#Selim işık dünya ft mürşide Şimşek müzik dinle

Kew Gardens Yeni Yıla Hazır 02:07

Kew Gardens Yeni Yıla Hazır

Londra’da bulunan Kraliyet Botanik Bahçesi Kew Gardens Noel dekorasyonuyla göz dolduruyor. Büyülü bir orman görüntüsü verilen süslemeler için 60 bin ışık kullanıldı. 4. kez yeni yılı özel süslemeleriyle karşılayacak olan..

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi 04:26

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi

Amasya’da yaşayan 11 yaşındaki Emirhan Gedizli, katıldığı yarışmadan kazandığı altınla kullandığı Türk bayrağı armasıyla yamanmış kabanının yenisini almak yerine, ödülünü iç savaştan dolayı insanlık dramının yaşandığı ka..

Bitkilerle İşbirliğine Geçen Robotlar 04:08

Bitkilerle İşbirliğine Geçen Robotlar

Robotlar ve bitkiler yeni mimari alanlar oluşturmak için etkileşime geçiyor Julian Lopez Gomez, Euronews: “Beton ve tuğla kullanılmadan, sensörler, LED’ler ve bilgisayarlardan yardım alınarak bitkiler ve robotlar arasın..

Gelin Pastası 05:33

Gelin Pastası

MALZEMELER Pandispanya için; 4 yumurta (akları ve sarıları ayrılmış), 1/2 su bardağı şeker, 1 su bardağı un, 1 paket şekerli vanilin. Şerbeti için; 3 su bardağı süt, 1/2 su bardağı toz şeker, 1 paket şekerli vanilin. ..

Barış Manço - Çıt Çıt Çedene 03:54

Barış Manço - Çıt Çıt Çedene

Çıt çıt çıt çıt çedene de sar bedeni bedene Dünya dolu yar olsa da alacağım bir tane Çıt çıt çıt çıt çedene de sar bedeni bedene Dünya dolu yar olsa da alacağım bir tane Ekin ektim çöllere de biçtirmedim ellere Eki..

Herkes Süper Ay'ı Görmek İçin 14 Kasım Pazartesi Gününü Bekliyor 01:02

Herkes Süper Ay'ı Görmek İçin 14 Kasım Pazartesi Gününü Bekliyor

Herkes Süper Ay'ı Görmek İçin 14 Kasım Pazartesi Gününü Bekliyor Süper Ay Dünya'nın uydusu Ay'ın gezegenimize en yakın konuma geldiği anda meydana gelecek. Sıra dışı bir görüntüye sahne olacak Süper Ay'ı gözlemlemek içi..

Obezitede Geçtiğimiz 40 Yılda Meydana Gelen Artışı Özetleyen Animasyon Harita_105 milyondan 641 milyona çıktı 00:37

Obezitede Geçtiğimiz 40 Yılda Meydana Gelen Artışı Özetleyen Animasyon

Dünya şişmanlıyor. Bugün bir kişinin obez olma ihtimâli, 1975 ile kıyaslandığında üç kat daha fazla. Bir blog yazarı, dünya genelinde obezite oranlarında geçen 40 yılda meydana gelen artışı bir animasyon haritada özetled..

  • PengoTV tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demet Akalın - Ah Ulan Sevda 03:58

Demet Akalın - Ah Ulan Sevda

Bir elinde zehir Bir elinde şifa En az on bin defa Ölücez galiba Gecenin bir köründe Uymuşuz şeytana Yine yan yollardan Dönücez galiba Aaaah ah ulan sevda Ah ulan sevda Bir kere de sen ağla Aaaah ah ulan dünya Ah yalan d..

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde 08:30

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde

Güneş sistemimizin en uzak noktalarından biri olan cüce gezegen Plüton, yüzeyindeki çözümlenemeyen olgularıyla sırrını hep korudu. 1930’da keşfedilmesinden bu yana on yıllar boyunca sırrı keşfedilemedi. Öyle ki Plüton ..

Bunu Yapmak Zorundayız 02:24

Bunu Yapmak Zorundayız

Milli Takımımızın oyuncularından Cenk Tosun Linki kaldır , Finlandiya maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Kendilerinden olan büyük beklentileri karşılayamadıklarını belirten Cenk, Beklentiler büyük olunca üzüntü de bü..

Gönül Yarası Şener Şen Meltem Cumbul Türk Filmi İzle 2:17:15

Gönül Yarası Şener Şen Meltem Cumbul Türk Filmi İzle

Bütün hayatını Anadolu’nun ücra köşelerinde öğrencilerine adamış, bunun uğruna karısı ve çocuklarından bile vazgeçmiş bir öğretmen Nazım (Şener Şen). Psikopat kocasından kaçıp, kızıyla birlikte İstanbul’a yerleşen ve bir..

  • PengoTV tarafından
  • 7.672 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vay Delikanlı Gönlüm Vay  Vol - 2  ft Arda Baba 02:49

Vay Delikanlı Gönlüm Vay Vol - 2 ft Arda Baba

7/A VOL 2 - Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay #AhmetŞafak #Remix Arda Baba Vay Delikanlı Gönlüm Şarkı Sözleri Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül çöl bulursu..

VOL 2 - Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay #AhmetŞafak #Remix Arda Baba 02:49

VOL 2 - Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay #AhmetŞafak #Remix Arda Baba

7/A Vay Delikanlı Gönlüm Şarkı Sözleri Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül çöl bulursun ama leyla bulamazsın Bu zaman aşık olmak zor gönül Sen bu düş..

  • ARDA VDF tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay VOL 2 -  ft Arda Baba 02:49

Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay VOL 2 - ft Arda Baba

7/A Vay Delikanlı Gönlüm Şarkı Sözleri Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül çöl bulursun ama leyla bulamazsın Bu zaman aşık olmak zor gönül Sen bu düş..

  • ARDA VDF tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cansız Kovid-19 Virüs Enjekte Edilen Atlar 45 Gün Sonra Antikor Üretti 04:29

Cansız Kovid-19 Virüs Enjekte Edilen Atlar 45 Gün Sonra Antikor Üretti

Adıyaman’da atlara enjekte edilen cansız Kovid-19 virüslerinden, atlar 45 gün sonra antikor üretti. Ülkemizde ve Dünya’da bir ilk olan bu çalışmada hayvan testleri aşamasına gelindi. ‘Covidsera’ ismi verilen antiserum ça..

HAZIRLIK YAPIYORLAR‼️ Geçmeyen Kaşıntı ve Düşürülemeyen CRP’ye DİKKAT‼️ Teşhis Yanlış Olabilir‼️ 39:44

HAZIRLIK YAPIYORLAR‼️ Geçmeyen Kaşıntı ve Düşürülemeyen CRP’ye DİKKAT‼

???? Dünya sağlık örgütü Biden ‘a Açıkça söyledi ; “ benim koyduğum kuralların dışında herhangi bir konuşma yapan sağlık mensubu siyasetçi kurum ya da kuruluş cezalandırılacak‼️” 6:03 ???? Uyuz olmayana uyuz teşhisi koy..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Felak (2017) Fragman 01:31

Felak (2017) Fragman

2017 yılı içinde gösterime girecek Felak filminin fragmanı. Filmi Mehmet Emin Şimşek yönetiyor. Banu Şimşek filmin oyuncuları arasında...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mehmet Ali Erbil'den Çocuk Aldırma Hakkında Flaş Açıklama 08:34

Mehmet Ali Erbil'den Çocuk Aldırma Hakkında Flaş Açıklama

Beraberlik yaşadığı şarkıcı Nevin Şimşek'ten şok iddialar geldi.Mehmet ali Erbil Nevin'e bebeğinin doğmaması için kürtaj yaptırdı.Dava açacağını bildiren şarkıcı Nevin'in açıklamalarına ünlü şovmenden ne cevap geldi...

  • ANKA tarafından
  • 740 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2018-2020 Orta Vadeli Program Açıklandı 04:53

2018-2020 Orta Vadeli Program Açıklandı

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, “2017 yılına ilişkin göstergeler yıl genelinde yüzde 5.5 seviyesinde büyüme oranının yakalanabileceğine işaret etmektedir. Program döneminde de uygulayacağımız reformlar sayesinde yüzde..

Gelin Arabası Yerine Gelin Kamyonu Yaptı 01:00

Gelin Arabası Yerine Gelin Kamyonu Yaptı

Düğününde yeşilçam'ın efsane filmlerinden olan 'selvim boyum al yazmalım' dan etkilenen damat Aşkın Şimşek gelin arabası yerine gelin kamyonu yaptı. Şimşek, gelini süslediği kamyonuyla kuaförden aldı ve köy yollarında tu..

Adnan Oktar Tüm Kedicikleri Estetikle Bana Benzetti 03:51

Adnan Oktar Tüm Kedicikleri Estetikle Bana Benzetti

ADNAN Oktar'ın ilk mağdurlarından birisi olan ve yıllarca mahkemelerdeAdnan Hocacılara karşı mücadele veren eski mahken Ebru Şimşek suskunluğunu bozdu. ABD'de evlenip çocuk sahibi olan Şimşek, Adnan Hoca'nın sahip ola..

  • BETA tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tolga Tanış Abd Dışişleri Bakanlığı'nın Personeli Gibi 04:49

Tolga Tanış Abd Dışişleri Bakanlığı'nın Personeli Gibi

Terör örgütleri ve CIA ilişkisi, A Haber’de yayınlanan Canan Barlas ile Gündem programında masaya yatırıldı. CIA eski şefi Graham Fuller'in daha önceki açıklamalarından örnekler verilerek CIA'nın terör örgütleri ile nası..

Şimşekler Geceyi Böyle Aydınlattı 01:10

Şimşekler Geceyi Böyle Aydınlattı

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden yapılan uyarı ile birlikte Düzce’de etkisini gösteren sağanak yağış ile birlikte çakan şimşekler geceyi aydınlatarak görsel şölen oluşturdu. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü Düzc..

Kadr - Ya Baba 02:59

Kadr - Ya Baba

Kadr Ya Baba Müzik Dinle Şarkı Sözleri Biz bizeyiz yanyana Kafalar gine bomba Dünya degil umrumda Yeniden dogdum galiba Dönde bir baksana Sevdiklerim yanimda ben zaten mutluyum girgir ile samata oooeyoo eyoo eyo..

Delaredo - Yılanların Oyunu 03:06

Delaredo - Yılanların Oyunu

Delaredo - Yılanların Oyunu Dinle Klip: Monkey Business & Atölye XYZ Yönetmen: Furkan Selim Çakırca Söz & Müzik: Delaredo Düzenleme: Delaredo Mix & Mastering: Can Volkan Yardımcı Yönetmen & Senaryo: Tarık Furkan Topalo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 6 yıl önce
42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri 08:41

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri

Tarihe damga vurmuş ünlü insanların son sözlerini sizler için derkedik. 1. Necip Fazıl Kısakürek Demek böyle ölünürmüş 2. Victor Hugo Siyah bir ışık görüyorum 3. Barbaros Hayreddin Paşa Öldüğüm zaman beni deniz ..

  • Umut Tv tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz 04:44

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016 yılında şu ana kadar 57 bölgede 85 operasyon yapıldı. 2016 yılında bu bölgede tespit edilen 485’i son üç ayda, 805 sığınak, barınak kullanılmaz hale getirilmiştir” dedi. Soylu, TBM..

Soner Sarıkabadayı - Dibine Dibine (Official Video) 03:53

Soner Sarıkabadayı - Dibine Dibine (Official Video)

Şarkı Sözleri: Sabahlara alıştım da Geceler hala zor geliyor İnsan içine de karıştım da Bi sen gibisi zor geliyor Unutmaya çalıştım da Tahminimden uzun sürüyor Hatalarımla da barıştım da Bir son gün her şeye son ver..