#Selçuk ayrılıklara dair müzik dinle

Hızlı ve Öfkeli 9 Çıkış Tarihi Belli Oldu 02:06

Hızlı ve Öfkeli 9 Çıkış Tarihi Belli Oldu

Film stüdyosu Universal Pictures tüm yıl boyunca serisinin bir sonraki taksit çıkış tarihini erteledi, raporlar Day.Az atfen Segodnya.ua . Hayranlar franchise'in bir sonraki bölümünü 10 Nisan 2020'de görecekler. Daha..

Çipli Kimlik Kartında Büyük Hata 03:18

Çipli Kimlik Kartında Büyük Hata

Diyarbakır’da bir iş kadınının, başvuru yapmamasına rağmen adına çipli kimlik kartı düzenlendi. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğünden aranan kadın, kendisine verilen çipli kimlik kartını görünce şok geçirdi. Yeni kim..

Gökçe Bahadır Nasıl Keşfedildi? 02:48

Gökçe Bahadır Nasıl Keşfedildi?

Şule ile Vitrindekiler 2.Bölüme konuk olan başarılı oyuncu Gökçe Bahadır, oyunculuğa nasıl başladığını ve nasıl keşfedildiğini anlattı... Şule ile Vitrindekiler' konuk olan Gökçe Bahadır, hayatına dair bilinmeyenlerini a..

  • ANKA tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zahide Yetişten Çok Sert Gülben Ergen Açıklaması 01:23

Zahide Yetişten Çok Sert Gülben Ergen Açıklaması

Zahide Yetiş, son dönemde magazin gündemini meşgul eden Gülben Ergen haberlerine dair yorumlarda bulunuyor...

  • ANKA tarafından
  • 752 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı 00:58

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı yayında! Bedran'ın kaçırdığı Selin, ölümle burun buruna! Arka Sokaklar 452. Bölüm 13 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Selin, Bedran tarafından kaçırılır. Mesut, Selin'in kaçırı..

ADB Vize Krizinin Şifreleri 02:04

ADB Vize Krizinin Şifreleri

ABD'nin şok bir kararla Türkiye'den vize başvurularını dondurması Ankara için beklenmedik bir gelişme oldu. Karar tam da ABD’de 3 günlük tatil olan Kolomb Günü’ne denk geldi. Hürriyet’e konuşan Türk kaynaklar, “Rahatsızl..

Taffarel Ayak Tenisinde Hünerlerini Sergiledi 00:44

Taffarel Ayak Tenisinde Hünerlerini Sergiledi

Brezilya Milli Takımı'nın kaleci antrenörü Taffarel, milli takım kampında ayak tenisine dair tüm hünerlerini sergiliyor..

Kerimcan Durmaz ve Seda Sayan Canlı Yayın 06:50

Kerimcan Durmaz ve Seda Sayan Canlı Yayın

Kerimcan Durmaz ve Seda Sayan sosyal medya üzerinden cnlı yayın yaptı. Kerimcan Durmaz, Seda Sayan'a olan hayranlığını yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla gösterdi. Ayrıca Kerimcan Durmaz yeni kiraladığı evinin fiyatı v..

  • ANKA tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gonca Akkuş'tan Olay İtiraflar;Ebru Şallı Umurumda Değil 12:29

Gonca Akkuş'tan Olay İtiraflar;Ebru Şallı Umurumda Değil

Magazin D programında canlı yayına katılan Gonca Akkuş; Kocası Uğur Akkuş ve Ebru Şallı ile olan ilişkisine dair olay açıklamalarda bulundu...

  • ANKA tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Günay İbrahimli - Sürgün  (5də5) 03:22

Günay İbrahimli - Sürgün (5də5)

“Xəzər” Televiziyasının reytinqləri üstələyən daha bir veriliş “5-də 5” şou-proqramdır. Daha fərqli və maraqlı olmağı bacaran verilişin aparıcısı Zaur Kamaldır. Proqramda məşhur ifaçıların ifasında zövqlü musiqinin, canl..

  • ANKA tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yatırımcılar Türkiye'ye  Yatırım Yapmak İstemiyor 02:04

Yatırımcılar Türkiye'ye Yatırım Yapmak İstemiyor

Başbakan Binali Yıldırım ile görüşen İngiliz işadamları Türkiye’den uzaklaşan İngiliz yatırımcılarının oranının yüzde 20 olduğunu açıkladı. İngiliz şirketlerin Türkiye yöneticilerinden oluşan Strategic Partnership Scheme..

ABD'nin Teröristlere Sağladığı Mühimmat  Buzdağının Görünen Kısmı 02:21

ABD'nin Teröristlere Sağladığı Mühimmat Buzdağının Görünen Kısmı

ABD'nin müttefikleri için gönderilen silahların Suriye'deki teröristlerin eline geçtiği yönündeki açıklamaları değerlendiren Rus siyaset bilimci Dmitriy Evstafyev, kamuoyuna yansıyan verilerin buzdağının görünen kısmı ol..

ABD ile Yaşanan Kriz Kısa Vadeli Mi Değil Mi 07:16

ABD ile Yaşanan Kriz Kısa Vadeli Mi Değil Mi

Kendisinin 15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü'ndeki ve ABD'ye gidiş gelişlerinde Atatürk Havalimanı'ndaki güvenlik kameraları görüntüleri izletilince dahi mahkemeye “Ben değilim” diyen Kemal Batmaz... Genelkurmay Başkanlığı'nd..

İlk Öpücük Filmi Öncesi; Murat Yıldırım ve Özge Gürel Özel Röportaj 12:20

İlk Öpücük Filmi Öncesi; Murat Yıldırım ve Özge Gürel Özel Röportaj

İlk Öpücük filminde birlikte rol alan; Murat Yıldırım ve Özge Gürel yeni filmleri ve özel hayatları konularına dair özel açıklamalarda bulunuyorlar...

  • ANKA tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'nin Büyükelçileri Diplomat Değil, İstihbaratçıdır 01:20

ABD'nin Büyükelçileri Diplomat Değil, İstihbaratçıdır

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, TVNET'te yayınlanan Büyük Oyun programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. ABD'nin Türkiye'ye gönderdiği büyükelçilerin büyük çoğunluğunun istihbaratç..

Juncker:May Brexit İçin Yardım İstemedi 01:25

Juncker:May Brexit İçin Yardım İstemedi

AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, İngiltere Başbakanı Theresa May'in Brexit müzakerleri konusunda yardım istediğine dair iddiaları yalanladı..

Ebru Şallı'nın Yasak Aşk Skandalı Büyüyor 15:18

Ebru Şallı'nın Yasak Aşk Skandalı Büyüyor

Ebru Şallı'nın Yasak Aşk Skandalı Büyüyor - Gonca Akkuş Tüm Yaşadıklarını Anlatıyor Söylemezsem Olmaz programına canlı telefon bağlantısıyla katılan Gonca Akkuş; son dönem yaşadıkları, Uğur Akkuş'la yaşadıkları ayrılık v..

  • ANKA tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Weinstein Skandalına Tepkiler Devam Ediyor 01:35

Weinstein Skandalına Tepkiler Devam Ediyor

Tecrübeli oyuncu Jane Fonda Hollywood’da böyle bir skandalın ilk kez gün yüzüne çıktığını söyledi: “Şükürler olsun ki ortaya çıktı. Hollywood’da ilk kez böyle bir şey oluyor. Malesef dünyada çok yaygın bir şey. Bilinen ..

Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı 00:39

Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı yayında! Denizden kurtarılan Selin, tekrar nefes alabilecek mi? Hikaye ve Künye Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için da..

Avusturya Dünyanın En Genç Başbakanına Hazırlanıyor 01:16

Avusturya Dünyanın En Genç Başbakanına Hazırlanıyor

Avusturya siyasetinde on yılların geleneği bozulmadı ve seçmen yeniden koalisyon yönünde oy kullandı. Bu kez hükümet kurma görevi eski Dışişleri Bakanı Sebastien Kurz’da olacak. Merkez sağ seçmene seslenen Avusturya Halk..

Alişan Gülben Ergeni Bombaladı : Kimin Ne Mal Olduğunu Herkes Biliyor 01:53

Alişan Gülben Ergeni Bombaladı : Kimin Ne Mal Olduğunu Herkes Biliyor

Ece Erken evli bir erkekle sevgili olmasına dair açıklamalarda bulunurken, Alişan araya girerek Gülben Ergen'i ima ederek bomba açıklamalarda bulundu...

  • ANKA tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılmaz Güney  Yarın Çok Güzel Olacak Oğul 01:26

Yılmaz Güney Yarın Çok Güzel Olacak Oğul

Kerim ile oğlu arasında çok anlamlı bir diyalog geçer. Oğlu da dahil herkese sümüklü böcek tüccarı olduğunu söyler. Zenginlerin arasında böylece girmeyi başarır. Ama bu yüzden okulda arkadaşları oğluyla sümüklü böcek d..

Kızıldeniz'den Basra Körfezi'ne Kadar Bir Savaş Hattı Kuruluyor 01:42

Kızıldeniz'den Basra Körfezi'ne Kadar Bir Savaş Hattı Kuruluyor

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül TVNET'te gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. İsrail ve ABD'nin BAE üzerinden Suudi Arabistan'ı rehin aldığını dile getiren Karagül Coğrafyada bir cephe ..

Batı Terörle Mücadele Adıyla İslamla Savaştı 01:47

Batı Terörle Mücadele Adıyla İslamla Savaştı

TVNET'te Büyük Oyun programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül 'Dünyada artık terörle mücadele diye bir kavram yok. Soğuk savaşın bitmesinden hemen so..

Mahmut Tanal'ı Boşa Düşüren FETÖ Sorusu 00:34

Mahmut Tanal'ı Boşa Düşüren FETÖ Sorusu

TBMM'de Nüfus Hizmetleri Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Yasa Tasarısı'nın görüşülmesi sırasındaMeclis Başkanvekili Ahmet Aydın'ın da dahil olduğu komik anlar yaşandı. AK Parti Grupbaşkanvekili Mehm..

Need For Speed Payback Official Story Trailer 01:10

Need For Speed Payback Official Story Trailer

Need for speed now for many of us, the good old days. Still, since those days, successful players need for speed somewhere in the US re-released the belief that it would be crumbs. The concept of Payback scenarios for a..

  • BETA tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tillerson  İranlı Milisler Irak'ı Terk Etsin 01:19

Tillerson İranlı Milisler Irak'ı Terk Etsin

Suudi Arabistan’ı ziyaret eden Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, İran’ın bölgedeki etkisine dair endişelerini dile getirdi. Tillerson Irak’ın yeniden inşasında Suudi Arabistan’ın desteğinden övg..

Hayatımız Boyunca Kandırıldığımızın Kanıtı 10 Büyük Yalan 06:58

Hayatımız Boyunca Kandırıldığımızın Kanıtı 10 Büyük Yalan

Doğru sandığımız ama yalan olan bilgilerle hayatımız boyunca yaşadık, hayatımız boyunca kandırıldığımız, gerçek değil yalan olduğu halde hala inandığımız bir çok şey var. Zararsız görülen bir yalan zaman içinde tekrarla..

  • PengoTV tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yolda Yılan  Bulan Kızlar 02:14

Yolda Yılan Bulan Kızlar

motorla giderken yolda bir yılan bulun kızlar yılana ne yaptıklarına dair bir bilgim yok..

  • JET TV tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Karagül Kudüs Sizi Yakar 01:46

İbrahim Karagül Kudüs Sizi Yakar

Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik'in sunumuyla Sosyal Yorum yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Arap ülkelerinin yöneticilerini eleştirer..