#Selen Çelebi delikanlım müzik dinle

Evlat Kokusu 8. Bölüm Fragmanı 00:47

Evlat Kokusu 8. Bölüm Fragmanı

Dünyanın en cesur sevgisinin ve en acıtıcı özleminin adını koyan ‘Evlat Kokusu’ her Çarşamba 20.00'de Kanal D’de. EVLAT KOKUSU | YENİ BÖLÜM | 3 Mayıs Çarşamba | 20.00 | KANAL D KÜNYE YAPIM: ENDEMOL SHINE TÜRKİYE YAP..

Dünyanın En Güzel Ünlüleri (TOP 20) 03:06

Dünyanın En Güzel Ünlüleri (TOP 20)

Dünyaca tanınmış ve güzellikleriylede dikkatleri çeken kadın sanatçılardan oluşan Top 20 listesini sizler için hazırladık.İyi seyirler dilerim:)) LİSTENİN 20.sırasında Maria Shaporova 1 numarasında ise Selena Gomez yer ..

  • ANKA tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
3 Adam-Seyircilerden Gelen İtiraflar Kahkahaya Boğdu  20:29

3 Adam-Seyircilerden Gelen İtiraflar Kahkahaya Boğdu

3 Adam'ın itiraf köşesinde seyircilerden gelen itiraflar kahkahaya boğdu... Her hafta konukları ile gecelerinizi şenlendiren 3 Adam 17 Mayıs 2017 Çarşamba günü 29.bölümüyle TV8 ekranlarında izleyicilerle buluştu. Oğuzha..

  • ANKA tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uyanık Kardeşler Filminde Güldüren Hata 01:13

Uyanık Kardeşler Filminde Güldüren Hata

Yönetmenliğini Hulki Saner'in yaptığı, başrollerini Kadir İnanır, Müjdat Gezen, Hulusi Kentmen, Leman Akçatepe, Arzu Okay ve Selen Büke gibi oyuncuların paylaştığı 1974 yapımı Uyanık Kardeşler filminde Kadir İnanır'ın al..

  • JET TV tarafından
  • 1.347 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hamdi Alkan Ateş Püskürdü Bizi Linç Ediyorlar 11:33

Hamdi Alkan Ateş Püskürdü Bizi Linç Ediyorlar

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa canlı yayınına telefonla bağlanan usta oyuncu Hamdi Alkan, önceki gün Enis Fosforoğlu'nun cenazesinde çekilen fotoğrafa açıklık getirdi. Hamdi Alkan, eşi Selen Görgüzel'in tabut başında poz ver..

  • BETA tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Eyüboğlu Hiç Böyle Arşiv Görmedi 05:28

Eyüboğlu Hiç Böyle Arşiv Görmedi

Selen Görgüzel Alkan ve Hamdi Alkan'dan cenazede fotoğraf şoku!..

  • BETA tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Müjdat Gezen'in Yeni Oyununun Basın Toplantısına Ünlü Akını 14:43

Müjdat Gezen'in Yeni Oyununun Basın Toplantısına Ünlü Akını

Müjdat Gezen Yeni Oyununun Basın Toplantısını Gerçekleştirdi. Toplantıya Cüneyt Arkın, Ercan Bostancı, Selen Seyven, Yener Çevik, Barış Taşkın, Sevcan Orhan Gibi Pek Çok Ünlü Oyuncu Ve Sanatçı Katıldı...

  • BETA tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Vezir Parmağı  Fragman 02:18

Vezir Parmağı Fragman

Mahsun Kırmızıgül Yeni Filmi -Vezir Parmağı - Fragman (25 Ocak'ta Sinemalarda).Her filmiyle büyük gişe başarılarına imza atan Mahsun Kırmızıgül, 3 yıllık suskunluğuna Vezir Parmağı ile son veriyor. Kırmızıgül’ün yıllardı..

  • Cowboy tarafından
  • 2.104 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik - 20.Bölüm Fragman 00:36

Hangimiz Sevmedik - 20.Bölüm Fragman

Oyuncular MÜNİR - ALTAN ERKEKLİ ADİLE - GÜL ONAT ITIR - SELEN SOYDER TARIK - CAN YAMAN ŞENER - CENGİZ BOZKURT AYŞEN - MEHTAP BAYRİ İLYAS - BÜLENT ŞAKRAK EMEL - PELİN ERMİŞ ŞEVKET - VEYSEL DİKER PERRAN - BERFU ÖNGÖREN M..

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı 00:46

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı 00:51

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Hangimiz Sevmedik - 23.Bölüm 2:11:36

Hangimiz Sevmedik - 23.Bölüm

Oyuncular MÜNİR - ALTAN ERKEKLİ ADİLE - GÜL ONAT ITIR - SELEN SOYDER TARIK - CAN YAMAN ŞENER - CENGİZ BOZKURT AYŞEN - MEHTAP BAYRİ İLYAS - BÜLENT ŞAKRAK EMEL - PELİN ERMİŞ ŞEVKET - VEYSEL DİKER PERRAN - BERFU ÖNGÖREN M..

Payitaht Abdülhamid 11.Bölüm Fragmanı 00:59

Payitaht Abdülhamid 11.Bölüm Fragmanı

uşakları, Müslüman halk ile ecnebileri birbirine düşürmek için ne gerekiyorsa yapmakta kararlı. Silahları da ele geçirmeleriyle kan akıtmak için önlerinde bir engel kalmadı. Sultan Abdülhamid dışında! Haremde, sevda rüzg..

Türk Malı 1. Bölüm Fragmanı 01:04

Türk Malı 1. Bölüm Fragmanı

Başrollerini Mehmet Ali Erbil ve Şafak Sezer paylaştığı Türk Malı, 28 Mayıs Pazar günü 20.00'da Star TV'de ekran macerasına başlayacak. Yayınlandığı dönem milyonlarca kişinin gönlüne taht kuran ve espirileri ile dillerd..

Sihirbazlik Okulunda Bir Türk Film İzle 1:30:11

Sihirbazlik Okulunda Bir Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Sevimli Haydut 1961 Türk Filmi İzle 1:43:10

Sevimli Haydut 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, küçük yaşta yolları ayrılan iki kardeşin hikâyesini anlatır. Osman daha bir çocukken babası eşkıyalar tarafından öldürülür, kardeşi ise kaçırılır. İntikamını almak için büyüyünce zaptiye zabiti olur. Ne v..

Sonsuz Geceler 1965 Türk Filmi İzle 1:28:12

Sonsuz Geceler 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, para için bir cinayeti üstlenen bir adamın, ailesi tarafından kurtarılmasını anlatır. Parasını kızının ilaçlarına veren Osman, evin ihtiyaçları için yüzüğünü satar. Gittiği meyhanede tanıştığı biri tarafı..

Kenan İmrizalioğlu Heyecanlıyım Güzel Şeyler Olacak 01:59

Kenan İmrizalioğlu Heyecanlıyım Güzel Şeyler Olacak

Kenan İmirazlıoğlu Yakın Arkadaşı Olan Emin Alper'in Yönetmenliğini Yaptığı ‘Kız Kardeşler’ Filminim Özel Gösteriminde Yalnız Bırakmadı. 13 Eylül'de Vizyona Giren Yönetmen Emin Alper'in Ulusal Ve Uluslararası Birçok Fes..

  • BETA tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İffet Araba Camı Sahnesi -  İffet Türk Filmi 12:17

İffet Araba Camı Sahnesi - İffet Türk Filmi

Cemil, iffet'i kandırarak gezme bahanesiyle arabasına alıyor. Kır alana geldikten sonra da Cemil'in niyeti ortaya çıkıyor. İffet; Müjde Ar ve Faruk Peker'in başrollerini paylaştığı 1982 yıl yapımı Türk Filmidir. İffet ..

Şişli'de 'yeni normal'in ilk davetli nikah töreni yapıldı 06:54

Şişli'de 'yeni normal'in ilk davetli nikah töreni yapıldı

Koronavirüsle mücadele kapsamında ara verilen davetli nikahlara bugün yeniden başlandı. Salon kapasitesinin yarısı kadar davetli kabul edilecek olan nikahlarda sosyal mesafe ve maske kuralı uygulanacak. Normalleşme süre..

Payitaht Abdülhamid 5. Bölüm 2:17:03

Payitaht Abdülhamid 5. Bölüm

Sultan Abdülhamid (Bülent İnal), Melike (Ezgi Eyüboğlu) üzerinden kurduğu oyunla Damat Mahmud Paşa’nın (Hakan Boyav) hainliğini ortaya çıkardı. Şimdi sırada ihanet edenden hesap sorma vaktidir. Sultan bir yandan Mahmud P..

  • Diziler tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal) 04:18

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal)

Tarkan 10 Yeni Albüm - Beni Çok Sev Tarkan Beni Çok Sev Şarkı Sözleri Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım Bir vurgundu geçtiğim y..

  • PengoTV tarafından
  • 28.724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) 03:50

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitme Beni, üzme Biraz olsun hatırım yokmu Bitme, Duyma, Beni Duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını direnmek Ağlamamak için direnme..

İmat Rekani - Kürtçe Halay 10:13

İmat Rekani - Kürtçe Halay

Rıdvan Adıyaman'ın Düğünü Daha fazlası için abone olmayı unutmayın.. yüksekova, yüksekova düğünleri, hakkari düğünleri, arif çoban, koma gel, süper kürtçe müzikler, med music, med müzik, kurdish music, kürtçe halaylar, ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan - Çok Ağladım  ( Video Klip ) 04:33

Tarkan - Çok Ağladım ( Video Klip )

Tarkan - Çok Ağladım Dinle Tarkan'ın, DMC etiketiyle yayınlanan, 10 albümünde yer alan Çok Ağladım isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Ayça Z. Aydın (Miya) Müzik: Murat Matthew Erdem Düzenleme: Ozan ..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Gamze - Anlamıyosun 03:28

Gamze - Anlamıyosun

Gamze - Anlamıyosun Dinle Söz ve Müzik: Gamze &Kerem Ökten Prodüktör & Düzenleme: Kerem Ökten Yapım: Beyaz Müzik Yapımcı: Kerem Ökten Yönetmen : Enes Bilal Taşçı Fotoğraflar: @ilkeruzunalan Montaj : Murat Aygör Menajer..

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip ) 03:02

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip )

Ben Fero - Biladerim İçin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Katlanarak her an katlanarak From zero Fero hero bro şakgadanak Before trap vakit geçerdi hep sallanarak (TRAP) Geriye dön bak deme lan bakamam (LET'S GO) Rakama değ..