#Selim gülgören durgun ateş müzik dinle

Kadıköy’de sokak ortasında bıçaklı sopalı kavga kamerada 01:33

Kadıköy’de sokak ortasında bıçaklı sopalı kavga kamerada

Kadıköy'de kâğıt toplayıcıları ile mahalle sakini arasında çıkan yan bakma tartışması bıçak ve sopalı saldırıya dönüştü. Kağıt toplayıcılarının vatandaşa saldırdığı kavgayı polis havaya ateş ederek ayırdı. Kavga anları g..

Katarakt ameliyatı olmaya hazırlanırken Covid-19 olduğunu öğrendi 04:54

Katarakt ameliyatı olmaya hazırlanırken Covid-19 olduğunu öğrendi

Mersin'de 39 yaşındaki bir kadın, hastanede katarakt ameliyatı olmaya hazırlanırken Covid-19 olduğunu öğrendi. Ne ateş ne de öksürük gibi hiçbir semptom ve belirti göstermemesine rağmen ameliyat öncesi yapılan testlerind..

Yunanistan Yine Sınırı Aştı 01:20

Yunanistan Yine Sınırı Aştı

Yunanistan yine sınırı aştı. Marmaris açıklarında seyreden ABD bayraklı özel bir tekneye yunan sahil güvenliği tarafından ateş açıldı...

Meydan Okuyup Su Kanalına Atlayan Adanalı Genç 00:12

Meydan Okuyup Su Kanalına Atlayan Adanalı Genç

Adana'da sıcaklar artınca bu sefer güneşe ateş etmek yerine , su kanalına girmeye karar verilmiş. Bu gençte önce meydan okumuş sonra kanala atlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 434 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Otomobile pompalı tüfekle saldırı, genç kızı hayattan kopardı 01:06

Otomobile pompalı tüfekle saldırı, genç kızı hayattan kopardı

Antalya’da pompalı tüfekle açılan ateş sonucu otomobilde bulunan 19 yaşındaki genç kız yaşamını kaybetti, sürücü ise yaralandı. Genç kızın sosyal medya hesabından 4 yıl önce resmiyle paylaştığı “Hikayenin sonu malum. Ölü..

Ünlü Cerrah Balkondan Dehşet Saçtı 02:30

Ünlü Cerrah Balkondan Dehşet Saçtı

Ünlü cerrah Profesör Doktor Semih Aydıntuğ, Ankara'daki evinin balkonundan etrafa ateş açtı. Aydıntuğ 7 saat boyunca komşularına korku dolu anlar yaşattı. Yaşanan olayın ardından aile dramı çıktı. Aydıntuğ’un kızı Başak ..

Çukur 4. Sezon 4. Bölüm 1. Fragman 00:59

Çukur 4. Sezon 4. Bölüm 1. Fragman

nSenaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’un kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Barış Arduç, Perihan Savaş, Nur Sürer, Mustafa Avkıran, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza K..

  • GÜL tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bol Ciyaklamalı Polis Kovalamacası 05:18

Bol Ciyaklamalı Polis Kovalamacası

Şehir merkezinde durumundan şüphelenilen araç yaklaşık 20 kilometre boyunca süren kovalamaca sonrası yakalandı. Havaya uyarı atışının yapıldığı kovalamacada sürücünün Alınan bilgiye göre, Mehmet Akif Ersoy Bulvarında uyg..

  • JET TV tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 3.Bölüm 1:57:50

Sevda Kuşun Kanadında 3.Bölüm

Üniversitenin solcular tarafından işgali sırasında Arif yaralanmıştır. Arif’i elinde bıçak olan Tarık mı yoksa havaya ateş açan Tümay mı yaralamıştır? Bu sorunun cevabı gizemini korurken hastaneye kaldırılan Arif, cebind..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 17.Bölüm 2:19:14

Sevda Kuşun Kanadında 17.Bölüm

Ömer’in Solaklı’yı Bitirme PlanınGeçtiğimiz hafta Solaklı’nın isteğiyle Kıbrıs Mücahidi Asım’ın peşine düşen Ömer, Solaklı’nın oyununa geldiğini öğrenince karşı hamle yapmaya karar verir. Asım’ın aslında bir kahraman ol..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 44 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şampiyon 11. Bölüm 2:16:55

Şampiyon 11. Bölüm

Şampiyon 11. Bölüm Özet:nnFırat ve Derviş , Fırat’ı isteyenlerin kurşun yağmurunun arasında kalmışlardır. Bu durumdan kurtulmanın yolu yok gibi görünmektedir. Ateş hattında kalan ikili Fırat sayesinde kurtulur.nnOlanları..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sosyal medyada tepki çeken silahlı magandaya bin 294 TL ceza 00:14

Sosyal medyada tepki çeken silahlı magandaya bin 294 TL ceza

Antalya'da otoyol emniyet şeridine lüks otomobilini park ettikten sonra portatif sandalyeye oturarak tabancayla havaya ateş eden maganda, jandarma ekiplerince yakalandı. Elindeki kuru sıkı tabancayı otluk alana atan şahs..

Parkta mangal yakarak, bankları kırdılar 04:07

Parkta mangal yakarak, bankları kırdılar

İstanbul Ümraniye’de inkılap Mahallesinde bulunan Hüseyin Kaplan parkında bir araya gelen bir grup çocuk, burada bulunan çardakları kırıp ateş yakarak mangal yaptı...

Şehit Olmasaydı Bir Ay Sonra Evlenecekti 01:53

Şehit Olmasaydı Bir Ay Sonra Evlenecekti

Ağrı'da teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Emre Dokumacı’nın Çorum’un İskilip ilçesindeki baba ocağına ateş düştü...

Gündüz vakti kuyumcu soygunu 02:02

Gündüz vakti kuyumcu soygunu

İSTANBUL SANCAKTEPE'DE BİR KUYUMCU ALTINLARI VİTRİNE DİZDİKTEN DAKİKALAR SONRA SOYULDU. HIRSIZIN AÇTIĞI ATEŞ BABAYI SIYIRDI AMA OĞLUNU VURDU...

Söz | 26.Bölüm 2:30:06

Söz | 26.Bölüm

Yavuz, annesinin ölümü ile ilgili gerçekleri öğreniyor...nBir tarafta Büyükelçiliği korumaya çalışan Tim diğer tarafta daha büyük bir tehlikenin ortaya çıktığından habersizdir. Büyükelçinin getirdiği kötü haber ülke ve m..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz  70.Bölüm 2:23:42

Söz 70.Bölüm

Linda’nın (Melis Birkan) Yavuz (Tolga Sarıtaş) hakkında söyledikleri Derya’yı (Deniz Baysal) derinden etkiler. İçinde barındırdığı şüpheleri iyice gün yüzüne çıkan Derya, gerçeğin peşine düşmekte kararlıdır. Linda taraf..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 107 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Avcı ile Dalga Geçen Tavşan 00:12

Avcı ile Dalga Geçen Tavşan

Ava çıkan avcı üzerine doğru gelen tavşana bir kaç el ateş etse de tavşanı vuramamış. Tavşan avcı ile resmen dalga geçmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 161 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İstanbul’da kendisine çarpan sürücüye kurşun yağdıran maganda kamerada 01:35

İstanbul’da kendisine çarpan sürücüye kurşun yağdıran maganda kamerada

Kağıthane’de motosikletli bir maganda geri manevra yaptığı esnada kendisine çarpan kapalı kasa minibüs sürücüsüyle birbirine girdi. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavga sonrası hızını alamayan şahıs, minibüsün arka..

Ateşle oyun olmaz! 01:36

Ateşle oyun olmaz!

BİR GÜN ÖNCE DE AYNI TEHLİKEYİ ATLATMIŞTI... BU KEZ DE GÜZELCE YAKTIM DEDİ AMA... YİNE OLMADI..KENDİ DE ALEVLERİN ARASINDA KALDI. ASLINDA GENÇLER SADECE GÖL KENARINDA KARIN KEYFİNİ ÇIKARMAK İSTEMİŞTİ..ANCAK İÇLERİNDEN ..

Haraç çetesine 'paşa operasyonu' 02:11

Haraç çetesine 'paşa operasyonu'

ONU BUNU HARACA KESİYOR, PARA VERMEYENİ VURUYOR, LÜKS OTOMOBİLİNİN AÇILIR TAVANINDAN SAĞA SOLA ATEŞ EDİYORDU... ALTIN SİLAHLI O ŞEHİR EŞKİYASI, BUGÜN ÇETESİYLE BİRLİKTE YAKAYI ELE VERDİ...

İzmir'den Ankara'ya yürüdü! 01:54

İzmir'den Ankara'ya yürüdü!

KİSTİK FİBROZİS... BİRÇOKLARI ADINI BİLE DUYMADI AMA O HASTALIĞA YAKALANAN 3 BİN 500 KİŞİ VAR TÜRKİYE'DE. VE BİRÇOĞU DAHA ÇOCUK YAŞTA... 2,5 YAŞINDAKİ ATEŞ ÇİÇEK'İN BABASI FARKINDALIK YARATMAK İÇİN İZMİR'DEN ANKARA'YA YÜ..

Helikopter nasıl düştü? 03:19

Helikopter nasıl düştü?

11 OCAĞA ATEŞ DÜŞTÜ, 83 MİLYONUN YÜREĞİ KAVRULDU DEDİK. PEKİ BU KAZA NASIL OLDU? DÜN BİNGÖL'DEN TATVAN'A GİTMEK İÇİN HAVALANAN COUGAR TİPİ HELİKOPTER NEDEN VE NASIL KAZA KIRIMA UĞRADI? İŞTE DÜN SAAT 13:55'TEN SONRA YAŞAN..

Söz | 83.Bölüm 2:17:55

Söz | 83.Bölüm

Yavuz ve Tim, Erdem Komutan’ı kurtarmak için hayatlarını hiçe sayarlar.nnErdem’in üzerindeki patlayıcıyı etkisiz hale getirmek için Dragan’a ihtiyacı olan Tim, Dragan’ı vermemek için canla başla mücadele eder. Fakat yara..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki 05:02

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'ne ait temizlik aracının dün akşam saatlerinde, yüzleri maskeli ve silahlı bir grup tarafından ateşe verilmesi, ilçe halkının tepkisine neden oldu. Bağlar Belediye Başkanı AK Parti'li Hüse..

Önce ateşini ölçtü, sonra çaldı! 01:29

Önce ateşini ölçtü, sonra çaldı!

İKİ HIRSIZ BİR İŞ YERİNE GİRDİ, KASAYA YÖNELDİ, BİRİ PARALARI ALIRKEN DİĞERİ GÖZÜNE ATEŞ ÖLÇERİ KESTİRDİ, ELİNE ALDIĞI ALETİ ALNINA ÇEVİRİP BİR DE ATEŞİNİ ÖLÇTÜ, SONRA ONU DA ÇALDI.....

50'ye yakın ev küle döndü! 01:55

50'ye yakın ev küle döndü!

AHŞAP BİR EVDE YANGIN BAŞLADI... KISA SÜREDE KOCA KÖYÜ ATEŞ ALDI... 50'YE YAKIN EV, DEREİÇİ KÖYÜ SAKİNLERİNİN GÖZLERİ ÖNÜNDE CAYIR CAYIR YANDI... NEYSEKİ CAN KAYBI YOKTU... AMA KÖYLÜLERİN ÇOĞU EVİNDEN OLDU.....

Gelin dövdü, Gelinin gelini kaydetti 02:33

Gelin dövdü, Gelinin gelini kaydetti

Müge Anlı’nın mercek altına aldığı Fadime Arslan olayında vicdansızlığın görüntülerine yenileri eklendi. Müge Anlı kayınvalidesini döven kadına da şiddete sessiz kalan eşe de ateş püskürdü..

Tekstilkent'te boşanma aşamasında olduğu eşini silahla rehin aldı. 00:58

Tekstilkent'te boşanma aşamasında olduğu eşini silahla rehin aldı.

Esenler tekstilkent'te boşanma aşamasında olduğu eşini işyerine gelen kişi eşiyle tartıştığı sırada aynı işyerinde çalışan kadına ateş açtı olayda kadın bacağından yaralandı eşini rehin alan koca daha sonra polis ekipler..

Taziye evinde koronavirüse yakalandı, yoğun bakımdan uyardı 02:36

Taziye evinde koronavirüse yakalandı, yoğun bakımdan uyardı

Ankara'da kız kardeşinin taziyesine katıldıktan sonra koronavirüse yakalanıp, yoğun bakımda tedaviye alınan Hanife Süslü (70) Vatandaşlar mezarlıklara gitmesinler, kalabalıkların içerisine girmesinler, maskesiz gezmesin..