#Selim gülgören durgun ateş müzik dinle

Hepatit A Enfeksiyonunun Belirtileri Nelerdir 01:13

Hepatit A Enfeksiyonunun Belirtileri Nelerdir

Hepatit A enfeksiyonu sarılıkla başlar. Halsizlik, yorgunluk, ateş, kas ağrıları, grip benzeri bir tablo, idrar renginin koyuluğu Hepatit A belirtisi olabilir. Bazı kişilerde Hepatit A belirti vermeyebilir...

  • NABIZ tarafından
  • 460 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AIDS'in Belirtileri Nelerdir 01:43

AIDS'in Belirtileri Nelerdir

Kişinin bağışıklık sisteminin düşmesi nedeniyle AIDS'te vücudun farklı noktalarında enfeksiyon oluşabilir. Ağır ve uzun süren grip benzeri bir tablo AIDS'i düşündürebilir. Yüksek ateş, büyüyen lenf bezleri AIDS'in bulgul..

  • NABIZ tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siirt'te Meydana Gelen Sokak Kavgası 01:46

Siirt'te Meydana Gelen Sokak Kavgası

Siirt'te iki grup arasında çıkan kavgaya karışanlardan biri, bindiği aracıyla karşı grubun arasına daldı. Daha sonra iki grup arasında yaşanan kavgada, tekme ve yumruklar havada uçuştu. Polisin, havaya ateş açarak ayırdı..

  • JET TV tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İkizlerin Katil Zanlısı Dayıdan 'İşkence Yapıyorlardı' İddiası 04:26

İkizlerin Katil Zanlısı Dayıdan 'İşkence Yapıyorlardı' İddiası

Adana'da Kurban Bayramı'nda birer gün arayla öldürülen ikiz kardeşin katil zanlısı dayının Bana yıllardır zulmediyorlardı, işkence yapıyorlardı. Senet imzalattırdılar, o yüzden birini öldürdüm dediği öğrenildi. Alınan..

Hesap Vermeyen Müşteri, Mekan Sahibini Vurdu 02:08

Hesap Vermeyen Müşteri, Mekan Sahibini Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde bir birahane sahibi, hesap vermeden çıkan müşteri tarafından ayağından vurularak yaralandı. Olay, saat 23.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgi..

Tartıştığı Şahsı Böyle Vurdu 01:20

Tartıştığı Şahsı Böyle Vurdu

Olay, Eyüp Defterdar Mahallesi Cebecibaşı Sokak’ta saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 34 yaşındaki Engin Güler, Mevlüt Ç.’ye ait kahvehanenin önündeki çöp kutusunu tekmeledi. Dışarı çıkan Mevlüt Ç., daha..

Boşanmak İstemediği Karısına Sokak Ortasında Kurşun Yağdırdı 03:04

Boşanmak İstemediği Karısına Sokak Ortasında Kurşun Yağdırdı

Olay, saat 10.30 sıralarında Kent Meydanı’nda meydana gedi. İddiaya göre, eşinden boşanmak isteyen Sevinç Çevik isimli kadın mahkeme öncesinde Bolu Adliyesi’ne yakın olan Kent Meydanı’nda buluştular. Eşinden boşanmak ist..

Kuş Gribinin Belirtileri Nelerdir 00:43

Kuş Gribinin Belirtileri Nelerdir

Kuş gribinin belirtileri, bilinen mevsimsel grip belirtileriyle aynıdır. Boğaz ağrısı, halsizlik, ateş, eklem ağrısı, baş ağrısı en öne çıkan belirtilerdir. Ayırt edici özelliği diğer grip türlerinden hızlı seyretmesidir..

  • NABIZ tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Grip Ve Nezle Arasındaki Farklar Nelerdir 00:58

Grip Ve Nezle Arasındaki Farklar Nelerdir

Griple nezle arasındaki belirtilere bakılırsa, en ayırt edilici fark nezledeki burun akıntısı olur. Gripte ise ateş, eklem ağrısı, boğaz ağrısı görülür. Griple nezleyi ayırt etmek zordur, çünkü nezle gibi başlayan rahats..

  • NABIZ tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soğuk Algınlığı Nedir 00:54

Soğuk Algınlığı Nedir

Soğuk algınlığı özellikle solunum yoluyla bulaşır. Virüslerle oluşan burun akıntısı, kırgınlık ve öksürükle seyreden bir hastalıktır. Ara ara ateş görülebilir. Tüm üst solunum yollarını tutan hastalıklara denir...

  • NABIZ tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıl Dönmesinin Belirtileri Nelerdir 01:02

Kıl Dönmesinin Belirtileri Nelerdir

En sık görülen belirti kuyruk sokumunda oluşan bir veya birden çok açıklık, ve onlardan meydana gelen akıntıdır. Bu açıklıkta oluşan apseler ağrı, ateş ve halsizliğe neden olur...

  • NABIZ tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'da Silahlı Saldırı 01:42

İstanbul'da Silahlı Saldırı

Saldırıda yaralanan kurye hastaneye kaldırılırken saldırganlar kayıplara karıştı. İçerisinde 100 bin dolar bulunan para çantasını alınmadığı kaydedilirken, olayı soygun amaçlı mı yaptığı yoksa başka bir konu için mi gerç..

Paris'te Askerleri Ezen Saldırganın Kimliği Belli Oldu 02:25

Paris'te Askerleri Ezen Saldırganın Kimliği Belli Oldu

Fransa'nın başkentinde bu sabah askerleri ezen saldırgan, ülkenin kuzeyindeki bir otoyolda yaralı tutuklandı. Yakalandığı sırada saldırganın silahsız olduğu belirtiliyor. Polisle çıkan çatışmada 5 kurşunun isabet ettiğ..

Sokak Ortasında Dehşet 03:04

Sokak Ortasında Dehşet

Bolu’da, karısından boşanmak istemeyen Ahmet Çevik mahkeme öncesi buluştuğu karısına sokak ortasında kurşun yağdırdı. Olay, saat 10.30 sıralarında Kent Meydanı’nda meydana gedi. İddiaya göre, eşinden boşanmak isteyen Sev..

Başkent'te Rehine Krizi 01:06

Başkent'te Rehine Krizi

Başkent'te bir şahıs, 2 kardeşini silahla rehin aldı. Özel harekat polislerinin devreye girdiği olayda, şahıs ikna edilerek gözaltına alındı. Olay, bu sabah saatlerinde Keçiören ilçesindeki Bağlarbaşı Mahallesi'nde meyd..

Rusya ABD'yi DSG Konusunda Uyardı 01:40

Rusya ABD'yi DSG Konusunda Uyardı

Rusya, ABD’yi DSG konusunda uyardı: Tekrarlanırsa karşılık veririz Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, ABD destekli Demokratik Suriye Güçleri’nin (DSG) bulunduğu bölgelerden Suriye ordusuna 2 kez ateş açıl..

Sinüzit Belirtileri Nelerdir 02:14

Sinüzit Belirtileri Nelerdir

Akut sinüzit; ateş, yüz ağrısı, burun tıkanıklığı, burun akıntısı, koku alamama ve tat alamama gibi belirtilerle kendini gösterir. Kronik sinüzit, net olarak belirti vermediğinden daha zor tespit edilir. Kronik sinüzitte..

  • NABIZ tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çatışmada El Nusralıları Trolleyen Suriye Askeri 00:36

Çatışmada El Nusralıları Trolleyen Suriye Askeri

Görüntüler Suriye'nin İdlip şehrinde çekilmiş. Suriye Ordusu mensubu asker ''Tekbir'' diyor, El-Nusralılar ''Allahuakbar'' diyor, hemen sonra da Suriye askeri ateş etmeye başlıyor. Suriye askerinin çatışma esnasındaki ra..

  • JET TV tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Camiye Atılan Rokete Böyle Karşılık Verildi 01:32

Camiye Atılan Rokete Böyle Karşılık Verildi

Kilis'te atılan roket sonrasında TSK saldırıya misli ile karşılık verdi. Camiye isabet eden ve 8 kişinin yaralandığı olay sonrasında Türk Silahlı Kuvvetlerinin Öncü Pınar Sınır kapısında bulunan birliğinden çok namlulu s..

İki Kişi Arasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti 00:29

İki Kişi Arasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında Bayraklı Mahallesi 1918. Sokak’ta bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, markete gelen 41 yaşındaki Serah E. ile market sahibi 44 yaşındaki Burhan Ç. arasında he..

Onu Değil Anasını Öldürecektim 03:25

Onu Değil Anasını Öldürecektim

Balıkesir'in Edremit ilçesinde okula giden anne ve kızına pompalı tüfekle ateş ederek 7 yaşındaki kızı öldüren, anneyi de yaralayan zanlı Mehmet Salik Mumcu, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Çelik y..

Irak Türkmen Cephesi Bürosuna Bombalı Saldırı Kamerada 00:27

Irak Türkmen Cephesi Bürosuna Bombalı Saldırı Kamerada

Irak Türkmen Cephesi'nin (ITC) Kerkük kent merkezindeki Bağdat Yolu semtinde bulunan bürosuna otomatik silah ve el bombasıyla saldırı düzenlendi.ITC Bağdat Yolu Büro Koruması Ahmet Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada..

Diyarbakır'da Uzman Çavuşa  Saldırı!! 01:53

Diyarbakır'da Uzman Çavuşa Saldırı!!

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde bir uzman çavuş aracından indiği sırada uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Uzman çavuş kaldırıldığı Silvan Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Diyarbakır'ın Silvan ilçesi..

Tsk Bomba Yağdırdı Vatandaşlar Böyle Saydı 00:38

Tsk Bomba Yağdırdı Vatandaşlar Böyle Saydı

Kilis'te atılan roket sonrasında TSK saldırıya misli ile karşılık verdi. Camiye isabet eden ve 8 kişinin yaralandığı olay sonrasında Türk Silahlı Kuvvetlerinin Öncü Pınar Sınır kapısında bulunan birliğinden çok namlulu s..

Zeytinburnu'nda Mehmetçik'e Destek Yürüyüşüne Saldırı Anları 01:22

Zeytinburnu'nda Mehmetçik'e Destek Yürüyüşüne Saldırı Anları

Zeytinburnu'nda Afrin operasyonuna katılan Mehmetçiklere moral vermek için bir grupla birlikte yürüyüş yapan Osmanlı Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Bahri Örnek'in olduğu bölgeye doğru ateş açıldı. Saldırı sırasında grup..

Lejyoner Hastalığı Nasıl Bir Hastalıktır 02:02

Lejyoner Hastalığı Nasıl Bir Hastalıktır

Lejyoner hastalığı nemli yerlerde ve su birikintilerinde üreyen bir mikroptan meydana gelir. Klimanın nemli ve tozlu ortamında da ürediği için bir klima hastalığı olarak da bilinir. İnsanlarda enfeksiyona neden olur, ate..

  • NABIZ tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lejyoner Hastalığının Belirtileri Nelerdir 00:50

Lejyoner Hastalığının Belirtileri Nelerdir

Lejyoner hastalığı nezle, öksürük, ateş ve kırgınlık hissi yaratır. Mikrobun akciğere yerleşmesiyle öksürük artar ve mikrop zatüreye dönüşür...

  • NABIZ tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe  PKK  Peşmerge... 01:05

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe PKK Peşmerge...

Cuma günü Irak'ın kuzeyinden PKK'nın gerçekleştirdiği ve şehit haberinin geldiği saldırı ile ilgili Ankara'da korkunç bir şüphe oluştu. Barzani yönetimindeki Kuzey Irak'ta neler oluyor? Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi M..

Megalith VR Teaser Trailer PS4 01:21

Megalith VR Teaser Trailer PS4

Disruptive Games is thrilled to announce Megalith, coming to PSVR in 2018 as a timed exclusive! Megalith is an action-packed hero shooter that transforms you into a titan, letting you use your massive size and firepower ..

  • BETA tarafından
  • 750 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sıcak Çarpmasının Belirtileri Nelerdir 00:33

Sıcak Çarpmasının Belirtileri Nelerdir

Sıcak çarpması öncelikle baş ağrısıyla kendini belli eder. Bunun yanı sıra mide bulantısı, kusma ve yüksek ateş de sıcak çarpması belirtileridir...

  • NABIZ tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce