#Selim kurtcebe firak müzik dinle

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Aslan Bacanak (1977) Zeki Alasya  Metin Akpınar Film İzle 1:33:12

Aslan Bacanak (1977) Zeki Alasya Metin Akpınar Film İzle

Filmde, bir adamın âşık olduğu kızın ağabeyiyle yaşadığı problemler anlatılır. Minibüs şoförü olan Selim yeni bir mahalleye taşınır. Bir süre sonra mahallede yaşayan Zeynep’e âşık olur ve ona evlenme teklif eder. O da ağ..

  • Tv Series tarafından
  • 4.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Altın Şehir 1986 Türk Filmi İzle 1:02:43

Altın Şehir 1986 Türk Filmi İzle

Filmde, köyden gelip büyükşehir hayatında kaybolan insanların yaşadıkları anlatılır. Selim, taşı toprağı altın şehre, hayatını kurtarmaya gelmiştir. Ancak başkaları gibi şanslı değildir. Gidecek yeri, yapacak işi yoktur...

Düş Kırgınları Fragmanı 01:47

Düş Kırgınları Fragmanı

Konu: Kuzey ve Sami yıllarca hayata karşı birlikte mücadele etmiş iki dosttur. Geçmişten kopmayan ve geleceğe dair umutları olmayan Kuzey ve Sami’nin birbirlerinden başka kimseleri yoktur. Kuzey ölümü beklemektedir, Sam..

Gelin Çiçeği 1971 Türk Filmi İzle 1:32:18

Gelin Çiçeği 1971 Türk Filmi İzle

Arabası bozulan Selim Bey yol üzerindeki kasabanın bir otelinde kalır. Oteldede kasabalının düğünü vardır. Gecenin ilerleyen saatlerinde sarhoş olan gelin Arzu odasının yerini karıştırır ve Selim Beyin odasına girer. Sab..

Çiçek Taksinin Abuzer'ine Hapis Şoku 06:57

Çiçek Taksinin Abuzer'ine Hapis Şoku

Ünlü oyuncu Selim Erdoğan'ın ifadesi alındı, karara varıldı.....

  • BETA tarafından
  • 584 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kara Yazma 1979 Türk Filmi İzle 1:21:59

Kara Yazma 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, başlık parası biriktirmek için İstanbul’a giden İbrahim’in hikâyesini anlatır. Emine ile İbrahim birbirlerini sevmekte ve evlenmek istemektedirler. Emine Dayı Bey’in kızı, İbrahim ise çobandır. Dayı Bey, b..

Söz | 40.Bölüm 2:19:46

Söz | 40.Bölüm

Söz’ün 40. Bölümünde;nHafız şehit oluyor... nnBiyolojik silahın patlamasıyla tam bir dehşetin ortasında kalan Tim, çaresiz ve öfkelidir. Fakat daha büyük bir tehlike Selim’in (Burak Çelik) ele geçirdiği silahtır. Tim b..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hiç Geçmediği İstanbul’daki Köprüden 9 Kez Ceza Yedi 02:05

Hiç Geçmediği İstanbul’daki Köprüden 9 Kez Ceza Yedi

Konya’da yaşayan bir vatandaş, hiç gitmediği İstanbul Yavuz Sultan Selim Köprüsünden izinsiz geçtiği gerekçesiyle 9 kere köprü geçiş cezası yedi., Konya’da yaşayan Ali İhsan Çakıcı, 4 yıl önce aldığı 42 FAB 97 plakalı o..

Sol Yanım - Tanıtım 01:11

Sol Yanım - Tanıtım

Sol Yanım'a Abone Olmak İçin → http://bit.ly/sy-dd-subnn‘Sol Yanım’ seyirciyi genç yaşta kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmiş ve annesinin bakımını üstlenmiş Serra ile varlıklı Kutlusay Ailesi’nin veliahtı Selim’le t..

Gökhan Yeşilkaya - Senin Şehrin 04:38

Gökhan Yeşilkaya - Senin Şehrin

Gökhan Yeşilkaya - Senin Şehrin Dinle Senin Şehrin şarkı sözleri ile Sabah uykuma dönmüş gibiyim yine öyle Döndüm ya artık bize Geçtiğimiz yollara baktım bir şöyle Ne çok yormuşum bizi Ne çok yormuşum meğer bizi ..

Zara - Kurtuldum 05:46

Zara - Kurtuldum

Zara - Kurtuldum Dinle KURTULDUM Seninle Kopardık Bütün Bağları Herşey Bitti Artık Bil Bundan Sonra Kırıldı Gönlümün Umut Dalları Kendine Bir Sevgi Bul Bundan Sonra Geçmişi Bir Düşün Yalnız Kalırsan Maziyi Hatırla..

Melek Mosso - Keklik Gibi 04:45

Melek Mosso - Keklik Gibi

Melek Mosso - Keklik Gibi Dinle Keklik Gibi Kanadımı Süzmedim, Murat Alıp Doya Doya Gezmedim, Bu Kara Yazıyı Kendim Yazmadım. Alnıma Yazılmış Bu Kara Yazı, Kader Böyleyimiş Ağlarım Bazı Gönül Ey Sebebim Ey. Geceleri U..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.812 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Doğa İçin Çal 8 - Hayde 05:51

Doğa İçin Çal 8 - Hayde

Doğa İçin Çal 8 Projesinde yer alan müzisyenler: Ali Kazım Akdağ, Ant Kurttekin, Aycan Yeter, Ayça Işıldar, Barbaros Cinpir, Burak Avcı, Cansu Tüzan, Cem Korkmaz, Cem Tarım, Cem Yılmaz, Duygu Şirin, Efgan Rende, Eser Ey..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.737 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Bedo - Kimsen Yok (Official Video) 03:40

Bedo - Kimsen Yok (Official Video)

Bedo - Kimsen Yok (prod. by Efe Can) Director: İsmail Sabotic Dop: Yusufcan Güneş Dir assist: Eyüpcan Güneysu Photo: Levon Focus: Ersin Ertürk Edit: Sedat Taşdemir Color: Oğuz Birgölge Prod: Ahmet Yalçın Cast: Dilara Kı..

İlyas Yalçıntaş - Kalbimin Kapısı 04:22

İlyas Yalçıntaş - Kalbimin Kapısı

Söz: İlkan Serdaroğlu Müzik: Niran Ünsal Düzenleme: Selim Çaldıran Yönetmen: Emrah Özbilen..

İlyas Yalçıntaş - Kalbimin Kapısı 04:22

İlyas Yalçıntaş - Kalbimin Kapısı

Söz: İlkan Serdaroğlu Müzik: Niran Ünsal Düzenleme: Selim Çaldıran Yönetmen: Emrah Özbilen..

Onur Akın - Ağlayınca Balıklar (Ft Rubato) Official Video 03:28

Onur Akın - Ağlayınca Balıklar (Ft Rubato) Official Video

Şiir: Fatmagül Akyürek Beste: Onur Akın Yapım: Eylül Müzik Yapım Düzenleme: Rubato Vokal Çello: Özer Arkun Klarnet: Göksun Çavdar Bas Gitar: Eralp Görgün Gitar: Serhan Yasdıman Perküsyon: Türker Çolak & Memduh Akatay ..

İbrahim Başaran - Uyuyamam 03:47

İbrahim Başaran - Uyuyamam

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

İbrahim Başaran - Karlar Altında 03:00

İbrahim Başaran - Karlar Altında

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

İbrahim Başaran - Aranıyor Kalbim 03:51

İbrahim Başaran - Aranıyor Kalbim

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

İbrahim Başaran - Yeniden Yak 04:49

İbrahim Başaran - Yeniden Yak

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

Oğuzhan Koç - Bence de Zor 02:43

Oğuzhan Koç - Bence de Zor

Söz & Müzik: Oğuzhan Koç, Çağrı Telkıvıran Aranje: Çağrı Telkıvıran Gitar: Doğukan aydın Kayıt & Editing: Adnan Telkıvıran Mix & Mastering: Özgür Yurtoğlu Menajerlik: Hypers Yapım Şirketi: Hypers Prodüksiyon Şirketi..

Melek Mosso - Gel Desem de Gelme Ft. Aras 04:19

Melek Mosso - Gel Desem de Gelme Ft. Aras

Söz & Müzik: ARAS ( Arash pourzare ) Aranjör: Zafer KARAZAYGAN Gitarlar: Caner GÜNEYSU Piyano: Zafer KARAZAYGAN Keman & Viyola: Özdemir GÜZ Perküsyon: Velican SAĞUN Mix & Mastering: Selim TOPSAKAL Stüdyo: Çınar Records ..

Emir Can İğrek - Memur 02:50

Emir Can İğrek - Memur

Söz&Müzik: Emir Can İğrek Düzenleme: Yiğit Avcı Mix&Mastering: Emre Kaya Menajerlik: Hypers Yapım Şirketi : Hypers Prodüksiyon Şirketi: Hype Production Yönetmen: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bilgin Proje Yönetici..

Deniz Seki - Beni Derde Salan Gelsin 04:10

Deniz Seki - Beni Derde Salan Gelsin

Söz & Müzik: Rıdvan Çıracıoğlu Düzenleme: Selim Çaldıran Yönetmen: Serdar Seki Beni Derde Salan Gelsin şarkı sözleri ile Açma yaram derin derin Dermanını bilen gelsin Açma yaram derin derin Dermanını bilen gelsin B..

Serkan Kaya - Kaçak 04:16

Serkan Kaya - Kaçak

Söz : Sezen Aksu Müzik : Bülent Özdemir Düzenleme : Selim Çaldıran Yönetmen: Ecem Gündoğdu Görüntü Yönetmeni: Veli Kuzlu Klip Yapım: Başak Gündoğdu, Bahattin Canhoroz, Sun Film Production Prodüksiyon & Sanat Ekibi: Heli..

Soner Sarıkabadayı - Bitanem Deme Bitanem (Official Video) 03:57

Soner Sarıkabadayı - Bitanem Deme Bitanem (Official Video)

Şarkı Sözleri: Bana bi daha bitanem deme bitanem Sen sözünü çabuk unutanlardan hemen avutulanlardansın Gidebilirsin gidebilirsen Ölmem ya kendi sırtımı kendi gönlüme dönmem ya Zaten aşkın hesabı tutulmuyor bi şekil olm..