#Selanik gevregi biscotti tarifi

Bu Tarif ve Açma Yöntemiyle Muhteşem Baklavalar Yapabilirsiniz- Havuç Dilimi Baklava 12:45

Bu Tarif ve Açma Yöntemiyle Muhteşem Baklavalar Yapabilirsiniz- Havuç

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Bu ölçüden 2 yuvarlak borcam Havuç dilimi Baklava çıkıyor isteyen hamur ve şerbet ölçüsünü yarım ölçü yaparak 1 borcam yapabilir. 4 beze ile Oklavasız Bu Kadar KOLAY BAKLAVA Hiç Gör..

Bütün Limonlu Fındıklı Efsane Kurabiye 04:40

Bütün Limonlu Fındıklı Efsane Kurabiye

Limonun kabuğuyla posasıyla uğraşmayın. Bütün limonun hepsini kullanarak pratik harika bir kurabiye tarifi. İçindeki Fındık, mısır unu ve nişasta ile dopdolu bir tat... 1 bütün limon (çekirdeklerini ve sap kısmını alın s..

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı 07:45

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde kurduğu üretim yerinde 45 yıllık kalıplarla ve özel tarifle günlük ev yapımı gofret üreten işletme sahibi Seyfettin Kısmet, “45 yıl öncenin tadını, insanların çocukluğunda yediği tadı şuan da..

Ayda'yı kurtardı bu sözleri söyledi- 'Evladımı öper gibi öptüm' 05:20

Ayda'yı kurtardı bu sözleri söyledi- 'Evladımı öper gibi öptüm'

İzmir'in Bayraklı ilçesinde depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın enkazı altında kalan 3 yaşındaki Ayda Gezgin, 91 saat sonra yaralı olarak kurtarıldı. Enkaz altından Ayda'ya ilk ulaşan ekipten AFAD görevlisi Cem Erdoğ..

Yılmaz Köleoğlu - Çocuk 03:51

Yılmaz Köleoğlu - Çocuk

Çocuk şarkı sözleri ile Yok, biliyorum.. Dönmeyeceksin. Sen hep haklıydın. Ben hatalıydım. İçimde küçük bir çocuk ağlar, Yar suçluyum. Anlamım sensin, Anladım sensin, Zor yokluğun zor.. Öyle derin bir uçurum ki Ne s..