nin en doğusunda bulunan Iğdır'daki köy yollarının yüzde 80'i asfalt ve parke taşı ile kaplanıp iyileştirilerek Avrupa standartlarına uygun hale getirildi...

Command and Conquer Rivals  Official Reveal Trailer 01:06

Command and Conquer Rivals Official Reveal Trailer

Command & Conquer: Rivals, Mobil platformda en iyi Gerçek Zamanlı Stratejiyi yaşatmak için tasarlanan, rekabete dayalı heyecan verici bir deneyimdir. Rakip kumandanlarla gerçek zamanlı olarak çetin 1'e 1 savaşlara girece..

  • Gaming tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Camı Kırmak İsterken Arkadaşının Kafasını Kıran Hırsız 00:50

Camı Kırmak İsterken Arkadaşının Kafasını Kıran Hırsız

Soymak istedikleri mağazanın önüne gelen iki hırsız ellerindeki büyük taşlarla camı kırmaya çalışırken, arka tarafta duran adam taşı mağaza yerine arkadaşının kafasına yapıştırmış...

  • JET TV tarafından
  • 798 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şeytan Taşlarken Kendinden Geçen Hacı Adayı 00:28

Şeytan Taşlarken Kendinden Geçen Hacı Adayı

Hac vazifesini tamamlamak için şeytan taşlayan hacı adayı durup taşı atacağına ilignç hareketler sergilemiş...

  • JET TV tarafından
  • 334 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gök taşı zengin etti! 02:00

Gök taşı zengin etti!

ÇORUM'DA BİR ÇİFTÇİNİN TARLASINA TALİH KUŞU KONDU MU DEMELİ GÖKTEN PARA YAĞDI MI DEMELİ..ARTIK KARARI SİZ VERİN, 2 YIL ÖNCE TESADÜFEN BULDUĞU GÖK TAŞI 4 BİN YILLIK ÇIKTI, ÇİFTÇİ MUTLU YILMAZ, AMERİKA'DAKİ ALICIYLA 180 B..

Maceracı _ Artvin 1:15:21

Maceracı _ Artvin

Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, bu hafta Artvin’in şirin ilçesi Yusufeli’ni ekrana taşıyor. Yusufeli’ne özgü doğal lezzetlerden Cağ kebabının yapım sırlarını ekrana taşıyan Murat Yeni, Yusufe..

BÖ - Nenni 03:27

BÖ - Nenni

Dam üstüne çul serer leyli de yar loylu da yar loy loy loy Bilmem yar kimi sever ha leylim nenni de Kınalım nenni de belalım nenni de nenni Onun bir sevdiği var leyli de yar loylu da yar loy loy Günde on çeşit giyer ha l..

Rafadan Tayfa 15.Bölüm İzle 12:35

Rafadan Tayfa 15.Bölüm İzle

Akın mahallede bulunan oyun alanında dalgın bir şekilde yürürken Mert ve Hayri bir anda onu kolundan yakalar. Sakın bir adım daha atma diye uyarırlar. Ne olduğuna bir türlü anlam veremeyen Akın ısrarla adım atmak istese ..

İstanbul İltimasların Şehri 02:36

İstanbul İltimasların Şehri

Ökkeş Uyanık (Levent Kırca), eşi Fatma (Ayşegül Atik), oğlu Mehmet ve kardeşi Cemal ile köyde yaşamaktadır. Yıllarca birikim yapıp, İstanbul'da kendilerine bir traktör alırlar ve taksit parasını biriktirmek için çalışmay..

Temizlik işçilerine öldüresiye dayak 02:11

Temizlik işçilerine öldüresiye dayak

Tekme ve yumruklar yetmedi, ellerine parke taşı ve sopa alıp işçileri öldüresiye dövdüler..

Bankayı gece yarısı böyle soydu, aldığı para hayal kırıklığı yaşattı 01:56

Bankayı gece yarısı böyle soydu, aldığı para hayal kırıklığı yaşattı

Bursa'da kaldırım taşı ile camını kırdığı bankaya soygun amaçlı giren hırsız güvenlik kamerasına takıldı. Hırsız bulabildiği para ile hayal kırıklığına uğrarken, polis ekipleri zanlının yakalanması için soruşturma başlat..

Yabancı uyrukluların tekme tokat kavgası kamerada 00:36

Yabancı uyrukluların tekme tokat kavgası kamerada

Arnavutköy'de yabancı uyruklu iki grubun kavgası cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Kavga da iki grubun birbirine kaldırım taşı ile saldırdığı görüldü...

Malatya’da Kilise Temsilciliğine Saldırı 02:42

Malatya’da Kilise Temsilciliğine Saldırı

Hacı Abdi Mahallesi İsmet Paşa Caddesi üzerinde bulunan Kurtuluş Kiliseleri Derneği Malatya Temsilciliğinin dış vitrin camına akşam saatlerinde taşlı saldırı düzenlendi. Güvenlik kameralarına da yansıyan olayda bir şahsı..

Altın Şehir 1986 Türk Filmi İzle 1:02:43

Altın Şehir 1986 Türk Filmi İzle

Filmde, köyden gelip büyükşehir hayatında kaybolan insanların yaşadıkları anlatılır. Selim, taşı toprağı altın şehre, hayatını kurtarmaya gelmiştir. Ancak başkaları gibi şanslı değildir. Gidecek yeri, yapacak işi yoktur...

Çikolatalı Tiramisu Tarifi 07:27

Çikolatalı Tiramisu Tarifi

Çikolatalı Tiramisu Tarifi ve Malzemeler : 1 buçuk paket kedidili kullandım. Kreması için gerekenler : 700 gr. krema (schlagsahne) 1 paket mascarpone (250gr.) 2 yemek kaşığı labne peyniri (frischkäse) 3 yemek kaşığı pu..

Vladimir Putin - 6 Yaşından 64 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:58

Vladimir Putin - 6 Yaşından 64 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vladimir Putin, acımasız bir lider ve usta manipülatör olarak bilinir. Bu videoda Vladimir Putin'in hayatından en güzel anları göreceksiniz. Nadir genç Putin fotoğrafları, politikacılar, gençler ve ailelerle olan ilişkil..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mumya Osmanlı İmparatorluğu Ve İngiltere Arasındaki İlişki 01:33

Mumya Osmanlı İmparatorluğu Ve İngiltere Arasındaki İlişki

İsviçre'nin Basel kentinde çok uzun süredir gizemini koruyan bir mumyanın İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson'ın atası olduğu ortaya çıktı. Bilim insanlarının araştırmasına göre mumyalanan kadın, Jonhson'ın 8. dere..

Çağla Şikel - Topuklu Ayakkabılarımı Nasıl Süslüyorum Kendin Yap 03:51

Çağla Şikel - Topuklu Ayakkabılarımı Nasıl Süslüyorum Kendin Yap

Çok uzun zamandır severek giydiğim topuklu ayakkabıma ufak dokunuşlarla yeni bir görünüm kazandırmak istedim. Siz de çok sevdiğiniz ama 'keşke artık biraz daha farklı mı görünse’ dediğiniz ayakkabılarınızı süsleyebilirsi..

Çıtır Çıtır Sokak Simidi Tarifi 15:27

Çıtır Çıtır Sokak Simidi Tarifi

500 gr beyaz un- 1,5 kavanoz* 300 gr ılık su- Dolu kavanozdan 3 parmak eksik 1 tatlı kaşığı instant maya 1 tatlı kaşığı tuz * Kavanoz 660 ml lik. Üzeri için, Yarım su bardağı pekmez Çeyrek su bardağı su 1 tatlı kaşığı u..

Pratik Domates Soyma Yöntemi 01:21

Pratik Domates Soyma Yöntemi

Kış hazırlıkları birçok evde hararetli bir şekilde yapılmaya devam ediyor. Ya da kış hazırlığı hazırlıkları yapılmaya başlanıyor. Kış hazırlığının en vazgeçilmez parçası ve hatta birçok kışlık yiyeceğin de tem taşı domat..

Yiyip Bütün Gün Tok Kalayım Ekmeği 12:56

Yiyip Bütün Gün Tok Kalayım Ekmeği

400 gr siyez unu-1 kavanoz* + kavanozda 2 parmak yüksekliğinde 50 gr çavdar unu- kavanozda 1 parmak yüksekliğinde 5 çorba kaşığı yulaf ezmesi 200 gr ekşi maya- yarım kavanoz 380 gr su- dolu kavanozdan 2 parmak eksik 10 g..

inşirah suresi 41:07

inşirah suresi

Kalbinizi Ferahlatacak Defalarca Dinletip Ağlatan İnşirah Suresi - Abdullah AltunnnnBismillahirrahmanirrahimnn1- Elem neşrah leke sadrekn2- Ve vada'na 'anke vizreken3- Elleziy enkada zahreken4- Ve refa'na leke zikreken5-..

Allame - Gözlerim Görmeden (Official Audio) 04:16

Allame - Gözlerim Görmeden (Official Audio)

Cover, beat, mix & mastering : Allame Sözler ; Nakarat x2 Simsiyah gecenin kolları bana yar imtiyaz yok kimseye girmeyin aramıza bir daha Bembeyaz odalar renklere kapalı garip dünya buradan, usulca ses etmeden, git..

Ekmeklerini Taştan ve Çamurdan Çıkarıyorlar 03:51

Ekmeklerini Taştan ve Çamurdan Çıkarıyorlar

Muş’un Hasköy ilçesinde dağdan getirdikleri özel taş ve toprağı harmanlayan vatandaşlar, ürettikleri ekmek pişirme tandırlarını büyükşehirlere gönderiyorlar. Hasköy’de geçimlerini ekmek tandırı üreterek sağlayan vatanda..

Afganistan’da büyük devletler neden kazanamıyor? 06:00

Afganistan’da büyük devletler neden kazanamıyor?

Afganistan’da son 43 senedir savaş var. ABD, bir daha geri dönmemek üzere bir kaos ortamında Kabil’den ayrılıyor. Boş kalan meydanı Taliban dolduruyor. Afganistan’ı işgal edenlerin tası tarağı toplayıp orayı terk etm..

Samida - Meryem 02:10

Samida - Meryem

Samida - Meryem Dinle Benim ince dişlerim Birbirine çatışır Benim sevdiğim yare Düz pantolon yakışır Usul usul kalk ta gel Tahtalar oynamasın Annem babam duymadan Penceremden atlarsın Sana bakarım sana Boylarına maşal..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Simge - Vicdanın Affetsin (Akustik Live Versiyon) 04:15

Simge - Vicdanın Affetsin (Akustik Live Versiyon)

Gitme beni üzme Biraz olsun hatırım yok mu? gitme Duyma, beni duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını dilenmek Ağlamamak için direnmek Senin yüzünden üzülmek Sana elveda demek var mı? Bir kırık kalp ah e..