#Selin ciğerci Çömlek yapımı

Arka Sokaklar  - Mesut Açığa Alındı! 05:09

Arka Sokaklar - Mesut Açığa Alındı!

Arka Sokaklar 452. Bölümde; Selin'in kaçırıldığı haberini alan Mesut deliye dönüyor ve tek başına Selin'i kurtarmak istiyor. Fakat, bu ona pahalıya patlıyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı 00:39

Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı yayında! Denizden kurtarılan Selin, tekrar nefes alabilecek mi? Hikaye ve Künye Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için da..

Arka Sokaklar- Mesut Selini Kurtarmayı Başarabildi mi 05:01

Arka Sokaklar- Mesut Selini Kurtarmayı Başarabildi mi

Arka Sokaklar 453. Bölümde; Mesut, Bedran'ın adamı tarafından rehin alınan Selin'i kurtarmak için canla başla mücadele eder. Selin ise, ölümle burun burunadır...

  • ANKA tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Kabul Edemem 08:51

Cengiz Kurtoğlu - Kabul Edemem

Cengiz Kurtoğlu - Kabul Edemem Albüm Adı : Kabul Edemem Bana bir şeyler mi söyle diyorsun Sana sevgilimden başka söz demem Seninle yalnız biz dostuz diyorsan Senin dostluğunu kabul edemem Sulanan çiçekler kurur mu ..

Minik Kız Stüdyoda Herkesin İlgi Odağı Oldu  O Ses Türkiye 03:38

Minik Kız Stüdyoda Herkesin İlgi Odağı Oldu O Ses Türkiye

Performansıyla Murat Boz ve Yıldız Tilbe'yi döndürmeyi başaran Gülşen Çördük yarışmaya kızı Selin'le birlikte geldi. Stüdyoya gelen minik Selin sevimliliğiyle herkesin ilgi odağı oldu. Artık bu kanalda O Ses Türkiye ve h..

  • BETA tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 475. Bölüm Fragmanı 00:51

Arka Sokaklar 475. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 475. Bölüm Fragmanı yayında! Selin, Umut'un kaçırılmasıyla yıkılıyor! Ekip, linç girişimini engellemeye çalışıyor! Selin ve Mesut, güvenip bıraktıkları bakıcının ihanetine uğrar. Bakıcı Şükran, geriye sade..

Arka Sokaklar 481. Bölüm Fragmanı 00:52

Arka Sokaklar 481. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 481. Bölüm Fragmanı yayında! Umut Bebeğin babası Asım, Mesut'un evine saldırıyor! Asım, Selin'in bebeği velayetine almasından sonra olayı kan davasına döndürüyor. Selin, Asım ile çıkabilecek sorundan endiş..

Kastamonu'daki sel felaketi saniyeler içinde şehri yuttu! Vatandaşlar nereye kaçacağını şaşırdı 01:07

Kastamonu'daki sel felaketi saniyeler içinde şehri yuttu! Vatandaşlar

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde can kaybı, Çatalzeytin ilçesinde heyelanda yaşamını yitiren 1 kişi ile 34'e yükseldi. İlçede arama- kurtarma çalışmaları sürüyor. Kastamonu'da çarşamba günü ..

Kızılcık Şerbeti 42. Bölüm @showtv 2:21:46

Kızılcık Şerbeti 42. Bölüm @showtv

Kızılcık Şerbeti 42. Bölümünde; Nilay ve Mustafa’nın gerçeği ortaya çıkarmak için giriştikleri oyun Abdullah tarafından bozulacak ancak bu olay üçünün arasında sır olarak kalacaktır. Son gelişmeleri konuşmak üzere buluş..

Artebella Sizde Yapabilirsiniz  Cam Setleri Dantel Kavanoz Takımı 06:22

Artebella Sizde Yapabilirsiniz Cam Setleri Dantel Kavanoz Takımı

Artebella Sizde Yapabilirsiniz Cam Setleri Dantel Kavanoz Takımı Dışardan alacagınız ve kolayca bulacagınız malzemelerle çok güzel ve kullanışlı kavanoz yapımı.....

  • Kadınca tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hani’de Hain Tuzak- 2 Şehit, 2 Yaralı 02:13

Hani’de Hain Tuzak- 2 Şehit, 2 Yaralı

Hani’de Hain Tuzak- 2 Şehit, 2 Yaralı Diyarbakır’ın Hani ilçesinde güvenlik güçlerinin yaptığı arazi arama tarama çalışması sırasında el yapımı patlayıcı infilak ettirildi, patlamada 2 uzman çavuş şehit oldu, 2 asker de..

Portakaldan Mum Nasıl Yapılır? 03:09

Portakaldan Mum Nasıl Yapılır?

Evde hem eglenecegimiz hemde yapımı kolay mum yapımı. Sonunda hos kokulu bir muma sahip olacagınız bir proje.iyi seyirler dileriz.:))..

  • Kadınca tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah 03:46

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah

Bilimkurgu filmlerinden fırlamış gibi görünen bu tüfek Belçikalı bir firmanın tasarımı. Şu an bazı orduların özel kuvvetleri tarafından taktik saldırı silahı olarak kullanılıyor. Bu silaha, amaca göre, bomba atar, laze..

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit 00:59

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit

Hakkari'den acı haber geldi. Yüksekova ilçesi Esendere bölgesinde Susuzkeklik karakolu ile Aslankaraş Üs bölgesi arasında askeri aracın geçişi sırasında EYP patlatıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu..

KOLPAÇİNO - Ganyotçu Komik Sahneler 11:28

KOLPAÇİNO - Ganyotçu Komik Sahneler

9 Kas 2019 tarihinde yayınlandı Filmin Konusu: Bir aksiyon-komedi filmi olan Kolpaçino, birbirine kenetlenmiş 7 kişinin bir günde başına gelenleri anlatıyor. Kolpaçino: Bir Şehir Efsanesi, temposu ve kurgusuyla şaşırtıc..

Caner Çalışır Ve Safiye Soyman İzmir Uçuşundaki Olay Anları 01:02

Caner Çalışır Ve Safiye Soyman İzmir Uçuşundaki Olay Anları

Caner ÇalışırSelin Ciğerci Ve Safiye Soyman İzmir Uçuşundaki Olay Anları !!!!Caner Çalışırın 12 Temmuz 2017 İnstagram|Snapchat Historysi(Hikayesi)..

  • ANKA tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sabırlı Olmam Lazımdı 01:00

Sabırlı Olmam Lazımdı

Galatasaray'ıda perdeyi açan golü atan Tolga Ciğerci, farklı galibiyeti değerlendirdi...

  • OFSAYT tarafından
  • 569 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ndiaye Şovu Kaçırmayın! 00:29

Ndiaye Şovu Kaçırmayın!

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Ndiaye, orta sahadan müthiş taşıdığı topun ardından harika bir pas çıkarttı. Ancak Tolga Ciğerci kaleciyi geçemedi...

  • OFSAYT tarafından
  • 489 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika... Milli Takım'da Enes, Okay, Çağlar ve Bilal Kadrodan Çıkarıldı 03:01

Son Dakika... Milli Takım'da Enes, Okay, Çağlar ve Bilal Kadrodan Çıka

Son Dakika... Milli Takım'da Enes, Okay, Çağlar ve Bilal Kadrodan Çıkarıldı Son Dakika... Milli Takım'ın Kosova kadrosundan Enes Ünal, Okay Yokuşlu, Çağlar Söyüncü ve Bilal Başakcıoğlu çıkarıldı. Rusya'da düzenlenecek..

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2 03:58

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2

Süper Lig'de Osmanlıspor ile Galatasaray'ın kapışması nefesleri kesti!.. Yasin ile öne geçen Galatasaray, Webo'yu durduramadı maçta son sözü Semih Kaya söyledi. Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta mücadelesinde Osmanlıspor..

Galatasaray 6-2 24 Erzincanspor (Maç Özeti - 24 Ocak 2017) 10:05

Galatasaray 6-2 24 Erzincanspor (Maç Özeti - 24 Ocak 2017)

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu son hafta maçında Galatasaray sahasında 24 Erzincanspor'u 6-2 yendi. Sarı kırmızılı ekibin Alman futbolcusu Podolski tam 5 gol atarak galibiyetin mimarı oldu. Galatasaray grubu ikinci sırada..

  • Ömer tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Galatasaray - Kayserispor Maçı 03:28

İşte Galatasaray - Kayserispor Maçı

Galatasaray, şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin kaybını kullanamadı. Sahasında Kayserispor'a 2-1 yenilen sarı kırmızılılar 3. sırada kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Kayserispor'u konuk eden Galatasaray'ı..

Galatasaray - Fenerbahçe 0 1 Maç Özeti  (23 Nisan 2017) 03:28

Galatasaray - Fenerbahçe 0 1 Maç Özeti (23 Nisan 2017)

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbiyi konuk takım uzatma dakikalarında Josef'in attığı golle 1-0 kazandı. Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, son oynadıkla..

  • PengoTV tarafından
  • 2.934 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antalyaspor Galatasaray Maçının Özeti 04:26

Antalyaspor Galatasaray Maçının Özeti

Süper Lig'de sezona fırtına gibi giren Galatasaray'ın hızını Antalyaspor kesti! Fransız yıldızı Gomis'le öne geçen Aslan, Eto'o'yu durduramayınca sezonun ilk puan kaybını yaşadı. Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta mücadele..

Galatasaray Hedefi Tutturdu 01:44

Galatasaray Hedefi Tutturdu

Süper lig'de 7 hafta sonunda 19 puan ile lider durumda bulunan Galatasaray'da yeni transferlerin sağladığı uyum, hem teknik heyetin hem de yönetimin yüzünü güldürdü. Fernando, Ndiaye, Belhanda, Gomis, Maicon, Mariano, F..

Unvanı Bu 11 Koruyacak 01:34

Unvanı Bu 11 Koruyacak

Süper Lig'in 8 haftasında Atiker Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray'da Igor Tudor kadroyu büyük oranda koruyacak. Kazanan kadroyu zorunlu olmadıkça değiştirmek istemeyen Hırvat çalıştırıcı yedek bekleye..

Tudor Derbi 11'i İçin Onları Bekliyor 01:26

Tudor Derbi 11'i İçin Onları Bekliyor

Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Galatasaray'da gözler Tolga Ciğerci ile Garry Rodrigues'in üzerinde. Atiker Konyaspor maçının 32. dakikasında arka adelesınde sertleşme ve ağrı hissederek oyund..

Tudor'un Derbi 11'inde Tek Bir Soru İşareti Var 01:07

Tudor'un Derbi 11'inde Tek Bir Soru İşareti Var

Pazar günkü derbıye önemli bir puan avantajıyla çıkacak Galatasaray'da Tudor ve oyuncuların konsantrasyonu en üst seviyede. Atiker Konyaspor maçında sakatlanan Rodrigues'in tedavisi sürüyor. Sağlık ekibi, oyuncunun der..

Medipol Başakşehir 5 - 1 Galatasaray Maç Özeti 05:06

Medipol Başakşehir 5 - 1 Galatasaray Maç Özeti

Süper Lig'de haftanın maçında Medipol Başakşehir, Galatasaray'ı 5-1 yenerek çok önemli bir galibiyet elde etti. Süper Lig'de zirveyi çok yakından ilgilendiren karşılaşmaya Galatasaray iyi başladı. Önde baskıyla pozisyon..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti 05:34

Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray evinde Bursaspor'u 5-0 yendi ve bir hafta aradan sonra maç fazlasıyla yeniden liderliğe yerleşti. Ligin 21. haftasına lider giren ancak geçtiğimiz hafta deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-1 ka..

  • OFSAYT tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 7 yıl önce