#Selfie sonrası müşteriyi İteleyen Çiğ köfteci ali usta

Üç Tekerlekli Bisiklet 1962 Türk Filmi İzle 1:30:02

Üç Tekerlekli Bisiklet 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, sevdiği iki adam arasında seçim yapmak zorunda kalan Hacer’in hikâyesi anlatılır. Hacer, İzmir’e çalışmaya giden kocası Reşat’ı uzun yıllardır beklemektedir. Kocasının yokluğunda çocuğunu büyütür ve ev..

Sofrada Selfi Çekeceğine Besmele Çek 00:29

Sofrada Selfi Çekeceğine Besmele Çek

Sofrada selfie çekeceğine besmele çek diyen komik kedi seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dikkatli Olmalıyız Herzaman 00:05

Dikkatli Olmalıyız Herzaman

Selfie Yaperken Çıldıran Çocuklar.Seyrdelim..

  • JET TV tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yardım Etmek Yerine Fotoğrafını Çektiler 00:34

Yardım Etmek Yerine Fotoğrafını Çektiler

Akşam saatlerinde bir erkek tarafından saldırıya uğrayan ve yerde hareketsiz yatan kadını gören kişiler polis veya ambulansı aramak yerine telefonlarını alıp kadının fotoğraflarını çekti hatta selfie yaptı...

Muharrem İnce Korumaların Sert Davranarak Sahneden Fırlattığı Vatandaşı Arayarak Özür Diledi 01:32

Muharrem İnce Korumaların Sert Davranarak Sahneden Fırlattığı Vatandaş

Dün İzmir mitinginde sahneye çıkarak Muharrem İnce ile selfie yapmaya çalışan vatandaş korumaların sert müdahalesiyle karşılaşmıştı. Selfie'nin ardından korumalar tarafından sahneden itilerek uzaklaştırılan vatandaş için..

  • JET TV tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Kabri Başında Anıldı 04:32

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Kabri Başında Anıldı

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy, vefatının 80'inci yıldönümünde Edirnekapı Mezarlığı’ndaki kabri başında dualarla anıldı. Usta şairin torunu Selma Argon da törene katılıp dedesine dua etti. İstiklal Marşı’nın yazarı Mill..

Katma Değer Şaban Dinamitli Çayda Çıra Sahnesi 02:54

Katma Değer Şaban Dinamitli Çayda Çıra Sahnesi

Kadir Usta çalıştığı fabrikanın depo sorumluluğunu yapan çalışkan ve güvenilir bir adamdır. Fakat askerlik arkadaşı Halil''in fabrikaya ortak olduktan sonra yasa dışı işler çevirip, kendisini zanlı durumda bırakması so..

Katma Değer Şaban'ın Özel Sorgu Yöntemi 02:28

Katma Değer Şaban'ın Özel Sorgu Yöntemi

Kadir Usta çalıştığı fabrikanın depo sorumluluğunu yapan çalışkan ve güvenilir bir adamdır. Fakat askerlik arkadaşı Halil''in fabrikaya ortak olduktan sonra yasa dışı işler çevirip, kendisini zanlı durumda bırakması so..

Ankara Metrosu’nda ilginç olay videosunu izle 00:26

Ankara Metrosu’nda ilginç olay videosunu izle

Ankara Metrosu’nda ananas gezdiren kadın, sosyal medyanın gündemine oturdu. Ankara Metrosu’nda çekilen görüntülere göre, Elif Usta isimli bir kadın, zincirle bağlanmış ananası evcil hayvan gibi gezdirdi. Görüntüler sosya..

  • PITIRCIK tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fatma Girik Servetini Açıkladı! 01:41

Fatma Girik Servetini Açıkladı!

Fatma Girik Posta'ya verdiği röportajda servetini de açıkladı. İşte usta oyuncunun açıklamalarında öne çıkanlar: - Film teklifleri geliyor sürekli ama bir insan ya çok sevdiği için yada para için oynar. Seyredilmeyecek b..

  • ANKA tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erzurum’da Şiddete Dikkat Çeken Büfe 03:31

Erzurum’da Şiddete Dikkat Çeken Büfe

Erzurum’da bir esnaf şiddete dikkat çekmek için iş yerinin dışını sosyal mesajlarla kaplattı. Meşhur tostlarıyla vatandaşların karnını doyurduğu büfe ayrıca şiddete karşı farkındalık oluşturuyor. Erzurum’un Yakutiye ilçe..

Beyaz Balina (2017) Fragman 01:03

Beyaz Balina (2017) Fragman

‘Beyaz Balina’, 80'li yıllarda geçen, hayatları Anadolu’nun ücra bir köyünde kesişen Ali ve Vahap’ın samimi hikayesidir. Anne ve babasını kaybettikten sonra büyük şehirden dedesinin köyüne gelen Ali ile köyün yaramaz çoc..

  • PITIRCIK tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Harman Sonu 1973 Türk Filmi İzle 1:10:16

Harman Sonu 1973 Türk Filmi İzle

Harman Sonu - Tamer Yiğit & Seyyal Taner (1973 - 71 Dk) Film, Hamdi Ağa’nın kızı Elif’le evlenecek erkeğin seçileceği yarışmaya katılan Ali ve Cafer’in mücadelesini konu alır. Ali, Kore Savaşı’na katılmış, gazi unvanı ve..

Harman Sonu 1973 Tamer Yiğit  Seyyal Taner Türk Filmi İzle 1:10:16

Harman Sonu 1973 Tamer Yiğit Seyyal Taner Türk Filmi İzle

Film, Hamdi Ağa’nın kızı Elif’le evlenecek erkeğin seçileceği yarışmaya katılan Ali ve Cafer’in mücadelesini konu alır. Ali, Kore Savaşı’na katılmış, gazi unvanı ve şeref madalyasıyla köyüne geri dönmüştür. Köyün en güze..

Kadayıf kek tatlısı tarifi 03:01

Kadayıf kek tatlısı tarifi

Kadayıflı Kek Tatlısı Tarifi'nin Malzemeleri 2 yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ 1/2 çay bardağı toz şeker 1 su bardağı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı ceviz içi 200 gr çiğ kadayıf(ufalanıp kavrulmuş) ..

Yıldız Tilbe Arzular Arsız 04:44

Yıldız Tilbe Arzular Arsız

Sevdiğim kaçak baharım Yüzüne boyandı gece Toprağıma düştü yağmur Ah süzüle süzüle Ellerin tenimde ateş Korkular bir adım öte Dağlarımdan geçti rüzgar Çığ düşüre düşüre Sen bana şahit Durdu zaman kalbimle bir ..

Çifte Kavrulmuş Bademli Kurabiye Tarifi 06:53

Çifte Kavrulmuş Bademli Kurabiye Tarifi

Malzemeler 3 tane yumurta 125 gr yumusak tereyagi 1 su bardagi toz seker 2 paket vanilya yarim paket kabartmatozu 1 tane limon yada portakal kabugu rendesi 200 gr tuzsuz cig badem yoksa findik kullanin Yaklasik 3 bucuk..

Pastacı Kreması Nasıl Yapılır 01:45

Pastacı Kreması Nasıl Yapılır

Pastacı Kreması Tarifi İçin Malzemeler; 1 litre süt 200 gram margarin 250 gram un (2. 5 su bardağı) 300 gram toz şeker (1. 5 su bardağı) 1 adet çubuk vanilya veya 1 adet toz vanilya 3 adet bütün yumurta 300 gram çiğ krem..

Bereketi İle Gelen Aşure Tarifi 16:50

Bereketi İle Gelen Aşure Tarifi

500 gr. buğday 200 gr haşlanmış kuru fasulye 200 gr haşlanmış nohut 500 gr toz şeker 15 adet kuru kayısı 15 adet gün kurusu kayısı 5 avuç ceviz 5 avuç fındık 5 avuç çiğ badem 3 avuç kuş üzümü 3 avuç kuru üzüm 10 adet ka..

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi  Kağıtta Mini Sütlü Kek 02:56

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi Kağıtta Mini Sütlü Kek

Sanıyorum muffinler içinde en ünlüsü damla çikolatalı olandır. İçinde birde süt varsa daha besleyici hale gelen bu çikolatalı kekler görünüş olarak ta çok tatlılar. Eğer kağıtta hazırlanan nefis küçük kek tarifleri arıyo..

Kadınbudu Köfte Tarifi Pirinçli Köfte Nasıl Yapılır 03:41

Kadınbudu Köfte Tarifi Pirinçli Köfte Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere nefis bir kadınbudu köfte nasıl yapılır ayrıntılı videolu tarifini vereceğiz. Aslında kadınbudu köfte tarifi düşündüğünüz kadar zor değil. Bu leziz köftenin tarifinin sırrı kavrulmuş kıymayla çiğ k..

Mantar Kurabiye Tarifi 07:45

Mantar Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 1 tatlı kaşığı kak..

HERKESİ UYARIYORUM! 1:25:00

HERKESİ UYARIYORUM!

GELEMEZLER! DEPREM GERÇEKLERİ! SEÇİM ÖNCESİ BÜYÜK TEHLİKE! Banu Avar nasıl uyarmıştı? Deprem sonrası İlk 48 saatin önemi! TSK neden sahada değildi? Sahra hastanelerinin önemi nedir? 1999 depreminde neler yaşanmıştı? Em..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu 08:34

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Ol

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu Düzce’de meydana gelen kazada taklalar atarak hurdaya dönen otomobilde hava yastıklarının patlamaması sonucu anne ve babasının da olduğu araçta 4..

Hacamat ve Ruhsal Temizlik  Musallat ve Manevi Şifa 1:06:48

Hacamat ve Ruhsal Temizlik Musallat ve Manevi Şifa

01:02 - 02:17: Dide Ayten Uzunlar'nin Mesleki Geçmişi ve Hacamatla Tanışma *Başlık:* Modern Tıptan Geleneksel Tıbba: Ayten Dide Uzunlar'ın Yolculuğu 02:17 - 04:32: Hacamat Eğitimi ve Deneyimleri *Başlık:* Hacamat Eğiti..

  • STUDIO AS tarafından
  • 18 görüntüleme
  • 1 ay önce
Senden Vazgeçmem (Müslüm Gürses) Official Audio #sendenvazgecmem #müslümgürses - Esen Müzik 05:20

Senden Vazgeçmem (Müslüm Gürses) Official Audio #sendenvazgecmem #müsl

Senden Vazgeçmem © 1994 ESEN MÜZİKnnAlbümü iTunes'dan satın almak için:nhttp://bit.ly/senden-vazgecmemnnAlbüm CD'sini satın almak için:nhttp://bit.ly/sendenvazgecmemnn--nnSENDEN VAZGEÇMEM (MÜSLÜM GÜRSES)nnUmurumda değil..

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı 03:51

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı Aydın'ın Nazilli ilçesinde düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma törenlerinde İlçe Kaymakamı Mehmet Okur ile CHP'liler arasında çelenk krizi yaşandı. Yasak olmasına rağmen çelenk..

Ekin Uzunlar & İrem Güral - Yok Elvedası 03:48

Ekin Uzunlar & İrem Güral - Yok Elvedası

Ekin Uzunlar - İrem Güral (YOK ELVEDASI) Söz&Müzik: Beytullah Kılıç Mix & Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Emrah Özbilen Colour: Ercan Küçük (postbrothers) Bas Gitar: Birkan Şener Klavye: Ali Erdem Yörük Davul: Doğaç ..

 Ates Böcegi 1975 Hasılat Sahnesi 01:54

Ates Böcegi 1975 Hasılat Sahnesi

Genç işportacı günün birinde müşterisini çarpan adamı yakalayınca satışlardan daha çok para kazanır. Bu olay ona müşteriyi avlamak için yeni yollar denemesini sağlar. İşbirliği yaptığı yankesici kız onun kısa yoldan para..

Tarık Akan Başlarım Sanada Romantikliğinede 02:04

Tarık Akan Başlarım Sanada Romantikliğinede

Genç işportacı günün birinde müşterisini çarpan adamı yakalayınca satışlardan daha çok para kazanır. Bu olay ona müşteriyi avlamak için yeni yollar denemesini sağlar. İşbirliği yaptığı yankesici kız onun kısa yoldan para..