#Selçuk arslan

Gelin Evi 478.Bölüm Fragmanı 00:47

Gelin Evi 478.Bölüm Fragmanı

Gelin Evi'nin bu bölümünde, 1,5 senelik evli, 24 yaşında, Emek Selçuk’un evine konuk olunuyor. Emek Hanım’ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çeki..

  • BETA tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ailecek Şaşkınız Fragman 03:25

Ailecek Şaşkınız Fragman

Beyazperdenin en sevilen isimlerinden Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in yeni filmi Ailecek Şaşkınız 2 Mart 2018’de TR 40 33 Productions yapımcılığında vizyona girecek. Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği, Gökhan Tiryaki’nin g..

Ailecek Şaşkınız - Kamera Arkası 14:51

Ailecek Şaşkınız - Kamera Arkası

Beyazperdenin en sevilen isimlerinden Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in yeni filmi Ailecek Şaşkınız 2 Mart'ta TR 40 33 Productions yapımcılığında vizyona girdi. Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği, Gökhan Tiryaki’nin görüntü ..

  • JET TV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğuzhan Uğur'la P!NÇ 14. Bölüm İzle 1:14:03

Oğuzhan Uğur'la P!NÇ 14. Bölüm İzle

Oğuzhan Uğur'la P!NÇ (Efsane Bölüm): Ramazan, Yaşlılar, SMA, Selçuk Balcı, Tuğçe Kandemir, Korku İzle..

Polis Memurundan Serçeye Hayata Döndüren Dokunuş 02:00

Polis Memurundan Serçeye Hayata Döndüren Dokunuş

Adıyaman'ın Tut ilçesinde görevli polis memuru Selçuk Köksesakal duvara çarpıp yere düşen serçeye kalp masaj yaparak hayata yeniden tutunmasını sağladı...

  • JET TV tarafından
  • 607 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İşte Recep Tayyip Erdoğan'ın En Küçük Torunu 01:50

İşte Recep Tayyip Erdoğan'ın En Küçük Torunu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan’dan olan torununun fotoğrafları ilk kez ortaya çıktı... İş adamı Özdemir Bayraktar'ın oğlu Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar ile evli olan Sümeyye Erdoğan..

  • BETA tarafından
  • 644 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Burçlar 'KİM MİLYONER OLMAK İSTER ' Yarışmasında 04:30

Burçlar 'KİM MİLYONER OLMAK İSTER ' Yarışmasında

12 burç karakterlerimiz en haylaz halleri ile bu seferde selcuk yöntemin sundugu kim milyoner olmak ister yarışma programına katıldı. Öncelikle bunların bir komedi oldugunu unutmamanızı istirham ederim...

  • JET TV tarafından
  • 6.120 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Burcu Başoğlu'na Ceza Yağdı 04:08

Burcu Başoğlu'na Ceza Yağdı

Burcu Başoğlu’nun eşi Selçuk Kabadayı, eşinin kendisini Murat Başoğlu ile aldattığı iddiasıyla mahkemeye başvurmuştu...

  • BETA tarafından
  • 138 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yeni asgari ücret belli oldu 01:01

Yeni asgari ücret belli oldu

Bakan Selçuk, asgari ücretin tüm çalışanlar için hayırlı olmasını diledi. 2020 yılında asgari ücret brüt 2 bin 943, net 2 bin 324 TL 70 kuruş oldu. Evli ve üç çocuklu bir işçi için asgari ücret 2 bin 479 lira 21 kuruş ol..

Mahmut Çınar - Kördüğüm 03:42

Mahmut Çınar - Kördüğüm

Mahmut Çınar - Kördüğüm Dinle Döndüğüm yıkık bir ev burası Kördüğüm... O simsiyah gözünde gördüğüm Hayallerin enkazı Sevdiğim sokakların çıkmazı Yokluğun gibi sakladın beni Çocukluğum gibi özledim seni Sanma ki bu..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zara - Kurtuldum 05:46

Zara - Kurtuldum

Zara - Kurtuldum Dinle KURTULDUM Seninle Kopardık Bütün Bağları Herşey Bitti Artık Bil Bundan Sonra Kırıldı Gönlümün Umut Dalları Kendine Bir Sevgi Bul Bundan Sonra Geçmişi Bir Düşün Yalnız Kalırsan Maziyi Hatırla..

Sadece 8 ve 12. Sınıflara Yüz Yüze Kurs Verilebilecek 01:55

Sadece 8 ve 12. Sınıflara Yüz Yüze Kurs Verilebilecek

Devlet ve özel okullarda 8 ve 12'nci sınıflar dışındaki öğrenciler için kurs adı altında yüz yüze eğitim verilemeyecek. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, diğer sınıflar için kurs veren okullara cezai yaptırım uygulanacağı..

Türkiye'nin ilk uçan arabası Cezeri'nin yeni görüntüleri yayınlandı 14:54

Türkiye'nin ilk uçan arabası Cezeri'nin yeni görüntüleri yayınlandı

BAYKAR tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Türkiye’nin ilk uçan arabası CEZERİ, ilk uçuş testlerini başarıyla tamamladı. Türk mühendislerinin tasarlayıp ürettiği, 230 kilogramlık ön prototip uçuş testlerinde 10..

Gaziantep'te 'Temassız Oyun Şenliği' 04:39

Gaziantep'te 'Temassız Oyun Şenliği'

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye’de ilk kez düzenlenen ‘Temassız Oyun Şenliği’, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un telekonferans ile katılımıyla gerçekleştirildi...

Bayhan - İsyanlardayım (Canlı Akustik Performans) 03:55

Bayhan - İsyanlardayım (Canlı Akustik Performans)

Söz: Ahmet Selçuk İlkan Müzik: Kemal Taşçeşme..

Asgari Ücret Maratonu Başladı 02:30

Asgari Ücret Maratonu Başladı

Milyonlarca kişinin merakla beklediği asgari ücret görüşmelerinde ilk randevu gerçekleşti. Koronavirüs salgını nedeniyle görüşme video konferans yöntemiyle yapıldı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt S..

Asgari ücret belli oldu! 01:53

Asgari ücret belli oldu!

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, “1 Ocak 2021 tarihinden itibaren geçerli olacak asgari ücret, brüt 3 bin 577 lira 50 kuruş, net 2 bin 825 lira 90 kuruş olarak belirlenmiştir. Böylece, geçen y..

Akıncı PT-3 Testleri Başarıyla Tamamlandı 01:23

Akıncı PT-3 Testleri Başarıyla Tamamlandı

Türkiye'nin merakla beklediği Akıncı PT-3'ün testleri tamamlandı. Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar başarıyla tamamlanan o testlere ait görüntüleri paylaştı. İşte o anlar.....

Bahçeli'den sert tepki! 02:15

Bahçeli'den sert tepki!

MHP LİDERİ BAHÇELİ DE GÜNDEMİN SICAK BAŞLIKLARINI SOSYAL MEDYA HESABINDAN DEĞERLENDİRDİ. GELECEK PARTİSİ'NDEN SELÇUK ÖZDAĞ'IN UĞRADIĞI SALDIRI İÇİN, MHP'NİN HEDEF ALINDIĞINI SÖYLEDİ; OLANLARI KOMPLO OLARAK NİTELENDİRD..

Bayhan - Bana Sor 04:49

Bayhan - Bana Sor

Ferdi Tayfur Arabesk deyince akla gelen en önemli isimlerden. Hatırladığım çocukluk yıllarımda Adana açık hava sinemasında 1987 yapımı Derbeder filmini izleme şansı elde etmiştim. Yankılanan kalitesiz ses sistemine rağm..

Serdar Ortaç - Merak Etme Sen 05:06

Serdar Ortaç - Merak Etme Sen

2 SES, 1 NEFES… Türk müziğinin iki başarılı yorumcusu Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi aynı sahnede bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” izleyicisiyle buluşuyor..

Seda Yiyin - Kaçın Kurası Akustik (Sezen Aksu Cover) 03:08

Seda Yiyin - Kaçın Kurası Akustik (Sezen Aksu Cover)

Yönetmen : Serkan Mısırlıoğlu, SM Film Yapım Piyano : Alkın Toy Gitar : Can Tekin Alp Bass Gitar : Şafak Kocadağ Kayıt : Batuhan Koç, Selçuk Cinali, Müzik Kutusu Prodüksiyon Mix, mastering : Batuhan Koç Şarkı sözleri Gö..

Bayraktar TB2 Terörün Kökünü Kuruttu 02:05

Bayraktar TB2 Terörün Kökünü Kuruttu

BAYKAR Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, Azerbaycan televizyonuna röportaj verdi. Türkiye'nin savunma sanayinde artık parmakla gösterildiğini söyleyen bayraktar, İnsansız Hava Aracı Bayraktar TB-2'lerin terörün kök..

Matematik ağlattı! 02:04

Matematik ağlattı!

YAKLAŞIK 1.5 MİLYON ÖĞRENCİNİN TER DÖKTÜĞÜ LGS'DEKİ MATEMATİK SORULARININ ZORLUĞU ÇOK KONUŞULDU. MİLLİ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK, SIRALAMA KONUSU DERKEN, NEDEN HEP MATEMATİK, ÖĞRENCİLERİ ZORLUYOR SORUSU ÇÖZÜLEMİYOR....

Masanın Ayağı HDP İddiasına Enginyurt Yanıt Verdi Masanın Altında Ne İşiniz Var Kedi Misiniz 08:09

Masanın Ayağı HDP İddiasına Enginyurt Yanıt Verdi Masanın Altında Ne İ

Masanın ayağı HDP iddiasına Enginyurt yanıt verdi: Masanın altında ne işiniz var, kedi misiniz? Tuba Emlek'in sunduğu Mercek'in bu haftaki konukları; Eski LDP Genel Başkanı Cem Toker, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımc..

Türk sanat müziğinin usta ismi İnci Çayırlı vefat etti 00:43

Türk sanat müziğinin usta ismi İnci Çayırlı vefat etti

Türk Sanat Müziği geleneğinin önemli ve başarılı isimlerinden 86 yaşındaki İnci Çayırlı, hayatını kaybetti. Türk Sanat Müziği Bestecisi ve koro şefi Cengizhan Sönmez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kıymetl..

ÖZDEMİR BAYRAKTAR HAYATINI KAYBETTİ 00:39

ÖZDEMİR BAYRAKTAR HAYATINI KAYBETTİ

Sabah saatlerinde hayatını kaybeden iş insanı Özdemir Bayraktar’ın cenazesi Hadımköy’de bulunan Baykar Tesislerine getirildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve taziye için tes..

Baykar TB3, Amerikan MQ-9B'ye karşı. Uçak gemilerine İHA! 15:48

Baykar TB3, Amerikan MQ-9B'ye karşı. Uçak gemilerine İHA!

ABD ile Türkiye arasında gemi güvertesinden kalkacak yeni nesil pervaneli İHA sistemi konusunda rekabet yaşanıyor. General Atomics şirketi MQ-9B'nin özel modeli ile ilk olacağını iddia ediyor. Baykar Savunma Teknoloji Li..

Adnan Fırat - Sağanak 03:10

Adnan Fırat - Sağanak

Söz & Müzik: Adnan Fırat Düzenleme: Ersin Bişgen Yapım: 2K Prodüksiyon Yapımcı: Kamuran Kayra Söz & Müzik: Adnan Fırat Düzenleme: Ersin Bişgen Klasik - Akustik Gitar : Selahattin Güzelel Klarnet: Mert Can Selçuk Mix - Ma..

Yakında Saklanılan Türk Ortaya Çıkartılacak - İbrahim Ufuk Kaynak - SON33 46:29

Yakında Saklanılan Türk Ortaya Çıkartılacak - İbrahim Ufuk Kaynak - SO

Orhan Karaağaç’ın hazırlayıp sunduğu “Son 33” farklı konu ve konuklarıyla kaldığı yerden devam ediyor. Son 33’ün bu haftaki konuğu Stratejist/Analist İbrahim Ufuk Kaynak oldu. Son 33’ün bu bölümünde başlıca şunlar konuş..

  • PengoTV tarafından
  • 11.123 görüntüleme
  • 2 yıl önce