#Sen ağlama rubato müzik dinle

Rafet El Roman Gençliğin Gözyaşları Full Albüm 41:26

Rafet El Roman Gençliğin Gözyaşları Full Albüm

Şarkı Listesi: 01. Seni Seviyorum 00:00 02. Sorma Neden 03:54 03. Amerika 08:32 04. Sen ve Ben 12.08 05. Yaşa Çiftçi 16:17 06. Şu Hayatta 20:24 07. Bilemem İnsanlar Ne Yapar 25:03 08. Baba Ocağında 30:00 09. Leyla 33:12 ..

Tan Taşçı - Dur 04:41

Tan Taşçı - Dur

Ben hep buradaydım sen bakmadın, bakamadın Davranışların bambaşkaydı Çözüm buldum fırsat vermedim, erteledin Terkedeşlerin alçakçaydı İyileştir kollarında yine Bu yalvarmalar son bulsun Söz verdim içimden geçen sese Kad..

  • PITIRCIK tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu Tükeneceğiz 1984 04:21

Sezen Aksu Tükeneceğiz 1984

Ne böyle senle ne de sensiz yazık yaşanmıyor çaresiz Ne bir arada ne de ayrı olmak imkansiz hiç sebepsiz Ne hayallerle ümitlerle mutlu olmaktı dileğimiz Suçlu ne sensin ne de benim şimdi sensizim sen de bensiz Bir a..

Nilüfer Nostalji  Sensizlik Bir Ölüm Sanki 03:30

Nilüfer Nostalji Sensizlik Bir Ölüm Sanki

Taa uzak yollardan Koştum geldim senin kollarına, İçimde yanan hasretinle ben Baktım durdum senin yollarına. Sensizlik bir ölüm sanki. Haykırsam göklere, Artık yanımda beni benden çok seven. Dünyalar benim olsa y..

Oğuz Aksaç Adıyaman 04:57

Oğuz Aksaç Adıyaman

düz dara yar düz dara yar zülfün düz dara doksandokuz yarem var sen açtırdın yüz yara uyy aman aman aman burası adıyaman alem düşman kesilir seni sevdiğim zaman düzdedir yar düzdedir yar zülfüm düzdedir ice güzeller sevd..

Aşkın Nur Yengi  Serserim Benim 04:35

Aşkın Nur Yengi Serserim Benim

aranlığın içinde yandı gözbebeklerim İlk önce gözlerini gördüm Ilık rüzgarlar misali Tenin değdi tenime Belki bin defa yanıp yanıp söndü Bir yanda sen Bir yanda tövbeler Bir yanım karşı koyar Bir yanım ister Serserim ben..

Sertab Erener Aldırma Deli Gönlüm 04:02

Sertab Erener Aldırma Deli Gönlüm

Her gün bir şey daha biter Giderek acı vermez biten şeyler Kayıtsız bir razı oluş başlar Sıradan izler bırakır en tutkulu aşklar. Aldırma deli gönlüm, Giden gitsin. Sen şarkılar söyle içinden, boş ver. Yalanlarl..

Ciguli Binnaz Klip 03:08

Ciguli Binnaz Klip

Binnaz Bari binnaz sen bu gece kudurdunmu Delirdinmi Şaşırdınmı Binnaz Çalgıcı karısı binnaz Esnaf karısı binnaz Kumarcı karısı binnaz Binnaz seni cesur kadın gördüler Bütün alem seni sevdiler Çalgıcı karısı binnaz ..

Dertli Dertli Çal Kemancı Emel Sayın 02:00

Dertli Dertli Çal Kemancı Emel Sayın

Unutulmaz bu acı Dertli dertli çal kemancı Her aşkta hüsran oldu gönül Bilmem bu kaçıncı Halime bak dertli çal Kemancı başımın tacı Gitme bu gece benimle kal Benim halim çok acı Değiştin kemancı Neden efkârlı ..

Koray Avcı - Bizim Sokaklar 03:51

Koray Avcı - Bizim Sokaklar

Her adım atışta yüreğim sızlar Sensiz bomboş kaldı bizim sokaklar Artık ne sen varsın ne hatıralar Sensiz mahzun kaldı bizim sokaklar Seninle elele gezdiğim yerler Seninle gözgöze olduğum yerler Nerede sevgilin ne..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.946 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yusuf Güney Sevdaluğun Sarmadı 03:50

Yusuf Güney Sevdaluğun Sarmadı

Sen beni hiç mi sevmedun Açtiğun yara derun İstesem de kapanmaz Sevdi gönul seni uslanmaz Ağlarum ağlayacak Dermanum da kalmadi Sevdaluğun hiç sarmadi Giderum gideceğum Nerelere bak sevduğum Sensizliğumun üstune..

Aleyna Tilki'den Rekor Üstüne Rekor! 02:36

Aleyna Tilki'den Rekor Üstüne Rekor!

Sen Olsan Bari ile müzik piyasasını sallayan Aleyna Tilki rekora doymuyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hulusi Kentmen'i Aleyna Tilki İle Delirtmek 01:50

Hulusi Kentmen'i Aleyna Tilki İle Delirtmek

1975 filmi Baba Bizi Eversene filminde genç kareketerin müzik çaldığı sahneye Aleyna Tilki'nin Sen Olsan Bari şarkısıyla montelemişler..

  • JET TV tarafından
  • 1.136 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İdo Tatlıses Burun Estetiği Yaptırdı Magazin D 13 Mart 2018 05:19

İdo Tatlıses Burun Estetiği Yaptırdı Magazin D 13 Mart 2018

Yeni şarkısı 'SEN' ile müzik listelerini kasıp kavuran İdo Tatlıses burun estetiği yaptırdı..

  • BETA tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Verilerimizi Kendi Serverlarımızda ve Gaziantep Lokasyonumuzda Barındırmaktayız 00:42

Verilerimizi Kendi Serverlarımızda ve Gaziantep Lokasyonumuzda Barındı

www.Seyredelim.com Verilerimizi Kendi Serverlarımızda ve Gaziantep Lokasyonumuzda Barındırmaktayız. Yerli Sitemize Video,Müzik ve Resim Seyredelim.com üzerinden oluşturduğun kanalın aracılığıyla paylaştığın özgün içerik ..

ADELE - Make You Feel My Love 04:06

ADELE - Make You Feel My Love

When the rain is blowing in your face Rüzgâr yüzüne vururken And the whole world is on your case Ve tüm dünya senin durumundayken I could offer you a warm embrace Sana sıcak bir kucaklaşma teklif edebilirim To make..

  • PengoTV tarafından
  • 1.277 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Koma Se Bıra - Dön Gel Kürtçe 04:42

Koma Se Bıra - Dön Gel Kürtçe

Güneşe, yıldızlara sorar seni ararım Yağmura, bulutlara sorar seni ararım Yorgunum aramaktan, gördüğüme sormaktan Dön gel bir tanem dön gel Asırlık şu çınara su içtiğim pınara Havadaki turnaya sorar seni ararım Ağaçla..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.999 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tanju Okan - Öyle Sarhoş Olsam ki 03:35

Tanju Okan - Öyle Sarhoş Olsam ki

söz: güzin gürman, müzik: bülent şençalar - - - - - öyle sarhoş olsam ki bir an seni unutsam / unutsam bugünleri, yarınları unutsam / öyle sarhopş olsam ki bir daha ayılmasam / her şey bir rüya olsa, unutarak uyansam / /..

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka 05:36

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka Gönüllerde hasretin var, Yürekler aşkınla çarpar, Sensiz dünya bizlere dar, Selam sana ey kutlu yar, Sensin tüm dertlere deva, Göklerden yükselen seda, Canlar sana olsun feda, Son Pey..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Justin Bieber - Sorry (PURPOSE _ The Movement) 03:25

Justin Bieber - Sorry (PURPOSE _ The Movement)

Sorry You gotta go and get Angry at all of my honesty You know I try but I don't do too well with apologies I hope I don't run out of Time could someone call the referee Cause I just need one more shot at forgiveness I..

  • PengoTV tarafından
  • 1.604 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

Erkan Ogur - Karşıda Görünen Yayla -Heydost 07:07

Erkan Ogur - Karşıda Görünen Yayla -Heydost

Karşıdan görünen hey dost ne güzel yayla Bir dem süremedim vallah giderim böyle Ala gözlü pirim pirim sen himmet eyle Ben de bu yayladan hey dost şaha giderim Eğer göğerüben hey dost bostan olursam Şu halkın diline hey ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.657 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk Sanat Müziği Eserleri - 80'ler 90'lar 1:56:02

Türk Sanat Müziği Eserleri - 80'ler 90'lar

111 Dakikalık müzik ziyafeti. Seksenlerde ve doksanlarda dinlemeye doyamadığımız birbirinden kıymetli TSM eserleri. 00:00 Zeki Müren - Gozlerin Doguyor Gecelerime 05:17 Zekai Tunca - Imkansiz (Rüyalarim Olmasa) 10:01 Na..

Tan Taşçı - Dur (Official Video) 03:31

Tan Taşçı - Dur (Official Video)

DUR BEN HEP BURDAYDIM SEN BAKMADIN BAKAMADIN DAVRANİŞLARIN BAMBAŞKAYDI ÇÖZÜM BULDUN FIRSAT VERMEDİN ERTELEDİN TERKEDİŞLERİN ALÇAKCAYDI İYİLEŞTİR KOLLARINDA YİNE BU YALVARMALAR SON BULSUN SÖZ VERDİM İÇİMDEN GEÇEN SESE KA..

Ferman Akgül - Dırdır ft. Pascal Nouma 03:58

Ferman Akgül - Dırdır ft. Pascal Nouma

DIRDIR Ferman Akgül Feat. Pascal Nouma quel est ton problem a jour de cette mechancete haklısın anlamıyorum ben de les yeux dans les yeux tu trınques a ma santé e oldu o kalkan kadehlere pour le lendemaın mıeux me poıg..

Ufuk Çalışkan - Yeni Limanlara 03:49

Ufuk Çalışkan - Yeni Limanlara

Şarkı sözü: Belki bir gün gelir diye Beklersin belki bir gün Ama o gelmez Prangalı hayaller kurupta Onu yaşatırsın orda Ama o gelmez Umutsuz yarınlar Umutsuz bakışlar O umutlar yok artık Kimse arayıp sormaz Kimse kap..

Burcu Günes - Sinifta kal 03:38

Burcu Günes - Sinifta kal

Ne işim var benim senle Bilmiyorum ki yeminle Kendimi yedim bitirdim Fazla mı geldim üstüne Çıkmıyorum hep ben öne Ayrıntıya çok takılırım Artık tat alamıyorum Çiğnemeden yutuyorum Ne olacak bilemiyorum Ne al..

Ajda Pekkan - Yakar Geçerim 04:24

Ajda Pekkan - Yakar Geçerim

Yine yüzünden düşen bin parça. Dalıp dalıp uzaklara iç çekiyorsun. Eğer bıçak kemiğe dayandıysa, Niye bu amansız acıya göz yumuyorsun. Akıl karı değil ızdırabın böylesi. Bu aşk değil esaretin ta kendisi. Ben seni..

Oğuz Berkay Fidan - Adını Bilen Yazsın (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 03:22

Oğuz Berkay Fidan - Adını Bilen Yazsın (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Oğuz Berkay Fidan - Adını Bilen Yazsın Şarkı Sözleri Sevdik sevildik alıştık ve ayrıldık Biz aşkı meğer bir oyun sandık Bu yalancı baharda ikimiz de yanıldık Ama en güzel yerinde yarım kaldık Hadi gel bir kibrit çak Şu ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
DJ AKMAN - seninle ilk defa 04:14

DJ AKMAN - seninle ilk defa

Hani vardi ya seninle ilk defa Ilk defa vardi ya o ani hiç unuturmuyum? Ben hiç unuturmuyum he seninle ilk defa kalbim varya kalbim Ref: Seninle ilk defa ölüyorum sana seni seviyorum seninle yasamak istiyoru..