#Sen ağlama rubato müzik dinle

Sinan Akçıl - El Ele 03:34

Sinan Akçıl - El Ele

ELELE O tatlı dillerinden beni hiç alıkoyma Yalancılar bozar bu aşkı Sen onları duyma Güneş tepemden vurur yüzüne gel ayrı durma Bir kaç yıla sığmaz aşkım Ömür boyunca o mutsuz günler geçti Biz aşkla çok anlaştık. Uzun d..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asuman Krause - Kukla 04:08

Asuman Krause - Kukla

sen hep böyleydin tam bir baş belası başkaları sürdü bana kaldı cefası senin yaşadığın koca bir hayal dünyası gidiyorsan git şimdi tam tam sırası ben çoktan sinirlerimi aldırdım şimdi su gibi tertemiz oh be sen..

İbrahim Erkal - Unutmayacağım 04:13

İbrahim Erkal - Unutmayacağım

Ve sen gidiyorsun ben sana aşık Geri dönmene vermeden ışık Ben kendi kendimle aklım karışık Her an sensizliğe ağlayacağım Gezdiğimiz yerler soracak seni Ayrılığın yükü yoracak beni Elini tenini kısık sesini Seni herşeyin..

İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim 05:05

İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim

Döndüm kıbleye doğru açtım ellerimi Yalvardım Allahıma duysun diye beni Damla damla gözyaşım dökülürken gözümden Çektiğim acıları yaşıyorum yeniden (Nakarat) Bir kulunu çok sevdim o beni hiç sevmiyor Kalbimi ona v..

Ebru Gündeş - Seninle Çok İşim Var 03:56

Ebru Gündeş - Seninle Çok İşim Var

Haydi çabuk seni beklediğim zaman Her saniye bin asır El ele göz göze dizlerine yattığım Zaman her şey benim Senle benim arama girecek olanın Ölümü yakındır Kendi canın isterse gidersin Ama benim canımı çok acıtır..

Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim 04:39

Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim

Duvardaki resminle avunur gönlüm Daha dün yanımdaydın şimdi nerdesin Ne çabuk unutuldu nerde o sözün Belli ki dönülmeyen uzak yerdesin Ne güzelde duruyor resmin duvarda Sanki bana gel diyor çok uzaklarda Soruyorum..

Cengiz Kurtoğlu - Gülümse 05:13

Cengiz Kurtoğlu - Gülümse

Sevgilim uzakta o güzel günler geçtiğin yollara bakıyormusun beraber yaşadık mutlu günleri maziye bakınca özlüyormusun Sevgilim dedikçe bağrım yanıyor hatırladıkça seni yaram kanıyor gülünce gözlerinin içi parlar..

Cengiz Kurtoğlu - Unutulan 04:34

Cengiz Kurtoğlu - Unutulan

ÖNCE BİRKAÇ DAMLA YAŞ GÖZLERİMDEN SÜZÜLDÜ İNANMADIM YIKILDIM SENİNMİYDİ BU DÜĞÜN HIÇKIRDIM SENDELEDİM BACAKLARIM ÇÖZÜLDÜ YOKSA SEN DEĞİLMİYDİN O UĞRUNA ÖLDÜĞÜM AKLIMDAN GEÇTİ BİRDEN BÜTÜN DAVRANIŞLARIN TAMAMLIYORDUN BENİ..

Cengiz Kurtoğlu - Yalancı Bahar 04:33

Cengiz Kurtoğlu - Yalancı Bahar

Gözlerin ayrılık adresi sanki Aşkıma ihanet beklemiyorum Bu muydu sevdanın payına düşen Ben seni gözümden sakınıyordum Yaşamaksa yaşanılır Kader buysa katlanılır Bende bir kaç hazin duygu Kalleşliğin sende kalır ..

Ferdi Tayfur - Acılar 04:13

Ferdi Tayfur - Acılar

Bu akşam hayalin canlandı gözlerimde ışık oluyorsun bana karanlık gecelerimde yıllanmış şarap gibi yanıyorsun içimde bu akşam seni ölesiye özledim bu akşam seni görmek istiyor gözlerim sıcak ellerini tutmak istiyor eller..

Ferdi Tayfur - Sanma Ki Yaşıyorum 04:43

Ferdi Tayfur - Sanma Ki Yaşıyorum

Sanmaki Yaşıyorum Sanmaki ben çok mutluyum Tek tesellim hayallerim Kendi kendimi arıyorum İstemem güneş batsın İstemem karanlığı Böyle bir akşam üstü Çıkardın dargınlığı Karanlık bahtım gibi Sardı tüm benliğimi Böyle bir..

İbrahim Erkal - Adam Gibi 04:51

İbrahim Erkal - Adam Gibi

Dert bende bölük bölük gam tabur bende Yar dinsiz yar yar imansız çektiriyor bak amansız İşte böyle zamansız ah ustam ah Bildiğin gibi değil çal gönlümün pasını sil Al o yandan al bu yandan Vallah usandım bu candan..

İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim 05:11

İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim

Döndüm kıbleye doğru açtım ellerimi Yalvardım Allahıma duysun diye beni Damla damla gözyaşım dökülürken gözümden Çektiğim acıları yaşıyorum yeniden (Nakarat) Bir kulunu çok sevdim o beni hiç sevmiyor Kalbimi ona v..

Müslüm Gürses - Esrarlı Gözler 05:27

Müslüm Gürses - Esrarlı Gözler

Bir içten bakışına delice tutulmuşum Esrarlı gözlerine gönülden vurulmuşum Zaman geçmek bilmiyor seni görmediğim an Dünyam cennet oluyor benim olduğun zaman Sevgini yıllar boyunca yaşayacağım inan Aşkını ömür boyu..

Orhan Gencebay - Aklım Takıldı 04:34

Orhan Gencebay - Aklım Takıldı

Dün gece hep seni seni düşündüm Söylediklerine aklım takıldı Uykumda bir sağa bir sola döndüm Alaycı gülüşe aklım takıldı Yüzünde şüpheli bir anlam vardı Bana ne dediysen sanki yalandı İçimi tarifsiz bir korku sar..

Cengiz Kurtoğlu - Benim Olsaydın 04:43

Cengiz Kurtoğlu - Benim Olsaydın

BİTERDİ GÖNLÜMDE MAZİMLE SAVAŞ ELLERİN DEĞİL DE BENİM OLSAYDIN ELBETTE DİNERDİ GÖZLERİMDE YAŞ ELLERİN DEĞİL DE BENİM OLSAYDIN KARANLIK KÖŞELER YUVAM OLMAZDI ACILAR KEDERLER BENİ BULMAZDI İÇİMDE SON UMUT BÖYLE SOLM..

Gülden Karaböcek - Ağlıyorsam Yaşıyorum 04:00

Gülden Karaböcek - Ağlıyorsam Yaşıyorum

Bakarsan anlarsın gözlerime sen Eğer ağlıyorsam yaşıyorum ben Bu benim kaderim doğduğum günden Eğer ağlıyorsam yaşıyorum ben Dertliyim inleyen bir keman gibi Mutluluk gönlüme bir düşman gibi Hayatım ağlatan bir ro..

Aleyna Dalveren Ft. Doğuş - Giden Gider 03:26

Aleyna Dalveren Ft. Doğuş - Giden Gider

Bu zamansız gidişin Umurumda mı sanki Neler neler yaşadım Silemez miyim seni Gerçek aşkı bul ama Hüzünlerinle yaşa Ağlarım mı sanmıştın Ne farkeder ki bana Gidene dur diyemem Giden gider zaten Sevene sevme demem Seven ..

Kimliksiz Düşler Dilinle Yalan 02:14

Kimliksiz Düşler Dilinle Yalan

ŞİİR___ SÖZÜNLE DOGRU DİLİNLE YALAN SENDEN BANA SÖYLESENE NE GERİYE KALAN BULAMADIM HALA SENDEN SONRA BENİ SARAN KAHROLSUN KAPANMADI İÇDEKİ YARAM RAP___ YALANDI HEPSİ ÇEKİP GİTTİN ŞİMDİ YALAN AŞKLARA K..

Ferdi Tayfur - Gizli Sevda 04:46

Ferdi Tayfur - Gizli Sevda

Ferdi Tayfur - Gizli Sevda Şarkı Sözleri: Ferdi Tayfur - Gizli Sevda Albüm Adı : Aşkın Cezası Düzelten : deli sevda Hergün seni görüpte dokunamamak Saçlarını ellerimle okşayamamak Sevap istemem artık günahsa günah Sus..

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Kolaj 2:08:51

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Ko

Şarkı listesi 1.hüseyin altın.hasret akşamları 2.serra sarıkaya .elveda sevgilim 3.orhan gencebay.bilmesin o felek 4.ferdi tayfur.senin için 5.bergen .elimde duran fotorafın 6.ayşe tunalı.ölesim geldi 7.kamurran akkor.s..

  • PengoTV tarafından
  • 1.736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nahidə Babaşlı - Yine Özledim ( Cover ) 03:14

Nahidə Babaşlı - Yine Özledim ( Cover )

Nahidə Babaşlı - Yine Özledim ( Cover ) Yine Özledim - Şarkının Sözleri: Bir gün biri değerse kalbine Isınırsa o küçücük ellerin İnanırsan yine yeryüzündeki cennete Tutunabilmeyi başarabilirsen bir ele İçinden ge..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gökay Özgür Bulgan - Arındım Günahlarımdan 04:06

Gökay Özgür Bulgan - Arındım Günahlarımdan

Gökay Özgür Bulgan - Arındım Günahlarımdan Sözler Binbir rüya içinde beni ben yapan tüm şeyleri soldurdun acımasız şekilde Söndürmedi hiçbir şey sana yanan bu ateşi izledim hayretler içinde Arındım günahlarımdan sığ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Reyhan Cansu - Gizli Gizli 03:51

Reyhan Cansu - Gizli Gizli

Gizli Gizli şarkı sözleri ile İyi kötü anlaşıyorduk Arada bir esip savuruyorduk Bir vardık bir yoktuk aslında Bir masalın içinde yaşıyorduk Bir ağlayıp bir gülüyorduk Sevişlere doyamıyorduk Bir an küsüp bir an barışıp ..

Suitcase feat. Özge Fışkın - Benim Her Şeyim Tamam 03:59

Suitcase feat. Özge Fışkın - Benim Her Şeyim Tamam

Benim Her Şeyim Tamam şarkı sözleri ile Oturdum düşündüm kendi kendime beni Ne çabuk geçti zaman Unuttum her şeyi Başka biri vardı, şimdi bambaşka biri Önce bir ayna söyledi bunun sebebini Öyle günler var ki Yalnızlıkt..

Kaos Köksal - Karanlık Günler 03:06

Kaos Köksal - Karanlık Günler

Al bu kez benim değil dediklerim Senin olsun gecelerce benim bütün hayal ettiklerim Çocuksuz avlularda sen güneşlenip yanıma yatarsın Beni al Beni yor Beni kandır Bir milyon yalana inandıran Beni kusturan şeyi kaldır Al..

Serdar Ayyıldız feat. Yıldız Tilbe - Korktum Deseydin 03:30

Serdar Ayyıldız feat. Yıldız Tilbe - Korktum Deseydin

Korktum Deseydin şarkı sözleri ile Korktum deseydin anlardım Alay etmen komik değildi Sevebilseydin ayrılık da güzeldi; özleşirdik... Bu kadar yakınımdan dönmen soğuttu içimi Başlayamadık! Gereken değeri verseydin kırı..

Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey 04:32

Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey

Hangi suyla hangi kiri temizleyeceğiz şimdi? Derken insanlar gökyüzüne açacaklar ellerini Kaçıncı söz gelişi söylenişin bana? İnan ben değilim seni böyle utandıran, dönmelisin Bir şeylerin mücadelesi, bir tür militanlık..

Serra Arıtürk - Kendimi Bilmeden 03:21

Serra Arıtürk - Kendimi Bilmeden

Kendimi Bilmeden şarkı sözleri ile Kendimi bilmeden Bastığım yeri görmeden Sadece koştum sana Kıyametler kopsa da Emin bile değilken Ne istediğimden Tutundum bir kez daha Yaptığımız hatalara Şimdi bak bana söyle İn..

Özgün - Kalbimin Her Yeri 03:23

Özgün - Kalbimin Her Yeri

Şarkı Sözleri: Bil bakalım ben kimim? Seni en çok sevecek diyelim Aç hadi gönül kapılarını Hele bi' içeri girelim Al beni bas bağrına İyi gelirim kalp ağrına Kurulup aşk sofrana Seni bi' güzel severim Ondan sonrası zate..