#Sen ağlama rubato müzik dinle

Hozan Besir - Elfida 04:00

Hozan Besir - Elfida

Hozan Besir - Elfida Şarkı Sözleri Yüzün geçmişten kalan Aşka tarif yazdıran Bir alaturka hüzün Yüzün kıyıma vuran Anne karnı huzur çocukluğumun sesi Senden bana şimdi zamanı sızdıran şımartılmamış aşkın Sessiz..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.702 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkan Güleryüz - Aşk Dansı 05:33

Erkan Güleryüz - Aşk Dansı

AŞK DANSI Eser Bir Yel Saçlarına Vurur Tarifi İmkânsızım Savrulur Bir O Yana Bir Bu Yana Gün Ağarırken Baygın Uyur Açılmış Dar Geliyor Düğmeler Süzülür Boynundan İnce Bir Ter Öpüşmekten Perişan O Dudaklarda Mor Men..

Banu Alkan Neremi 41:43

Banu Alkan Neremi

Benide bir benide bir Sevdiğim dünyada bir Sultanıdır sulatanıdır Gönlümün sultanıdır Canım demeni Gülüm demeni Seviyorum bende seni Tatlı diline Güzel yüzüne Kurban olurum har yerine Neremi neremi Gözleri..

Yonca Evcimik  Bandıra Bandıra 03:54

Yonca Evcimik Bandıra Bandıra

Oturup da konuşamadık seninle Düşünüp de taşınamadık doğru dürüst Amacımızın ucuna da varmışken Başka aşklar senin neyine Bakışıp da görüşemedik seninle Uzanıp da erişemedik doğru dürüst Amacımızın ucuna da varmış..

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video) 03:49

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video)

-Hırçınlar - Cesaretim üstün gelir korkularıma hep arar bulur nihayet tablo hoş değilse eğer cilvesidir hayatın net hangi yandan baksan dik duruyorum gayet hayattasın kanın kaynadıkça doğruyu bulmak daha da zor bir yanlı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.462 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarkan Kimdi 03:27

Tarkan Kimdi

Hadi canım sende, Olmaz ki böyle Küsen, kızan kıran kimdi söyle? Yine beni terkedip giden kimdi? Kimdi, kimdi, kimdi, kimdi? Kimdi ah, kimdi, kimdi, kimdi söyle? Yalan dolan dolu sözlerinle Deli deli bakan gözler..

Tuna Kiremitçi & Gökçe Bahadır - Bu Kaçıncı Sonbahar 03:20

Tuna Kiremitçi & Gökçe Bahadır - Bu Kaçıncı Sonbahar

Tuna Kiremitçi: Nereden bileceksin nasıl öldüğümü Yapraklarımı nereye döktüğümü Nereden bileceksin nasıl yazdığımı Bu şarkıyı sen uyurken Gökçe Bahadır: Yanlış bir ağacın yorgunu aşkım Ne söylesin sana kurumuş dallarım..

Rafet El Roman - Kurşun 02:49

Rafet El Roman - Kurşun

Aşk, bir kalbin içinde ağlıyor aşk Sızım sızım sızlatıyor Ellerinden kaçılmıyor Virane ettin, bıraktın aşk Bir deli kurşun misali Zulmetti bana bu gönlün Yıkılmıştan da virane ettin Bunun sebebi sendin Unutmalı artık; b..

Tülay Özer / İkimiz Bir Fidanız Yeşilçam Klasikleri 03:37

Tülay Özer / İkimiz Bir Fidanız Yeşilçam Klasikleri

yola cikmiş ariyorum kaybettigim aşkimi sakın bana umit verme seveceksen başkasini bana toz pembe gorunmez sensiz dunyam çok karanlik beni senden daha fazla sevecek kimsem yok artık ikimiz bir fidanin guller acan dal..

İrem Derici - Bir Miyiz 03:35

İrem Derici - Bir Miyiz

Olmuyor Bu sabah güneş bile tuhaf Doğmuyor Kafam hayli karışık Gözlerim aynada beni bile görmüyor Bil ki zorluyor Bu kadar belirsizlik bizi zorluyor Ben aşkı hapsettim Ama artık kilit sende durmuyor Gel yapma d..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 8 yıl önce
4 Yaşındaki Afgan Çocuğun Büyüleyen Sesi (Türkçe-Farfsça-Arapça Sözleriyle) 03:42

4 Yaşındaki Afgan Çocuğun Büyüleyen Sesi (Türkçe-Farfsça-Arapça Sözler

Bahar yağmurun tane tane yağışı güzeldir ve ben seni hatırlıyorum her bahar yağmurunda İçimdeki eski hüzün canlandı, lalezarın nazından Gönlümü kaptırdım, kaybettim, sineme hançer vurdular, bizi -birbirimizden- ayırdılar..

  • PITIRCIK tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erol Evgin & Göksel - Rüya 03:41

Erol Evgin & Göksel - Rüya

Sakın dokunmayın bana rahat bırakın Sürüp gitsin bu rüya uyandırmayın Sessizce yürüdüm geçtim dar bir kapıdan Yemyeşil bir ovada buldum kendimi Sanki beni birisi çağırıyordu Bir ses beni peşinden sürüklüyordu K..

Aqua Barbie Girl 03:21

Aqua Barbie Girl

- hi barbie! merhaba barbie - hi ken! merhaba ken - you wanna go for a ride? gezintiye çıkmak ister misin? - sure, ken! tabi ken - jump in! atla - ha ha ha ha! I'm a barbie girl in the barbie world barbie dü..

İnci Çayırlı Kıskanıyorum 03:45

İnci Çayırlı Kıskanıyorum

Sen gideli derdimle yapa yalnız yaşıyorum Nerdesin kimlesin diye kıskanıyorum [nakarat] Kara kara gözler ona buna bakıyormu O incecik beli şimdi başka biri sarıyormu Pırıl pırıl pırıl saçlar yine dalgalanıyormu Yumuk yu..

Cengiz Coşkuner Seni Gidi Seni 1990 03:32

Cengiz Coşkuner Seni Gidi Seni 1990

Seni gidi seni Seni gidi seni Seni gidi seni Seni gidi seni Seni gönlüme girdin Ne yaptında kendini sevdirdin Ben hiç aşık olmazdım Bir kişiye bağlanmazdım Demekki büyük söyledim Seni gidi seni Seni gönlüme g..

Timur Selçuk Ayrılanlar İçin 02:50

Timur Selçuk Ayrılanlar İçin

Yollarımız burada ayrılıyor Artık birbirimize iki yabancıyız Ne kadar acı olsa Ne kadar güç olsa Her şeyi evet her şeyiunutmalıyız Hiç yaşamamışcasına, hiç sevmemiscesine Unutursun o günlerimizi gecelerimizi 0 gün..

Feride Hilal Akın - Feat. Enbe Orkestrası - Bilir Mi 04:16

Feride Hilal Akın - Feat. Enbe Orkestrası - Bilir Mi

Feride Hilal Akın - feat. Enbe Orkestrası - Bilir Mi Şarkı Sözleri Söz Ağızdan Çıktı Bir Kere Anladım Gönülde Vardı Şimdi Bana Yalnız Gitmesi Kaldı… Ne Yazık Ki Hakim Bey Bir Ifadem, Bir Müdafam Yok Sadece Dört Satırlık ..

Emel Sayın Senden Sonra Hiç Sevmedim 02:36

Emel Sayın Senden Sonra Hiç Sevmedim

benden sorsan ummanlardir derdim hani gozlerin var ya bulbulleri susturup dinlerdim tatli sozlerin var ya katmer katmer gul acar gonlumde hani gulusun var ya daha mutlu olamam omrumde beni opusun var ya senden ..

Kara Gözlüm Türkan Şoray Türk Filmi İzle 1:34:19

Kara Gözlüm Türkan Şoray Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Filmde, bir balıkçı kızıyla genç bir müzisyenin aşkı anlatılır. Azize, ihtiyar babasının yanında balıkçılık yaparak geçimini sağlamaktadır. Kenan ise işsiz kalmış bir klasik müzik bestecisidir. Azize’nin s..

  • KAPALI SET tarafından
  • 8.831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karım Beni Aldatırsa 1967 Öztürk Serengil  Sevda Ferdağ Türk Filmi İzle 1:34:52

Karım Beni Aldatırsa 1967 Öztürk Serengil Sevda Ferdağ Türk Filmi İzl

Karım Beni Aldatırsa; 1967 yapımı başrollerini Öztürk Serengil ile Sevda Ferdağ'nın paylaştığı yeşilçam filmidir. Tek parça izleyebilirsiniz. Filmde, çapkın bir adamın bir kıza âşık olması konu edilir. Orhan, bir spor..

  • PengoTV tarafından
  • 5.853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor 10:29

Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor

Seren Serengil, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi. Son günlerde Hande Yener’le yaşadığı polemiklerle anılan Serengil, ekip arkadaşlarıyla yemek yemek için geldiği Cihangir’de, mekana girmeden önce çarpıcı açıklamalar..

  • BETA tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinekli Bakkal 1967 Türk Filmi İzle 1:29:17

Sinekli Bakkal 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Müslüman Rabia ile eski bir peder olan Peregrini’nin aşkını konu edinir. Rabia, İmam İlhami’nin kızı Emine ile Kız Tevfik isimli bir hayalinin tek çocuğudur. Kız Tevfikin, sürgün edilmesi ve bir süre sonr..

Kara Gözlüm 1970 Türk Filmi İzle 1:34:19

Kara Gözlüm 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir balıkçı kızıyla genç bir müzisyenin aşkı anlatılır. Azize, ihtiyar babasının yanında balıkçılık yaparak geçimini sağlamaktadır. Kenan ise işsiz kalmış bir klasik müzik bestecisidir. Azize’nin sesini..

Altın Nağmeler - Alaturka Fasıl - (Türk Sanat Müziğinin Usta Yorumcularıyla) 49:14

Altın Nağmeler - Alaturka Fasıl - (Türk Sanat Müziğinin Usta Yorumcula

Türk Sanat Müziği aşıklarına özel olarak hazırlanan Altın Nağmeler Alaturka Fasıl albümü Türk Sanat Müziği'nin Klasik ve Modern eserlerini bir arada sunuyor. Eserler : 1- Ud Taksimi ..

Fatih Bulut - 15 Kişiye Saldırdım 03:42

Fatih Bulut - 15 Kişiye Saldırdım

Fatih Bulut'un, Dark'n Dark Music etiketiyle yayınlanan 15 Kişiye Saldırdım isimli tekli çalışması, video klibiyle SİZLERLE. Söz & Müzik: Derviş Düzenleme: Hüseyin Çeliker Yönetmen: Efe Cansoy 15 Kişiye Saldırdım ..

Ceza - Beatcoin [Official Music Video] 04:29

Ceza - Beatcoin [Official Music Video]

Söz : Ceza Müzik : RokaBeat Aranjör : Denizkan Boz Mix&Mastering : Buğra Kunt Yönetmen : Ali Demirel ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Şunun ağzına b..

Oğuzhan Koç - Beni İyi Sanıyorlar (Akustik) 04:09

Oğuzhan Koç - Beni İyi Sanıyorlar (Akustik)

Beni İyi Sanıyorlar; Uzun oldu gideli sen Ne de koydu ah bi' bilsen Beni sorarsan iyi işte Nasıl olunursa öyleyim ayrıldıktan sonra Her şey aynı Aynı kuşlar Karanfiller Hepsinin selamı var sana Ne de zormuş başa çıkmak ..

İnci Mercan - Ta Uzak Yollardan 03:40

İnci Mercan - Ta Uzak Yollardan

Ta Uzak Yollardan ( Şarkı Sözleri ) Ta uzak yollardan Koştum geldim senin kollarına İçimde yanan hasretinle ben Baktım durdum senin yollarına Sensizlik bir ölüm sanki Haykırsam göklere Şimdi yanımda Beni benden çok sev..

Oğuzhan Koç - Bitmedi Elem (Akustik) 02:19

Oğuzhan Koç - Bitmedi Elem (Akustik)

Bitmedi Elem; Bitmedi elem, hep aklımda sabah akşam Yakındayken hep uzaklaşan Bu mu hikayem, sen yanımda olmayınca Tadım mıydı sadece kaçan İnanmam, bir sağa döndüm, solu unuttum Görmeyince gül yüzünü o yanda Sorarsan ..

Fikret Dedeoğlu - Keşke 03:48

Fikret Dedeoğlu - Keşke

KEŞKE Bi dur de bana Gitme de ne olur Gidersem bu sefer Sonumuz olur Git bi gör bi bak Nasıl aşk dışarlarda Anlatılanlar inan hep masallarda Kalırsın İnşallah sen de yalanlarla Kimse sevmesin seni Bensizlik sonun olsu..