#Selami Şahinden akla zarar espriler

Vurduğu Domuz İle Konuşan Avcı Dayı 00:22

Vurduğu Domuz İle Konuşan Avcı Dayı

Domuz tarlalara ağaçlara zarar verdiği için avcılar tarafından vurulan bir av hayvanıdır. Bu dayıda vurduğu domuzdan zarar verdiği ürünlerin hesabını soruyor...

  • JET TV tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 01:14

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FETÖ'cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen'in Hizmet için gerekirse ölün fetvası verdiği anlaşıldı 15 Temmuz darbe g..

ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor 03:40

ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında ilerleyişini sürdüren Özgür Suriye Ordusu, stratejik öneme sahip olan aynı zamanda şehrin bütün mahalle ve caddelerini gören Şeyh El Cebeli Agil’i ele geçirdikten sonra şehirde ilerlemey..

İşitme Kaybından Korunmak İçin Nelere Dikkat Edilmeli 02:00

İşitme Kaybından Korunmak İçin Nelere Dikkat Edilmeli

Kulağa herhangi bir cisim sokulması, önemli sorunlara yol açabilir. Örneğin kulak çubuğu kullanmak, kulak kirinin içe doğru itilmesine sebep olup zamanla işitmeye zarar verir. Bunun yanı sıra gürültüye maruz kalmamak ger..

  • NABIZ tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz 04:44

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016 yılında şu ana kadar 57 bölgede 85 operasyon yapıldı. 2016 yılında bu bölgede tespit edilen 485’i son üç ayda, 805 sığınak, barınak kullanılmaz hale getirilmiştir” dedi. Soylu, TBM..

Cinlerin İnsanlara Musallat Olmasının 10 Nedeni 02:29

Cinlerin İnsanlara Musallat Olmasının 10 Nedeni

1- Kaynar Su - Geceleyin besmele çekilmeden dökülen sıcak suyun cinlerin üzerine gelmesiyle intikam almak için musallat olurlar. 2-Boş Yatak - Boş kalmış bir yatakta cin yatması durumunda üzerine yatmak. 3-Sigara İzm..

  • ZULMA tarafından
  • 1.509 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lanetli Büyücünün Evindeyiz Paranormal Olaylar 13:18

Lanetli Büyücünün Evindeyiz Paranormal Olaylar

Doğaüstü varlıkların yardımıyla ya da doğada bulunan gizli güçlere söz geçirmek yoluyla birtakım doğal olmayan işler yaptıklarını ileri süren kimselerin başvurdukları birtakım işlem ve davranışlara verilen genel adtır bü..

  • ZULMA tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İrem Derici - Tektaş 03:32

İrem Derici - Tektaş

Yıldızlar yanında sönük Aşkı kalbi kadar büyük Bir gün kapımı çalacak biliyorum Elinde tek taş bi yüzük İş işten geçmeden olsa Bir gün yanımda uyansa Yüreğimden yüreğine yollar var ya Hepsi tebessüm sana Sadece sen ol ya..

Domuz Vurayım Derken Traktörü Devirmek 02:21

Domuz Vurayım Derken Traktörü Devirmek

Abilerimiz tarlaya zarar veren domuzları kovalayayım derken ekili tarlayada zarar vermiş...

  • JET TV tarafından
  • 139 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Armageddon Film İzle 2:24:38

Armageddon Film İzle

New York şehrine irili ufaklı zarar vermekte olan küçük meteor parçalarından dolayı tedirgin durumdadır. Bunun üzerine araştırma yapmakta olan NASA, dünyaya büyük bir hızla çok kuvvetli bir şekilde yaklaşmakta olan dev b..

  • Tv Series tarafından
  • 8.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Şarkıcı Rita Ora Denizde Bile Temkinli! 00:41

Şarkıcı Rita Ora Denizde Bile Temkinli!

Güzel şarkıcı Rita Ora, tatile gittiği Jamaika'da ayaklarının zarar görmemesi için denize sandaletleri ile girerek, enteresan görüntülere neden oldu. Güzel şarkıcı Rita Ora başarılı geçen bir sezonun yorgunlugunu çıktığı..

  • ANKA tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var 04:16

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var

Ürdün Prensi 2. Hüseyin bin Abdullah, ABD'nin New York eyaletinde devam eden Birleşmiş Milletler Genel Kurulu 72. oturumunda yaptığı konuşmada ülkesinde baskı gören gençleri savunarak, “Bir rüyamız var” dedi. Ürdün Kralı..

Gürcistan’ı Zehirli Asya Böcekleri Sardı 02:08

Gürcistan’ı Zehirli Asya Böcekleri Sardı

Gürcistan'ın 30'dan fazla bölgesinde zehirli Asya böceklerinin şehrin caddelerinde, evlerde ve ağaçlara yapışmış bir şekilde görüldüğü ve köylerde bir çok tarımsal ürüne ciddi zarar verdiği belirtildi. Gürcistan Devlet S..

Bodrum yangını- Çökertme ve Ören'de evlerini kaybedenler anlatıyor 05:05

Bodrum yangını- Çökertme ve Ören'de evlerini kaybedenler anlatıyor

Bodrum'un birçok noktasına yayılan orman yangınları, Milas'a bağlı, Çökertme ve Ören sahillerinde 3 Ağustos akşamı çok sayıda eve zarar verdi. Bu bölgede büyük tehdit oluşturan yangın sonrası, evleri zarar gören ailelerl..

İran Nükleer Enerji Anlaşmasını Yeniden Tartışmak İstemiyor 01:49

İran Nükleer Enerji Anlaşmasını Yeniden Tartışmak İstemiyor

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın İran’ı hedef alan ve nükleer enerji anlaşmasını yeniden tartışmaya açan sözlerinin yankısı sürüyor. Trump’ın tavrı İran kamuoyunda “yeni İran stratejisi” olarak değerle..

Söz | 65.Bölüm 2:17:59

Söz | 65.Bölüm

Yavuz’un (Tolga Sarıtaş) yoluna çıkmasını engellemek isteyen Sami (Cengiz Sezici), Yavuz’a değil en yakınlarına zarar vermek için harekete geçmiştir. Tamirhaneye yapılan saldırıda Yavuz’un yetişme çabalarına rağmen Kopuk..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine 04:00

Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine

Bilgisayarlı tomografi (CT) tıbbi görüntülemede elde edilen en önemli gelişmelerden biriydi. Ancak, hastalar için bu tekniğin bir bedeli var: kullanılan yüksek dozda x ışını sağlığa zarar veriyor. Daha güvenli bir altern..

Şanlıurfa’da salça sezonu başladı 07:05

Şanlıurfa’da salça sezonu başladı

Şanlıurfa’da, domates ve biber hasadının başlamasıyla birlikte salça yapmak isteyenler, sıkma tesislerinin yolunu tuttu. Günde 10 ile 15 ton arasında domates ve biberi salça yapmaya hazır hale getirdiklerini aktaran işle..

Orhan Gencebay Ve Birçok İsim Mesam'dan İstifa Etti 25:47

Orhan Gencebay Ve Birçok İsim Mesam'dan İstifa Etti

Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği’nde sular bir türlü durulmuyor!.. Arif Sağ ve Orhan Gencebay arasındaki tartışma büyüdü. Orhan Gencebay, bugün dört arkadaşıyla birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek MESA..

  • BETA tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında 03:03

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında

İzmir’de rampaya park ettiği aracın el freni kopunca şoke olan adam, aracın çocuğa doğru ilerlediğini görünce bir anda araç camından içeriye atladı ve aracı durdurup çocuğu ezilmekten kurtardı. İzmir’in Karabağlar ilçesi..

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği 04:04

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği

Bolu Dağı Geçişi otoyol projesi kapsamında yapımı devam ederken 12 Kasım 1999 depreminde hasar gören, 300 metresi betonlanmış 700 metrelik 2 tünel tüpü, 21 yıldır atıl duruyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, atıl dur..

Yanan Manavgat ormanı küllerinden doğuyor! 01:38

Yanan Manavgat ormanı küllerinden doğuyor!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 10 günde söndürülen 75 hektar alanın zarar gördüğü orman yangınının ardından tabiat yeniden canlanıyor. Küle dönen ormanlık alanda 7 bitki türü filizlendi, 20 metrekarelik alanda 15 bitki y..

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası 06:00

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası

Tüketilmesi halinde ölüme neden olan ve balıkçıların ağlarını parçalayan balon balığının Antalya’da tezgah ve sokak aralarında filetosunun satıldığı ileri sürüldü. Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi..

Demet Akalın, Fatma teyzenin haline kayıtsız kalamadı! Manavgat'ta evi yanan kadının evini yaptırdı 03:40

Demet Akalın, Fatma teyzenin haline kayıtsız kalamadı! Manavgat'ta evi

Şarkıcı #DemetAkalın, Antalya'nın Manavgat ilçesindeki büyük yangında evi yanan Alzheimer hastası Fatma Öksüzoğlu için verdiği sözü tutarak prefabrik ev yaptırdı. Haftaya tamamlanması beklenen evin girişine 'Demet Akalın..

Yılda Bin 250 Ton Ceviz Üretilen Tunceli'de Hasat Zamanı 08:16

Yılda Bin 250 Ton Ceviz Üretilen Tunceli'de Hasat Zamanı

Tunceli’de yılda bin 250 ton üretim yapılan cevizde hasat başladı. Aileler, hep birlikte çalışarak bahçelerdeki cevizleri toplayıp, bir kısmını eşe dosta gönderiyor, kalan kısmını ise organik pazarlarda tüketiciye sunuyo..

İŞGAL, Deprem bölgesine kurulan sahra hastaneleriyle BAŞLADI‼️ Hayırdır‼️KİM ÇAĞIRDI SİZİ? 50:02

İŞGAL, Deprem bölgesine kurulan sahra hastaneleriyle BAŞLADI‼️ Hayırdı

????Şeytan dine zarar vermek için din adamı kılığında, bilime zarar vermek için Bilim adamı kılığında‼️ İnsanı bitirmek isterse, yardım vaadiyle gelir‼️ ????Sistemdeki foyaları ortaya çıkaran kişiye komplo teorisyeni diy..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğu Karadeniz Oldu 04:00

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğ

Muğla ve Antalya'daki yangınlar nedeniyle tatilcilerin yangın bölgesi yerine rotayı Doğu Karadeniz Bölgesi'ne çevirdiği ve son dönemde bu nedenle turistik tesislerde rezervasyonların yüzde 100'e yaklaştığı belirtildi. Mu..

ARŞİV ODASI- Cevher Özden -Banker Kastelli 05:22

ARŞİV ODASI- Cevher Özden -Banker Kastelli

Arşiv Odası programımızda bu hafta, 1980'lerde herkesin bildiği, 'para' denince akla gelen ilk isimlerden Cevher Özden, nam-ı diğer Banker Kastelli'yle 1983 yılının son günlerinde yapılmış bir söyleşi var...

  • PengoTV tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Michael Jordan Top 5  Dövüşleri 03:45

Michael Jordan Top 5 Dövüşleri

Michael Jordnaun NBA basket sahalarında yaptığı en çok akla kalan kavgalarını izle...