#Sen ağlama rubato müzik dinle

Çiğköfte Yoğurmak İsteyen Kedi 00:18

Çiğköfte Yoğurmak İsteyen Kedi

Sen Ne Yapıyon Kedi Çiğ Köfte Mi Öğreniyon :) :) seyredelim :) :)..

  • Umut Tv tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Özcan Deniz & Deniz Çakır - Ya Sonra 04:59

Özcan Deniz & Deniz Çakır - Ya Sonra

....Ne yaparim Senden Sonra...Acima,dan gecer Yillar...Zaman,la Yanlizlik baslar...Yola cikar Pismanlik,lar... Kal..Sevgini,de al, gidiyorum ben...Sen Hoscakal.......

Özgün - Şeytan 04:40

Özgün - Şeytan

Kırk canım olsa Birini vermem Sen değmezsin,değişmezsin Seni sahibin sevsin Hangimiz haklı Dünyalar farklı Bu alemde işim olmaz Yaram kalbimde saklı Bu gece kalbimi evde bıraktım Ruhumu artık şeytana sattım Seni sevmekle..

Sezen Aksu-Bir Kedim Bile Yok-Gülümse 05:00

Sezen Aksu-Bir Kedim Bile Yok-Gülümse

Hadi gülümse bulutlar gitsin İşçiler iyi çalışsın, gülümse Yoksa ben nasıl yenilenirim Belki şehre bir film gelir Bir güzel orman olur yazılarda İklim değişir, Akdeniz olur, gülümse. Sazlarım vardı, ırmaklarım vardı çok ..

Hande Yener - Acele Etme 04:55

Hande Yener - Acele Etme

Eğer istiyorsa Kalp sonunu kendi seçer Aşk yaşıyorsa Yasakları deler geçer Mahkûm ettiremez Kimse beni aşktan sebep Firar serbest bende İstemeyen çeker gider Belki anlarsın Hatanı ileride Sen zaten hep yanımd..

Gülben Ergen - Dünyaları Versem (Video Klip) 03:50

Gülben Ergen - Dünyaları Versem (Video Klip)

DÜNYALARI VERSEM Sahipsiz mi kalır sanıyorsun Kalbim sen gidersen Kalmaz elbette sıcak bir yuva bulur Ben eğer dilersem Aksın gözyaşım da kurur Birkaç kez silersem Yazdığını siler mi sence kader Ona dünyaları versem Ama..

Çöpcünün Yaptıgına Bak 00:56

Çöpcünün Yaptıgına Bak

çöpcünün kadına yaptıgına bak sen..

Zeki Müren - Ben Seni Unutmak İçin Sevmedim 03:41

Zeki Müren - Ben Seni Unutmak İçin Sevmedim

Ben seni unutmak için sevmedim Gülmen ayrılık demekmiş, bilmedim Bekledim sabah akşam yollarını Ölmek istedim, bir türlü ölmedim Aşk bu mu, sevda bu mu, hayat bu mu Kalp acı, dünya hüzün, göz yaş dolu... Şimdi sen ki..

Murat Yürük - Zaafımsın 04:17

Murat Yürük - Zaafımsın

Şarkı sözleri: Soracaklar neden diye... Onca güzel içinden neden sen diye... Bilmiyorlar, zaafımsın. Cevabım basit,gördüm,döndüm deliye... Uzun uzun düşünmedim, İçimden gelen sesi seni dinledim. Zoru sevmek kolay derle..

Zeynep Alasya - Aşk Rengi 02:34

Zeynep Alasya - Aşk Rengi

Nereye gidiyorsun, nereye ? Düşündün mü acaba sonunu ? Görünen sen bile değilsin ki Kaptırdın gidiyorsun Bilmeden yordamını yolunu Aşk rengi bu, aşk rengi bu Başka renge benzemez Elini,ruhunu,kalbini yakar geçer Hiç acı..

Koray AVCI - Yazımı Kışa Çevirdin (Akustik) 03:29

Koray AVCI - Yazımı Kışa Çevirdin (Akustik)

Yazımı kışa çevirdin Karlar yağdı başa Leylam Viran oldu evim yurdum Ne söylesem boşa Leylam Her an gözümde perdesin Nere baksam sen ordasın Mevlam ayrılık vermesin Gölde uçan kuşa Leylam Yardan ayrı kalmak ölüm Söyle ..

Leman Sam - Aşkımdan Vazgeçme 09:48

Leman Sam - Aşkımdan Vazgeçme

Leman Sam - Aşkımdan Vazgeçme Seni Bir Ömür Beklerim Sen Aşkımdan Vazgeçme....

  • Candy tarafından
  • 1.594 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Koray Avcı - Bizim Sokaklar(VOL-5) 03:57

Koray Avcı - Bizim Sokaklar(VOL-5)

Koray Avcı - Bizim Sokaklar Şarkı Sözleri Her adım atışta yüreğim sızlar Sensiz bomboş kaldı bizim sokaklar Artık ne sen varsın ne hatıralar Sensiz mahzun kaldı bizim sokaklar Seninle elele gezdiğim yerler Seninle ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.170 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldız Tilbe - Yemin mi ettin(VOL-16) 03:50

Yıldız Tilbe - Yemin mi ettin(VOL-16)

Günlerdir bir haber almadım senden. Beni unutmaya yemin mi ettin ? Kalbime dökülür yaşlar gözümden. Beni ağlatmaya yemin mi ettin ? Sen yoksun dilimde şarkılar suskun. Resimlerin mahsun,anılar mahsun. Yavlarırım artık g..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.582 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diyanet Aile Sinevizyonu 08:31

Diyanet Aile Sinevizyonu

'' Ey Adem sen ve eşin Cenneti mesken edinin... ( Bakara 35 )..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bülent Ersoy'un Geyik Filtresi Yerine Tavşan Filtresi İstemesi 00:10

Bülent Ersoy'un Geyik Filtresi Yerine Tavşan Filtresi İstemesi

Snapchat uygulamasıyla çekilen Bülent Ersoy'un bu videosu sosyal medyada kahkaha fırtınası estirdi. Magazin muhabiri Seyhan Erdağ, snapchat uygulamasıyla çekilen Bülent Ersoy'un videosunu Instagram'da yayınladı. Bülent E..

  • PITIRCIK tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne Saldırı Görüntüleri 02:01

Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne Saldırı Görüntüleri

Sonunuz hep böyle olacak PKK sürüleri..Ya devlet paşa ya kuzgun Leşe leş siniz leş. Allah polisimizin askerimizin yar ve yardımcısı olsun Allahim sen zalime firsat verme tepelerine binmeyi bizlere nasip eyle..

Gülmeyen Kızı Güldürme Yarışması (Nostalji) 02:40

Gülmeyen Kızı Güldürme Yarışması (Nostalji)

Bi insanı güldürmek istiyorsan onu tanıman lazım.. sahte gülüşler atan bi insanı sen hiç tanıyamamışssın hele ki karşındaki bi kadın sa..

Dönüsüm Muhtesem Olacak 00:19

Dönüsüm Muhtesem Olacak

Dönüşü Muhteşem Oldu Dedikleri Bu Olsa Gerek..

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

İğne Attım Tarlaya Le Le Zalım Zalım, Pırıl Pırıl Parlıya (Vıy Vıy Zalım Zalım) Kına Gecesi Müziği 02:35

İğne Attım Tarlaya Le Le Zalım Zalım, Pırıl Pırıl Parlıya (Vıy Vıy Zal

İğne Attım Tarlaya (Le Le Zalım Zalım) Pırıl Pırıl Parlıya (Vıy Vıy Zalım Zalım) Kız Oğlanın Yanında (Le Le Zalım Zalım) Ah Dedikçe Terliye (Vıy Vıy Zalım Zalım) Karanfili Budama (Le Le Zalım Zalım) Sefa Geldin Odama (V..

  • PengoTV tarafından
  • 2.319 görüntüleme
  • 8 yıl önce
CİGULİ _BİNNAZ_ KLİP 03:08

CİGULİ _BİNNAZ_ KLİP

Binnaz Bari binnaz sen bu gece kudurdunmu Delirdinmi Şaşırdınmı Binnaz Çalgıcı karısı binnaz Esnaf karısı binnaz Kumarcı karısı binnaz Binnaz seni cesur kadın gördüler Bütün alem seni sevdiler Çalgıcı karısı binnaz Esnaf..

Mustafa Ceceli ~ Kalpten 04:04

Mustafa Ceceli ~ Kalpten

Öyle kolay değil ki Aşkla atan bir kalbi yok saymak Güzel günlerimiz oldu Gülücüklerimiz oldu en çok senden Anılar biriktirdim hep aşka dair Sen gidersin aşk kalır diyor bir şair Yeniden buluşana dek Sımsıkı sar..

Telefonla Sigara Yakmaya Çalışan Sarhoş Adam 00:38

Telefonla Sigara Yakmaya Çalışan Sarhoş Adam

Adam öyle bir kafayı bulmuş ki , dayı sen ne içtin böyle dedirten cinsten. Sigarasını yakmak için gençlerden tarafından trollenen adam gencin telefonunda çakmak gifi ile sigarasını yakmaya çalışıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elsa Ebru - Pembe İhanet 02:03

Elsa Ebru - Pembe İhanet

sen benim gelinliğimin ölçüsünü almaliydin kefenimin değil.....

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet 04:29

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet

Şeytan melek değildik Huzur zordu biz cahildik Sen bana bir emanettin yaralı çocukluğumdan İlkbaharda kıyamettin vuruldun tomurcuğundan Belki de böyle öğreniriz Mutluluk ne aslında Girip boyumuzdan büyük günahlara Şu yar..

Fikret Dedeoğlu Ft. Yıldız Tilbe - Unutamazsın 04:30

Fikret Dedeoğlu Ft. Yıldız Tilbe - Unutamazsın

UNUTAMAZSIN Başka bir şehirle Başka bir hayatla Unutur muyum sandın Sesim kulağında Kokum sa burnunda Unutamazsın Ayrılık olur Derdi de unutulur Gönül yalanla avutulur Bir ses duyarsın hani Dersin sevgilim mi ki D..

Serkan Kaya - Zor Bela 04:25

Serkan Kaya - Zor Bela

' Her ihtimali düşündüm bulamadım çaresini Ya seni terk etmeliydim ya vurmalıydım kendimi Körmüşüm, cahilmişim Sen kimmişsin seni sevmişim ben (neyse boş ver) Zor bela unutabildim her şeyi Zor bela avutabildim k..

Serkan Kaya - Ederi Kadar 04:52

Serkan Kaya - Ederi Kadar

Çok geceler sabahladım sen yatıp uyurken Ağaçtan adam oldum yolunu beklerken Kar yağdı kış sandım Ter bastı güneş sandım Yaralarımı kendim sardım Minnetim yok Bundan böyle herkes artık, ederi kadar, ederi kadar Y..