#Selim işık efsaneler kadıköyde ft hidayet can Özcan müzik dinle

Van Gölü'ndeki Göçmen Faciasında 6 Ölü 11 Gözaltı Var 03:41

Van Gölü'ndeki Göçmen Faciasında 6 Ölü 11 Gözaltı Var

Van Gölü'ndeki göçmen faciasının boyutları büyüyor. Can kaybı 6'ya yükseldi. Batan teknede 60'ya yakın kaçak göçmen olduğu düşünülüyor. Açıklamalar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan geldi...

We lied to you about Cursed 04:14

We lied to you about Cursed

Ok, we admit it ... we lied. But can YOU spot it? 21 Facts and a Lie gives you insight on the world of Cursed, the latest way to get your fill of swordplay, magic, and all things fantasy. For those of you that want to..

Virüsün üzerinden geçen 8 ayda- '896 bin 957 ölüm, 27 milyondan fazla vaka' 07:54

Virüsün üzerinden geçen 8 ayda- '896 bin 957 ölüm, 27 milyondan fazla

Çin'in Hubey eyaletinin Wuhan kentinde ortaya çıkan ve korona virüsten ilk ölümün gerçekleştiği andan itibaren 8 ay geçti. 8 aylık süreçte dünyaya yayılan virüs nedeniyle bütün dünyada 986 bin 957 can kaybı yaşandı. Topl..

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 33. Bölüm Fragmanı 00:57

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 33. Bölüm Fragmanı

Kuzey’le Yıldız; bir köprünün üstündeki iki inatçı keçi, aynı denizin iki hırçın dalgasıdır. Yıldız, Kuzey’i, kendini bildi bileli sevmektedir. Ondan başkasını gözü görmemiştir. Aileler de birbirinin can dostu olduğundan..

  • GÜL tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mutlaka Denemeniz Gereken 13 Hayat Kurtarıcı Düğün Hilesi! 10:20

Mutlaka Denemeniz Gereken 13 Hayat Kurtarıcı Düğün Hilesi!

nHepimizin başına komik durumlar gelebilir. Bu durum düğün gibi önemli bir günde başımıza geldiyse bu bizim için can sıkıcı olabilir. Peki ne yapabiliriz? Bu konuda birkaç fikrimiz var!!..

  • GÜL tarafından
  • 39 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Virüsle mücadelede son durum 01:49

Virüsle mücadelede son durum

BİN 614 KİŞİ DAHA KORONAVİRÜSE YAKALANDI, 58 CAN DAHA MÜCADELEYİ KAYBETTİ. SON TABLO SAĞLIK BAKANI'NIN BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ MESAJI İLE PAYLAŞILIRKEN, AMERİKA'DAKİ AŞI DENEMELERİNDEN DE KÖTÜ HABER GELDİ...

Salgın Döneminde Eğitimin Yeni Yol Haritası 02:39

Salgın Döneminde Eğitimin Yeni Yol Haritası

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitime geçildiğinden bu yana okullarda can sıkıcı bir durumla karşılaşmadıklarını söyledi. Her okulda Kovid-19 ekiplerinin olduğunu vurgulayan Selçuk, nihai hedefin tamamen yüz ..

  • GÜL tarafından
  • 23 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İskenderun'daki 2 PKK'lıdan biri üzerindeki bombayı patlattı! 04:28

İskenderun'daki 2 PKK'lıdan biri üzerindeki bombayı patlattı!

Hatay'ın İskenderun ilçesinde polis ekiplerinin alınan istihbarat üzerine takibe aldıkları araçtaki teröristlerle sıcak çatışma yaşanırken, araçtaki patlama sonucu 1 polis ve 2 vatandaş yaralandı. Valilikten yapılan son ..

Yolda çırpınan kuşlar için kendi canını hiçe sayan vatandaş o anları anlattı - 06:26

Yolda çırpınan kuşlar için kendi canını hiçe sayan vatandaş o anları a

Sakarya’nın Hendek ilçesinde D-100 karayolunda gördüğü manzara karşısında canını hiçe sayarak, yolda can çekişen kuşları kurtarmaya çalışan Kenan Esenboğa olay anını anlattı. Esenboğa, “Sadece vatandaşlık ve vicdani göre..

Kedilerin yaşam savaşı 02:04

Kedilerin yaşam savaşı

APARTMAN DAİRESİNDE ÇIKAN YANGINDA İKİ KEDİ MAHSUR KALDI. İTFAİYE EKİBİ EVDEN ÇIKARDIĞI GARSON VE BENEK İSİMLİ KEDİLERİ HAYATA DÖNDÜRMEYE ÇALIŞIRKEN, 2 KIZ KARDEŞ DE CAN DOSTLARI İÇİN HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLADI...

Sitede deprem testi krizi! 01:12

Sitede deprem testi krizi!

İZMİR'İN BAYRAKLI İLÇESİNDEKİ BİR SİTE DEPREMDEN SONRA HASAR ALDI. CAN GÜVENLİKLERİNDEN ENDİŞE EDEN DAİRE SAKİNLERİ DAYANIKLILIK TESTİ YAPTIRMAK İSTEDİ. SONRASINDA ÇIKAN KRİZ SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA GÖNDERİLDİ..

Antalya'da 5,2 Büyüklüğünde Deprem 05:23

Antalya'da 5,2 Büyüklüğünde Deprem

Antalya'nın Gazipaşa ilçesi açıklarında bir deprem meydana geldi. Kandilli depremin büyüklüğünü 5.4 olarak açıkladı. AFAD ise saat 15.44'te Antalya'nın Gazipaşa ilçesi açıklarında 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğin..

CHP’li Vekil Kürsüde Gözyaşlarına Engel Olamadı 01:02

CHP’li Vekil Kürsüde Gözyaşlarına Engel Olamadı

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bütçe görüşmelerine CHP'li Sera Kadıgil Sütlü'nün gözyaşları damgasını vurdu. Kadıgil, İzmir devlet tiyatrolarında başrol oyuncusunun sahneye koronalı çıktığını ve ihmaller nedeniyle can ka..

T.C. Milli Savunma Bakanlığı- “Kahraman komandolarımız Bakü'de” 01:07

T.C. Milli Savunma Bakanlığı- “Kahraman komandolarımız Bakü'de”

Kahraman Komandolarımız, canımızdan can bildiğimiz asil #Azerbaycan Türkü kardeşlerimize 83 milyon milletimizin sevgisini, muhabbetini ve selamlarını iletmek üzere Bakü’de..

Fransız balkon faciası! 02:11

Fransız balkon faciası!

FRANSIZ BALKONLARA DİKKAT!... BİNA CEPHELERİNE YETERİNCE İYİ SABİTLENMEYEN BALKON KORKULUKLARI CAN ALMAYA DEVAM EDİYOR... SON FACİA İSTANBUL'DA YAŞANDI... BALKONDAN DÜŞEN KADIN AĞIR YARALANDI, ONU TUTMAYA ÇALIŞAN KOCASI ..

Mentos Kola Birleşimiyle Pişmanlık Yaşayan Adam 00:38

Mentos Kola Birleşimiyle Pişmanlık Yaşayan Adam

Karantina günlerinde can sıkıntısından evinde mentos kola olayını gerçekleştirmek isteyen adam. Mentos kolanın içine girince pişmanlık yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Deprem Ankara'yı vurdu! 02:07

Deprem Ankara'yı vurdu!

BU KEZ DE BAŞKENT ANKARA'LILAR DEPREM GERÇEĞİ İLE YÜZLEŞMEK ZORUNDA KALDI.. MERKEZ ÜSSÜ KALECİK İLÇESİ OLAN 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DEPREM, PANİK VE KORKUYLA İNSANLARI SOKAKLARA DÖKTÜ...,DEPREM SIRASINDA BAZI EVLERDE ÇATLAK..

3 ineği öldü, üzüntüden bayıldı! 02:04

3 ineği öldü, üzüntüden bayıldı!

ÇOCUK BÜYÜTÜR GİBİ BÜYÜTTÜM BEN ONLARI... ONLAR ÖLDÜ, CANIMDAN CAN KOPTU ... YEDİKLERİ OTTAN ZEHİRLENDİKLERİNİ DÜŞÜNDÜĞÜ 3 İNEĞİ İÇİN BÖYLE SÖYLEDİ... EVLATLARIM GİBİYDİ DEDİ, ÜZÜNTÜSÜNDEN BİR ANDA YERE YIĞILIVERDİ..İŞ..

Yurttan kar manzaraları 01:09

Yurttan kar manzaraları

Türkiye’nin kuraklıkla mücadelede ettiği şu günlerde toprağa can suyu olacak kar, yurdu etkisi altına aldı...

3 kişiyi hayattan koparan kaza 01:03

3 kişiyi hayattan koparan kaza

2 OTOMOBİL ÇARPIŞTI, 3 CAN YOK OLUP GİTTİ. ANTALYA'DAN KORKUNÇ BİR KAZA GÖRÜNTÜSÜ VAR SIRADA...

Barajlardaki Su Seviyesi Yüzde 40'ı Geçti 01:45

Barajlardaki Su Seviyesi Yüzde 40'ı Geçti

Hasretle beklenen yağmur ve kar İstanbul'a adeta can suyu oldu. Barajlarda tehlikeli boyuta ulaşan su seviyesi arttı. Yüzde 19'lara kadar düşen su miktarı 22 günde ikiye katlandı, yüzde 40'ı geçti...

Uzaktan talimatla kurtuldu 01:21

Uzaktan talimatla kurtuldu

7 AYLIK BEBEĞİN BOĞAZINA HAVUÇ PARÇASI KAÇTI, EVLADI KUCAĞINDA CAN ÇEKİŞEN ANNE PANİKLE 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİ’Nİ ARADI. ACİL TIP TEKNİSYENİNİN TELEFONDAN VERDİĞİ TAKTİK AYSİMA'NIN HAYATINI KURTARDI...

50'ye yakın ev küle döndü! 01:55

50'ye yakın ev küle döndü!

AHŞAP BİR EVDE YANGIN BAŞLADI... KISA SÜREDE KOCA KÖYÜ ATEŞ ALDI... 50'YE YAKIN EV, DEREİÇİ KÖYÜ SAKİNLERİNİN GÖZLERİ ÖNÜNDE CAYIR CAYIR YANDI... NEYSEKİ CAN KAYBI YOKTU... AMA KÖYLÜLERİN ÇOĞU EVİNDEN OLDU.....

Dayısı tarafından 4 saat boyunca rehin alındı, tehdit ve hakarete uğradı 01:32

Dayısı tarafından 4 saat boyunca rehin alındı, tehdit ve hakarete uğra

Trabzon'da 20 yaşındaki bir üniversite öğrencisi genç kız dayısı tarafından 4 saat boyunca rehin alınıp, tehdit ve hakarete uğradı. O anları sosyal medyadan paylaşan genç kız, Ağzımda torpil patlatma girişiminde bulundu..

''Kızımı kurtarın!'' 01:04

''Kızımı kurtarın!''

BEBEKLERİNİN NEFES BORUSUNA YEMEK KAÇMIŞTI. KOŞARAK GİTTİKLERİ DOKTOR İLK MÜDAHALEYİ YAPTI. O ANLARDA ANNE BABANIN ÖMRÜNDEN ÖMÜR GİTTİ. DOKTORUN CANINA CAN VERDİĞİNİ GÖREN BABA, MİNNETİNİ GÖSTERMEK İÇİN HEKİMİN AYAKLARIN..

Türkiye vaka sayısında dünya ikincisi! 01:32

Türkiye vaka sayısında dünya ikincisi!

KORONAVİRÜS TABLOSUNDAKİ CAN KAYIPLARI SON 24 SAATTE BEŞ KİŞİ DAHA ARTARAK EN YÜKSEK SEVİYEYE ULAŞTI. BİR GÜNDE 346 KİŞİ HAYATINI KAYBEDERKEN, HER 4 DAKİKADA BİR CANIMIZI KORONAYA KURBAN VERDİK....

Koca- -Vaka sayısı düşecek! 02:23

Koca- -Vaka sayısı düşecek!

13 AYDIR DEVAM EDEN KORONAVİRÜS KABUSUNDA, TÜM ZAMANLARIN CAN KAYBI REKORU KIRILDI. SON 24 SAATİN TABLOSUNDA 362 HASTA DAHA HAYATINI KAYBETTİ.. SAĞLIK BAKANI DA BİLİM KURULU TOPLANTISI SONRASI KAMERA KARŞISINA GEÇTİ...

Çift mutantlı varyant cehennemi 01:53

Çift mutantlı varyant cehennemi

DÜNYANIN EN KALABALIK 2. ÜLKESİ HİNDİSTAN'DA DEĞİL YATAK, YOĞUN BAKIMDAKİLER İÇİN OKSİJEN BİLE KALMADI. ÜLKEDE,, BUGÜN KORONAVİRÜS 300 BİNDEN FAZLA KİŞİYE BULAŞTI. 3 BİNİN ÜZERİNDE DE CAN ALDI..

Kovid cehennemi alev alev yakıyor 01:38

Kovid cehennemi alev alev yakıyor

HİNDİSTAN ÇİFT MUTANTLI KOVİD CEHENNEMİNDE ALEV ALEV YANIYOR. SON 24 SAATTE TÜM ZAMANLARIN REKORU KIRILDI. HER 1 DAKİKADA 243 KİŞİYE VİRÜS BULAŞTI. OKSİJEN SORUNU YÜZÜNDEN BAŞKENT'TEKİ HASTANEDE 20 HASTA GÖZ GÖRE GÖRE CA..

Bu eve uçan uçana! 01:58

Bu eve uçan uçana!

FRENİ PATLAYAN, VİRAJI ALAMAYAN, ANKARA MÜHYE'DE YAŞAYAN ATAK AİLESİNİN EVİNE UÇUYOR. YAKLAŞIK 4 AY SONRA AYNI ŞOKU 12. KEZ YİNE YAŞADILAR. ARTIK CAN GÜVENLİKLERİNDEN ENDİŞE EDİYORLAR...